من 4 تیر امسال فلرغ التحصیل می شوم.می خوام تو آزمون کارشناسی ارشد که بهمن ماه برگزار می شه شرکت کنم اما تو فرصت 6 ماهه فقط می تونم ثبت نام کنم نه شرکت! در صورت قبولی می شه رفت یا واحد نگه دارم؟
در ضمن یکی لطف کنه شرایط سرباز معلمی و اینکه کی باید دفترچه گرفتو توضیح بده
منم از یادم رفته که باید تو این 6 ماه اعزام میشدی یا فقط دفترچه میگرفتی اما فکر کنم که باید اعزام میشدی .
ولی فکر می کنم که شما وقت دارین . من بهمن درسم تموم شد و اخر اسفند فرستادم تاریخ اعزامم شد 1 تیر . شما حدود 20 اذر دفترچه بفرست . چون تاریخ اعزام لیسانسه ها فقط ماههای زوجه زود زود هم بفرستنت میشه اسفند . این جوری می تونی تو ازمون شرکت کنی ولی باید اعزام بشی به خدمت هر وقت قبول شدی از تو خدمت می یای بیرون و دوباره می ری دانشگاه (البته این دفعه قدر دانشگاه رو این قدر می دونی که نگو )
تازه درخواست تاخیر در اعزام هم بعد اینکه کارت اعزام می یاد می تونی بکنی که فکر نکنم بدردت بخوره .
سرباز معلمی رو نمی دونم حتی نمیدونم رشته تحصیلی تون چیه اما یه نصیحت بهتون می کنم که حتما و حتما و حتما امریه یه سازمانی رو بگیرید (امریه رو هم که امیدوارم بدونید چیه ). البته از همین الان بگم یه شرط اساسی در 95 درصد سازمانها داشتن 6 ماه سابقه بسیجه اگه ندارین همین الان برید بنویسید تا کارتون پیش بره . (البته بازم امیدوارم از این اخلاقای بد من نداشته باید که من برم اسم بنویسم عمرا !!)