• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام ^_^

با عرض شرمندگی بابت تاخير:blush: (به دلايل بيماری مامان و خودم و کار خونه و دانشگاه و ... 10-20 تا گرفتاری ريز و درشت ديگه)

بلا به دور باشه، چى شده بوده، مامانت خوبن الان که ان شالله؟
msyes6xu28z2z5arkth1.gif

ساحل جونم تفلدت مبارک باشه! هر چی فکر کردم ببينم چی برات بزارم چيزی به ذهنم نرسيد! گفتم شايد چند تا عکس بهتر باشه تا برسيم به اصل خودش:

229.gif

من به جرأت ميتونم الان بگم که وقتى ‌چنين عکس هايى در اينجا هست و از ساحل خبرى نيست، دليل بسيار محکمى دارم براى اينکه به شدت نگرانش بشم :eek: ساحل جونم خوبى؟ کجايى دختر تو؟ امتحانا که ديگه تموم شد، از هفته ى ديگه ترم جديد شروع ميشه دوباره ها، کجايى پس :wacko:

راستی پانتی، نظر تو چی بيد؟
dm26.gif

عالى، بى نظير، خارق العاده، اعجاب انگيز، فنتستيک
thumbsup.gif

من جدا چقدر خنگ بودم که وقتى‌گفتى عکس هاى چنگيز خان، همه جور چنگيز خانى - از خودش تا فيلم و سريالش به ذهنم اومد غير از اين چنگيز خان! اوو گااااااد!!

اتفاقاً رفتم خونه خالم ديدم کاملاً سنتی سبز و قرمز و طلايی درخت شون رو درست کرده بودن!!! ولی من مال خودم رو بيشتر دوست ميداشتم!
تمام طلايى هم خوفه ها :happy:​

راستی

9000 پسته شدن تاپيک هم مبارک باشه!
واو، مبارکه

cancan.gif

ناتسومه پسر دبيرستانی آروم و سر به زيری هست که از بچگی دچار يه مشگل بزرگ بوده! اونم اينه که ناتسومه ميتونه چيز هايی رو ببينه که بقيه نميتونن. وقتی ميگم چيز، منظورم ارواح، اشباح، انواع و اقسام demon و ... ميشه. ناتسومه بچگی خيلی سختی داشته چون هم اين demon ها ناتسومه رو اذيت ميکردن و بايد هميشه از دست اونها فرار ميکرده و هم اينکه هيچ کس ، وقتی ناتسومه ميگفته که دليل ترسش چيه، حرفش رو باور ميکرده! و هميشه به عنوان يک دروغ گو شناخته ميشده! تا اينکه کم کم ناتسومه ميفهمه که نبايد در اين مورد با کسی صحبت کنه و همين باعث ميشه که ناتسومه بچه ساکت و کناره گيری بشه!
طفلک :(

چه ديمن گوگولى اى
icon10.gif

ولی در حقيقت قيافه اصلی مادارا اين هست:​

وووووووووووااااااااا!! من اينو يه جايى ديدم! چقدر قيافه اش آشناست برام
89.gif

يه کم شبيه سشوماروی عزيز منه!!!

عسکش تو فوتوباکته که شاناره، لين پين ميخواد تا ديده بشه
1041.gif

اديت:
مشاهده گرديد ولى نميشناختم (از بس که انيمه نگاه مى کنم!!!
4628.gif
)

هر قسمت اين انيمه داستان مجزايی داره و روايت داستان يکی از اين demon ها يا ارواح هست. داستان های بسيار بسيار لطيف و دلنشين که استعداد خاصی در ، در آوردن اشک من آخر هر قسمت دارن! فکر کنم از اين 17 قسمتی که در اومده بدون اغراق من آخر 15 قسمت اشکم سرازير بود بدون اينکه خودم متوجه شم!!!
از عکس هاش پيداست که بايد قشنگ باشه. اصولا هرجا که جن و پرى و هيولا هاى گوگولى داشته باشه و تعداد آدميانش هم کم باشه، چيز خوبيه
Fuzzy_Emoticon_--fd.gif

‌‌

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
الان داشتم قسمت 18 سريال skip beat رو ميديدم که يه تشابهی به کار برد که من کلی خنديدم! :lol:

1190804234.jpg

He may be looks like Casanova, but maybe he is clueless when it comes to girls

يعنی خوب يه لحظه اين 2 تا رو با هم مقايسه کردم!!! :p

Skip_Beat_c113_p014_15b.jpg

casanova.jpg

به نظرتون Ren شبيه Casanova ست؟؟؟ :blink: (منظورم قيافه نيست، از نظر اخلاقی ميگم!!!) ;)

amaranth

Registered User
لایک‌ها
0
Centimeters per Second 5​

بی نظیر بود این فیلم ،البته نبینید اگه ممکنه (ممکن است) برید Emotional Mode:rolleyes: ....

باید از برو بچ بگیرم ببینم!:cool:
البته من Voice of distant Star رو که دیدم واقعا خوشم اومد ( دست دنی درد نکنه!) و الان که چک کردم دیدم اینم از همون کارگردانه--> Makoto Shinkai!

------------------------------------

راستی ولنتاینتون مبارک!:)

امیدوارم رابطتون با یارتون همیشه ولنتینانه بمونه!:happy:

valentinesday2.gif

Last edited by a moderator:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Kuroshitsuji داره جالبتر و جالبتر ميشه!!! :D

%5Blarge%5D%5BAnimePaper%5Dscans_Kuroshitsuji_xjdonne%280.81%29__THISRES__197335.jpg

مخصوصاً الان که پای fallen angel ها هم وسط کشيده شد!!! :cool::rolleyes:

ولی خودمونيم اگه اينا شينيگامی هستن، اوروهارا و کنپاچی و ... بايد برن خودکشی کنن! :lol::p

يکی که مثل من داره اين سريال رو تعقيب ميکنه بياد به من بگه که واقعاً چه بلايی سر شيل اومده و اون tattoo ی که رو بدنش جا گذشتن نشونه چی هست؟؟؟!!!:blink:

ساحل جون کجايی؟! تو دکترای sign شناسی داری!!!:D بيا بگو اين sign يعنی چی؟! :eek:

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستش بسی منتظر قسمت 19 سريال skip beat بودم!:rolleyes: يکی از جالب ترين قسمت های مانگا همين بخشی بود که تو قسمت 19 نشون دادن! :):happy:

30057_640126.jpg
30054_640024.jpg

مخصوصاً خيلی دوست داشتم ببينم کارگران چه جوری صورت ها و قيافه ها و انعکاس احساسات رو نشون ميده! :cool: راستش بدم نبود!:) من که خوشم اومد!!!:happy: ولی حيف که مانگا رو خونده بودم، نصف جذابيت انيمه از بين رفته!!!:(

(از چپ به راست) ;)

خودمونيم اين آخر هنر نقاشی بود!!!:p چقدر کيوکو خوشگله!!!:lol:

يه سؤال فلسفی:D:

کسی آهنگی که روی اين سکانس بود رو نداره؟؟؟!!! :eek:

يه سؤال ديگه:

چرا موهای کيوکو برای اين قسمت تو مانگا قهوه اي يه ولی تو انيمه بور؟؟؟:p:lol:

Last edited:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
دارم سريال Regios رو ميبينم. :)

regios.jpg

يه چيزی مابين Blue Gender و E's Otherwise هست!:rolleyes:

e%27s%20otherwise.jpg

blue_gender_blog_1.jpg

و به دليلی که نميدونم چيه منو ياده S-Cry-Ed هم ميندازه!:cool::p

s%20cry%20ed.jpg

کلاً ديدن اين انيمه به کسايی که به Mutant ها علاقه دارن توصيه ميشه! :happy:;)

mutant%20x.jpg

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
الان دارم Hayate no Gotoku می بینم 52 قسمته و خوب بد نیست به عنوان پیش غذاnaruto_langue
http://www.************/files/cczusggfyd2nmp2705r7.jpg

بعدش میرم سراغ ناراتو به غذای اصلی راستی من به این نتیجه رسیدم قورباغه از مار خفنترهnaruto_cool

http://www.************/files/ysaet4hoelkpv02pjsh7.jpg

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام !سلام!
عید همگی مبارک!سال نوی خوبی رو برای همه آرزو میکنم.

http://************/files/ryb0vnn1unfaeoa6wt88.jpg​

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2

Future Mangaka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.ام...:blush:من تازه واردم و...خب.دفعه ی اولمه که اینجور جاها عضو میشم...خب دیگه چی بگم...ام:wacko:...راستی!ساله نو مبارک!:D...و...دیگه اینکه...من Naruto Fan هستم...همین دیگه...اگه کسی میل داشته باشه خوشحال میشم تبادل نظر داشته باشیم...;)

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
چقدر عجیبه که این بخش دیگه اصلا پست نمی خوره...بچه ها کجا هستید؟؟
من امروز Kiki's Delivery Service رو دیدم.چقدر کارتن قشنگ و Cute ی بود با اون گربه ی ناز و مموشش
بچه های خوب کسی هست مانگا یا Novel این کارتن رو داشته باشه به من لینک بده.خیلی ممنون می شم

سلام خواهر.
علت این که اینجا زیاد پست نمی خوره به خاطر اینه که اکثر بچه های فعال اینجا به بهشت نقل مکان کردند.
البته نمی دونم، شاید خودتون هم از قبل این رو می دونستید.
فعلا. :)

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
انیمه خوب خفن ها دارن تموم می شن یکی یکی ، هنوز سیل انیمه های امسال شروع نشده ، باید یوش یواش از عزای Soul Eater و Toradora اومد بیرون ....
اگر دیدید که حتما لذت بردید اگر ندیدید هم حتما ببینید ، مخصوصا Soul Eater که از نظر طراحی و کیفیت نقاشی ها واقعا انقلاب محسوب می شه .

soul-eater.jpg

toradora1.jpg

البته خیلی های دیگه دارن تموم می شن ( از جمله Kuroshitsuji , Toaro majitsu no index و ... ) اما به نظر اینجانب این دو تا حیف بودن ، چون بعیده به این زودی ها چیزی با این کیفیت گیر بیاد .

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
...
علت این که اینجا زیاد پست نمی خوره به خاطر اینه که اکثر بچه های فعال اینجا به بهشت نقل مکان کردند.
... :)
منظورتون این آدرس هاست ؟

http://forums.animparadise.com

http://forums.animparadise.org

http://animparadise.ca

http://animparadise.net

http://animparadise.info

http://animeparadise.org

الان این ها آدرس های بهشت هست ؟ اگه این طوره... من" چه نم" رو ترجیح می دم !!!
بهشت جای خاصی در این دنیای حقیقی/مجازی نیست. در قلب کسانی هست که دوستشون داریم.

Last edited:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
راستش خیلی متوجه منظورتون نشدم! :blink:
خوب بین بچه های انیمیشن اون انجمن به بهشت معروفه دیگه، این که مساله واضحیه! ندیده بودید؟
فعلا. :)

niazy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سلام! من تازه تازه عضو اینجا شدم!
می خوام یه عالمه انیمه عشقولی قشنگ بخرم.میشه در مورد لیستش کمکم کنین؟!
ممنون میشم!
اینم ایمیلم:
[email protected]

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام ساحل خانم عزیزم ^_^

چقدر غم انگیز بود ... T_T ... سالی جان من این را توانستم پیدا کنم ظاهرا اهنگ این فیلم را از یک قطعه به اسم Waves of the Danube اثر Iosif Ivanovici الهام گرفتن. (منبع )

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
خواهش می کنم ساحل جونم خوبه که به دردت خورد ^_^
می گم همان لینک یوتیوب که دادی کنارش یک فیلم کوتاه دیگه هم پیشنهاد کرده به اسم راهب و ماهی (تلویزیون هم نشان داده) شاید خوشت بیاد

Last edited:

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
سلام دوستان،
از اونجا که صنعت انیمیشن و جلوه های ویژه در ایران بسیار جوان هست و جای رشد داره و همچنین به دلیل کم بودن منابع آموزشی فارسی زبان در این صنعت تصمیم گرفتیم برای این مساله یک سایت مرجع راه اندازی کنیم و از همه گرافیستها و انیماتورهای ایرانی بخواییم دست به دست هم بدیم و به رشد این صنعت در ایران کمک کنیم.
با همکاری چند تا از دوستان فرومی راه اندازی کردیم تا به شکل تخصصی جلو بریم و از همه شما چه کسانی که حرفه ای هستند چه کسانی که تازه شروع کردند و چه کسانی که قصد دارند شروع کنند تا به کمک همدیگه این انجمن ها رو جلو ببریم.
خواهشی که دارم اینه که عنوان این تاپیک رو توی امضای خودتون قرار بدید تا همه دوستانی که در پی تی هستند از شروع به کار این انجمن باخبر بشوند و کمک کنند که هر چه سریعتر این انجمن ها کار خودشون رو آغاز کنند.

آدرس وب سایت:www.Animators.ir

بالا