• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خب نتيجه اي كه از زدن اين تاپيك گرفتم اول اين بود كه داش شروين آموزشيش تموم شد . دوم اينكه **** رو اول انتخاب كنم بعد ارتش . راستي اين قضيه كه ميگن دوره آموزشي بعضي جاها 4 ماه است چيه ؟ نكنه نصيب ما بشه؟
نه 4 ماه نیست
اگه دیپلم باشی 8 هفته
زیر دیپلم 10-11 هفته

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بدترین حالت نیروی انتظامیه که خدا نصیب نکنه !!

متولد چندی ؟

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
من متولد 63 هستم .
در ضمن من مي تونم امريه براي ارتش بگيرم كه تو ارتش بيافتم ولي شنيده بودم كه **** راحت تر است خواستم ببينم به ريسكش مي ارزه كه **** رو انتخاب كنم و بي خيال امريه ارتش بشم؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من متولد 63 هستم .
در ضمن من مي تونم امريه براي ارتش بگيرم كه تو ارتش بيافتم ولي شنيده بودم كه **** راحت تر است خواستم ببينم به ريسكش مي ارزه كه **** رو انتخاب كنم و بي خيال امريه ارتش بشم؟

همانطور که دوستان سه بار تکرار کردند جایی که می‌افتی به انتخاب شما ربطی ندارد بنابراین ترتیب گزینه‌ها را جدی نگیر!

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یک سئوال:

اینکه کجا افتادی (ارتش،****،...) چه موقع به مشمول اعلام می‌شود؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یک سئوال:

اینکه کجا افتادی (ارتش،****،...) چه موقع به مشمول اعلام می‌شود؟
رو برگت یه تاریخ اعزام میزنه وقتی تو اون تاریخ بری میدون **** یا هرجای دیگه که باید بری بهت میگن کجا افتادی

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برگ اعزام به خدمتم آمده چند ماه پیش . شنیدم چند روز به اعزام مانده هم یک برگ دیگه میاد که در آن کد محل خدمت را زده . درسته ؟؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سعی کنید برای **** امریه بگیرید مخصوصا نیرو مقاومت، خدمت خیلی راحته ولی مشکلی که هست آدم به روز مرگی می افته توش و خیلی تکراری میشه بعد از یه مدت
ولی هر کجا که افتادید سعی کنید اگه دژبان نبودید با دژبان ها رفیق باشید یا اینکه کاری کنید که هیچکس اسمتون رو یاد نگیره و سرتون رو بندازید پایین، برید و بیاید

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من برگ اعزام به خدمتم آمده چند ماه پیش . شنیدم چند روز به اعزام مانده هم یک برگ دیگه میاد که در آن کد محل خدمت را زده . درسته ؟؟
درسته
سعی کن تا اون نیومده خودت رو یه جایی جا کنی که خدمتت شهر خودت بیفته

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
خوب ما که آموزشی مون داره تموم میشه .پدافند نیروی هوایی تهران (مهر آباد ) کلی هم حال کردیم .به خاطر نظم و ضرب پا و ... بچه های شکاری تنبیه میشن .فقط هر جا خواستی بری مواظب باش پدافند نیوفتی که کلا میوفتی جنوب کشور .
اگر دیپلم باشی و دوره کد بخوره بهت ، خدا برای پایان مدت خدمتت ات تورو مورد رحم خودش قرار بده .

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
من لیسانس دارم.راستی امروز شنیدم وزارت دفااع هم خیلی جای توپییه حتی از **** هم بهتره.نظر شما چیه؟

prelude2love

Registered User
لایک‌ها
83

بهش ميگن برگهٔ سفيد ! بعضی وقتا هم نميآد و بعد از رفتنت به ميدون **** بهت ميگن کجايی ! ضمناً به قول دوستمون اگه بتونی قبل از اومدنش خودتو يه جا با پارتی جا کنی ، خيلی جولويی !

من لیسانس دارم.راستی امروز شنیدم وزارت دفااع هم خیلی جای توپییه حتی از **** هم بهتره.نظر شما چیه؟

مشخصاً وزارت دفاع خدا تره ! منتها پارتی نداشته باشی محاله بتونی بری توش
من خودم سربازيم حلّه ولی اوايل که ميخواستم برم وزارت دفاع با اينکه ، خيلی شرايطم خوب بود ، به هر داری زدم ، نتونستم برم !

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
هش ميگن برگهٔ سفيد ! بعضی وقتا هم نميآد و بعد از رفتنت به ميدون **** بهت ميگن کجايی ! ضمناً به قول دوستمون اگه بتونی قبل از اومدنش خودتو يه جا با پارتی جا کنی ، خيلی جولويی !
آموزشی رو که نمیشه کاریش کرد ، هر جا افتادی باید بری ، بعد آموزشی میشه یه کارایی کرد که بیفتی جایی که دلت میخواد !

توی اون برگه هم محل آموزشی رو نوشته نه چیز دیگه ای .

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگر دیپلم باشی و دوره کد بخوره بهت ، خدا برای پایان مدت خدمتت ات تورو مورد رحم خودش قرار بده .
خوب این یعنی چی ؟ کمی توضیح میدی ؟

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چی شد ؟ چرا این تاپیک یهو سقوط کرد ؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان یه سوال ، من توی شناسنامم زده متولد 66 ، 31 شهریور هم از دانشگاه فارغ ااتحصیل میشم. اگه بخوام برای کنکور آزاد که 2 آذر هست شرکت کنم باید حتما برم برگه مرخصی از **** وظیفه بگیرم؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
ه 4 ماه نیست
اگه دیپلم باشی 8 هفته
زیر دیپلم 10-11 هفته

دیپلم و زیر دیپلم در یک مکان آموزش میبینند و طول دوره اموزش انها هم یکسان هست

نهایتا 50-55 روز نه بیشتر

دوره های 3 ماهه هم بود که به خاطر سرباز مازاد چند وقتی هست که کنسل شده

پ.ن:3 هفته هم برای اموزشی زیاده چه رسد به 3 ماه

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

کسانی که معاف از رزم شدن روی کارت پایان خدمتشون درج میشه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا