بعد آموزش یا قبلش؟
آموزشی الان که همرو میبرن! البته بعضیهارو نمی برن،باید دکتر تشخیص بده که میتونه آموزشی بره یا نه..
بعد آموزش یا قبلش؟
جدا بخاطر عرق کردن دست معافی میدن؟
من هم دستم شدیدا" عرق میکنه مخصوصا" موقع اضظراب و ... البته با این شانسی که من دارم تا زمان من این قانون حذف میشه
ربطی به شانس نداره... وقتی که طرف دستش خیس باشه،نمیتونه با تفنگ درست کار کنه و ...موارد معافی هیچ گاه حذف نشده،بلکه هر روز بیشتر دارن اضافه می کنن!
اونوقت هيچ راهي داره كاري كنيم موقعي كه ميخوايم دستامون حسابي عرق چكون بشه؟
قرصي، شربتي،...؟!!!
خدمت به مملکت بر همه واجبه. من تصمیم دارم به زودی بر گردم و داوطلبانه در نیروهای مسلح به عنوان پزشک خدمتی را که در نوجوانی نکردم جبران کنم.
خدمت به مملکت بر همه واجبه. من تصمیم دارم به زودی بر گردم و داوطلبانه در نیروهای مسلح به عنوان پزشک خدمتی را که در نوجوانی نکردم جبران کنم.
بذارید آمریکا که حمله کرد اونوقت تشریف بیارید برای خدمت، اون موقع به وجودتون بیشتر نیاز هست و بهتر میتونید خدمت کنید.
من کی اعزام میشم بنظرت؟ هنوز جواب دفترچم نیومده...سعی کن هر طور شده فوق را بگیری و بری سربازی و بعد سربازی اگر خواستی کارشناسی بگیر .
ولی اگر می بینی چاره ای نیست و واقعا نمی تونی اگر الان انصراف از تحصیل بدی و دفترچه خدمت را پست کنی احتمالا 18 آذر یا 18 بهمن امسال به خدمت اعزام میشی . ولی احتمال زیاد 18 بهمن اعزام هستی .
نه معافی نمیخوام! غایبم هستم باید اینور اونور بزنم...معافیت پزشکی میدنا !
اونوقت فردا برای کارهایی که یه چیزی رو باید دودستی محکم بگیری استخدامت نمی کنن !
من که الان در حال تحصیل هستم میتونم واسه معافیت اقدام کنم؟
نکنه یه وقت معافیت شامل نشه همینجوری وردارنم ببرن سربازی؟ :دی
من که الان در حال تحصیل هستم میتونم واسه معافیت اقدام کنم؟
نکنه یه وقت معافیت شامل نشه همینجوری وردارنم ببرن سربازی؟ :دی