• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با تشکر برای پاسخ‌ات

چند تا سئوال دیگر :

تیغ اجازه می‌دهند ببریم یا نه؟ (اگر نه برای اصلاح صورت و نظافت شخصی چه کردید)

حمام چه مدت یکبار و به مدت چند دقیقه است؟

افتادن در **** ربطی به انتخاب گزینه‌های دفترچه اعزام به خدمت داشت یا نه؟

وسایل‌ات را روز اول داخل چی ریختی و همراه خودت بردی (آخه شنیدم بعضی پادگان‌ها نمی‌گذارند ساک برزنتی به همراه بیاوری و فقط ساک پلاستیکی)

کمد برای گذاشتن وسایل‌ات در اختیارت گذاشتند یا نه؟(قفل هم داشت یا قفل کوچک باید با خودمان داشته باشیم)

دم در دژبانی هست که ساکها رو میگردن. ولی گشتنشون به درد خودشون میخوره.البته بستگی داره که کدومشون باشه.یه قد دراز بد عنقی هست که خیلی گیره.الباقی سر سری میگردن.درواقع فقط یه نگاه میندازن.
هر چی میخوای ببری رو یه جا بزارید که توی دید نباشه.مثلا توی جیب لباس.
خیلی از بچه ها تیغ آورده بودن بعضی ها ماشین موزر. به ریش تراش گیر میدن.

حمام هم برای هر گردان در هفته فقط 1 روز هست که میشه رفت ولی این واسه تعد از ظهر هاست .هر روز ساعت 4 قبل از اذان نا 6 واسه همه هست بعد از اون 12 تا 2 که اون هم واسه همه هست که اگر از 11:30 بری توی صف اولین سری میری داخل.27 تا دوش داره .هر سری 27 نفر رو میفرسته داخل.هر دفعه فقط 5 دقیقه.که شامل در آوردن لباس هم هست ولی باز میشه کمی بیشتر لفتش داد.

من امریه بودم و نمیدونم ربطی بین انتخاب گرینه ...هست یا نه.
من برای سری اول که رفتم ساک ورزشی بردم.همه این کار رو کردن و کسی هم ایراد نگرفت.

کنار هر تخت یه کمد هست که میتونین وسایل رو داخلش بگذارید.قفل داشت ولی بعضی هاشون نداشت.قبلی ها حال داده بودن برده بودن.

something

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این حساب پدر من که متولد خرداد 1327 هست با جمع این عدد با عدد 59 که میشه خرداد 1386 ، به سن 59 سال تمام در خرداد 1386 میرسه و وارد 60 سالگی میشه و من از این تاریخ می تونم اقدام برای گرفتن معافیت کفالت کنم.

سلام
برای گرفتن معافیت کفالت پدر ، باید زمانیکه شما 18 سالت تموم میشه و وارد 19 سالگی میشی
پدرتون هم 59 سالش تموم شده باشه ... اینکه شما صبر کنی و وقتی پدرت وارد 60 سال شد اقدام
کنی (حالا چه غیبت کنی چه این وسط از معافیت تحصیلی استفاده کرده باشی) قبول نیست ... ملاک ،
زمانی هست که که شما وارد 19 سالگی شده بودی ...

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خداحافظ زندگی

سردار بهمن كارگر، رئيس معاونت وظيفه عمومي ناجا با اعلام خبر فوق در گفت و گو با «تهران امروز» اعلام كرد: تمامي كساني كه معافيت چاقي و لاغري دريافت كرده‌اند بايد جهت بررسي مجدد به معاونت وظيفه عمومي مراجعه كنند.او در پاسخ به اين سوال كه شايد كساني كه از اين معافيت استفاده كرده‌اند بر اثر گذشت زمان چاق و يا لاغر شده باشند، گفت: افرادي كه از اين معافيت استفاده مي‌كنند بيمار تشخيص داده مي‌شوند و بر همين اساس گذشت زمان هيچ تاثيري بر فرد ندارد.

او اظهار داشت: برابر ماده 43 قانون خدمت وظيفه عمومي رئيس سازمان وظيفه عمومي تا 5 سال پس از صدور معافيت مي‌تواند در صورت بروز تخلف افراد را دوباره مورد معاينات پزشكي در كميسيون‌هاي پزشكي وظيفه عمومي قرار دهد.

او ادامه داد: در حال حاضر هيچ يك از كارت‌هاي معافيت چاقي و لاغري باطل نشده است اما تمامي كساني كه از اين نوع معافيت استفاده كرده‌اند بايد به معاونت وظيفه عمومي مراجعه كنند.رئيس معاونت وظيفه عمومي ناجا گفت: در صورت عدم مراجعه دريافت‌‌كنندگان كارت معافيت چاقي و لاغري در آينده نزديك تمامي كارت‌هاي معافيت چاقي و لاغري باطل خواهد شد.او در خصوص اينكه برخي افراد كه از اين نوع معافيت استفاده كرده‌اند خانواده تشكيل داده‌اند و با ابطال كارت‌ها به مشكل بر مي‌خورند، گفت: ما منكر اين مشكل نيستيم و اميدوار هستيم همه افرادي كه به معاونت وظيفه عمومي براي بررسي مجدد مراجعه مي‌كنند معاف شوند اما در خصوص كساني كه معاف نشوند سعي مي‌شود با همكاري ستاد كل نيروهاي مسلح خدمت سربازي براي اين افراد زياد سخت گرفته نشود.

او تغيير در قانون معافيت‌ها را به دليل اشتباه بعضي از پزشكان دانست كه اين باعث سوء برداشت بين مصوبان آيين‌نامه و مجريان اين قانون شده بود.كارگر گفت: به تمام واحدهاي وظيفه عمومي در سراسر كشور از ابتداي ارديبهشت امسال ابلاغ شد كه در صورت توانايي يك روزه و به صورت ويژه به پرونده افراد معاف قانون چاقي و لاغري رسيدگي شود.رئيس معاونت وظيفه عمومي ناجا درباره طرح شناسايي سربازان غايب گفت: در حال حاضر اين طرح در سراسر كشور صورت مي‌گيرد و برابر قانون افرادي كه داراي غيبت سربازي هستند به معاونت وظيفه عمومي معرفي مي‌شوند.

مبع : http://tehranemrooz.net/v2/Default_view.asp?NewsId=14728

full_collection

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من از یکی شنیدم میشه روزهایی غیبت داشت خرید .
میگفت هر روز 500 تومان یعنی اگر 1 سال غیبت داشته باشی 182000 تومان
کسی اطلاعی داره؟
من می خوام برای معافی اقدام کنم ولی بخاطر غیبت پا پیش نمی زارم.

Mansour Manson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من پدرم متولد خرداد 1327 هستش و خودم تک پسر هستم و دارم کارهای فارغ اتحصیلیم رو انجام میدم مدک لیسانس . خب من می تونم معافیت کفالت بگیرم یا نه . خرداد امسال پدرم 59 سالش کامل میشه.

یه راهنمایی بکنید ممنون میشم

داداش چقدر وضعیت شما شبیه منه!!!
فقط با این تفاوت که پدر من خرداد 1328 متولد شده ولی پدر شما خرداد 1327!!!!!

من فقط الان یه مشکلی دارم و اون اینه که میترسم توی محاسباتم اشتباه کرده باشم. در واقع من این ترم آخرمه توی دانشگاه و جوری حساب کردم که 4 واحد نگه دارم و سال دیگه فارغ التحصیل بشم. الان مشکل اینه که دقیقا نمیدونم خرداد سال دیگه بابام به اون سن قانونی میرسه یا خرداد سال بعدیش!! میترسم توی محاسباتم اشتباه کنم بیخودی برنامه ریزیم بریزه به هم.
به بخش کفالت هم که مراجعه کردم طرف یه جوری جواب میداد که میخواسم بزنم خشتکشو بادبون کنم. اه مرتیکه زورش میومد جواب بده.
دوستان با این تفاصیل کسی میتونه دقیقا بگه من چه تاریخی اگه فارغ التحصیل بشم میتونم واسه معافیتم اقدام کنم؟:rolleyes:

something

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش چقدر وضعیت شما شبیه منه!!!
فقط با این تفاوت که پدر من خرداد 1328 متولد شده ولی پدر شما خرداد 1327!!!!!

من فقط الان یه مشکلی دارم و اون اینه که میترسم توی محاسباتم اشتباه کرده باشم. در واقع من این ترم آخرمه توی دانشگاه و جوری حساب کردم که 4 واحد نگه دارم و سال دیگه فارغ التحصیل بشم. الان مشکل اینه که دقیقا نمیدونم خرداد سال دیگه بابام به اون سن قانونی میرسه یا خرداد سال بعدیش!! میترسم توی محاسباتم اشتباه کنم بیخودی برنامه ریزیم بریزه به هم.
به بخش کفالت هم که مراجعه کردم طرف یه جوری جواب میداد که میخواسم بزنم خشتکشو بادبون کنم. اه مرتیکه زورش میومد جواب بده.
دوستان با این تفاصیل کسی میتونه دقیقا بگه من چه تاریخی اگه فارغ التحصیل بشم میتونم واسه معافیتم اقدام کنم؟:rolleyes:

دوست عزیز جواب شما در پست قبلی بود ، ملاک برای معافیت کفالت پدر 19 سالگیه یعنی
زمانی که شما به سن مشمولیت میرسی ... اگه وقتی وارد 19 سال شدی پدرت هم 59 سالش
تموم شده بوده که میتونی برای معافیت اقدام کنی ، در این حالت حتی اگه غیبت داشته باشی
یا در حال تحصیل باشی اهمیتی نداره. ولی اینکه غیبت کنی یا دانشگاه رو طول بدی تا پدرت 60
سالش بشه بعد اقدام کنی نمیشه ! **** وظیفه سن پدرت رو زمانیکه شما وارد 19 سالگی شدی
مد نظر قرار میده در هر صورت. اگه اینجوری نبود خوب کسایی هم که فرضاً پدرشون 54-53 سالشه
هر جور شده میرفتن دانشگاه (قبول هم نمیشدن میرفتن پیام نور) یه 6-7 سالی میموندن بعدشم
هم مدرک میگرفتن و هم معافیت. می بینی که با عقل جور در نمیاد !

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
آقا منم یه سوال داشتم میتونید راهنمایم کنید

من 2 تا برادر دارم یکیش 16 سالشه یکی 31 سال که ازدواج کرده و حالا تو پارس جنوبی کار میکنه مهندس گازه

خودم هم دانشجو هستم

پدرم 63 سالشه و مبتلا به سرطان خونه و به مراقبت های بسیار داره

اون برادر بزرگترم ماهی 1 بارم نمیتونه بیاد

من مجبورم از درس و مشقم بزنم و همراه پدرم باشم

حالا 2 تا سوال دارم :

1) حالا که من دانشجو هستم می توانم اقدام به کفالت بگیرم

2) آیا من با داشتن برادر بزرگتر و این دلایل میتوانم کفالت بگیم

ضمنا به دلیل بیماری پدرم و لزوم مراقبت مداوم آیا راهی برا معافیت هست ضمنا پدرم بازنشسته آموزش پرورشه و بیشتر خرج دارو درمانش از طرف من تامین میشه . . . . .

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

a_sarbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مواظب باشید بلایی که دارن سر قد و وزنی ها در میارن سر دیگر معاف شدگان آینده نیاد . خیلی مواظب باشید یک بار عطف ماسبق می تونه دفعه دوم و سوم و .... هم داشته باشه

یار دبستانی من ما شروع کردیم حالا فقط از شما یک خواهش داریم خبر روز یک شنبه را به همه برسونید تا اگر مثل معلم ها و دیگر افراد زحمت کش جامعه سربه نیست شدیم حداقل 2 نفری به حال ما گریه کنند ما برای اعتراض به قانون که چه عرض کنم بی قانونی **** وظیفه میریم خواستید شما هم بیاید . نخواستید خبر را پخش کنید . دست تک تک گل تون درد نکنه . امیدوارم در طول زندگی تون موفق باشید . ما رو ببخشید و بخواهید که آمورزیده بشیم .

یا حق

یا با در دست داشتن یک شکایت مکتوب رأس ساعت 9 روز یکشنبه 9 اردیبهشت، در آدرس ولنجک، جنب بیمارستان طالقانی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات (رئیس دفتر: مهندس هدایت) حضور به هم می رسانیم.

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
آقا منم یه سوال داشتم میتونید راهنمایم کنید

من 2 تا برادر دارم یکیش 16 سالشه یکی 31 سال که ازدواج کرده و حالا تو پارس جنوبی کار میکنه مهندس گازه

خودم هم دانشجو هستم

پدرم 63 سالشه و مبتلا به سرطان خونه و به مراقبت های بسیار داره

اون برادر بزرگترم ماهی 1 بارم نمیتونه بیاد

من مجبورم از درس و مشقم بزنم و همراه پدرم باشم

حالا 2 تا سوال دارم :

1) حالا که من دانشجو هستم می توانم اقدام به کفالت بگیرم

2) آیا من با داشتن برادر بزرگتر و این دلایل میتوانم کفالت بگیم

ضمنا به دلیل بیماری پدرم و لزوم مراقبت مداوم آیا راهی برا معافیت هست ضمنا پدرم بازنشسته آموزش پرورشه و بیشتر خرج دارو درمانش از طرف من تامین میشه . . . . .

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

کسی نیست جواب ما رو بده

Mansour Manson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز جواب شما در پست قبلی بود ، ملاک برای معافیت کفالت پدر 19 سالگیه یعنی
زمانی که شما به سن مشمولیت میرسی ... اگه وقتی وارد 19 سال شدی پدرت هم 59 سالش
تموم شده بوده که میتونی برای معافیت اقدام کنی ، در این حالت حتی اگه غیبت داشته باشی
یا در حال تحصیل باشی اهمیتی نداره. ولی اینکه غیبت کنی یا دانشگاه رو طول بدی تا پدرت 60
سالش بشه بعد اقدام کنی نمیشه ! **** وظیفه سن پدرت رو زمانیکه شما وارد 19 سالگی شدی
مد نظر قرار میده در هر صورت. اگه اینجوری نبود خوب کسایی هم که فرضاً پدرشون 54-53 سالشه
هر جور شده میرفتن دانشگاه (قبول هم نمیشدن میرفتن پیام نور) یه 6-7 سالی میموندن بعدشم
هم مدرک میگرفتن و هم معافیت. می بینی که با عقل جور در نمیاد !

داداش خیلی ممنون از راهنماییت.
ولی من الان ترم آخرم. یکی از دوستان میگفت خرداد 86 میتونی واسه گرفتن معافی اقدام کنی. اگر اینطور باشه که من بی دلیل 4 واحد نگه داشتم برای سال بعد. با این حساب من اگر همین ترم فارغ التحصیل بشم بهم معافی میدن. درست میگم؟

راستی این که شما میگی اگه دانشگاه رو طول بدی بهت معافی نمیدن. میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟

آخه الان من ترم 8 هستم. حالا بر فرض که معافی، سال بعد شامل حالم میشه. خوب اگه من 4 واحد نگه دارم برای فقط یکی 2 ترم اضافه، اونا گیر میدن؟

something

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش خیلی ممنون از راهنماییت.
ولی من الان ترم آخرم. یکی از دوستان میگفت خرداد 86 میتونی واسه گرفتن معافی اقدام کنی. اگر اینطور باشه که من بی دلیل 4 واحد نگه داشتم برای سال بعد. با این حساب من اگر همین ترم فارغ التحصیل بشم بهم معافی میدن. درست میگم؟

راستی این که شما میگی اگه دانشگاه رو طول بدی بهت معافی نمیدن. میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟

آخه الان من ترم 8 هستم. حالا بر فرض که معافی، سال بعد شامل حالم میشه. خوب اگه من 4 واحد نگه دارم برای فقط یکی 2 ترم اضافه، اونا گیر میدن؟

سلام
بحث سر کش دادن و ندادن و گیر دادن و ندادن نیست. ببین همه پسرها وقتی 18 سالشون تموم
میشه مشمول میشن. حالا کسانی که برای معافیت دائم اقدام میکنن تنها در صورتی معاف میشن
که در زمانی که 18 سالشون تموم شده و وارد 19 سال شدن شرایط معافیت رو داشته باشن. مثلاً
کسی که میخواد معافیت کفالت پدرشو بگیره باید وقتی که وارد 19 سال میشه ، پدرش هم 59 سالش
تموم شده باشه. یکی ممکنه الان 18 سالش تموم شده باشه پدرشم 56 سالش باشه و دانشجو هم
باشه خوب مسلماً وقتی که فارغ التحصیل میشه پدرش هم 60 ساله شده ولی بهش معافیت نمیدن
چون زمانیکه 18 سالش بوده باباش به سن قانونی برای معافی نرسیده بوده. خلاصه مطلب همونیه که
قبلاً هم گفتم : ملاک برای معاف شدن شرایط فرد در زمان ورود به 19 سالگیه
شما هر موقع برای معافیت اقدام کنی شرایطت رو توی 19 سالگیت در نظر میگیرن نه شرایطی که
امروز داری. چون قبلاً گفتی پدرتون متولد 1328 هستن، در یک کلام نتیجه می گیریم که شما نمیتونی
معافیت کفالت (پدر) بگیری ... فرقی هم نداره که دانشجویی یا نیستی یا ترم آخری یا سال سومی و .... !!

Mansour Manson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما هر موقع برای معافیت اقدام کنی شرایطت رو توی 19 سالگیت در نظر میگیرن نه شرایطی که
امروز داری. چون قبلاً گفتی پدرتون متولد 1328 هستن، در یک کلام نتیجه می گیریم که شما نمیتونی
معافیت کفالت (پدر) بگیری ... فرقی هم نداره که دانشجویی یا نیستی یا ترم آخری یا سال سومی و .... !!

100.gif

مگه میشـــــــــــــــــــــــــــه؟
293.gif

من همین فردا میرم حوزه **** وظیفه میپرسم
267.gif

itnlive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بحث سر کش دادن و ندادن و گیر دادن و ندادن نیست. ببین همه پسرها وقتی 18 سالشون تموم
میشه مشمول میشن. حالا کسانی که برای معافیت دائم اقدام میکنن تنها در صورتی معاف میشن
که در زمانی که 18 سالشون تموم شده و وارد 19 سال شدن شرایط معافیت رو داشته باشن. مثلاً
کسی که میخواد معافیت کفالت پدرشو بگیره باید وقتی که وارد 19 سال میشه ، پدرش هم 59 سالش
تموم شده باشه. یکی ممکنه الان 18 سالش تموم شده باشه پدرشم 56 سالش باشه و دانشجو هم
باشه خوب مسلماً وقتی که فارغ التحصیل میشه پدرش هم 60 ساله شده ولی بهش معافیت نمیدن
چون زمانیکه 18 سالش بوده باباش به سن قانونی برای معافی نرسیده بوده. خلاصه مطلب همونیه که
قبلاً هم گفتم : ملاک برای معاف شدن شرایط فرد در زمان ورود به 19 سالگیه

این که شما میگی برای مادر مطلقه هست که طلاق باید قبل از مشمول شدن باشه که حتی طلاق های که تاریخش نزدیک معافی هست کارت نمیدن تا 1-2 سال فقط اگه حدس بزنن مادر دیگه ازدواج نمیکنه سریع کارت رو میدن در غیر اینصورت سال بعد هم هم مادر هم فرزند رو میخوان اگه ازدواج نکرده بود بعد کارت رو میدن
برای پدر میشه با استفاده از معافیت تحصیلی زمان رو به جایی برسه که معاف بشی پسر عمو من اینقدر طولش داد تا پدرش وارد 60 سالگی شد و رفت اقدام کرد و معافی رو گرفت

castrolGT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من یک سال غیبت داشتم پرسیدن از من -آخر کاری - که آیا شاغلی منم گفتم بدون معافی یا پایان خدمت مگه کار به من میدن من بدبختم :cool: و این حرفا اونا هم منو بخشیدن یه قرون هم پول نگرفتن . همین

Mansour Manson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش something

بهتره یاد بگیری از چیزی که اطلاع نداری اینقدر مطمئن ازش حرف نزنی. زشته به خدا. من برای هرکی گفتم بهم خندید.

عزیز اومدی اینجا راهنمایی کنی یا بدتر گمراه کنی آدمو:blink:

something

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش something

بهتره یاد بگیری از چیزی که اطلاع نداری اینقدر مطمئن ازش حرف نزنی. زشته به خدا. من برای هرکی گفتم بهم خندید.

عزیز اومدی اینجا راهنمایی کنی یا بدتر گمراه کنی آدمو:blink:

دوست گرامی
من که با شما پدر کشتگی ندارم ، معاف شدن یا نشدن شما هم تو زندگی من هیچ تاثیری نداره.
حتی اگرم من اشتباه کرده باشم اگه شما معاف باشی که بخاطر حرف من نمیبرنت سربازی.
من چیزی که میدونستم گفتم ... ایشالا که بتونی معافی بگیری !!!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این که دوستان که میگن شرایط مشمول در 19 سالگی ملاک عمله با عقل جور در نمیاد .
فرض کنید مشمولی پس از پایان دانشگاهش برای کفالت پدر 62 سالش اقدام کرد ، اگر درس مشمول 4 سال طول کشیده باشه ، پدرش در آغاز دانشجویی مشمول 58 سالش بوده ولی این دلیل نمیشه الان که سنش بالای 60 ساله و نیاز به کفیل داره از داشتن کفیل به بهره بمونه !

ملاک آخرین روز پیش از ورود به غیبت است نه 19 سالگی !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا من یک سال غیبت داشتم پرسیدن از من -آخر کاری - که آیا شاغلی منم گفتم بدون معافی یا پایان خدمت مگه کار به من میدن من بدبختم و این حرفا اونا هم منو بخشیدن یه قرون هم پول نگرفتن . همین
کمی بیشتر توضیح میدین ؟ نگرفتم چی شد .

itnlive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اامروز توی مسیر رادیو جوان با رئیس دیوان عدالت اداری صحبت میکرد ایشان گفتند این که **** وظیفه یک قانون رو با شرایط سخت تر عطف به سابق بکنه خلاف قانون هست و اجازه این کارو نداره فقط در صورتی میتونه این کارو بکنه که قوانین رو ساده تر بکنه و بقیه بتونن از این قانون استفاده کنن و معاف بشن و اگر قوانین سخت تر بشه باید از زمان که این قانون تصویب شد اجرا بشه و امکان عطف به سابق نیست

اگه کسی این مشکل رو داره فکر کنم دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی باشه البته تو مصاحبه تاکید کرد که چنین اجازه ای رو به **** وظیفه نخواهد داد

linkpars

Guest
لایک‌ها
0
جریمه غیبت خدمت چقدره؟ من شنیدم حداکثر 3 ماهه که اونم معمولا بخشش بهش میخوره. درسته؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا