بازم طبق معمول ما آخرین نفری هستیم که تبریک میگه :blush: ، خواهر ساحل تبریک
( چیکار کنم که این دانشگاه منو کشته ، همین روزا میگم این ریوک اسممو تو دفترش بنویسه
البته بعد از دیدن 8 مین بار Evangelion و 5مین بار ناروتو
)
من هنوزم ميگم که اين تنها کارتونی بود که من سرش خوابم برد ... :wacko::f34r:
برادر کاکاشی چون من کارتون رو نصفه ول کردم و تا آخرش نديدم ميشه يه لطفی بکنی و برايه من تعريفش کنی؟
:blush::happy: بزرگ هم بالاش بنويس spoiler که سيمور نخونه ... :lol:
خوب بنا به دستور فریدا – دونو ، توضیح کامل انیمه Evangelion :lol: (خواهر خودت خواستی
)
Spoiler که نیست چون نمیخوام در باره فیلمش صحبت کنم
( اگه بگین توضیحش رو میدم ها
)
اول داستان : خوب قضیه از این قراره که انسانها در قرن 20 ، موجودی در قطب جنوبی کشف میکنند که به اولین Angel (Adam) معروف هستش. بعدها که خواستند اونو زیر سلطه خودشون در بیارند ، این آدم باعث وقوع دومین برخورد (Second Impact) میشه و تقریبا نسل انسانها رو نابود میکنه ، انسانهای باقیمانده دور هم جمع میشوند و تصمیم به مبارزه با Angel ها رو میگیرند که بعد ها موفق میشند که دومین Angel یعنی Lilith رو زنده دستگیر کنند. سری رباتهای Evangelion از باقیمانده های Angel های کشته شده ساخته میشوند که در انیمه ، 2 ربات Unit 00 و Unit 01 هردو از Lilith ساخته شده اند. خوب بعد از تکمیل این سری که 15 سال طول میکشد ، سر و کله Angel ها پیدا میشود و جنگ در میگیرد و چون پدر شینجی ( کاراکتر اصلی داستان) مسئول امنیتی سازمان بنام Nerv هستش ، شینجی را برای خلبانی Eva Unit 01 فرا میخواند. جالب اینجاست که در کنار داستان خیلی جالب این انیمه کاراکتر ها در بعضی موارد نقطه مقابل هم هستند. در این راستا میتوان به تناقض بین Asuka و Rei اشاره کرد. Asuka دختری شاد ، با موهای قرمز و چشمهای آبی و Rei دختری منزوی ، با موهای آبی و چشمهای قرمز و همچنین روابطی که بین کاراکتر ها در طول انیمه شکل میگیرد ، خود یکی از جنبه های جالب انیمه است. بیشتر سوالاتی که در انیمه مطرح میشود ، در فیلم این انیمه با نام End of Evangelion پاسخ داده میشود. در آخر سری تلویزیونی (26 قسمته ) میبینیم که انسانها بر تمامی Angel ها فاعق آمده اند ولی هنوز هم یه سوال مانده ، بعد از از بین بردن تمامی Angel ها تکلیف سری Eva که خود نیمه Angel هستند چی میشود؟ :blink: ( ولی مشکل اینجاست که من نمیتونم نگاش بکنم در حالیکه خیلی دوست دارم
. آخه من هر انیمه ای رو که میبینم ، با کاراکتر هاش زندگی میکنم و ظاهرا تو این فیلم تمام کاراکتر های اصلی میمیرند
. حالا نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم. ببینم یا نبینم؟ دارم دیوونه میشم:wacko:
. همین چند روز پیش آخر کینشین رو دیدم حالم حسابی گرفته شد(مرگش منم کشت
یه جورایی یاس فلسفی گرفتم))
کاراکترها :
Ikari Shinji : این پسر منزوی در واقع کاراکتر اصلی داستان ماست. بعد از مرگ مادرش ( در واقع نمرده که بعدا توضیح میدم) پدرش اونو با معلمش تنها میزاره و فکرشو فقط معطوف کارش میکنه ، بخاطر همین شینجی به شدت از پدرش متنفره. خوب بعد از حمله سومین Angel ، پدرش بعد از 3 سال اونو برای خلبانی Eva Unit 01 فرا میخونه. خوب شخصیت این کاراکتر : فردی منزوی که سعی در دور ماندن از جامعه دارد و بهترین راه را برای دور ماندن از سختی ها را فرار از آنها میبیند. گواه این سخن همیشه گوش دادن او به یک والکمن است که با این کار سعی در دور ماندن از محیط خود را دارد. روابط او با Rei و Asuka خود جای بحث دارد(این روابط رو من روم نمیشه بگم ، خودتون برید تحقیق کنید:blush: )
Ayanami Rei : (جیگر منه :blush: ) خوب در کل انیمه ، شخصیت مرموز تری از شخصیت او وجود ندارد. او در واقع نسخه تکمیل شده ای ازترکیب ژنهای دومین Angel ، Lilith و مادر شینجی یعنی یوی (Yui) میباشد که از این حیث او را میتوان مادر / خواهر ژنتیکی شینجی دانست:blink: . بخش دامی سیستم (Dummy System) در واقع 1000 کولون اوست که بعد از هر بار که یکی از آنها میمیرد ، یکی از کولونها را جایگزین قبلی میکنند. در کل انیمه که او را میبینید در واقع او 2 بار میمیرد
، درست است که او میمیرد ولی روحش همان روح قبلی است. او بسیار شخضیت سردی دارد و تنها کسانی که توانستند به دنیای او وارد شوند پدر و خود شیتجی هستند ( خوب از این بیشتر Spoiler تلقی میشود)
خوب اینم بگم که مادر شینجی در واقع نمرده بلکه در اولین Activation سری Eva Unit 01 توسط اون روحش در بدن Unit 01 گیر کرده ، برای همین است که در بیشتر مواقعی که شینجی در داخل این Unit 01 است مادر خود را میبیند. و همچنین توضیحی در مورد مایع LCL که اکسیژن را مستقیما به شش ها میرساند این است که در واقع این خون Angel دوم ، Lilith است ، اگه دقت کنید شینجی بیشتر وقت به این نکته اشاره میکند که بوی خون میدهد.
اینم یه باگ دیگه :wacko: ( در 7مین بار که کل سریال رو دیدم ، نظرمو جلب کرد) : در همین قسمت اول انیمه دکتره که مسئول Eva هستش ، با لباس شنا میاد توی آسانسوری که شینجی و میساتو توش هستند و وقتی آسانسور به مخزن میرسه ، لباسش به لباس ازمایشگاه تغییر کرده ( آیا جلوی شینجی لباسش رو عوض کرده؟
:wacko: )
خودشم اینم بگم که فیلم این انیمه رو 2 ماهه که در اینترنت گزاشتند و با کارهایی چون شاهزاده مونونوکه هم ردیف شده
( اینو گفتم همه سنگر بگیرید:f34r: ، چون عکس العمل خواهر فریدا در این مورد کاملا غیر قابل پیش بینیه:lol: )
خوب نگین اینم هیچی نمیدونست ، اگه خواهر فریدا این زنجیرهای Spoiler رو از دستم باز کنه ، 5-6 صفحه میتونم راجب این انیمه مطلب بنویسم چون که واقعا روی کاراکترهاش عمیق کار شده :lol: ( من اگه یک انیمه رو دوست داشته باشم تمام اطلاعات روی نت رو راجبش میخونم:blush: )
ممنون:happy:
اين قسمت رو بايد با برادر ميثم و برادر کاکاشی مشورت کنيم
. ولی فکر کنم همين فکر خوبی باشه.
تایید میشه
:happy: و در مورد فایلهای زیر نویس فارسی ، کمترین حجمی که میشود فایل رو کامپرس کرد فرمت RMVB هستش باحجم 50 مگابایت که در این صورت کیفیت هم قابل قبول است. حالا دیگه زحمت انتخاب سرور و اینجور چیزا به گردن خودتون:happy: