• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
امیدوارم هرجا هستید شاد و بدور از فیض شهادت باشید

تنها توصیه ای که میکنم این است که هنگام باز وبست اسلحه ی کلاشنیکف مواظب خار کنار فنر گلنگدن باشید تا دستتان را ضخمی نکند ، در ضمن هیچوقت دستتان را روی ماشه ی اسلحه ی مذبور نگیرید ، چون ماشه ی AK 47 خیلی حساس است!;)

من که هنوز زندم و 4 ماه ديگه خدمت دارم ولی کلاً پيشنهاد ميکنم نيايد سربازی
:(:f34r:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
راستي برادرم هم كه 4 ماه از خدمتش مي گذره داره معافيت پزشكي خودشو مي گيره به خاطر پاهاش

rezamansouri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بعضي ها مي گن خدمت سربازي بهترين دوران زندگيشون بوده ؟ حقيقت داره؟

سلام
برای اونایی که زندگی دانشجویی مخصوصا خوابگاه را تجربه کردند اصلا و ابدا
ولی برای بقیه نوعی زندگی مجردیه شاید بیشتر خاطرات دوران مجردیشون در این دوره ست که اینطور میگن.
خلاصه من که اصلا حال نمی کنم و نمیدونم این 6 ماه را چطور بگذرونم.:(
یک نکته مهم اینکه :
میگن طرف رفته سربازی مرد بشه اصلا درکار نیست لا اقل در نیروی زمینی ارتش . مردونگی اینه که بعد 20 ماه نامرد برنگردی.:blink:
موفق باشید و سرباز نباشید

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
من آخر بهمن درسم تموم شد هنوز دفترچه وامم نیومده تا تصویه حساب کنم با دانشگاه . برای سربازی تا کی وقت دارم دفتچمو پست کنم ؟ از کی بگذره پست کنم غیبت می خوره ؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من آخر بهمن درسم تموم شد هنوز دفترچه وامم نیومده تا تصویه حساب کنم با دانشگاه . برای سربازی تا کی وقت دارم دفتچمو پست کنم ؟ از کی بگذره پست کنم غیبت می خوره ؟

طبق دفترچه **** وظیفه فعلی مشمولان دانشگاهی از زمان فراغت از تحصیل- تاریخ ثبت آخرین نمره در لیست نمرات- حداکثر 6 ماه بعد به خدمت اعزام خواهند شد و مشمولان باید 2 ماه قبل از اتمام فرجه قانونی نسبت به ارسال درخواست خود اقدام کنند.

یعنی اگر آخرین نمره شما 25 بهمن وارد لیست نمرات شده است شما تا 25 خرداد وقت داری که مدارک اعزام به خدمت را تحویل اداره پست بدهی!

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
حتمن باید دو ماه قبل ارسال بشه دفترچه . آخه دفترچه قسطم نیومده هنوز . دیر تر ارسال کنم غیبت می خورم ؟

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
حتمن باید دو ماه قبل ارسال بشه دفترچه . آخه دفترچه قسطم نیومده هنوز . دیر تر ارسال کنم غیبت می خورم ؟

در دفترچه اعزام کلمه باید آمده است " مشمولان باید 2 ماه قبل از اتمام فرجه قانونی نسبت به ارسال درخواست خود اقدام کنند."
جایی ندیدم که نوشته باشد که اگر سر 2 ماه ارسال نکردید غیبت می‌خورید البته حداقل 30-40 روز طول می‌کشد تا اطلاعات ارسالی افراد وارد کامپیوتر شود و برگه‌های اعزام به در خانه فرد ارسال شود.

البته می‌توانند با همین باید هم طرف را خفت کنند بهتر است با شماره تلفن‌های پشت دفترچه تماس بگیری و سئوال کنی!

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از جواب روشنت دوست عزیز .
به نظر شما تاریخ اعظام من کی میخوره بعد از ارسال دفترچه . لیسانس هستم . و منتظر نتایج ارشد هستم که شهریور میاد اما تکمیل ضرفیتش دیر تر اعلام میشه آیا میتونم تا آبان مثلن عقب بندازم اعضامم رو ؟ وقتی سرباز باشم هم می تونم کنکور بدم ؟
ممنونم

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ممنون از جواب روشنت دوست عزیز .
به نظر شما تاریخ اعظام من کی میخوره بعد از ارسال دفترچه . لیسانس هستم . و منتظر نتایج ارشد هستم که شهریور میاد اما تکمیل ضرفیتش دیر تر اعلام میشه آیا میتونم تا آبان مثلن عقب بندازم اعضامم رو ؟ وقتی سرباز باشم هم می تونم کنکور بدم ؟
ممنونم

در صفحه 5 دفترچه اعزام به خدمت آمده است "تاریخ اعزام مشمولان فارغ التحصیل دانشگاهها، اولین اعزام پس از درخواست تعیین می‌گردد"
بنابراین اگر شما 25 خرداد پست کنی و چون فوق دیپلم و بالاتر ماههای زوج فرستاده می‌شوند بنابراین شما 1 شهریور اعزام هستی!
فکر نمی‌کنم بتوانی عقب بیندازی
نه لیسانس و بالاتر نمی‌توانند در سربازی کنکور و ادامه تحصیل بدهند!

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
+ اول اون برگه قرمز رو میبری پیش دکترت پر میکنه و میفرستی.
+ بعد یه مدت وامیستی تا نامه میاد که قلان روز فلان ساعت بیا حوزه **** وظیفه.
+ اون روز که بری شورای اول هست که اصلاً بررسی میکنند که بیماریت چیزی هست که شامل معافی بشه یا نه. ممکنه یه مصاحبه کوچیک هم باهات بکنند. اگه و این مرحله رد بشی همون روز بهت میگن و باید بری سربازی.
+ بعد از اون میفرستنت پیش یه دکتر در یک بیمارستان نظامی که معاینت کنه. ممکنه اصلاً دست بهت نزنه و چند تا سوال بکنه و مدارک پزشکیتو نگاه کنه. اون یک نظر میده که تعیین کننده است و اونو تو برگه ات مینویسه.
+ مرحله بعد باید بری شورای پزشکی هست که باهات مصاحبه میکنند و ممکنه معاینه هم بکنند. اگه مصاحبه نکردند یا صد در صد قبولی یا صد در صد رد. اینجا نظر دکرت ارتش، مدارک پزشکی و از همه بیشتر اعتبار دکتری که ورقه قرمز رو پرکرده خیلی مهمه.
+ مر حله بعد بهش میگن رویت که با شناسنامه ات میری پیش یه دکتر ارتش و اون نگاهت میکنه که خودت باشی و بیماریت با چشم غیر مسلح دیده بشه. (یه کم مسخره است ولی همینطوریه) اگه تأیید کرد کار تمومه و ازت مدارک میگیرن تا کارتت صادر بشه. اگه رد بشی میری شورای عالی.
+ شورای عالی یه سری دکتر هستند که باید همشون رأی به معافی بدن تا شخص معاف بشه از هر 10 نفر دو سه نفر اینجا معاف میشن. اگه اینها تأیید کنند کار تموم هست.

من چهار سال پیش معاف شدم و روال اینطوری بود. حدود 8 ماه از اول تا آخر که گفتند معافی طول کشید و فکر کنم دو ماه بعدش کارت با پست اومد دم خونه.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
من هم 4 سال پيش معاف شدم. 3 ماه دويدم. مراحل هم همونطوري بود كه گفتند. من به يه بيان ديگه ميگم:

1- مراجعه به حوزه **** وظيفه منطقه، چند سوال ابتدائي توسط پزشك عمومي
2- ارجاع به پزشك متخصص شماره 1
3- پزشك متخصص شماره 2
4- كميسيون پزشكي
5- معاينه مختصر توسط رئيس حوزه و تاييد (احتمالي)
6- 1 ماه بعد، كارت معافيت را دريافت مي كنيد.

فقط نكته خسته كننده، منتظر ماندن هاي بي مورد در صف هاي طولاني و گاه بسيار بي نظم هست. برخورد با مسئولين بي مسئوليت هم همينطور.

در ضمن بسته به نوع مشكل و اين كه چقدر مشهود و روشن باشه مدت زمان دوندگي فرق مي كنه.

ehsan_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با تشکر از هر دوی شما برای پاسخ تان

فقط با وضعیت من احتمالاً معاف از رزم می شوم به نظر شما ارزشش را دارد یا بی‌خیال بشوم و بروم سربازی. چون می‌ترسم روند اداری‌اش کش پیدا کند و به موقع اعزام نشوم و دو ماه دیگر علاف باشم!

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
دیگه معافی چاق و لاغری رو برداشتن؟؟
یکی از دوستام چند سال پیش واسه اینکه پاهاش پرانتزی بود معاف شد
الانم واسه این معاف میکنن یا لغو شده؟
فکر کنم دیگه کمتر معاف پزشکی کنن
همه باید برن خدمت مقدس سربازی!!

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
معافیت پزشکی بدرد نمی خوره .
ممکن تو اداره های دولتی بخاطر همین معافیت پزشکی استخدام نشی.

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
با تشکر از هر دوی شما برای پاسخ تان

فقط با وضعیت من احتمالاً معاف از رزم می شوم به نظر شما ارزشش را دارد یا بی‌خیال بشوم و بروم سربازی. چون می‌ترسم روند اداری‌اش کش پیدا کند و به موقع اعزام نشوم و دو ماه دیگر علاف باشم!
همونطور که دوستان گفتند وقتی معافی پزشکی بگیری باید قید خیلی چیزها رو بزنی مثل استخدام دولتی. روند کارای دیگه مثل گرفتن گواهینامه رانندگی سخت تر میشه و ...
این که ارزش داره یا نه بستگی داره مشکلت چی باشه. من خودم راضی بودم برم سربازی اما سلامتیم مشکلی نداشت. تو همه مدتی که تو حوزه بودم هم حتی یک نفر رو ندیدم که معاف از رزم بشه. کسی که مثلاً دستهاش عرق میکرد درجا معاف میشد ولی اونی که کوررنگی داشت کلی دوندگی داشت چون به سادگی نمیتونست ثابت کنه که رنگها رو نمیبینه و فقط پزشک متخصص باید تأیید میکرد. همونطور که دوستمون گفت برخوردها خیلی بد هست. اکثراً سربازهای حوزه از اینه میبینند شما داری از چیزی معاف میشی که اونها دو سال زندگیشونو گذاشتند (و این وسط هم خیلی ها زرنگی میکنند) باهاتون مشکل دارند و فوق العاده بد رفتار میکنند. تو همه مراحل هم باید ساعتها و روزها تو حوزه معطل بشی تا یکی پیدا بشه یه جوابی بهت بده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا