• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
هنوز ابلاغ نشده
فقط تصویب شده منم منتظرم

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
قضيه اين معافيت هاي جديد سربازي چيه؟

اين شايعه است يا واقعيت دارد كه متولدين 60 و ماقبل اگر تا حالا سربازي نرفتند ديگه نيازي نيست بروند؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
شایعه است

'majid'

Registered User
لایک‌ها
4
قضيه اين معافيت هاي جديد سربازي چيه؟

اين شايعه است يا واقعيت دارد كه متولدين 60 و ماقبل اگر تا حالا سربازي نرفتند ديگه نيازي نيست بروند؟

پارسال که دفترچه گرفتم زده بود متولیدن 54. البته لیسانس و زیر لیسانس.

الان باید 55 شده باشه.

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همگي دوستان.چند تا سوال مهم درباره معافيت كفالت داشتم كه اميدوارم عزيزان پاسخ بدند و من رو با تجربه هاشون راهنمايي كنند و از دو راهي در بيارند.
اول اينكه پدرم متولد 15/11/1329 هست(بهمن امسال 59 سال تمومش ميشه) ويك برادر 15 ساله دارم.و دو خواهر بزرگتر از خودم دارم و پدرم هم سالمه و شغل ازاد داره و طلاق هم در كار نيست.با اين اوصاف مي تونم معافيت كفالت بگيرم؟خودم هم ليسانس دارم.
2-تاريخ اعزام واسم خورده 1/6/88 اگه جواب بالا مثبته يعني مي تونم معافي بگيرم چه كار كنم؟(اول ماه رمضان)
3-اگه مي تونم معاف بشم به نظر شما تا بهمن رو برم خدمت يا عقب بندازم.سر همين مساله گير كردم كه اگه معاف ميشم چه كار كنم؟عقب بندازم يا فعلا برم؟شما بوديد چه مي كرديد؟
4-اگه بر فرض عقب انداختم (با توجه به پاسخ شما البته) دي و بهمن كه رفتم واسه معافي اقدام كنم و مدارك رو جور كردم و رفتم كميسيون و پدرم رو بردم حتما بهم معافي ميدن يعني موافقت ميشه يا شرايطي داره؟ نكنه موافقت نكنند و يه موقع عقب بندازم و علاف بشم و بعد برم سركار.
5-دوستاني كه معافيت 59 سال تموم رو گرفتند راحت معافي رو دادند يا گير الكي ميدند؟به صرف 59 سال تموم و نداشتن برادر 18 سال و بالاتر معافي ميدن يا...؟
خواهشا دوستان و كساني كه وضعيت مشابه من را دارند يا داشتند راهنماييم كنند كه چه كار كنم؟چه راهي واسه معافيم هست؟واقعا موندم.
ممنون از شما.

Last edited:

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
3 تا تاپیک در این باره هست سوالات خودتون را در آنها بپرسید!

اما به هر حال شما سعی کن تاریخ اعزام را تا بهمن ماه که پایان 59 سالگی پدرتون هست عقب بندازید و آن زمان برای کفالت اقدام کنید.

با توجه به اینکه برادر شما زیر 18 سال هست مشکلی برای معافی نخواهید داشت

5272

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام.دوستان تاريخ اعزام واسم خورده 1/6/88 مي خوام تمديدش كنم اخه پدرم بهمن ماه 59 سالش تمام ميشه(متولد 1329) و ميخوام براي كفالت اقدام كنم.ميخواستم ببينم چه طوري بايد تمديد كنم؟اصلا ايا تمديد ميكنند؟اگه تمديد مي كنند تا چند ماهه؟چه طوري مي تونم تا بهمن و اسفند خدمتم رو عقب بندازم؟به نظر شما تا بهمن رو برم يا همون تمديد كنم؟
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد.منتظرم

alfa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.......

چند تا سوال دارم در مورد معافیت کفالت.ممنون میشم جواب بدید.
پدرم متولد اردیبهشت سال 32 هست و خودم متولد سال67 .در حال حاضر ترم شش دانشگاه را تموم کردم(کارشناسی پیوسته) و الان پدرم 56 سال داره و اردیبهشت سال 91 پنجاه و نه ساله میشه

سوال1:در صورتی که من درسمو 11 ترمه تموم کنم به این صورت که یکی دو ترم هم مرخصی تحصیلی بگیرم با احتساب فرجه شش ماهه بعد از فارغ التحصیلی معاف میشم؟

سوال2:اونجوری که حساب کردم اگه 11 ترمه تموم کنم ماه اسفند سال 90 فارغ التحصیل میشم(ورودم به دانشگاه ترم مهر سال 85 بوده) و پدرم هم اردیبهشت سال 91 یعنی دو ماه بعد 59 ساله خواهد شد و با توجه به فرجه شش ماهه پس معاف میشم.محاسباتم درسته؟

سوال3: دانشگاه به راحتی 2 ترم مرخصی میده؟ و اینکه وقتی خواستم معافی بگیرم گیر نمیدن که تو چرا 2 ترم مرخصی گرفتی و درستو طولانی کردی؟

سوال4:امکان داره در آینده این قانون 59 سال سن پدر برای معافیت عوض بشه مثلا بشه 60 سال و طولانی کردن درسم بیهوده بشه؟

سوال5:آیا با توجه به اینکه پزشک آشنا دارم میتونم واسه پدرم پرونده پزشکی درست کنم و معاف بشم مثل پرونده مشکل روحی روانی؟

ممنون.

Last edited:

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
اختراعی که تاثیر عمده داشته باشه یا اختراع ریاضی هم میشه؟:D

mehrdadnew2006

Registered User
لایک‌ها
1
جدی وویگولنزج ؟ اگه آره که سریع من اختراع خودمو برم بثبتم !!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا