• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از ninja266 :
سلام ..دوست عزيز گفتيد كه كارتون نارتو از شبكه gameone پخش ميشه ..ميشه بپرسم چه ساعتي ؟
چون قبلا من خودم از اين شبكه ميديدم اما الان نميده شايد هم ساعتش رو عوض كردن..
درسته گیم وان چند وقت پیش این انیمه پرطرفدار رو نشون میداد:rolleyes:
ولی فعلا ملت رو سر کار گذاشته:D امروز وفردا میکنه:wacko: اما قراره بزودی دوباره پخشش کنن:happy:
البته این امروز و فردا کردنشون فک کنم بخاطر دوبله کردن یا خرید قسمتای جدید این انیمه ممکنه باشه:rolleyes:
الانم داره تبلیغشو میکنه که بزودی در گیم وان پخش میشه;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خدمت همگی

خوب من الان 1 ساعته که برگشتم و ميبينم که تو قيبتم چند تن به گروهمون ازافه شدن
36_1_39.gif
که خدمتشون خير مقدم ميگم. خيلی خوش اومديد و اميدوارم که بتونيم از اطلاعات شما هم استفاده کنيم:).

خوب اول خبر رو بدم و بعد جواب دوستان و بعدش ميخوام يه گزارش کامل از سفرم رو بهتون بدم:happy:، واقعاً که جاتون خالی:)، 1000 بار خالی، من که تا حالا مسافرت به اين جالبی نداشتم:D کلی عکس گرفتم که براتون بزارم. ;)

ok اول خبر، قسمت 43 و 44 سريال +BLOOD هم رفت رو net
36_1_13.gif
، اينم لينک ها:

photo_20051010130155.jpg

http://weedy.1.vg.8396.nyud.net:8090/torrents/%5BYour-Mom%5D%20Blood%2B%2043%20%5B1B603EE0%5D.mkv.torrent?info_hash=beb4849f2b1bb9bfc1ffb7303461970a944f24eb
http://weedy.1.vg.8396.nyud.net:8090/torrents/%5BYour-Mom%5D%20Blood%2B%2044%20%5BBCC870E7%5D.mkv.torrent?info_hash=48aabe7b987d1956ac0a84fa2f54b3e891eda4c5

قسمت 197 سريال naruto هم ديشب رفته رو net ، اينم لينک ناروتو:

naruto_naruto0035.jpg

http://yhbt.mine.nu/t/n197.torrent

چند تا هم سريال جديد باهال اومده که انشالله سره فرصت معرفيشون ميکنم. :D
خوب بچه ها به اومدن مامان من فقط يه هفته مونده و اگه کسی چيزی ميخواد لطفاً زودتر خبر بدين. :eek:
راستی ساحل جون يادم رفت بگم سندوق پست رو که چک کردم ديدم evil zone توشه
4_17_211.gif

اينم چند تا عکس از قسمته 43 سريال +BLOOD :

فایل های ضمیمه

• Blood+ - 43 - Large 09.jpg
    Blood+ - 43 - Large 09.jpg
    40 KB · نمایش ها: 4
  • Blood+ - 43 - Large 13.jpg
    Blood+ - 43 - Large 13.jpg
    25.1 KB · نمایش ها: 1
  • Blood+ - 43 - Large 14.jpg
    Blood+ - 43 - Large 14.jpg
    40.4 KB · نمایش ها: 1
  • Blood+ - 43 - Large 21.jpg
    Blood+ - 43 - Large 21.jpg
    52.2 KB · نمایش ها: 1
  • Blood+ - 43 - Large 24.jpg
    Blood+ - 43 - Large 24.jpg
    27 KB · نمایش ها: 1

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی اگه کسی بتونه بگه دوبله شده سریال چوبین که از تلویزیون پخش میشد رو چطوری میتونم گیر بیارم عالی میشه
سلام
خوبين؟ اميدوارم مسافرت خوش بگزره، به من که خيلی خوش گذشت:D. راستش من فقط مييونم در مورد کارتون های زيرنويس انگيليسی دار يا دوبله انگيليسی بهتون کمک کنم اونم اکثراً کارتون های جديد نه قديمی ها!:( فکر کنم که بايد از بچه هايی که تو صدا و سيما دست دارن بپرسين، شايد اونا دسترسی به دونله کارتون ها داشته باشن!!! :eek:
linghuchong جان امضات چرا لینکش اینطوری شده؟
فکر کنم الان درست شده باشه، مرسی که بهم گفتين :happy:.
شما درست مي گيد من چون نوشته هاي شما را مدت هاست كه مي خوانم متوجه اين نكته نبودم خب پس براي اولين آشنايي من هم خودم را معرفي كنم .من هم 20 ساله و دانشجو هستم انشالله كم كم بيشتر اشنايي پيدا كنيم :happy: :cool:
حتماً:happy: . راستی چه رشته اي ميخونی خواهر ين ين ؟;)
اینم لیست انیمه هایی که باهاشون حال میکنم فیوریتسسسس:cool:
SAIYOKI
LOVE HINA
DB Z & GT
EVANGELION
WOLF 'S RAIN
NARUTO
RANMA 1/2
YO GI OH
سلام برادر روزبه
خوش اومديد :)
در مورد کارتون هايی که اسم برديد من در مورد DB ها، wolf's rain , ranma 1/2 و يه کمی naruto تو فروم صحبت کردم ، اينم لينک ها:

و چند تا لينکه ديگه که شايد من يادم نياد ، اگه وقت کنين و سفهات قبل رو بخونين ، چيزای جالبی پيدا ميکنين.;)
حالا اگه شما ديدن چيزی کم و کسر ازافه کنين:p.

saiyoki و love hina خيلی قشنگن .

sigla_saiyuki.jpg

image003.jpg

yu gi oh که جای خودشو داره
36_1_11.gif
، lol به من نخندين ولی 2-3 سال پيش من در حال جمع کردن کلکسيون کارت های بازی yu gi oh بودم
4_1_107v.gif
و الانم فکر کنم کلکسيون خوبی داشته باشم مثلاً dark magician, toon world, ... رو دارم دنبال blue eyes ultimate dragon کيبا ميگشتم که پيدا نشد البته الان کارت های خيلی بهتری اومده ولی خوب ديگه حالش نيست الان هم که yu go oh GT داره پخش ميشه ولی به قشنگی اصلش نيست.:(

Yu-Gi-Oh-pic.gif

lob-005.jpg
404.gif

ولی اگه کسی دنبال بازی يا کارتش ميگرده ، برين پايتخت مقازه سمت چپ در ورودی که بازی play station و اين چيزا داره، اون تنها مقازه اي بود که پارسال که من ايران بودن کارت ها رو داشت. تو خوده پايتخت هم من نتونستم پيدا کنم :eek::blink:.
any ways, در مورده evangelion اصلاً نميتونم باهاتون موافق باشم:blink:، NEON تنها کارتونی بود که من سرش خوابم برد
23_11_55.gif
واقعاً از اين کارتون boring تر کسی سراق داره؟؟؟
10_3_1v.gif

eva.gif

آخه اين همه کارتون قشنگ mecha داريم gundam seed ها هم اوليش !!!

تنها اتفاقی که تو اين سريال ميافته اينه که هر قسمت يه شخصيت جديد رو معرفی ميکنه و .... بگزريم من حال حرف زدن در مورده neon رو ندارم.
36_1_10.gif

خوب يه بار ديگه ليسته کارتون ها رو ببينين ، راستی kiba و black lagoon رو هم به اين ليست ازافه کنين ، کارتون های جديدن!
4_1_204.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از TAKAVAR :
سلام به همگی.
دنبال طرفدار های ایرانی انیمه بودم که یک هو به اینجا رسیدم! خوشحالم که میبینم اوتاکو - نما های ایرانی هم داریم :lol:
حالا. قرض از مزاحمت (^_^)
صفحه اول مانگای Neon Genesis Evangelion . من نیون رو خیییییییلی دوست دارم. اصلشو دارم ، ولی این Scanlation هارو تازه دانلود کردم. البته این همش یه صفحه ترجمه هست. نمیدونم اگه بخوام بقیه اش رو ترجمه کنم یا نه ...
:blink::blink::eek::eek::D:Dwow
سلام، خوش آمديد. عجب کاره جالبی!! ! :p
خوب مسلما يه کارتون وجود داره که حرف اول و آخر رو ميزنه اونم kenshin هست :happy:. نميدونم ميشناسينش يا نه؟؟ اينم يه لينک برايه آشنايی بيشتر:

خوب حتماً به لينک های مانگا وارد هستين ولی اين لينک اصلی update ها و release ها هست. چون من خودم هم تمام مانگا ها رو دنبال ميکنم :D:

بازم اگه پيدا نکردين به من بگين لينک هاشو براتون بزارم.
راستی اوتاکو يعنی چی؟
4_12_6.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از TAKAVAR :
متاسفانه Kenshin رو هنوز ندیدم. من کلا از انیمه های بالای 26 قسمتی... یه جورایی از تنبلی نگاه نمیکنم

اون سایت خیلی مفیدیه ، مدتی ازش استفاده میکردم.

این هم یه سایت برای پیدا کردن تورنت : www.isohunt.com . قیافش خیلی داغون هست، ولی خیلی خیلی خوب کار میکنه.
این هم یه سایت برای دانلود تورنت Fansub های جدیدکه که از همه سایت های مشابه، بخاطر سریع به روز شدن خوشم میاد : www.baka-update.com

اوتاکو ... همون Otaku . یهنی کسی که به مقدار بسیار زیادی انیمه نگاه میکنه ( اگه در زبان انگلیسی استفاده بشه ) . مواظب باش- چون در زبان ژاپنی زیاد واژه دلپزیری نیست.
تا حالا اين واژه رو نشنيده بودم! ميدونين که تو توکيو يه محله يا خيابون هست به اسمه آکيبا akiba و کسايی که زياد انيمی هستن رو به اين اسم صدا ميکنن ! akiba ke
شما هم در حال فراگيری زبان شيرين ژاپنی هستين؟

من هميشه OVA های anime ها رو هم ميگيرم ولی خوب فکر کنم تو کارتون هايی که ديدم neon زياد به دلم نچسبيد. راستی شما کدوم کشور زندگی ميکنين؟

از اين ليستا کدوم ها رو ديدين و خوشتون ميياد؟
اين لينک ها رو ميشناسم ، من mininova و boxtorrent رو هم خيلی دوست دارم .
به haibane renmei هم که علاقه دارين!! :p;)

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از TAKAVAR :
من توی کانادا هستم. عجیبه که شما آکیبا Akiba رو میشناسید ولی واژه اوتاکو Otaku رو نشنیدید . خیلی جدیدن به طرفدارهای خوره میگن آکیبا که برعکس اوتاکو توهین آمیز نیست. ولی اینجا که من هستم( تورنتو ) - وقتی رفتم به نمایشگاه انیمه. بهمون کارت عبور دادن که سنجاق کنیم به لباسمون ، روش نوشته بود : Total OTAKU! ( به عنوان شوخی ... ولی خودمونیم ها - این کانادایی ها چقدر یخند. فکر کنم از سرمای هواست. ) :p . از اون موقع تو دهن ما افتاد.

من باید برم سر کلاسم. فعلا. تا چند روز دیگه شاید قسمت اول Neon Genesis رو تموم کردم... Manga ای - چیزی توی ذهنتون نیست که من بجای اونجلیون ترجمه کنم ؟ یه چیزی که یه خورده ایرانی پسند هم بایشه. راستش خودم ترجیح میدم که Love Hina رو ترجمه. ولی .. نمی دونم ... خودتون که میدونید :D نمیدونم اگه ازش استقبال بشه!

Bold یعنی خیلی زیاد دوست داشتم
Underline یعنی خوشم اومده
خالی هم یعنی یا کامل ندیدم یا زیاد خوشم نمیاد

Full Metal Alchemist
Inuyasha
Gundam Seed/Destiny
Blood+
Bleach
Trinity Blood
Great Teacher Onizuka (GTO)
Elfen Lied
Berserk
Kimi ga Nozomu Eien
Naruto
Fruit Basket
His and Her Circumstances
Please (Onegai) Teacher
Please Twins
Full Metal Panic/The Second Raid/FUMOFFU
Gravitation
I My Me! Strawberry Eggs
Mai Hime
Air
Tsubasa Chronicles
Rahxephon
monster
gun grave
Trigun
Read or die
Cowboy Bebop
Voice of distant star
Final fantasy
Gankutsuou
Haibane
FLCL

Akira
Hellsing
Lain
Saikano
Love Hina

Oh my goddess
Shuffle
سلام
اول ورودتون رو خوشامد میگم:)
راستی Love hina خیلی رادست تر از ایوانجلیون هست:rolleyes:
اگر ترجمه کنید که عالیه
من که انیمه اش رو دیدیم با اینکه نصفه حرفاشو نمیفهمیدم از اول تا آخرش داشتم میخندیدم:D

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از TAKAVAR :
سلام به همگی.
دنبال طرفدار های ایرانی انیمه بودم که یک هو به اینجا رسیدم! خوشحالم که میبینم اوتاکو - نما های ایرانی هم داریم :lol:

حالا. قرض از مزاحمت (^_^)

EVA_v01_c01_03Farsi.jpg

صفحه اول مانگای Neon Genesis Evangelion . من نیون رو خیییییییلی دوست دارم. اصلشو دارم ، ولی این Scanlation هارو تازه دانلود کردم. البته این همش یه صفحه ترجمه هست. نمیدونم اگه بخوام بقیه اش رو ترجمه کنم یا نه ...
رفیق این عکسه واسه من نمیاد یه جا دیگه لطف میکنی آپلود کنی:blush:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
به نقل از linghuchong :
سلام
سلام برادر روزبه
خوش اومديد :)
در مورد کارتون هايی که اسم برديد من در مورد DB ها، wolf's rain , ranma 1/2 و يه کمی naruto تو فروم صحبت کردم ، اينم لينک ها:
و چند تا لينکه ديگه که شايد من يادم نياد ، اگه وقت کنين و سفهات قبل رو بخونين ، چيزای جالبی پيدا ميکنين.;)
حالا اگه شما ديدن چيزی کم و کسر ازافه کنين:p.

saiyoki و love hina خيلی قشنگن .

..................................
..........................
[/LEFT]
سلام
خیلی ممنون:)
راستی یه خبر خوش از نسل جدید بازیا : شرکت سونی برای نسل جدید کنسول خودش یعنی ps3 یه قسمت مجزا برای بازیهای کارتی ایجاد کرده حالا چطوری: اگر انیمه یو گی اوه رو دیده باشین یه صفحه که کارتا روش قرار میگیره دست یوگی یا بقیه شخصیتا هست حالا سونی برای اولین بار دست به این ابداع زده;)
فکرشو بکنید:happy:
صفحه های قبلم تمام نشستم خوندم واقعا سوپر اوتاکو یی هستین:D
رانما یا بقولی لانما رو میتونم کل کاراکترا رو بگم ولی برا اونایی که میخان ببینن مزه ای دیگه نداره همین اندازه که شما گفتید کافی و عالی هست
راستی الان ایرانید:)
راستش من خیلی دنبال اون انیمه هایی که لیست کردین هستم ولی به دلیل سرعت پایین اینترنت نمی تونم این سری ها رو دان کنم
شما میتونید زحمتشو بکشید:blush:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اینم چند تا والپیپر از Love hina

اینم چندتا عکس

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همگی ؟

اولا ممنون از خوهر لینخو به خاطر اخبار خوبشون :D و سایرین ...

بعد می شه یکم توضیح بدین که این black lagoon چجوریاس ؟ فقط 12 قسمت یا ناقص هنوز ؟

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
این سایت رسمی بلک لاگون
http://www.blacklagoon.jp/top.html
اینم تصویر صفحه اولش پدرم درومد تا صفحه اولش لود شه
به مرفه بی آخ ای دی اس ال دار بره ببینه داستان از چه قراره

118fs631863.jpg

فک کنم یو توب گذاشته باشدش واسه من که ف ی ل ت ره

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام برادر murderer

خوبی؟ خوب در مورده black lagoon همون 12 قسمت هست و با اينکه تازه اومده ranking بسيار خوبی داره:

Seen in part or in whole by 350 users, rank: #560
Median rating: Excellent
Arithmetic mean: 8.4444 (Very good+.44), std. dev.: 1.3599, rank: #129
Weighted mean: 8.2814 (Very good+.28), rank: #154
Bayesian estimate: 8.21292 (Very good+.21), rank: #79

اين کارتون اصلاً تخيلی نيست و ميشه گفت که تيپپ کاماندويی هست. ماجرای يه پسر ساده businessman هست که مامور ميشه يه cd رو حمل کنه ولی cd هامل اتلاعات مهرمانه بوده و روکورو توسط گروه ... گروگان گرفته ميشه و بعد از ماجراهايی تصميم ميگيره که با اين گروه بمونه و ماجراهای بعدش ...
تا جايی که من ديدم بد نبود ، اينم 2 تا نمونه از صحنه هاش:
(من کيفيت ها رو آوردم پايين که حجم کمتری بگيره)

فایل های ضمیمه

• bl01-01.JPG
    bl01-01.JPG
    78 KB · نمایش ها: 11
  • bl02-01.JPG
    bl02-01.JPG
    84 KB · نمایش ها: 14
  • bl03-01.JPG
    bl03-01.JPG
    75.8 KB · نمایش ها: 23
  • bl04-01.JPG
    bl04-01.JPG
    64.4 KB · نمایش ها: 7
  • bl07-01.JPG
    bl07-01.JPG
    59.5 KB · نمایش ها: 15

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی یه خبر خوش از نسل جدید بازیا : شرکت سونی برای نسل جدید کنسول خودش یعنی ps3 یه قسمت مجزا برای بازیهای کارتی ایجاد کرده حالا چطوری: اگر انیمه یو گی اوه رو دیده باشین یه صفحه که کارتا روش قرار میگیره دست یوگی یا بقیه شخصیتا هست حالا سونی برای اولین بار دست به این ابداع زده;)
فکرشو بکنید:happy:
يعنی منظورتون اين دستگاهی يه که به دسته يوگی و کايبا و jaden است؟:blink:

يعنی يه چيزی شبيه اين درست کردن؟؟؟؟؟:eek: wow اين بايد خيلی جالب باشه ولی چه جوری کار ميکنه؟ :blink:من اسباب بازی اينو زياد ديدم ولی اگه يه چيزی باشه که به ps3 وصل بشه بايد خيلی جالب باشه.:D
راستی حرف بازی پيش اومد، کدوم شما ها warcraft يا world of warcraft رو بازی کردين؟:eek:

صفحه های قبلم تمام نشستم خوندم واقعا سوپر اوتاکو یی هستین:D
:blush::D:p:lol: lol چی بگم؟ اگه راه چاره داشتم الان رشتمو عوض ميکردم ميرفتم انيميشن يا يه چيز ديگه که در اين رابطه بود رو ميخوندم ولی حيف که يه کم ديره، شايد بعد از اينکه اين مقتع تموم شد برم دنبالش !!! فعلاً دارم برنامه ميريزم تابستون سال ديگه برم ژاپن يه سرو گوشی آب بدم تا بعد ببينم چی ميشه؟!
راستی الان ایرانید:)
نه من الان 3 ساله که کانادا هستم ولی تابستونا به جز امسال مييام ايران يه سری ميزنم :happy:
راستش من خیلی دنبال اون انیمه هایی که لیست کردین هستم ولی به دلیل سرعت پایین اینترنت نمی تونم این سری ها رو دان کنم شما میتونید زحمتشو بکشید:blush:
راستش من هم مهدوديت وقت دارم و هم اينکه اگه اطلاع داشته باشين مقدار باری که مسافر ها ميتونن بيارن رو کم کردن. به خاطر همين من خورد خورد دارم ميفرستم ايران. حالا شما کدوم رو اول ميخواين؟ من سعی ميکنم يه ليست از کارتون هايی که دوستان تا الان درخاست کردن رو بنويسم که بدونين چی ها داره مييا د :)
رفیق این عکسه واسه من نمیاد یه جا دیگه لطف میکنی آپلود کنی:blush:
احتمالاً فيلتری چيزی هست ، چون من راحت ميبينم . دوستان بهترين لينک برايه آپلود عکس اينيه که ساحل جون داده، اينجاا عکس ها رو آپلود کنين:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ولی اینجا که من هستم( تورنتو ) - وقتی رفتم به نمایشگاه انیمه. بهمون کارت عبور دادن که سنجاق کنیم به لباسمون ، روش نوشته بود : Total OTAKU!
وای داغ دلمو تازه کردين که!!! :( يعنی وقتی YTV داشت نشون ميداد من حاضر بودم همه چيمو بدم ولی تورنتو باشم. خوش به هالتون جای من رو هم خالی کنين. ;)
من باید برم سر کلاس
راستی چی ميخونين؟
فعلا. تا چند روز دیگه شاید قسمت اول Neon Genesis رو تموم کردم... Manga ای - چیزی توی ذهنتون نیست که من بجای اونجلیون ترجمه کنم ؟ یه چیزی که یه خورده ایرانی پسند هم بایشه. راستش خودم ترجیح میدم که Love Hina رو ترجمه. ولی .. نمی دونم ... خودتون که میدونید :D نمیدونم اگه ازش استقبال بشه!
تا اونجا که من ميدونم بچه های اين فروم اکثراً به انيم های رزمی علاقه دارن، و فکر نکنم تعداد زيادی love hina رو ديده باشن. به نظره من کنشين بهترين choice هست . حيفه که نديدينش ولی بازم با چيزی که من دارم از ليستی که شما نوشتين و علايق تون ميبينم ، شايد خوشتون نياد:eek:. سليقتون خيلی تيپ خاسی هست! :happy:
راستی اين ليسته تمام کارتون هايی هست که ديدن يا به جز اينا هم چيزی ديدين؟ ;) زياد هم otaku نيستين! :D:p

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب بچه ها يه سوال، کی عکس بزرگ از هاجی haji تو سريال +BLOOD داره؟ اين عکس هايی که من دارم

ولی هيچ کدوم wallpaper نيستن يا اگه باشن با سايا هستن. اگه کسی چيزی داره لطفاً آپلود کنه، ممنون :happy:

راستی بچه ها شماها با قسمت 44 blood هيچ مشگلی نداشتين؟؟؟ فايلش mkv بود ولی classic wmp نشونش نداد:eek::eek::eek: ، error ميداد فقط صدا پخش ميشد:blink:. شما هم همين مشگل رو داشتين يا راحت ديدين؟:eek:
راستی برادر murderer از قديمی هامون خبر داری؟ پس بقيه کجان؟؟؟:blink:

فایل های ضمیمه

• saya-haji03.jpg
    saya-haji03.jpg
    204.7 KB · نمایش ها: 1
  • saya-haji02.jpg
    saya-haji02.jpg
    208 KB · نمایش ها: 4
  • saya-haji01.jpg
    saya-haji01.jpg
    255.1 KB · نمایش ها: 2
  • v_blood02-hagi.jpg
    v_blood02-hagi.jpg
    57.6 KB · نمایش ها: 5
  • Blood+ - 43 - Large 03.jpg
    Blood+ - 43 - Large 03.jpg
    28.6 KB · نمایش ها: 4

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
م
ممنون از عکسای haji این شخصیت واقعا دوست داشتنیه

از قدیمی ها که من نمی دونم مثل اینکه خاک مرده پاشیدن این جا یکم سوت و کور شده

راستی در مورد قسمت 44 من با VLC Media player باز کردم مشکلی نداشت می تونین از لینک زیر بگیرین
http://www.videolan.org/vlc/

فعلا......

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
اینم برا ابجی لینگخوچون;)
همینه دیگه:rolleyes:
کیفیتا بالای 1280* 1024 هس

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
يعنی منظورتون اين دستگاهی يه که به دسته يوگی و کايبا و jaden است؟
یه چیزایی تو همین مایه ها ولی هنوز خبری ازش نیست
فعلا بزارید خود پی اس ریلیز بشه دمو دستگاهای فرعیش پیش کش
به قول خودشون جزو سری آینده بازیهای پی اس این دستگاه حساب میشه پس یه سالی خاطر جمیم
درضمن حرف بیراهی هم نزدن چون هر ساله تو ژاپن و آلمان یه سری مسابقه با همین کارتا برگزار میشه نمیدونم دیدین یا نه.. ولی خیلی طرفدار داره حتی جوونای17- 18 تو این مسابقات شرکت کردن حالا فکرشو بکنید این مسابقات الکترونیکی بشه:rolleyes:

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
راستش من هم مهدوديت وقت دارم و هم اينکه اگه اطلاع داشته باشين مقدار باری که مسافر ها ميتونن بيارن رو کم کردن. به خاطر همين من خورد خورد دارم ميفرستم ايران. حالا شما کدوم رو اول ميخواين؟ من سعی ميکنم يه ليست از کارتون هايی که دوستان تا الان درخاست کردن رو بنويسم که بدونين چی ها داره مييا د
میگم حالا خوبه 3 سال اونور بودی این همه غلط پولوط داریا:D
به دل نگیر خودمم لنگه خودتم ولی الان انجا کسی پیدا نمیشه غلط دیکته ای از ما بگیره:D
نکنه کیبوردت فارسی ساپورت نمیکنه:eek:
راستی اگر مشکل زمان و کار و در سو یا هر چیز دیگه ای دارین خودتونو به دردسر نندازین
ما هم فعلا با همین عکسا میگذرونیم;) :goatee:
پس یه سری انیمه در راهه:guitar: :specool: :graduated :wub:
ای سوپر اتاکو ای انیمه ای منگا ای باقلوا ای بادی بیلدینگ :p

ninja266

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من هم مي خوام چند تا كارتون رو معرفي كنم البته خيلي از كارتون ها ي رزمي با حال توسط افراد ديگه نام برده شده اما به هر حال من هم چند تا از اين دسته كارتون ها رو پيدا كردم:
Teenage mutant ninja turtles
x-men
Lyoko : كانال mbc3
اين جا هم چند تا كارتون ديگه هست كه زياد هم رزمي نيستند و ممكنه كه يه كم لوس به نظر برسند ولي به هر حال از نظر طراحي شخصيت ها خوب به نظر ميرسند :
Sky dancers : كانال gulli
Winx club : كانال 2rai
Pretty cure : كانل rai2
Mew mew power : كانال teletoon
Totally spies : كانال super rtl
Martin mystery : كانال teenz

ويك خبر خوش براي اونايي كه كارتون نارتو رو از شبكه gameone ميديدند..قراره كه اين كارتون دوباره پخش بشه از 4 سپتامبر يعني 13 شهريور . از ساعت پخش اطلاعي ندارم ...در ضمن اين كارتون از شبكه italia1 هم شهريور ماه پخش خواهد شد.

بالا