پسرِ انسان
Registered User
بهبینم یعنی من می تونم سه چهار سال غیبت کنم تا بابام به 60 برسه و ازاون استفاده کنم؟
درضمن نه بیمه می خوام نه کار دولتی و نه ...!
به شرطی که لو نری
بهبینم یعنی من می تونم سه چهار سال غیبت کنم تا بابام به 60 برسه و ازاون استفاده کنم؟
درضمن نه بیمه می خوام نه کار دولتی و نه ...!
خب اولين پست این تاپيک ماله من بود يادش بخير اون زمان ، چيزی حدود 20 ماه ميگذره ، نميگم زود گذشت ولی گذشت ، خدارو شکر ، من الان مرخصی پايانی هستم و 20 روز ديگه ميرم واسه تسويه حساب ، اوميدوارم همتون موفق باشيد ، تمام سعی خودتون رو بکنيد که نريد سربازی چون واقعا مذخرفه حتی در بهترين حالتش فقط يه چيزی بگم راجع به نحوه خدمت خودم ، من الان قريب به 70 روزه که مرخصی هستم و پيچوندم و فقط 20 روز 20 روز ميرفتم تمديد مرخصی می کردم ، محل خدمتم هم **** رده توپخونه بود ، ولی با این حال اصلاً راضی نيستم !!!
نکنید این کار رو
وقتی برید سربازی می فهمید درس چقدر کارتون رو راحت می کرد، پشیمون میشید
هر جا که باشه باز هم وضع لیسانسه ها از سربازای معمولی بهترهبستگی به پادگان داره!
فرمایش شما متیننکنید این کار رو
وقتی برید سربازی می فهمید درس چقدر کارتون رو راحت می کرد، پشیمون میشید
منظورت را دقیق نفهمیدم ! سربازی چیزیه که 2 سال از عمر هرکس را تلف میکنه ! اینی که گفتی یعنی چی ؟خوب دوست من .وقتی بری توی خدمت می فهمی عمر و تلف و اینا یعنی چی .
توی سربازی 2 سال به معنی واقعی الافی و وقتت ات عین چی هدر میره .
برو ببین .
تازه من توی نیروی هوایی دارم خدمت می کنم این بهت می گم .وای به حال سایر دوستان که توی ستاد های دیگه دارن سربازی می کنن .
اکثره آدما بعد از سربازی دیگه حوصلشون نمیکشه درس بخوننمنظورت را دقیق نفهمیدم ! سربازی چیزیه که 2 سال از عمر هرکس را تلف میکنه ! اینی که گفتی یعنی چی ؟
خوب بعد از سربازی هم بر میگردم دوباره درس میخونم مشکل چیه ؟ بیشتر توضیح بده
بعد آموزش یا قبلش؟آقا خیلی خیلی راحت معافی میدن! البته اگه دستت را سفت مشت کنی و ازش قطره عرق بریزه! رفیقم سه سوت معافیش را گرفت :دی