• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان بازم من :D چقدر پرکارم امروز
راستی خبر چهارم هم اینه
پایان خدمت بگیر بعد ایرانسل بخر
http://www.baztabnews.org/news/43998.php
جسارت تا چه اندازه
واقعا شورش رو در آوردن :blink:

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخی اینجا رو
http://84.11.32.137/wfNewsDetails.aspx?NewsID=121057&t=Social
:D جان من دخترا بخونن ، نپوشید دیگه این مانتو ها رو زشته بده جیزه ، خوب ؟ باری کلا ، آفرین حالا یه بوس بده :blink: دفعه بدی شلوارت کوتاه باشه می اندازیمت تو گونی پر سوکس

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من هم دو سه سال پیش سربازی معاف شدم

اصلا حس سربازی رفتن ندارم ها
ار الان گفته باشم

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام Rostam_solat ما همه مثل تو هستیم و حال سربازی که هیچی اگر هم بخواهیم نمی تونیم بریم
ما چند بار ایمیل زدم به سایت رئیس جمهور نامه سرگشاه هم برای دکتر باهنر نوشتم ولی هنوز جواب دریافت نکردم اگر جوابی دادند حتما می نویسم براتون

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا شما کارت معافی داری و اینا اومدن دره خونتون زدند که باید جمع کنی بری سربازی یا اینکه داری معافی می گیری ؟

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز
نه من معافی گرفتم ، قد و وزن ، خیلی وقته ، کارت هم آمده :wacko:

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پس مشکلت چی هست مرده حسابی ؟؟؟

وقتی که معافی گرفتی یعنی دیگه لازم نیست تا زمان جنگ بری سربازی

این قانون برای کسانی هست که می خوان معافی بگیرند یا دارند معافی می گیرند

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
پس مشکلت چی هست مرده حسابی ؟؟؟

وقتی که معافی گرفتی یعنی دیگه لازم نیست تا زمان جنگ بری سربازی

این قانون برای کسانی هست که می خوان معافی بگیرند یا دارند معافی می گیرند
نه این یکی رو بر خلاق قانون عطف به ما سبق کردن
و از سال 82 کارت گرفتی یا نگرفتی باید بری

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
منبع این قانون کجاست ؟؟؟

تو دفترچه نوشته

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اینم منبع
http://ebtal.mihanblog.com/
تو این وبلاگ تمام خبر ها که از صدا سیما و مصاحبه ها و خبر های این مورد و مقالات و نحوه شکایت رو نوشتن
:blink:

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اینم تکست ها با منابع
اول روزنامه اطلاعات
غو قانون معافيت چاقي و لاغري مفرط سرويس حوادث: اجراي قانون معافيت افرادي كه دچار چاقي و لاغري مفرط هستند از مهرماه لغو شد. يك مسئول در بخش پزشكي سازمان **** وظيفه عمومي در اين باره گفت: براساس اين قانون افرادي كه به واسطه بيماري و يا مسائل ژنتيكي دچار لاغري و چاقي مفرط بودند با نظر كميسيون پزشكي سازمان **** وظيفه، كارت معافيت دريافت مي كردند اما متاسفانه به دليل سوءاستفاده برخي افراد از اين موضوع و گرفتن رژيم هاي غذايي بسيار سخت براي لاغرشدن و يا چاق شدن سبب شد كه رئيس سازمان **** وظيفه خواستار لغو اين قانون و بررسي كارتهاي معافيت صادر شده براساس اين موضوع شود. وي گفت: كارتهاي معافيت صادر شده از تاريخ هجدهم مهرماه با اين عنوان تحت بررسي قرار گرفته است و در برخي موارد با توجه به اينكه سوءاستفاده صورت گرفته است افرادي مجبور به اعزام به خدمت سربازي شدند. يك مسئول در بخش اعزام اين سازمان نيز درباره اينكه اگر فردي داراي 2 تابعيت ايراني و خارجي باشد نحوه اعزام وي چگونه است گفت: با توجه به اينكه اگر فردي داراي 2 تابعيت بوده و در ايران زندگي مي كند بايد خدمت سربازي را انجام دهد اين فرد در زمان سن مشموليت بايد به سازمان مراجعه كرده و در آنجا تكليف وي مشخص خواهد شد.

روزنامه اطلاعات

دوم مصاحبه سردار کاگر :
سؤال تبيان از سردار كارگر: اخيراً بحث معافيت چاقي و لاغري مطرح شده و گفته ميشه افرادي به در خانه‌ها مراجعه کردند و گفتند شما قبلاً چاق بودي الان لاغر هستي کارتت را باطل مي‌کنيم، ماجرا چيست؟

سردار كارگر: تعدادي از سال 82 معاف شدند، اين تعداد براساس فرمول اوليه بود تعدادي هم چون فرمول اصلاح شد اينها معاف شدند. در ماده 30 آيين‌نامه پزشکي يعني آيين‌نامه معافيت معاينه پزشکي شما مشاهده مي‌کنيد که گفته کساني که به هر حال بيماري ناشي از غدد مترشحه داشته باشند با توجه به بند 8 که آنجا قد و وزن را مطرح کرده اين افراد مي‌توانند معاف شوند. سازمان وظيفه عمومي ناجا براساس وظايفي که داشته در کميسيون پزشکي، کميسيون پزشکي هم که مي‌دانيد در وظيفه عمومي تشکيل مي‌شود اينها 3 پزشک غيرنظامي هستند از وزارت بهداشت و درمان معرفي مي‌شوند، فرماندار تاييد مي‌کند اينها مي‌آيند در هر حوزه ما مي‌نشينند و اينها هستند که نظر مي‌‌دهند فرد معاف هست يا معاف نيست، خوب اينها تشخيص دادند که اين تعداد افراد معافند و بعدها که مورد بررسي قرار گرفت مشاهده شد که پزشکان غدد مترشحه را در نظر نگرفتند فقط وزن را در نظر گرفتند چه بسا پزشکان الان اعتقاد دارند که نه، نظر ما درست است . يعني نظر پزشکان درست است ولي در نيروهاي مسلح اين نظر پزشک‌ها را قبول نداشته‌اند حتي تعدادي از اينها در خود نيروهاي مسلح معاف شدند که آنجا هم پزشکان نظامي حضور داشتند بررسي کرديم آنهايي که آيين‌نامه را تدوين کردند مي‌گويند اينها بر داشتشان نا صحيح بوده به هر حال من مي‌خواهم بگم خود ماده 30 صدرش با بند 8 يه ايرادي دارد که الان ما متوقفش کرديم. الان ما چاقي و لاغري را چند وقت است که معافي نمي‌دهيم تقريباً 3- 4 ماه هست که اين را اعلام کرديم منتها گفتند آنهايي که قبلاً معافي گرفته‌اند بيايند يک بار ديگريم براساس غدد مترشحه معاينه بشوند که خوب اين باعث اعتراض مردم شده که به کميسيون اصل 90 مجلس مراجعه کردند، به ديوان عدالت اداري مراجعه کردند اينها را هم منعکس کرديم به مسئولان بالاتر که تا دوشنبه سه‌شنبه تصميم مي‌گيرند

تبیان

سوم : مصاحبه با سردارکاگر با هفته نامه امید جوان
عکس 1
عکس 2
عکس 3
عکس 4
عکس 5

در ضمن در وبلاگ http://ebtal.mihanblog.com/ تمام حرفا با ذکر منبع هستد خیال همه راحت :D
راستی اینم متن نامه سرگشاده به دکتر باهنر

با سلام خدمت جناب باهنر نایب رئیس مجلس ایران

من به نیابت از پنجاه هزار نفر از معاف شدگان قد و وزن از سال ۸۲ که طبق قانون **** وظیفه عمومی ماده 30 با بند 8 معاف دائم شدیم . این قانون وظیفه عمومی از سال ۸۲ اجرایی شده و نزدیک به ۵۰ هزار نفر از هموطنان شما از طريق این قانون معاف دائم از سربازي شده اند .

حال سردارکارگر . فرمانده وظیفه عمومی با لغو این قانون در ۱/۱/۸۶ منبع دستور ابطال کارت های معافین سال های گذشته را نیز صادر کرده است . ولی همان طور که خود آگاه هستید قانون عطف ماسبق نمی شود و اگر سردار کارگر فکر می کنند جمع کثیری از پزشکان در سرتاسر کشور بعضی از ابعاد این قانون را در اعلام معافی در نظر نگرفتند و فقط فاکتور قد و وزن و فرمول BMI را در نظر گرفته اند . ملت پنجاه هزار نفری نباید پاسخگوی اشتباه مسئولین باشند .

حال اگر قرار است سردار کارگر این جمع پنجاه هزار نفری را مورد بررسی قرار دهند پس حق است که جواب این سوالات پنجاه هزار نفری را به صورت شفاف پاسخ دهند از شما به عنوان نایب رئیس مجلس و نماینده مردم تقاضا داریم نگذارید که نه تنها با زندگی این پنجاه هزار نفر بلکه با زندگی خانواده های افراد بازی شود .

لطفا سردار جوانب سوالات زیر را در نظر بگیرند و به ابعاد رفاهی و اجتماعی این موضوع نیز بیشتر دقت کنند .

۱ - آیا می دانند این کار عطف ماسبق هست ؟

۳ - چرا با وجود اینکه خود گفته است فروش سربازی کار ناپسندی است . هنوز برای دوستانی که ۲ سال خارج از کشور بودند سربازی را می فروشند ؟ و چرا معافیت آنها عطف ماسبق نمی شود ؟

۴ - سردار فکر زن و بچه دوستان معاف قدو وزنی را کرده اند ؟

۵ - سردار به فکر این بوده اند که دوستانی که به سختی شغلی را یافته اند با این تصمیم مجبور می شوند شغل خود را از دست دهند ؟

۶ - سردار به این فکر بوده اند که دوستانی که وام گرفته اند ، اعتبار جمع کرده اند و این موضوع شکافی در اعتبار کاری و اجتماعی آنها به وجود می آورد ؟

۷ - سردار به فکر فشار روانی که نه تنها به این دوستان بلکه شب عیدی به خانواده این پنجاه هزار نفر نیز وارد کرده اند را نموده اند ؟

۸ - آیا دوستان قد و وزنی که یک بار به پزشک مراجعه کردند . سپس **** وظیفه آنها را به بیمارستان برای تایید فرستاده و بعد از آن چند نفر از پزشکان خود **** وظیفه در داخل **** وظیفه حکم معافی این دوست را صادر کرده اند همه در اشتباه هستند ؟ این همه پزشک با هم به مدت ۴ سال و در سرتاسر کشور اشتباه کنند ؟

۹ - اگر قرار به عطف ماسبق است چرا معافیت دائم از سوی **** وظیفه صادر می شود ؟

۱۰ - سردار دلیل پوشش ندادن صحیح این خبر از مجامع اطلاع رسانی چیست ؟

۱۱ - آخر آقايون مسؤلين **** وظيفه چرا به مسائل زير دقت نكرده ايد:
+ همه كارت معافيت دائم دريافت كرده اند
- عده اي براي زندگي خود برنامه ريزي كرده اند
- عده اي در اين بحران كار، با هزار و يك زحمت مشغول به كار شده اند
- عده اي براي خود كار مي كنند
- عده اي قرار داد بسته اند و بايد فلان پروژه را تا فلان زمان به اتمام برسانند. ضرر آنها را چه كسي جبران مي كند؟
- عده اي خرج خانواده مي دهند
- عده اي ازدواج كرده اند
- عده اي بچه دارند
- عده اي از كشور رفته اند!!!

جناب آقای باهنر نایب رئیس مجلس ایران قبلا از جانب شخص خودم و دیگر دوستان و خانواده های این پنجاه هزار نفر از شما تشکر می کنیم . امیدواریم جواب قابل قبولی از شما و دوستانتان در مجلس شورای اسلامی به زودی در رسانه ها بشنویم

با تشکر

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من احساس خوبی نسبت به این قانون ندارم

می ترسم که **** وظیفه کاره شما را یکسره کنه و زمانی که مقاومت شما را در هم شکوند بیاد سراغ ما

باید جپهه رو همین جا نگه داریم ولی با اعتراض اینترنتی کاری به جای نرسید باید جمع شیم یه روز بریم دم در **** وظیفه وایسیم تا بلکه یه فرجی بشه

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

می ترسم که **** وظیفه کاره شما را یکسره کنه و زمانی که مقاومت شما را در هم شکوند بیاد سراغ ما

باید جپهه رو همین جا نگه داریم ولی با اعتراض اینترنتی کاری به جای نرسید باید جمع شیم یه روز بریم دم در **** وظیفه وایسیم تا بلکه یه فرجی بشه

اینم حرفیه واسه خودش !;) تایید میشه:cool:

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تایید میشه
ولی به نظر من زمانی که **** وظیفه تصمیم نهایی خودش رو انجام داد باید این کارو بکنیم فعلا هر جوری می تونیم و می تونید باید اعتراض کنیم ، اینترنتی ، زنگ به صدا و سیما ، زنگ به رایو ،
امروز یکی به من خبر داد که یک زن زنگ زده برنامه تهران 20 و کلی بد و بیراه در مورد **** وظیفه و این تصمیم گرفته
خوب من هر کاری کردم موفق نشدم که تماس بگیرم
بایید با هم شروع کنیم با برنامه هایی مثل 20:30 یا تهران 20 یا امروز تهران یا گفتگوی اخبار شبکه 2 تماس بگیریم
هر چی سروصدا بیشتر بشه بهتره
راستی می تونید خیلی ها هنوز خبر ندارن !!!!!!!!!!!!!1

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Rostam_solat جان حرفت کاملا درسته
مگر نمی بینید که فعلا چه سفت و سخت گیر دادن برای همراه داشتن کارت پایان خدمت یا معافی یا اینکه گیر شدید دادن به ما ها
یک بار تونستن عطف ماسبق کنن مطمئن باشید دفعه دوم و سوم هم در کاره

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببین این یاور در مورد این مسئله چی نوشته :

در واقع در این اوضاع و احوالی که آمریکا و دیگر متحدانش بر عدم تصمیم در خصوص واکنش نظامی علیه ایران اصرار می کنند ، دولت مردان ایران با انجام سیاستهای تحریک آمیز مانند لغو معافیتهای سربازی ، جمع آوری آنتن های ماهواره یی ، انجام مانورهای چند هفته یی که در شانزده استان کشور قرار است برگزار شوند ، اعلام آماده باش به نیروهای مسلح ، آزمایشات جدید موشکی ، تهیه کوپن های ارزاق عمومی مخصوص دوره ی اضطرار، واردات بنزین مخصوص هواپیماهای جنگی و ادامه ی تهدید این و آن به محو و نابودی سعی می کنند این کشورها را به سوی واکنش نظامی سوق دهند هرچند که خودشان مایل به حمله و درگیری نظامی با ایران نباشند .

خدا رحم کنه :(

اخرین مرد مقاوم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کشور بی قانون شهر بی قانون اینترنت بی قانون تایپک بی قانون سربازی بی قانون

چه جای خوبی:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا