خوش به حال ما که سربازی نداریم!
شروین خوش بگذره!
چرا شما سربازی نداری ؟
مگه معافی گرفتی ؟
خوش به حال ما که سربازی نداریم!
شروین خوش بگذره!
چرا شما سربازی نداری ؟
مگه معافی گرفتی ؟
تاپیکو چرا منحرفوندی؟! D:آره به دخترا معافی دائمی میدن!
راستی چطوری تنگنا ؟عکستو نذاشتی که!
میگن تو ورژن اصلی تنگنایی!
صبر!یه سوال فوری درباره اعزام به خدمت
آقا نامه اومده در خونه که 18 ام اعزامم (تیر)
حالا نمیدونم کجاس محل خدمت
و زده 15 روز قبل برم برای زدن واکسن
ولی باز نمیدونم کجا باید برم
هرچی زنگ میزنم **** وظیفه کسی گوشی رو ور نمیداره
ضمنا فقط آموزشی قراره برم
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
معافیت رزمندگانسلام , از چه نوع معافی استفاده میکنی که آموزش داره؟؟؟
اون مراکز واکسن رو توی اون برگه که بعدا میاد نوشته یا باید بپرسم کجاس؟10-14 روز قبل از اعزام نامه دوم میآید که کد محل دوره آموزشی را در آن نوشته است.
باید بری یکی از مراکز بهداشت که رایگان آن دو تا واکسن را برایت بزنند و برگه مربوط به آنرا در دفترچه **** وظیفهان مهر کنند
اگر تو زمان اداری زنگ بزنی و یک ساعتی هم مرتب شمارههای مختلف پشت دفترچه **** وظیفه رابگیری به شما جواب میدهند من تو این مدت 3 باری از طریق این تلفنها جواب سئوالاتم را گرفتهام.
برو خانه بهداشت محلتون، اونجا میزنناون مراکز واکسن رو توی اون برگه که بعدا میاد نوشته یا باید بپرسم کجاس؟
مرسی دوست عزیزبرو خانه بهداشت محلتون، اونجا میزنن
آره به دخترا معافی دائمی میدن!
راستی چطوری تنگنا ؟عکستو نذاشتی که!
میگن تو ورژن اصلی تنگنایی!
خواهشمرسی دوست عزیز
درد داره؟
خواهش
درد که نداره، ولی اگه از سوزن میترسی برو یه جایی که خانوم دکتر آمپول زنش از اینایی باشن که واسه گذروندن طرح رفتن، انقدر حواستو پرت میکنه که دیگه پنی سیلین هم بزنه متوجه نمیشی D:
الان زنگ زدم
گفتش 3-4 روز قبل از اعزام نامه میاد که کجا باید بری و محل خدمتت کجاس
ولی در مورد واکسن گفت باید بری مراکز مجاز و نمیشه هر درمانگاهی که خواستی بری
حالا کسی لیست این درمانگاههای مجاز رو داره؟
من اول تير 85 فارغ التحصيل شدم . از همون تير نشستم خوندم براي ارشد روزي 10 ساعت . امتحان بعد از فرجه 6 ماهه بود توي اسفند . دفترچه رو پست كردم اعزام شد اول ارديبهشت . پس غيبت ندارم . بعد تمديدش كردم شد اول تير ...
چطوری میشه زمان اعزام را تمدید کرد ؟؟
من لیسانسم و آخر مرداد هم فرجم تموم میشه . ظاهرن باید اول شهریور اعزام باشم . دفترچم را هم 4 تیر پست کردم . چقدر امکان داره اعزامم بشه آبان ماه ؟ اگه شهریور بشه من میتونم تمدید کنم تا آبان ؟ برای تمدیدش کجا باید برم چیکار باید بکنم ؟ چون منتظر نتایج دانشگاه هستم برای ارشد که اواسط شهریور اعلام میشه نمیخوام قبلش برم سربازی