من کی اعزام میشم بنظرت؟ هنوز جواب دفترچم نیومده...
ترک تحصیلی 30 فروردین 83
؟
نمیشه کاری کزد زودتر اعزام بشیم؟
اینکه معاف میشی یا نه رو نمیدونم ولی میشه حین تحصیل اقدام کرد
من هم اقدام کردم و هم آموزشی رو رفتم وسط درسمم هست
عجب چیزهای عجیبی در این تالار ها بحث میشه. من که تو خماری موندم.
من 12 سال پیش با معافی کفالت معاف شدم و کارت معافی دائم گرفتم. دو سال بعد هم رفتم آمریکا برای ادامه تحصیلم . چون اگر معافی نبود اصلا نمیشد. من از کودکی از شدت عرق دست هم در رنج هستم و از آنجایی که امروزه دکتر هم هستم میدانم که یک عمل بسیار کوچک در اعصاب دست و کمر این مشکل را حل میکند. ولی این عرق دست منو 28 ساله که بیچاره کرده.
خدا به همه کسانی که مثل من هستند صبر عنایت کنه.
خدمت به مملکت بر همه واجبه. من تصمیم دارم به زودی بر گردم و داوطلبانه در نیروهای مسلح به عنوان پزشک خدمتی را که در نوجوانی نکردم جبران کنم.
بله من ترم 6 رو که تموم کردم رفتم آموزشی همین تابستون و الان 1 هفتس که ترخیص شدم کارتم 2 روز دیگه میاد واسه دوستام دیروز اومدهشما مطمئن هستی؟
سلامشما حالت خوبه برادر ؟
خدمت شروین سلام عرض میکنیم ! رسیدن بخیر سرباز جان بر کف
اینکه معاف میشی یا نه رو نمیدونم ولی میشه حین تحصیل اقدام کرد
من هم اقدام کردم و هم آموزشی رو رفتم وسط درسمم هست
بله من ترم 6 رو که تموم کردم رفتم آموزشی همین تابستون و الان 1 هفتس که ترخیص شدم کارتم 2 روز دیگه میاد واسه دوستام دیروز اومده
الانم دارم میرم دانشگاه و هیچ مشکلی هم نبود
خواهش میکنممرسی دوست من
بله من ترم 6 رو که تموم کردم رفتم آموزشی همین تابستون و الان 1 هفتس که ترخیص شدم کارتم 2 روز دیگه میاد واسه دوستام دیروز اومده
الانم دارم میرم دانشگاه و هیچ مشکلی هم نبود
سلام شروین جان،
وسط درس؟
میشه مگه؟
یعنی 2 ماه آموزشی رو تو تابستون بریم؟؟؟
شد دیگهسلام شروین جان،
وسط درس؟
میشه مگه؟
یعنی 2 ماه آموزشی رو تو تابستون بریم؟؟؟
کف پا هم صاف باشه چیزه...معافه؟
یکی از دوستام میگفت که آدم بعد از سربازی( سرباز 0 منظورش بود ) مخش زنگ میزنه و دیگه نمی تونه درس بخونهاکثره آدما بعد از سربازی دیگه حوصلشون نمیکشه درس بخونن
بعد از سربازی دیگه دیدت به زندگی عوض میشه، یعس کن همین دانشگاهت رو ادامه بدی
برو هنگ مشاوره بهت میدن،اینطوری هم نیست که ببرن طرف را خدمت! خیلی راحت پزشک مشاوره میده،از طریق تلفن هم پاسخگو هستن.