سلام به همگي دوستان.چند تا سوال مهم درباره معافيت كفالت داشتم كه اميدوارم عزيزان پاسخ بدند و من رو با تجربه هاشون راهنمايي كنند و از دو راهي در بيارند.
اول اينكه پدرم متولد 15/11/1329 هست(بهمن امسال 59 سال تمومش ميشه) ويك برادر 15 ساله دارم.و دو خواهر بزرگتر از خودم دارم و پدرم هم سالمه و شغل ازاد داره و طلاق هم در كار نيست.با اين اوصاف مي تونم معافيت كفالت بگيرم؟خودم هم ليسانس دارم.
2-تاريخ اعزام واسم خورده 1/6/88 اگه جواب بالا مثبته يعني مي تونم معافي بگيرم چه كار كنم؟(اول ماه رمضان)
3-اگه مي تونم معاف بشم به نظر شما تا بهمن رو برم خدمت يا عقب بندازم.سر همين مساله گير كردم كه اگه معاف ميشم چه كار كنم؟عقب بندازم يا فعلا برم؟شما بوديد چه مي كرديد؟
4-اگه بر فرض عقب انداختم (با توجه به پاسخ شما البته) دي و بهمن كه رفتم واسه معافي اقدام كنم و مدارك رو جور كردم و رفتم كميسيون و پدرم رو بردم حتما بهم معافي ميدن يعني موافقت ميشه يا شرايطي داره؟ نكنه موافقت نكنند و يه موقع عقب بندازم و علاف بشم و بعد برم سركار.
5-دوستاني كه معافيت 59 سال تموم رو گرفتند راحت معافي رو دادند يا گير الكي ميدند؟به صرف 59 سال تموم و نداشتن برادر 18 سال و بالاتر معافي ميدن يا...؟
خواهشا دوستان و كساني كه وضعيت مشابه من را دارند يا داشتند راهنماييم كنند كه چه كار كنم؟چه راهي واسه معافيم هست؟واقعا موندم.
ممنون از شما.