من 4 تیر امسال فلرغ التحصیل می شوم.می خوام تو آزمون کارشناسی ارشد که بهمن ماه برگزار می شه شرکت کنم اما تو فرصت 6 ماهه فقط می تونم ثبت نام کنم نه شرکت! در صورت قبولی می شه رفت یا واحد نگه دارم؟
در ضمن یکی لطف کنه شرایط سرباز معلمی و اینکه کی باید دفترچه گرفتو توضیح بده
منم از یادم رفته که باید تو این 6 ماه اعزام میشدی یا فقط دفترچه میگرفتی اما فکر کنم که باید اعزام میشدی .
ولی فکر می کنم که شما وقت دارین . من بهمن درسم تموم شد و اخر اسفند فرستادم تاریخ اعزامم شد 1 تیر . شما حدود 20 اذر دفترچه بفرست . چون تاریخ اعزام لیسانسه ها فقط ماههای زوجه زود زود هم بفرستنت میشه اسفند . این جوری می تونی تو ازمون شرکت کنی ولی باید اعزام بشی به خدمت هر وقت قبول شدی از تو خدمت می یای بیرون و دوباره می ری دانشگاه (البته این دفعه قدر دانشگاه رو این قدر می دونی که نگو
تازه درخواست تاخیر در اعزام هم بعد اینکه کارت اعزام می یاد می تونی بکنی که فکر نکنم بدردت بخوره .
سرباز معلمی رو نمی دونم حتی نمیدونم رشته تحصیلی تون چیه اما یه نصیحت بهتون می کنم که حتما و حتما و حتما امریه یه سازمانی رو بگیرید (امریه رو هم که امیدوارم بدونید چیه ). البته از همین الان بگم یه شرط اساسی در 95 درصد سازمانها داشتن 6 ماه سابقه بسیجه اگه ندارین همین الان برید بنویسید تا کارتون پیش بره . (البته بازم امیدوارم از این اخلاقای بد من نداشته باید که من برم اسم بنویسم عمرا !!)