• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 4 تیر امسال فلرغ التحصیل می شوم.می خوام تو آزمون کارشناسی ارشد که بهمن ماه برگزار می شه شرکت کنم اما تو فرصت 6 ماهه فقط می تونم ثبت نام کنم نه شرکت! در صورت قبولی می شه رفت یا واحد نگه دارم؟
در ضمن یکی لطف کنه شرایط سرباز معلمی و اینکه کی باید دفترچه گرفتو توضیح بده

منم از یادم رفته که باید تو این 6 ماه اعزام میشدی یا فقط دفترچه میگرفتی اما فکر کنم که باید اعزام میشدی .
ولی فکر می کنم که شما وقت دارین . من بهمن درسم تموم شد و اخر اسفند فرستادم تاریخ اعزامم شد 1 تیر . شما حدود 20 اذر دفترچه بفرست . چون تاریخ اعزام لیسانسه ها فقط ماههای زوجه زود زود هم بفرستنت میشه اسفند . این جوری می تونی تو ازمون شرکت کنی ولی باید اعزام بشی به خدمت هر وقت قبول شدی از تو خدمت می یای بیرون و دوباره می ری دانشگاه (البته این دفعه قدر دانشگاه رو این قدر می دونی که نگو :D )

تازه درخواست تاخیر در اعزام هم بعد اینکه کارت اعزام می یاد می تونی بکنی که فکر نکنم بدردت بخوره .

سرباز معلمی رو نمی دونم حتی نمیدونم رشته تحصیلی تون چیه اما یه نصیحت بهتون می کنم که حتما و حتما و حتما امریه یه سازمانی رو بگیرید (امریه رو هم که امیدوارم بدونید چیه ). البته از همین الان بگم یه شرط اساسی در 95 درصد سازمانها داشتن 6 ماه سابقه بسیجه اگه ندارین همین الان برید بنویسید تا کارتون پیش بره . (البته بازم امیدوارم از این اخلاقای بد من نداشته باید که من برم اسم بنویسم عمرا !!)

ROLEX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترين ماه برا اعزام چه ماهيه؟؟;)

dadashon

Registered User
لایک‌ها
0
من که حین تحصیل برای معافیت اقدام می کنم می خوام بدونم این آخرین مدرک تحصیلی و مقطع چی میشه؟ آخه انگار اگه مدرک من دیپلم باشه خود استان رسیدگی می کنه.

تصویر آخرین مدرک تحصیلی هم تکلیفش معلوم نیست. مگه قبل از خدمت به آدم دیپلم می دن؟ من که چیزی ندارم.

این استعلام آخرین وضیعیت مشمولان سنوات ماقبل خالی می فرستم که خودشون استعلام کنند یا باید ببرم سازمان وظیفه عمومی شهرمون تا مهر و امضاش کنند؟

Dike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست جواب ما رو بده

نه نمی تونی !!
به این دلایلی که گفتی 1000 تا دیگه هم اضافه کن !! باز هم می گم نمیشه . شما برادر بزرگتر داری و حتی اگر در بورکینافاسو هم زندگی کنه باز شما نمی تونی معاف بشی

Dike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا این سربازی چیه که انقدر ازش می ترسین. بابا برین قال قضیه رو بکنین دیگه. فقط 2 سال از عمرتون تلف میشه همین. یا شاید اگه سر مرز خدمت کنین تیر بخورین بمیرین همین. بابا انقدر بچه ننه نباشین.:happy:

هیچ شانسی واسه ما هایی که برادر داریم و بابامون بالای 60 ساله وجود نداره. هیچ شانسی واسه هیچ کسی که بخواد با پول معاف شه هم وجود نداره(یعنی خیلی کم وجود داره).... به ریسکش نمی ارزه.
تنها راه اینه که خود دولت دوباره سربازی رو بفروشه

فکر نمی کنم حالا حالاها سربازی رو بفروشن چون همین جوری هم نیرو کم دارن !!
این دوستمون راست می گه دوسال از عمر (البته 20 ماه ) از عمر تون هدر میره اما می تونید یه مقداریش رو جبران کنین . من که می گم هر امریه بگیره برد کرده . هم تو شهر خودتونید و هم هرشب می رین خونه خودتون رو بالش خودتو سر می ذارین و هم اگه یه وقتی بیفتین نقاط محروم و مرزی کشته که اغراقه ولی این قدر ادم نم یبینید که کفتون ببره حالا هتل **** !! که خوبه اگه مثل ما تو ارتش باشید هر 3 ماه یه بار می تونید برید مرخصی و ...
خلاصه بگم امریه بگیرید با هر مدرک تحصیلی هم که شده . مغرور درجه هایی که تو سربازی بهتون میدن هم نشید که هیچ فرقی براتون نمی کنه !!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
امریه رو چطوری میگیرن ؟ بعد از آموزشی یا قبل ؟

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام بر همه دوستان بزرگوار

یه سوال هم بنده دارم : من پدرم متولد 29 اسفند 29 هست . من هم تک پسرم و دانشجو

الان فارغ التحصیل شدم و امکان ادامه تحصیل هم ندارم .راهی هست که نرم سربازی تا پدرم 59 کامل بشه ؟ یعنی اگه غیبت بخورم ، بعداً بهم معافی میدن یا اینکه جریمه میشم و معافی میدن یا اصلاً لج میکنن نمیدن ؟!

ممنون

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام بر همه دوستان بزرگوار

یه سوال هم بنده دارم : من پدرم متولد 29 اسفند 29 هست . من هم تک پسرم و دانشجو

الان فارغ التحصیل شدم و امکان ادامه تحصیل هم ندارم .راهی هست که نرم سربازی تا پدرم 59 کامل بشه ؟ یعنی اگه غیبت بخورم ، بعداً بهم معافی میدن یا اینکه جریمه میشم و معافی میدن یا اصلاً لج میکنن نمیدن ؟!

ممنون

معمولا بعد از فارغ التحصیلی 4 تا 6 ماه وقت میدن برای اعزام !
اگر غیبت بخوری و پس از ورود به غیبت سن پدرتون بره بالای 59 معافی نمیدن .

lunghi cappeli

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

کسی در مورد معافیت اعصاب و روان (شب ادراری) چیزی میدونه ؟
چطوری ازمایش میگیرن و....

خلاصه اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام

چطوری ازمایش میگیرن و....

خلاصه اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

بند ۴۷ در صفحه ۲۵ دفترچه آيين نامه معافيت پزشکی : «بی اختياری ادراری و شب ادراری به شرط اثبات در بيمارستان های نيروهای مسلح.»

بهتر است دفترچه معافیت پزشکی را از مراکز پستی بگیری (البته من به چند تا اداره پست سر زدم اصلاً نمی‌دانستند این دفترچه چی هست) اما **** وظیفه در دفترچه اعزام به خدمت اعلام کرده است که این دفترچه‌ها در مراکز پستی توزیع شده است.
بهتر است یک نوبت از دکتر بیماری‌های کلوی بیمارستان‌های ارتش در شهرستان خود بگیری- معمولاً افراد را به صورت آزاد هم ویزیت می‌کنند- بگیری و با او مشورت کنی.

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
اگه می خواهید با **** به سربازی برید
برید **** منطقه خود
مهر پذیرش **** به برگه اعزام بزنن تا با **** به خدمت برید

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگه می خواهید با **** به سربازی برید
برید **** منطقه خود
مهر پذیرش **** به برگه اعزام بزنن تا با **** به خدمت برید

من دنبالش بودم برای این کار باید بیسجی فعال باشی!( و به همین دلیل شامل حال ما نشد!)

RAHVAR

Registered User
لایک‌ها
453
چرا یه دونه پارتی نداری

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
خوش به حال خودم كه از لاغري معاف شدم

KENSHIN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، خوب ظاهرا نوبت منم رسيده و ديگه راه فراری نيست.
تاريخ اعزامم 2/12/84 ليسانس مکانيک جامدات دارم این تاپيک رو زدم تا تو این يک هفته ای که باقی منده از تجربيات شما بهرمند بشم و حداقل تو دوران آموزشی استفاده کنم :) .
هنوز نميدونم که سرباز کدام ارگان هستم(نيرو انتظامی ، **** ، ارتش) التماس دعا ، تو این مدت ميدونم که جای خاليم خيلی احساس ميشه! مخصوصا بين جماعت فوتبالی پی تی :blush: :cool: .

آقا خلاصه حلالمون کنيد اگه شهيد شديم :f34r: :wacko: :(

ايشالا همتوم بياين خدمت چون جدا حسوديم ميشه اگه بشنوم کسی قصر (دروسته؟) در رفته
:D

امیدوارم هرجا هستید شاد و بدور از فیض شهادت باشید

تنها توصیه ای که میکنم این است که هنگام باز وبست اسلحه ی کلاشنیکف مواظب خار کنار فنر گلنگدن باشید تا دستتان را ضخمی نکند ، در ضمن هیچوقت دستتان را روی ماشه ی اسلحه ی مذبور نگیرید ، چون ماشه ی AK 47 خیلی حساس است!;)

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
امیدوارم هرجا هستید شاد و بدور از فیض شهادت باشید

تنها توصیه ای که میکنم این است که هنگام باز وبست اسلحه ی کلاشنیکف مواظب خار کنار فنر گلنگدن باشید تا دستتان را ضخمی نکند ، در ضمن هیچوقت دستتان را روی ماشه ی اسلحه ی مذبور نگیرید ، چون ماشه ی AK 47 خیلی حساس است!;)
بیخیال بابا ! باورشون میشه که میخوان با چیز کار کنن
127fs1194685.gif
همش 30 40 تا تیر میندازن با سه چهار تا مشقی
127fs1194685.gif
اونم آدم باید خیلی اوس خول باشه که مشکل به هم بزنه !
127fs1194685.gif

KENSHIN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

چطوری ازمایش میگیرن و....خلاصه اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

یک شب سر زده میان بالا سرت ببینن در چه حالی!!!:p:p:p:p:p:lol::lol::lol:

KENSHIN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیخیال بابا ! باورشون میشه که میخوان با چیز کار کنن
127fs1194685.gif
همش 30 40 تا تیر میندازن با سه چهار تا مشقی
127fs1194685.gif
اونم آدم باید خیلی اوس خول باشه که مشکل به هم بزنه !
127fs1194685.gif

بابا منهم جدی نگفتم که...:wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا