• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
من اينجا يه چيزي نوشتم پاك شد ؟!!!!

من يه اختراع دارم , ميتونم روش كار كنم , اگه جديه برم ثبتش كنم :دي

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
واقعا متعجبم از طرز تفكر شما

طبق فرمايشات **** فقيد حضرت آيت الله العظمي ***** اي (مدظله العالي) بايد به سربازي عشق بورزيد و اين خدمت مقدس است و شاكر باشيد از اين كه سعادت رفتن به سربازي مقدس نصيب شما شده.

هر كس بخواهد از سربازي مقدس فرار كنيد يا حتي اين تصميم به فكرش خطور كند كافر است و بايد به اشد مجازات محكوم شود

بشتابيد و با شور و اشتياق فراوان دفترچه اعزام به خدمت را تكميل كنيد و براي اعزام به خدمت مقدس آماده شويد

بنده بسيار ناراحت هستم كه اين خدمت مقدس بسيار شريف نصيب ما (روحانيون يا آخوندين) نميشه

IMAGE633763344103091824.jpg

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
واقعا متعجبم از طرز تفكر شما

طبق فرمايشات **** فقيد حضرت آيت الله العظمي ***** اي (مدظله العالي) بايد به سربازي عشق بورزيد و اين خدمت مقدس است و شاكر باشيد از اين كه سعادت رفتن به سربازي مقدس نصيب شما شده.

هر كس بخواهد از سربازي مقدس فرار كنيد يا حتي اين تصميم به فكرش خطور كند كافر است و بايد به اشد مجازات محكوم شود

بشتابيد و با شور و اشتياق فراوان دفترچه اعزام به خدمت را تكميل كنيد و براي اعزام به خدمت مقدس آماده شويد

بنده بسيار ناراحت هستم كه اين خدمت مقدس بسيار شريف نصيب ما (روحانيون يا آخوندين) نميشه

IMAGE633763344103091824.jpg

تکتیر ... االله و اکبر ...

OverGod

Registered User
لایک‌ها
14
حالا همه مخترع شدن :lol: مثل اینکه باید به یک دردی بخوره و یا تو خوارزمی یه مقامی بیاره کسی دقیق تر میدونه؟

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
البته اگه به درجه مقدس آخوندي نائل بشوي معافيت از خدمت سربازي شامل شما مي شود

علاوه بر معافيت از سربازي هزاران مزاياي ديگه هم داريد

براستي آينده ايران از آن ماست و مخالف بايد نابود گردد

واعدو الهم ما استطعتم من قوه

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
البته اگه به درجه مقدس آخوندي نائل بشوي معافيت از خدمت سربازي شامل شما مي شود

علاوه بر معافيت از سربازي هزاران مزاياي ديگه هم داريد

براستي آينده ايران از آن ماست و مخالف بايد نابود گردد

واعدو الهم ما استطعتم من قوه

اينو جدي ميگي ؟ :blink:
من برم آخوند شم معاف ميشم ؟ :p
بعد مي تونم كارت پايان خدمت كه گرفتم لباسا رو ببوسم بزارم كنار ؟ :D
فرزان اسمايل آخوند نداري ؟

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
به حالت تعليق در مياي يعني نه كارت بهت ميدن و نه بايد بري سربازي :):D:D:D

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستمون راست میگه. برید آخوند بشید از خیلی چیزا معاف میشید. یکیشم خدمت مقدس سربازی! برای این دوستمون هم متاسفم که نمیتونه بره سربازی.!!!! حاجی بیخیااااااال!!!!! مارو گرفتی ؟؟؟؟؟ انگار خیلی مشتاقی بری سربازی ولی نمیشه ؟ اگه واقعا دوست داری خدمت کنی اونم به قول خودت این خدمت مقدس خوب تشریف ببر. یه جوری میگی انگار اسلحه گذاشتن بالا سرت میگن نباید بری سربازی........ جنگ هم اگه بشه همین دوستانی که دنبال معافیت سربازی هستن اول از همه برای مملکتشون جون میدن و اونایی که تشویق میکنن و دم از خدمت مقدس و ارزش هاش میزنن فرارین ........

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
جنگ هم اگه بشه همین دوستانی که دنبال معافیت سربازی هستن اول از همه برای مملکتشون جون میدن و اونایی که تشویق میکنن و دم از خدمت مقدس و ارزش هاش میزنن فرارین .......
خيلي تاييد ميشه :rolleyes:

Last edited:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
نه ولي من جدي يه طرح دارم صددرصد ميتونم به عنوان اختراع ثبتش كنم , براي بالا بردن امنيت ماشين, البته رو ماشين هاي جديد خارجي تقريبا اين سيستم ها هست اما مكانيزمي كه من در نظر گرفتم فرق ميكنه .

شما اگه ببينيد چه چيزايي براي اختراع ثبت ميكنن شاخ در ميارين , طرف اومده بود كارخونه ميگفت ميخوام استخدام بشم , گفت اختراع هم دارم , خلاصه استخدامش كردن , 4 روز بعد مدير بخش ديد يارو خيلي اسگله گفت تو چي اختراع كردي‌ ؟ فردا تمام مدارك رو بردار بيار . فرداش اومد فهميديم اين چراغ هاي LED ماشين اختراع كرده !!!!!!! همون چيزي كه رو همه ماشين ها هست چون تا بحال به ثبت نرسيده بود اين رفته بود واسه خودش به عنوان اختراع ثبتش كرده بود , همون روز با اردنگي ( درست نوشتم ؟ ) انداختنش بيرون .

Bili_Joe

Registered User
لایک‌ها
19
بابا اين كار ها رو ول كنين . من خودم خيلي مشتاق بودم كه برم سربازي ، كلي هم نذر و نياز كرده بودم كه اسمم تو ليست اعزام به خدمت هاي اين ماه باشه ، ولي مثله اينكه هنوزما رو نطلبيدن
18.gif
. من تازه فهميدم براي اينكه بري سربازي بايت نيتت هم خالص باشه . خوشا به سعادت اونايي كه رفتن سربازي
126fs3281498.gif

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
من اختراعم نمیاد؛ چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
دوستمون راست میگه. برید آخوند بشید از خیلی چیزا معاف میشید. یکیشم خدمت مقدس سربازی! برای این دوستمون هم متاسفم که نمیتونه بره سربازی.!!!! حاجی بیخیااااااال!!!!! مارو گرفتی ؟؟؟؟؟ انگار خیلی مشتاقی بری سربازی ولی نمیشه ؟ اگه واقعا دوست داری خدمت کنی اونم به قول خودت این خدمت مقدس خوب تشریف ببر. یه جوری میگی انگار اسلحه گذاشتن بالا سرت میگن نباید بری سربازی........ جنگ هم اگه بشه همین دوستانی که دنبال معافیت سربازی هستن اول از همه برای مملکتشون جون میدن و اونایی که تشویق میکنن و دم از خدمت مقدس و ارزش هاش میزنن فرارین ........

اولا بايد خدمت شما برادر عزيز بزرگوار عرض كنم كه عرايض شما كاملا غلط است و ماها به هيج وجه به اين عرايض غلط اعتقادي نداريم

همانطور كه شما مطلع هستيد آخوندين يكي ستون هاي بسيار مهم **** هستند و بايد براي جلوگيري از روي كار آمدن شياطين و اهريمنين نظارت كنند.

پس دليلي نمي بينيم كه آخوندين با وجود داشتن اهريمنين نيازي رفتن به سربازي يا جبهه داشته باشد.

payanm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا با جزئیات بیشتر توضیح بدن
راهکار خیلی خوبیه واسه معاف شدن ها

hrhgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

خیلی جالبه دوستان اگه در مورد سوال دوستمون چیزی نمیدونن خوب لازم نیست حتما مطالب طنزشون رو مطرح کنن اینجوری فقط باعث میشه اون کسی که تاپیک رو زده به جوابش نرسه و کسی هم که احیانا جواب رو میدونه با این همه پست نامربوط پشیمون بشه از پاسخ دادن!

اما جواب سوال شما:

با داشتن هر اختراعی نمیشه از معافیت سربازی برخوردار شد. الان تو ایران ثبت اختراع یک کار قضایی محسوب میشه و نه علمی به این ترتیب که شما با ثبت اختراع حق مالکیت دارین حتی اگه اختراعتون فاقد بار علمی باشه به همین جهت برای ثبت اختراع های معمولی هیچ امتیازی در نظر گرفته نشده.
اما اختراعهایی که شامل اون طرح میشن، اختراعهایی هستن که دارای تاییدیه علمی ان. تاییدیه علمی الان توسط سه نهاد برای یک اختراع صادر میشه: 1. دانشگاه ها 2. سازمان پژوهشهای علمی صنعتی ایران 3. پارکهای علم و فناوری
به این ترتیت که شما طرحتون رو برای یکی از این سه جا ارسال میکنن،بعد از بررسی طرح برای شما تاییدیه علمی صادر میشه.
اما برای استفاده از مزایای اختراع های دارای تاییدیه علمی شما باید از طریق بنیاد ملی نخبگان اقدام کنید، به این ترتیب که بعد از گرفتن تاییدیه علمی طرحتون رو بانضمام تمام مدارک و مستندات یا مستقیما به بنیاد ملی نخبگان یا به سامانه ارزیابی اختراعات ارسال میکنید بعد از طی مراحلی که در سایتهای هر کدوم از این دو نهاد اومده،شما به بنیاد معرفی میشین و سپس بجای خدمت سربازی یک طرح پژوهشی انجام میدین.
یک نکته مهم که اینجا وجود داره اینه که بعد از اینکه شما تاییدیه علمی بگیرین مراحل ادامه کار خیلی مشخص و سریع و مکانیزه است که این خیلی کمک میکنه.
اگه سوالی بود در خدمتیم.

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
چند تا نمونه از اين اختراعاتي كه تاييديه بهش دادن و تقريبا ساده بودن رو مثال مي زنيد ؟درجه بندي داره ؟
اختراع رو ميشه خريد ؟
پ ن :مثل اينكه آخوند شدن راحت تره :D

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
اولا بايد خدمت شما برادر عزيز بزرگوار عرض كنم كه عرايض شما كاملا غلط است و ماها به هيج وجه به اين عرايض غلط اعتقادي نداريم

همانطور كه شما مطلع هستيد آخوندين يكي ستون هاي بسيار مهم **** هستند و بايد براي جلوگيري از روي كار آمدن شياطين و اهريمنين نظارت كنند.

پس دليلي نمي بينيم كه آخوندين با وجود داشتن اهريمنين نيازي رفتن به سربازي يا جبهه داشته باشد.
موفق باشید .....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا