Persiana
مدیر بازنشسته
سلام ^_^
بلا به دور باشه، چى شده بوده، مامانت خوبن الان که ان شالله؟
من به جرأت ميتونم الان بگم که وقتى چنين عکس هايى در اينجا هست و از ساحل خبرى نيست، دليل بسيار محکمى دارم براى اينکه به شدت نگرانش بشم
ساحل جونم خوبى؟ کجايى دختر تو؟ امتحانا که ديگه تموم شد، از هفته ى ديگه ترم جديد شروع ميشه دوباره ها، کجايى پس :wacko:
عالى، بى نظير، خارق العاده، اعجاب انگيز، فنتستيک
من جدا چقدر خنگ بودم که وقتىگفتى عکس هاى چنگيز خان، همه جور چنگيز خانى - از خودش تا فيلم و سريالش به ذهنم اومد غير از اين چنگيز خان! اوو گااااااد!!

اديت:
مشاهده گرديد ولى نميشناختم (از بس که انيمه نگاه مى کنم!!!
)
با عرض شرمندگی بابت تاخير:blush: (به دلايل بيماری مامان و خودم و کار خونه و دانشگاه و ... 10-20 تا گرفتاری ريز و درشت ديگه)
بلا به دور باشه، چى شده بوده، مامانت خوبن الان که ان شالله؟

ساحل جونم تفلدت مبارک باشه! هر چی فکر کردم ببينم چی برات بزارم چيزی به ذهنم نرسيد! گفتم شايد چند تا عکس بهتر باشه تا برسيم به اصل خودش:

من به جرأت ميتونم الان بگم که وقتى چنين عکس هايى در اينجا هست و از ساحل خبرى نيست، دليل بسيار محکمى دارم براى اينکه به شدت نگرانش بشم
راستی پانتی، نظر تو چی بيد؟

عالى، بى نظير، خارق العاده، اعجاب انگيز، فنتستيک

من جدا چقدر خنگ بودم که وقتىگفتى عکس هاى چنگيز خان، همه جور چنگيز خانى - از خودش تا فيلم و سريالش به ذهنم اومد غير از اين چنگيز خان! اوو گااااااد!!
تمام طلايى هم خوفه ها :happy:اتفاقاً رفتم خونه خالم ديدم کاملاً سنتی سبز و قرمز و طلايی درخت شون رو درست کرده بودن!!! ولی من مال خودم رو بيشتر دوست ميداشتم!
واو، مبارکهراستی
9000 پسته شدن تاپيک هم مبارک باشه!

طفلکناتسومه پسر دبيرستانی آروم و سر به زيری هست که از بچگی دچار يه مشگل بزرگ بوده! اونم اينه که ناتسومه ميتونه چيز هايی رو ببينه که بقيه نميتونن. وقتی ميگم چيز، منظورم ارواح، اشباح، انواع و اقسام demon و ... ميشه. ناتسومه بچگی خيلی سختی داشته چون هم اين demon ها ناتسومه رو اذيت ميکردن و بايد هميشه از دست اونها فرار ميکرده و هم اينکه هيچ کس ، وقتی ناتسومه ميگفته که دليل ترسش چيه، حرفش رو باور ميکرده! و هميشه به عنوان يک دروغ گو شناخته ميشده! تا اينکه کم کم ناتسومه ميفهمه که نبايد در اين مورد با کسی صحبت کنه و همين باعث ميشه که ناتسومه بچه ساکت و کناره گيری بشه!
چه ديمن گوگولى اى

وووووووووووااااااااا!! من اينو يه جايى ديدم! چقدر قيافه اش آشناست برام

عسکش تو فوتوباکته که شاناره، لين پين ميخواد تا ديده بشه

اديت:
مشاهده گرديد ولى نميشناختم (از بس که انيمه نگاه مى کنم!!!

از عکس هاش پيداست که بايد قشنگ باشه. اصولا هرجا که جن و پرى و هيولا هاى گوگولى داشته باشه و تعداد آدميانش هم کم باشه، چيز خوبيههر قسمت اين انيمه داستان مجزايی داره و روايت داستان يکی از اين demon ها يا ارواح هست. داستان های بسيار بسيار لطيف و دلنشين که استعداد خاصی در ، در آوردن اشک من آخر هر قسمت دارن! فکر کنم از اين 17 قسمتی که در اومده بدون اغراق من آخر 15 قسمت اشکم سرازير بود بدون اينکه خودم متوجه شم!!!

Last edited: