• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
آیا واقعا به خاطر کوررنگی هم معافی میدهند ؟؟

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
درباره معافي پاهاي پرانتزي ميشه توضيح بدين؟

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
آیا واقعا به خاطر کوررنگی هم معافی میدهند ؟؟
اون موقعی که من داشتم معافی میگرفتم کسانی رو دیدم که به خاطر کوررنگی، دوبینی، کور بودن یک چشم و ضعیف بودن شدید چشم معاف شدند. اونایی که برای چشمشون میرن باید سعی کنند همیشه در مصاحبه ها و ... عینک داشته باشند که یه وقت طرف بهشون گیر نده.

درباره معافي پاهاي پرانتزي ميشه توضيح بدين؟
در مورد پاهای پرانتزی من کسی رو دیدم که به خاطر این مسأله معاف شد. ما تو حوزه اکثراً بهش میگفتیم شلوارشو بالا بزنه و سر به سرش میذاشتیم. شما اگه میخوای مطمئن بشی جاهایی هست که در این مورد مشاوره میدن. معمولاً یک بازنشسته نظامی هست که دفتری داره و با گرفتن یک پول ویزیت مختصر به همه سوالهای شما از روی قانون جواب میده. یک کتاب هم هست که کل قوانین معافی در اون هست که متأسفانه در بازار نیست و دست خودشون هست و با کتاب قوانین **** وظیفه متفاوت هست. اون کسی که به شما مشاوره میده احتمالاً اون کتاب که خیلی قطور هم هست رو داره.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
از کجا کوررنگی رو تشخیص میدن ؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
معاف از رزم‌ها دقیقاً از چه چیزهایی در دوره سربازی معاف هستند؟

Mr.M

Registered User
لایک‌ها
0
کسی میدونه کد 38 مربوط به کجاست؟

skh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در صفحه 5 دفترچه اعزام به خدمت آمده است "تاریخ اعزام مشمولان فارغ التحصیل دانشگاهها، اولین اعزام پس از درخواست تعیین می‌گردد"
بنابراین اگر شما 25 خرداد پست کنی و چون فوق دیپلم و بالاتر ماههای زوج فرستاده می‌شوند بنابراین شما 1 شهریور اعزام هستی!
فکر نمی‌کنم بتوانی عقب بیندازی
نه لیسانس و بالاتر نمی‌توانند در سربازی کنکور و ادامه تحصیل بدهند!

مطمئنين كه نمي تونن در سربازي كنكور و ادامه تحصيل بدن

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تصحیح میکنم
مانعی نداره و میشه این کار و کرد

اشتباه می‌کنی در هیچیک از دفترچه‌های ثبت‌نام دانشگاههای دولتی و آزاد - در قسمت **** وظیفه- سرباز بودن به عنوان یکی از شرایط وضعیت **** وظیفه نیامده است.
یعنی شما یا باید معاف باشی یا کارت پایان خدمت داشته باشی یا تا پیش از فرجه 6 ماهه بتوانی در کنکور ورودی دانشگاهها شرکت کنی!

این شرطی است که برای داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی در سال 1386 آمده است:

داشتن دفترچه آماده به‌خدمت‌بدون مهرغيبت‌ در فرجه‌ شش‌ماهه‌ بعد از فراغت‌ از تحصيل‌ درمقطع‌كارشناسي‌(ليسانس‌).اين‌ قبيل‌ داوطلبان‌ با داشتن‌ دفـترچـه‌ آماده‌ به‌خدمت‌ صرفاً در فرجه‌ شش‌ مـاهـه‌ پس‌ از تـاريخ‌ فـراغت‌ از تحـصيل‌‌، حق‌ شـركت‌ در آزمون‌ « امتحانات‌» را دارند.
تبصره‌- اين‌ افراد لازم‌ است‌ در تاريخي‌ كه‌ توسط معاونت‌ وظيفه‌ عمومي‌ نيروي‌ انتظامي‌ اعلام‌ مي‌شود به‌ خدمت‌ اعزام‌ شوند. بديهي‌ است‌ در صورت‌ پذيرفته‌ شدن‌ و دارا بودن‌ ساير شرايط و ضوابط ،در هر مرحله‌اي‌ از خدمت‌ وظيفه‌ترخيص‌ خواهند شد. در غير اين‌ صورت‌ غايب‌ محسوب‌ شده‌ و قبولي‌ آنان‌ «كان‌لم‌يكن‌» تلقي‌ مي‌گردد.

منبع :
http://81.91.149.3/Arshad/1385/850814_01.php

ma)-(di

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من تاريخ تولدم توي شناسنامه 26 شهريور 67 هستش.
ميخوام بدونم الان هيچ راهي براي خروج از كشور براي من بدبخت نيستش ...
حتي شده با يه وثيقه 10 ميليوني و پايين تر.
يا اينكه حتماً بايد برم آش بخورم ؟؟؟
تور خدا ! ! ! ! ! !
:(:(:(:(:(:(:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
اشتباه می‌کنی در هیچیک از دفترچه‌های ثبت‌نام دانشگاههای دولتی و آزاد - در قسمت **** وظیفه- سرباز بودن به عنوان یکی از شرایط وضعیت **** وظیفه نیامده است.
یعنی شما یا باید معاف باشی یا کارت پایان خدمت داشته باشی یا تا پیش از فرجه 6 ماهه بتوانی در کنکور ورودی دانشگاهها شرکت کنی!

این شرطی است که برای داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه دولتی در سال 1386 آمده است:

داشتن دفترچه آماده به‌خدمت‌بدون مهرغيبت‌ در فرجه‌ شش‌ماهه‌ بعد از فراغت‌ از تحصيل‌ درمقطع‌كارشناسي‌(ليسانس‌).اين‌ قبيل‌ داوطلبان‌ با داشتن‌ دفـترچـه‌ آماده‌ به‌خدمت‌ صرفاً در فرجه‌ شش‌ مـاهـه‌ پس‌ از تـاريخ‌ فـراغت‌ از تحـصيل‌‌، حق‌ شـركت‌ در آزمون‌ « امتحانات‌» را دارند.
تبصره‌- اين‌ افراد لازم‌ است‌ در تاريخي‌ كه‌ توسط معاونت‌ وظيفه‌ عمومي‌ نيروي‌ انتظامي‌ اعلام‌ مي‌شود به‌ خدمت‌ اعزام‌ شوند. بديهي‌ است‌ در صورت‌ پذيرفته‌ شدن‌ و دارا بودن‌ ساير شرايط و ضوابط ،در هر مرحله‌اي‌ از خدمت‌ وظيفه‌ترخيص‌ خواهند شد. در غير اين‌ صورت‌ غايب‌ محسوب‌ شده‌ و قبولي‌ آنان‌ «كان‌لم‌يكن‌» تلقي‌ مي‌گردد.

منبع :
http://81.91.149.3/Arshad/1385/850814_01.php

من اول تير 85 فارغ التحصيل شدم . از همون تير نشستم خوندم براي ارشد روزي 10 ساعت . امتحان بعد از فرجه 6 ماهه بود توي اسفند . دفترچه رو پست كردم اعزام شد اول ارديبهشت . پس غيبت ندارم . بعد تمديدش كردم شد اول تير . توي ماه دي رفتم پل چوبي گفتم اين چه ك.. شعريه نوشتيد من دو ماهه دارم اين دفترچتون رو مي خونم نمي فهمم چه گهي خورديد . من كه توي هيچ كدوم اين شرايطتون نيستم كه ؟! سرهنگه گفتش خيلي ها مثل تو هستن و اگر قبول بشي ترخيصت نمي كنن . حالا فكرش رو بكنيد دو ماه مونده به امتحان آدم همچين ضد حالي بخوره چطوري مي خواد ادامه بده و بخونه . خلاصه برگشتيم خونه كلي گريه و زاري و ... ولي بعدش به خودم گفتم حالا مي خونيم ببينيم چي مي شه . از قضا رتبه ام خوب شد شبانه اميركبير قبول ميشم . اول تير هم دارم ميرم اردكان يزد . حالا معلوم نيست من كه غيبت ندارم ترخيص ميشم يا نه . يا اگه دانشگاه ثبت نام كنم و كلي هم پول بريزم ترخيصم نكنن پوله رو پس ميدن يا نه . يا اينكه اگه اينطوري بشه به دليل اينكه قبول شدم و نرفتم دوسال محروم از امتحان ميشم يا نه . مملكت تخمي كه حساب كتاب نداره همينه ديگه .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا نامه اومده در خونه که 18 ام اعزامم (تیر)
حالا نمیدونم کجاس محل خدمت
و زده 15 روز قبل برم برای زدن واکسن
ولی باز نمیدونم کجا باید برم
هرچی زنگ میزنم **** وظیفه کسی گوشی رو ور نمیداره
ضمنا فقط آموزشی قراره برم
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
باید بری میدون **** !!! بالاتر از پل چوبی !!

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من اول تير 85 فارغ التحصيل شدم . از همون تير نشستم خوندم براي ارشد روزي 10 ساعت . امتحان بعد از فرجه 6 ماهه بود توي اسفند . دفترچه رو پست كردم اعزام شد اول ارديبهشت . پس غيبت ندارم . بعد تمديدش كردم شد اول تير . توي ماه دي رفتم پل چوبي گفتم اين چه ك.. شعريه نوشتيد من دو ماهه دارم اين دفترچتون رو مي خونم نمي فهمم چه گهي خورديد . من كه توي هيچ كدوم اين شرايطتون نيستم كه ؟! سرهنگه گفتش خيلي ها مثل تو هستن و اگر قبول بشي ترخيصت نمي كنن . حالا فكرش رو بكنيد دو ماه مونده به امتحان آدم همچين ضد حالي بخوره چطوري مي خواد ادامه بده و بخونه . خلاصه برگشتيم خونه كلي گريه و زاري و ... ولي بعدش به خودم گفتم حالا مي خونيم ببينيم چي مي شه . از قضا رتبه ام خوب شد شبانه اميركبير قبول ميشم . اول تير هم دارم ميرم اردكان يزد . حالا معلوم نيست من كه غيبت ندارم ترخيص ميشم يا نه . يا اگه دانشگاه ثبت نام كنم و كلي هم پول بريزم ترخيصم نكنن پوله رو پس ميدن يا نه . يا اينكه اگه اينطوري بشه به دليل اينكه قبول شدم و نرفتم دوسال محروم از امتحان ميشم يا نه . مملكت تخمي كه حساب كتاب نداره همينه ديگه .

اگر شبانه قبول شوی و ثبت‌نام نکنی که محرومیت شرکت مجدد در کنکور را نداری.

قبولی‌ات که آمد با نشان دادن اسم‌ات در روزنامه چند روز مرخصی بگیر و اول سری به **** وظیفه تهران بزن و یک نوبت ملاقات حضوری با سردار کارگر-رئیس سازمان وظیفه عمومی- بگیر و مشکل‌ات را بگو . به دلیل اینکه قبل از اعزام به خدمت و بدون داشتن غیبت در کنکور شرکت کردی بنابراین باید ترخیص‌ات کنند تا ادامه تحصیل بدهی و بعد از آن ادامه سربازی‌ات را طی کنی. اگر کارت ردیف شد که احتمالش خیلی زیاد است برو و پول را به حساب بریز و در دانشگاه ثبت‌نام کن.

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام shervinrv
منم عینا وضعت شمارو دارم یعنی 18 تیر فقط به آموزش اعزام میشم .

البته از تبریز

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقا نامه اومده در خونه که 18 ام اعزامم (تیر)
حالا نمیدونم کجاس محل خدمت
و زده 15 روز قبل برم برای زدن واکسن
ولی باز نمیدونم کجا باید برم
هرچی زنگ میزنم **** وظیفه کسی گوشی رو ور نمیداره
ضمنا فقط آموزشی قراره برم
کسی میدونه چیکار باید بکنم؟

10-14 روز قبل از اعزام نامه دوم می‌آید که کد محل دوره آموزشی را در آن نوشته است.
باید بری یکی از مراکز بهداشت که رایگان آن دو تا واکسن را برایت بزنند و برگه مربوط به آنرا در دفترچه **** وظیفه‌ان مهر کنند
اگر تو زمان اداری زنگ بزنی و یک ساعتی هم مرتب شماره‌های مختلف پشت دفترچه **** وظیفه رابگیری به شما جواب می‌دهند من تو این مدت 3 باری از طریق این تلفن‌ها جواب سئوالاتم را گرفته‌ام.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
10-14 روز قبل از اعزام نامه دوم می‌آید که کد محل دوره آموزشی را در آن نوشته است.
کد رو می نویسن ؟ کد به چه درد میخوره ؟ باید مکانشو بنویسن ، درسته ؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
سلام , از چه نوع معافی استفاده میکنی که آموزش داره؟؟؟

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
خوش به حال ما که سربازی نداریم!:D
شروین خوش بگذره!
food.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا