• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معافیت کفالت سربازی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
به جاي اين همه دردسر كه اختراعت جواب بده يا نده واسه معافي بهتره دكتري آشنات باشه و يه رشوه اي بهش بدي كه مشكل جسمي رو واسه معافي تائيد كنه

تو اين م#م@ل^كت هيچ چيز بدون رشون و پارتي نمي توني پيش ببري

همين خودم واسه گرفتن كارت معافي چيزي كه حق من بود 5 ماه علاف شدم

ت*ف به اين ساختار N.e?Z@m
كه جز فلاكت و بدبختي چيز ديگه اي نداره

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
من جات بودم خودم شخصا اینو میبردم خدمت آغا
s60fva.jpg

آغا به گرمی استقبال کرد و گفت پروردگارا.......:lol:

5272

Registered User
لایک‌ها
1
خب چطور ميتونم اعزامم رو تا بهمن و اسفند تمديد كنم و عقب بندازم؟
چه راهي هست؟
چه راهي به غير از تمديد هست؟
باز هم ممنونم.

alireza671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آیا من با قانون جدد معافی که امروز تو سایت بازتاب خوندم میتونم معاف شم؟ مادر بزرگ من 3تا پسر داره که همه شون متاهل هستن. آبا مین می تونم کفیل مادر بزرگم بشم؟ من بزرگترین نوش هستم. لطفا منو راهنمایی کنین.
ممنونتون میشم.

alireza671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من لیسانس هستم اعزام من 1/2/89 هست حاظرم با کسایی که می خوان خدمتشونو عقب بندازن جامو عوض کنم.هر چند ماه زودتر باشه مشکل نداره. در ضمن من استان فارس جهرم هستم(البته فکر نکنم از شهر دیگه باشه فرق کنه).شماره تماس من:09171910349
ممنون.

Last edited:

mska

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
آیا من با قانون جدد معافی که امروز تو سایت بازتاب خوندم میتونم معاف شم؟ مادر بزرگ من 3تا پسر داره که همه شون متاهل هستن. آبا مین می تونم کفیل مادر بزرگم بشم؟ من بزرگترین نوش هستم. لطفا منو راهنمایی کنین.
ممنونتون میشم.

نه فکر نمی کنم

RealMan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا اين معافيت‌هاي جديد روندش چيه ؟ :wacko:

يعني حالا بايد منتظر تصويب جاي ديگه باشيم ؟ :blush:

و كي ميشه اقدام كرد ؟ :D

alireza671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا اين معافيت‌هاي جديد روندش چيه ؟ :wacko:

يعني حالا بايد منتظر تصويب جاي ديگه باشيم ؟ :blush:

و كي ميشه اقدام كرد ؟ :D

یه خبر امروز 20/5/88 داخل سایت بازتاب نوشته بود. اینم لینکش:http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=59127
""منظور از یگانه مراقب در این مصوبه، تنها فرزند ذکور یا برادر یا نوه بیش از هجده سال تمام است که مراقبت هر یک از بستگان مذکور در این مصوبه را به علت نقص عضو، بیماری، کبر سن، صغیر بودن یا اناث بودن به عهده دارد.
""

5272

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان.خواهش ميكنم جواب اين دوستمون رو كه در مورد حذف معافي كفالت 59 سال تمام پرسيده جواب بديد.من هم سوالم همينه و منتظر.

karshenasi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
37
عوضی ها یه اطلاع رسانی درست هم نمیکنند که مردم در جریان دقیق این اصلاحت باشند
موضوع رو طوری در اخبار اعلام کردند که انگار فقط تسهیلات اضافه شده
خداکنه که این فقط یه اشتباه در اطلاع رسانی باشه چون این قانون مربوط به چند سال اخیر نیست که یه روزه از خواب بلند بشن و به این راحتی حذفش کنند

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
حذف نشده! اینهایی که تصویب کردن جدیده چه ربطی به قوانین قبلی داره؟!

5272

Registered User
لایک‌ها
1
]
سلام.امروز مجلس يك ماده رو تصويب كرد با اين عنوان كه كليه مشمولان خدمت و همچنين كساني كه معاف ميشوند بايد دوره اموزشي سربازي را طبق دستور العمل ستاد بگذرانند.
تبصره 1 هم ميگه:اموزش مشمولين معاف از خدمت برابر ايين نامه اي خواهد بود كه از سوي ستاد كل تهيه و به تصويب فرمندهي كل قوا ميرسد.
اما سوال:يه مصوبه ابان سال گذشته از سوي سازمان داشتيم با اين عنوان كه اموزشي حذف شد و كساني كه ملزم به گذراندن اموزشي هستند نياز به گذراندن نيست و كارت پايان خدمت دريافت ميكنند.اين مصوبه تا كي قابليت اجرايي داره؟مثل همين كاهش خدمت كه تا سال 90 اجرا ميشه يا 3 برادري كه تا اسفند 89 هست.حلا اين تا كي هست؟كسي ميدونه؟
سوال ديگه اينكه منظور از تلصره چيه؟يعني ستاد ميتونه بگه كه فعلا اموزشي نياز نيست؟مثل الان.
پس معافيت پزشكي چي ميشه؟
به نظر شما اين قانون جديد خدمت تا بياد بره شوراي نگهبان و دولت و ابلاغ و ايين نامه بخوره كي اجرا ميشه؟
تو قانون قبلي هم نوشته كليه مشمولان موظف به گذراندن اموزشي هستند.خب اين قانون جديد هم همين رو ميگه نه؟فقط بازش كردند كه مشمولان چه كساني هستند هم اعزامي ها هم معافي ها. ؟؟؟
قانون قبلي هم ميگه بايد بگذرونند اما پارسال يه مصوبه دادند كه فعلا نياز نيست.
حالا اين مصوبه تا كي هست؟
دوستان همكاري كنند تا سوالات بقيه بچه ها هم حل بشه.
ممنون

dastvar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي
خانواده ما 5 پسر دارد كه 3 نفر اول آ»ها سربازي كرده اند و حالا دو نفر ديگرمون مونديم كه سربازي را هم در پيض داريم
سوالم اين بود كه آيا راهي وجود دارد كه هر دوتامون از سربازي معاف بشيم؟ يعني فرزند چهارم با قانون 3 برادري و فرزند پنجم با قانون 2 برادري
آيا اين امكان داره؟؟
فرزند چهارم تا قبل از ابلاغ قانون جديد از قانون 3 برادي استفاده كنه و فرزند پنجم كه هنوز زمان خدمتش نرسيده بعد از ابلاغ قانون 2 برادري

لطفا جواب بدهيد

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگي
خانواده ما 5 پسر دارد كه 3 نفر اول آ»ها سربازي كرده اند و حالا دو نفر ديگرمون مونديم كه سربازي را هم در پيض داريم
سوالم اين بود كه آيا راهي وجود دارد كه هر دوتامون از سربازي معاف بشيم؟ يعني فرزند چهارم با قانون 3 برادري و فرزند پنجم با قانون 2 برادري
آيا اين امكان داره؟؟
فرزند چهارم تا قبل از ابلاغ قانون جديد از قانون 3 برادي استفاده كنه و فرزند پنجم كه هنوز زمان خدمتش نرسيده بعد از ابلاغ قانون 2 برادري

لطفا جواب بدهيد

خیر
شما طبق قانون جدید به در ازا هر 2 برادر خدمت رفته فقط می تونید یک پسر خانواده رو معاف کنید که با این چیزی که شما میگید بهتره هر کدوم که الان موقع اعزامش هست بره از قانون 3 برادری که در حال حاضر اجرایی هست استفاده کنه و خودش رو معاف کنه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
طبق اون چیزی که تو رادیو داشت توضیح میداد فقط یکی از شما دو برادر معاف هستید
در توضیحات تاکید کرد "صرفا یکی از پسران" .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا