linghuchong
مدیر بازنشسته
حتماً، 12 kingdoms رو که زدماگر امکانش هست این فیلم ها را میخواستم
Snake & crane secret
Dragon lee vs the 5 brothers
Shogun's ninja
shaolin vs ninja
Shaolin chastity
خوب من رفتم بليچ ببينم
حتماً، 12 kingdoms رو که زدماگر امکانش هست این فیلم ها را میخواستم
Snake & crane secret
Dragon lee vs the 5 brothers
Shogun's ninja
shaolin vs ninja
Shaolin chastity
راستی ... بوی خوشی آید همی... خبرای خوب در راه هست :happy: ( البته از طرف من نه !!!... برای اینکه یه وقت خراب نکنم شما احتمالات کوانتومی رو هم در نظر بگیرید ..
)
در مورد اين داستان هم براتون در اولين فرصت توضيح مي دم چون خودمم تازه فهميدم بايد در موردش تحقيق كنم،تحقيقات كه كامل شد بهتون خبر مي دم. :graduatedجينی جون من tsukihime رو ديدم که واقعاً قشنگهو حتی بعضی ها ميگن masterpiece.
اينی که تو الان تعريف کردی ماجرای قبلش بود ولی يه چيزی: اسم اين سری چيه؟
:blink:خيلی مشتاق شدم ببينمش
. اصلاً نميدونستم که قبل هم داره!
:happy:
![]()
این فیلترینگ اخیرا شدیدا شدت گرفته , و کفر ادم رو درمیاره
مرتیکه ها نشستن اون پشت معلوم نیست چیکار میکنن , هرچی دستشون اومده فیلتر کردن , اصلا هم انگار به محتوای سایت نگاه نکردن .
دست من بود میدادم همشونو اول یه بار اعدام کنن , بعد ببندنشون به گیوتین همون جوری تیربارانشون کنن , بعد بشینونشون رو صندلی برقی .
از اینطرف youtube که کلا از دست رفت , فیلتر هم بکنن , نکنن دیگه بدرد نمیخوره , افتاده دست گوگل , اونم شدیدا به کپی رایت حساسه , انیم ها هیچکدوم دووم نمیارن اونجا .
این فیلترینگ اخیرا شدیدا شدت گرفته , و کفر ادم رو درمیاره مرتیکه ها نشستن اون پشت معلوم نیست چیکار میکنن , هرچی دستشون اومده فیلتر کردن , اصلا هم انگار به محتوای سایت نگاه نکردن دست من بود میدادم همشونو اول یه بار اعدام کنن , بعد ببندنشون به گیوتین همون جوری تیربارانشون کنن , بعد بشینونشون رو صندلی برقی
جالب اينجاست كه سايت animeupload.com خود سايت باز هست ولي قسمت معرفي لينك براي دانلودش فيلتر شده . حتما اين هم بدآموزي داشته .
نه نديدم.ببینم کسی دیدتش؟ فریدا اینو دیدی؟
وای ..:f34r: کی؟ من؟ :blink:چی؟ کی؟ کو؟ کجا؟
برادر برای من pm گزاشتين من جواب ندادم؟!![]()
بخدا اگه يه نگاه به pm های من بکنين ميبينين که فقط شماا نيستين
. هنوز وقت نکردم pm های يه ماه پيش رو جواب بدم
از همه بچه ها هم عذر خواهی کردم و مسلن قول دادم در اولين فرصت جواب بدم
. حالا چی بود؟
![]()
این فیلترینگ اخیرا شدیدا شدت گرفته , و کفر ادم رو درمیاره![]()
![]()
مرتیکه ها نشستن اون پشت معلوم نیست چیکار میکنن , هرچی دستشون اومده فیلتر کردن , اصلا هم انگار به محتوای سایت نگاه نکردن.![]()
دست من بود میدادم همشونو اول یه بار اعدام کنن , بعد ببندنشون به گیوتین همون جوری تیربارانشون کنن , بعد بشینونشون رو صندلی برقی.![]()
از اینطرف youtube که کلا از دست رفت , فیلتر هم بکنن , نکنن دیگه بدرد نمیخوره , افتاده دست گوگل , اونم شدیدا به کپی رایت حساسه , انیم ها هیچکدوم دووم نمیارن اونجا.![]()
ممنون:happy:،آره خوشحال شدماولا تبريك براي پروژه هاي تحقيقتون و همچنين چاپ اون توي مجله APS كه فكر كنم خيلي خوشحال شديد.:specool: خوب منم مثل خودتون يه جايي يادداشت مي كنم تا اين شيريني كه گفتيد رو سر فرصت ازتون طلب كنم.(نوبتي هم باشه نوبت اين ورياست)
دستت درد نکنه.:happy: اسمشو نميدونی چيه؟در مورد اين داستان هم براتون در اولين فرصت توضيح مي دم چون خودمم تازه فهميدم بايد در موردش تحقيق كنم،تحقيقات كه كامل شد بهتون خبر مي دم. :graduated
وای شرمندهخوب 2 ماه پیش چند تا تو یاهو پی ام دادم جواب ندادین ( یعنی آف گذاشتم بعدا جواب بدید) 3-4 هفته پیشم بازم یه پی ام زدم تو پی تی و 2 هفته پیشم تو یاهو پی ام دادم که هیچ کدوم رو جواب ندادین.
حالا اشکال نداره ممکنه یاهو نرسیده باشه پی ام باکس اینجا هم شلوغ شده ندیدید انشا الله برای دفعات بعدی.![]()
وای شرمنده
:blush::blush::blush:، من برم چک کنم ببينم چی بوده!![]()
:f34r:
ممنون ممنون :blush::blush::blush: از همگی ممنون![]()
ولی خوب امروز يه خبر خوب هم داشتم و اينکه جواب يکی از دو مقاله اي که نوشته بودم اومد و قبولش کردن که قراره تو مجله APS: American Physical Society چاپ بشه و خلاصه يه مسافرت ديگه برام جور شد به san diego.خلاصه من الان کلی ذوق کردم البته نه برای کنفرانس !
برای اينکه يه بار ديگه ميتونم برم ديزنی... :lol:
من امروز حاضر بودم به همه شيرينی بدمولی خوب همه تون دورين. ..
به خاطر همين فکر کردم بهتره چند تا عکس براتون بزارم و يه کم هم پر حرفی کنم شايد جبران اين چند وقته بشه ... :blush::happy:
![]()
من نميدونم تو چرا ميری تو youtube انيم نگاه ميکنیاز اینطرف youtube که کلا از دست رفت , فیلتر هم بکنن , نکنن دیگه بدرد نمیخوره , افتاده دست گوگل , اونم شدیدا به کپی رایت حساسه , انیم ها هیچکدوم دووم نمیارن اونجا.![]()
ممنون :happy:خیلی خیلی مبارک باشه فریدا خانم![]()
ممنونم :happy:خواهر من كه بازم مثل هميشه از همه عقبترم ولي 3000 پسته شدنتونو تبريك ميگم
آره يکی از برادر ها مثله اينکه کليپ رو قبلاً گزاشته بودنراستي تريلر فيلم آخر ناروتو رو ديديد
ممنون :happy:
جواب pm رو دادم بالاخر:f34r:ه با کلی شرمندگی:blush:. اميدوارم دير نشده باشه!![]()