alireza sh
مدیر بازنشسته
آیا واقعا به خاطر کوررنگی هم معافی میدهند ؟؟
اون موقعی که من داشتم معافی میگرفتم کسانی رو دیدم که به خاطر کوررنگی، دوبینی، کور بودن یک چشم و ضعیف بودن شدید چشم معاف شدند. اونایی که برای چشمشون میرن باید سعی کنند همیشه در مصاحبه ها و ... عینک داشته باشند که یه وقت طرف بهشون گیر نده.آیا واقعا به خاطر کوررنگی هم معافی میدهند ؟؟
در مورد پاهای پرانتزی من کسی رو دیدم که به خاطر این مسأله معاف شد. ما تو حوزه اکثراً بهش میگفتیم شلوارشو بالا بزنه و سر به سرش میذاشتیم. شما اگه میخوای مطمئن بشی جاهایی هست که در این مورد مشاوره میدن. معمولاً یک بازنشسته نظامی هست که دفتری داره و با گرفتن یک پول ویزیت مختصر به همه سوالهای شما از روی قانون جواب میده. یک کتاب هم هست که کل قوانین معافی در اون هست که متأسفانه در بازار نیست و دست خودشون هست و با کتاب قوانین **** وظیفه متفاوت هست. اون کسی که به شما مشاوره میده احتمالاً اون کتاب که خیلی قطور هم هست رو داره.درباره معافي پاهاي پرانتزي ميشه توضيح بدين؟
در صفحه 5 دفترچه اعزام به خدمت آمده است "تاریخ اعزام مشمولان فارغ التحصیل دانشگاهها، اولین اعزام پس از درخواست تعیین میگردد"
بنابراین اگر شما 25 خرداد پست کنی و چون فوق دیپلم و بالاتر ماههای زوج فرستاده میشوند بنابراین شما 1 شهریور اعزام هستی!
فکر نمیکنم بتوانی عقب بیندازی
نه لیسانس و بالاتر نمیتوانند در سربازی کنکور و ادامه تحصیل بدهند!
نه لیسانس و بالاتر نمیتوانند در سربازی کنکور و ادامه تحصیل بدهند!
تصحیح میکنم
مانعی نداره و میشه این کار و کرد
اشتباه میکنی در هیچیک از دفترچههای ثبتنام دانشگاههای دولتی و آزاد - در قسمت **** وظیفه- سرباز بودن به عنوان یکی از شرایط وضعیت **** وظیفه نیامده است.
یعنی شما یا باید معاف باشی یا کارت پایان خدمت داشته باشی یا تا پیش از فرجه 6 ماهه بتوانی در کنکور ورودی دانشگاهها شرکت کنی!
این شرطی است که برای داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی در سال 1386 آمده است:
داشتن دفترچه آماده بهخدمتبدون مهرغيبت در فرجه ششماهه بعد از فراغت از تحصيل درمقطعكارشناسي(ليسانس).اين قبيل داوطلبان با داشتن دفـترچـه آماده بهخدمت صرفاً در فرجه شش مـاهـه پس از تـاريخ فـراغت از تحـصيل، حق شـركت در آزمون « امتحانات» را دارند.
تبصره- اين افراد لازم است در تاريخي كه توسط معاونت وظيفه عمومي نيروي انتظامي اعلام ميشود به خدمت اعزام شوند. بديهي است در صورت پذيرفته شدن و دارا بودن ساير شرايط و ضوابط ،در هر مرحلهاي از خدمت وظيفهترخيص خواهند شد. در غير اين صورت غايب محسوب شده و قبولي آنان «كانلميكن» تلقي ميگردد.
منبع :
http://81.91.149.3/Arshad/1385/850814_01.php
اونو میدونمباید بری میدون **** !!! بالاتر از پل چوبی !!
من اول تير 85 فارغ التحصيل شدم . از همون تير نشستم خوندم براي ارشد روزي 10 ساعت . امتحان بعد از فرجه 6 ماهه بود توي اسفند . دفترچه رو پست كردم اعزام شد اول ارديبهشت . پس غيبت ندارم . بعد تمديدش كردم شد اول تير . توي ماه دي رفتم پل چوبي گفتم اين چه ك.. شعريه نوشتيد من دو ماهه دارم اين دفترچتون رو مي خونم نمي فهمم چه گهي خورديد . من كه توي هيچ كدوم اين شرايطتون نيستم كه ؟! سرهنگه گفتش خيلي ها مثل تو هستن و اگر قبول بشي ترخيصت نمي كنن . حالا فكرش رو بكنيد دو ماه مونده به امتحان آدم همچين ضد حالي بخوره چطوري مي خواد ادامه بده و بخونه . خلاصه برگشتيم خونه كلي گريه و زاري و ... ولي بعدش به خودم گفتم حالا مي خونيم ببينيم چي مي شه . از قضا رتبه ام خوب شد شبانه اميركبير قبول ميشم . اول تير هم دارم ميرم اردكان يزد . حالا معلوم نيست من كه غيبت ندارم ترخيص ميشم يا نه . يا اگه دانشگاه ثبت نام كنم و كلي هم پول بريزم ترخيصم نكنن پوله رو پس ميدن يا نه . يا اينكه اگه اينطوري بشه به دليل اينكه قبول شدم و نرفتم دوسال محروم از امتحان ميشم يا نه . مملكت تخمي كه حساب كتاب نداره همينه ديگه .
آقا نامه اومده در خونه که 18 ام اعزامم (تیر)
حالا نمیدونم کجاس محل خدمت
و زده 15 روز قبل برم برای زدن واکسن
ولی باز نمیدونم کجا باید برم
هرچی زنگ میزنم **** وظیفه کسی گوشی رو ور نمیداره
ضمنا فقط آموزشی قراره برم
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟
کد رو می نویسن ؟ کد به چه درد میخوره ؟ باید مکانشو بنویسن ، درسته ؟10-14 روز قبل از اعزام نامه دوم میآید که کد محل دوره آموزشی را در آن نوشته است.