MasoudM
Registered User
من اينجا يه چيزي نوشتم پاك شد ؟!!!!
من يه اختراع دارم , ميتونم روش كار كنم , اگه جديه برم ثبتش كنم :دي
من يه اختراع دارم , ميتونم روش كار كنم , اگه جديه برم ثبتش كنم :دي
واقعا متعجبم از طرز تفكر شما
طبق فرمايشات **** فقيد حضرت آيت الله العظمي ***** اي (مدظله العالي) بايد به سربازي عشق بورزيد و اين خدمت مقدس است و شاكر باشيد از اين كه سعادت رفتن به سربازي مقدس نصيب شما شده.
هر كس بخواهد از سربازي مقدس فرار كنيد يا حتي اين تصميم به فكرش خطور كند كافر است و بايد به اشد مجازات محكوم شود
بشتابيد و با شور و اشتياق فراوان دفترچه اعزام به خدمت را تكميل كنيد و براي اعزام به خدمت مقدس آماده شويد
بنده بسيار ناراحت هستم كه اين خدمت مقدس بسيار شريف نصيب ما (روحانيون يا آخوندين) نميشه
البته اگه به درجه مقدس آخوندي نائل بشوي معافيت از خدمت سربازي شامل شما مي شود
علاوه بر معافيت از سربازي هزاران مزاياي ديگه هم داريد
براستي آينده ايران از آن ماست و مخالف بايد نابود گردد
واعدو الهم ما استطعتم من قوه
اين كه خيلي بده آدم نه مي تونه اينوري باشه نه انوريبه حالت تعليق در مياي يعني نه كارت بهت ميدن و نه بايد بري سربازي
خيلي تاييد ميشهجنگ هم اگه بشه همین دوستانی که دنبال معافیت سربازی هستن اول از همه برای مملکتشون جون میدن و اونایی که تشویق میکنن و دم از خدمت مقدس و ارزش هاش میزنن فرارین .......
دوستمون راست میگه. برید آخوند بشید از خیلی چیزا معاف میشید. یکیشم خدمت مقدس سربازی! برای این دوستمون هم متاسفم که نمیتونه بره سربازی.!!!! حاجی بیخیااااااال!!!!! مارو گرفتی ؟؟؟؟؟ انگار خیلی مشتاقی بری سربازی ولی نمیشه ؟ اگه واقعا دوست داری خدمت کنی اونم به قول خودت این خدمت مقدس خوب تشریف ببر. یه جوری میگی انگار اسلحه گذاشتن بالا سرت میگن نباید بری سربازی........ جنگ هم اگه بشه همین دوستانی که دنبال معافیت سربازی هستن اول از همه برای مملکتشون جون میدن و اونایی که تشویق میکنن و دم از خدمت مقدس و ارزش هاش میزنن فرارین ........
من یه اختراع دارم !! معاف میشم ؟؟
موفق باشید .....اولا بايد خدمت شما برادر عزيز بزرگوار عرض كنم كه عرايض شما كاملا غلط است و ماها به هيج وجه به اين عرايض غلط اعتقادي نداريم
همانطور كه شما مطلع هستيد آخوندين يكي ستون هاي بسيار مهم **** هستند و بايد براي جلوگيري از روي كار آمدن شياطين و اهريمنين نظارت كنند.
پس دليلي نمي بينيم كه آخوندين با وجود داشتن اهريمنين نيازي رفتن به سربازي يا جبهه داشته باشد.