اول یک چیزی بگم تا یادم نرفته
به نقل از Seymour :
من kimi ga nozumo رو دیدم ... قشنگ بود ( 8 از 10 ) ... هرچند به شکل دلخواه من تموم نشد ... ...
خیلی هم خوب تموم شد

مگه چش بود ؟

... این ماله چند صفحه قبل بودن می دونم چرا تو ذهنم مونده بود توضیح دیگه ای نداره
آره دقيقاً مثل اون صحنه هايی که سلومون ميزد، هاجی رو ناکار ميکرد
فکر کنم این تعداد انیم هایی که میبینی با اون قضیه ای که بهش اشاره کردم باعث شده جزئیات رو خوب به یاد نیاری

ولی دقیقش اینجوری بود :
گفته بودم که ! امتحان جامع دکترا. بدبختم کردن!!! اصلاً دفاع از تز فوق در مقابل اين آب خوردن بود! بعد presentation من ,دقيقاً 2 ساعت و خورده اي داشتن سوال ميپرسيد ، 4 تا استاد ، اونم تو 2 تا round مختلف!
خلاصه پرژه رو قبول کردن ولی بايد يه progress report ديگه 2 ماه ديگه انجام بدم! ديگه بريدم، اصلاً فرصت نفس کشيدن به آدم نميدن.
خودمونيم سپهر راست ميگی آدم به يه سنی که ميرسه ديگه حال درس خوندنو نداره و واقعاً تحمل اضطراب امتهان خيلی سخت ميشه، کی ميتونه 2 سال ديگه اين ماجرا رو تهمل کنه!!!!
ولی فعلاً اين نصفه نيمه بخير گذشته و الان بايد آماده بشم چون 20 روز ديگه يه presentation تو کنفرانس APS که تو فلوريدا هست دارم و هنوز هيچ کاری براش نکردم، بايد برم يه کم بزنم تو سرم شايد درست شه!
خدا صبرت بده

البته من خودم همچین وضع بهتری ندارم الان تو این هفته جمعا 6 ساعتم نخوابیدم ...... البته یه وقت فکر نکنید همشو درس می خونما

نه مشکل دیگه ای دارم
بگزريم چی ميخواستی ازم بپرسی؟؟؟
می خواستم بگم این 5 -6 تا کارتونی که داری معرفی می کنی رو تو یه پست لیست کنی که دیگه نمی خواد همرو خودم پستاشو پیدا کردم
راستی سپهر ميگم مثل اينکه داری black blood brothers نگاه ميکنی؟ چطوره؟
اره تو این مدت همرو می گرفتم هیچی نمی دیدم تو این 3 4 روز تعطیلی یروز نشستم همرو دیدم
BBB : خوبه خیلی لازم نیست ادم فکر کنه خیلی هم اکشن ... کلا کارتون تفریحیه خوبیه
من هنوز دانلودش نکردم ولی معلوم نيست encoding اش چه جوری باشه!!! لينک دومی سيد و پير هاش بيشتره! من اين ماه ديگه نميتونم دانلود کنم، ميره برای ماه ديگه ولی خيلی دوست دارم ببينمش، قسمت 4 کارتونش که فوق العاده بود، من که بسی لذت بردم
اولین بار که تو یه کارتون اصلا از شخصیت اول خوشم نمی اد منتظرم ببینم می تونه به کارای بدش ادامه بده یا نه ...موضوع جالبی داره
من این کارتون تو پست شما ندیدم اولین بار ... توی یکی از همین سایتای تورنت دیدم قسمت اوله و کلی پیر داره بخاطر همین دانلود کردمش بعدا بحثای حرفه ایت با جناب دریم بوی شروع شد که منم سعی کردم نخونم که نفهمم L وسط داستان می میره
قسمت 4 سريال yamato nadeshiko shichi henge:
[Kiss-Kyuu]_Yamato_Nadeshiko_Shichi_Henge_-_04[83D49C4F].avi
خیلی از این خوشم اومد خیلی روون و باحاله ..... مخصوصا که شخصیتشام یا خیلی خوشگلن یا خیلی زشت
=====
OFF
من نمی دونم چرا این کارتونا در همن ؟ سره همین کاری می کنم همون که وقتی می بینم قسمت اول یه کارتو ن پیر زیاد داره دانلودد می کنم نزدیک بود یه رسوایی بوجود بیاد اینجا :blink:
یکی از همینایی که گزاشتم دانلود شه رو بعد از اینکه تموم شد گزاشتم پخش ببینم چجوریه ...بعد پاشدم رفتم یه چیزی وردارم دوباره بیام اگه فقط 10 ثانیه دیرتر اومده بودم یه افتضاحی به بار اومده بود
البته باید یکم بیشتر دقت می کردم ولی خوب دیگه

اخه تو همین لیست انیمه ها بود
نتیجه اخلاقی : یا حواستون جمع کنین چی دارین دانلود می کنین :hmm: یا اگه حواستون جمع نبود حداقل خودتون بشینین پای کامپیوتر ببینین