• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
قبل از هر چیز از زحمات استاد linghuchong بی نهایت تشکر می کنم که با مطالب و فعالیتاشون گرمی خاصی به این بخش دادن
سلام استاد امير
خواهش ميکنم:happy:، من از بودن تو اين فروم لذت ميبرم :)و بيشتر از اون بابت آشنا شدن و صحبت با تک تک دوستان خيلی خوشحالم:happy:. اينجا ديگه دقيقاً حکم خونه دوم منو پيدا کرده:lol:
و البته بدون وجود همه دوستان ، اينجا اينقدر گرم و صميمانه نميشد:happy:
جا داره منم از همه تشکر کنم:happy:، هم بابت پست های زيباشون و هم بابت اينکه به پر چونگی های من گوش ميکنن:p
برای دانلود کامل مجموعه و یا مشاهده ی آنلاین اینجا کلیک کنید.
استاد خيلی جالب بود من online نگاه کردمش، دانلود هم کردم ولی با وجود اينکه flash دارم کامپيوتر نشونش نداد!:( از برنامه ديگه اي بايد استفاده کنم؟:eek:

راستی ميخواستم بپرسم peace maker رو از دوستم گرفتين يا نه؟ اونو مخصوص شما زده بودم.:happy:

8243gn.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من واقعا شرمنده هستم فریدا جان بابته سرنزدنم باور کن میام همه مطالبتونو میخونم ولی وقته نوشتنه هیچی ندارم امیدوارم منو ببخشی
دشمنت شرمنده:happy:
ولی يعنی چی مطلب نداری؟؟؟:blink: پس اين کارتون هايی که از دوست من گرفتی چی بودن؟:blink:
باورت میشه از یه هفته پیش میخواستم بشینم تا برسه پسته 999 بعد پسته 1000 بزنم ولی گفتم نامردیه همه زحمته تایپکو بقیه بچه ها میکشن من بیام بگم چی
296.gif
ببخشيد من پيشدستی کردم:p ولی خوب خيلی ذوق زده بودم که ما هم بالاخره 4 رقمی شديم:D:lol:

خوب حالا چيا رو گرفتی؟ چيا رو ديدی؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فريدا جان، اين آواتارت چه باحاله، مال چه چيزيه؟ همون داستان خون آشام و اينا (واخ که من مي ميرم براي ومپاير و دراکولا و خفاش و قلعه هاي قديمي و خونه هاي روح زده و اسکلت هاي سخنگو!!)، اسمش چي بود راستي؟! .
ماله يه مانگاست که اصلاً اسمش يادم نيست:(، از پروفايل ارکات يکی از دوستای برزيليم کش رفتم:D

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خدمت تمامی دوستان به خصوص دوست عزیزم Linghuchong واقعا که خیلی خیلی عالی بحث معرفی انیمیشنها را به پیش می برید باور کنید من هنوز آن برنامه ها را به طور کامل موفق به دیدنشان نشده ام و نمی دانم آیا بعد از تماشای آنها اصلا شما فرصت اینکه ما هم در بحث ها شرکت کنیم را می دهید یا نه این تاپیک بیشتر شبیه به یک روزنامه ای شده که به جای اینکه روزی یک مرتبه به چاپ برسد هر روز و حتی جمعه ها روزی دو مرتبه به چاپ می رسد به نظر من که جای تشکر و قدر دانی از شما نامحدود است
ممنون :happy:
همگی دوستان نسبت به من خيلی لطف دارن:blush: و خيلی خوشحالم که ميبينم مطالب برای بقيه هم جالب هست!:lol:
ولی ما هم می خواهیم که در بحث ها شرکت کنیم حالا راه حل چیست ؟باید کمی فکر کنم !!
!
فکر کنم وقتی کارتون ها رو ببينين خيلی براتون سوال پيش بياد يا بتونين به سوال های ديگران جواب بدين يا فقط نظراتمون رو بگيم:)، همين ميشه تو بحث شرکت کردن ديگه؟ نه؟:happy: فعلاً کارتونها رو ببينين،:D راستی از چی شروع کردين؟:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بسیار مسابقه ی بیسبال جالبی بود :lol: در هر صورت طرفداران بیسبال با op و en بلیچ دانلود کنند :lol:
واقعاً که!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek:
ای ايهناس کسی اين تورنت رو دانلود نکنه، سره کاريه!!!!:(:f34r:
من که داشتم منفجر ميشدم:mad::jealous: ، فکر کنين به اميد bleach باشين بعد بيسبال ببينين:weird:، چقدر هم من از بيسبال بدم ميآد:thumbsdow، خلاصه ببخشيد من خودم هم قربانی شدم:eek:hno: !

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب اول از همه دو تا خبر برای خواهر فریدا
خواهر فریدا من الان مانگای Hana Yuri Dango رو که شما گفته بودین الان رو 89 درصد دانلود شده نهایتش تا امروز عصر کارش تموم میشه واستون آپلود میکنم
اون مانگای Deathnote هم دو سه دفعه گذاشتم رو رپیدشیر دیدم وسطاش کانکشن ریست میشه واسه همین امروز با مگا آپلود امتحان میکنم
آه ....hana yori dango .... wow
36_1_33.gif

من بسی شاد خوشحال و خندانم
36_1_21.gif
، اتفاقن همين ديروز OVA رو که دوستم البرز برام فرستاده بود رو داشتم نگاه ميکردم و کلی يادش کردم!:) خيلی خيلی دستت درد کنه ممنون
23_30_126.gif

راستی تو چه جوری ميخوای اينا رو آبلود کنی اين مانگاها بايد بالای يه گيگ باشن هر کدومشون!!!:blink:
توربو آپلود که فقط تا 70 مگابايت رو آپلود ميکنه که حتی با سرعت اينجا هم خيلی طول ميکشه چه برسه به اونجا، ببين اگه زحمتت نيست اينا رو بريز رو يه dvd بده به هدی چون مامان من هفته يه ديگه داره ميآد ، اينجوری زود تر به دستم ميرسه، بازم دستت درد نکنه:happy:
من نمیدونستم small vile سریاله چون یه دفعه تلویزیون یه قسمت نشون داد من فکر کردم فیلم سینماییه خیلی خوب شد که سریال بوده چون اون پسر مو مشکیه (نمیدونم اسمش چی بود ) داشت با حال میشد این سریالو اگه بخوام از کجا میتونم بگیرم ؟
http://www.mininova.org/search/?search=smallville

فقط حواست به زبونش باشه که يهو spanish و french دانلود نکنی!:p
سوال دومم راجع به فیلم Death Note هست کسی از شما دوستان هنوز هیچ لینک دانلود مستقیمی ازش گیر نیاوردین ؟
http://www.mininova.org/tor/468395
http://www.mininova.org/tor/468688

من هنوز دانلودش نکردم ولی معلوم نيست encoding اش چه جوری باشه!!!:blink: لينک دومی سيد و پير هاش بيشتره! من اين ماه ديگه نميتونم دانلود کنم، ميره برای ماه ديگه ولی خيلی دوست دارم ببينمش:rolleyes:، قسمت 4 کارتونش که فوق العاده بود، من که بسی لذت بردم!:D

من ممکنه به خاطر درسام و نزدیک بودن امتحانای میان ترم:wacko: نرسم اینجا بیام واسه همین از همتون خداحافظی میکنم و اگه بدی از من دیدین به خوبی خودتون ببخشین :blush:
ا... حيف شدکه نميتونی بيای ولی خب خوب درس بخون:)، زود هم برگرد:happy:، مثل سپهر که هر چند وقت يه دالی موشه ميکنه تو هم يه سرکی بزن!;)

راستی سپهر ميگم مثل اينکه داری black blood brothers نگاه ميکنی؟ چطوره؟

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سیمور جان هیچ کدوم از اینا کار نمی ده...مردم از دیشب تا حالا از بس تقلا کردم دستم برسه به آنسوی دیواره ها این صفحه ی منحوس سفید با اون کلمات آبی نفرت انگیز
خواهر لینخو جان کمک......
سلام ساحل جون
مثل اينکه تو تاپيک افسانه شجاعان گفتی جناب AFC کمکت کردن، ولی اگه هنوز مشگل داری بگو من برات دانلود کنم بعد آپلود کنم يا برات بفرستم!:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ميگم فيلم هايي مثل The Nightmare before Christmasو Corpse Bride هم تو دسته ي انيميشن جا ميگيرند يا اونا کتگوري مربوط به خودشونو دارند؟
راستش من زياد از دسته بندی ها سر در نميارم:wacko: ولی فکر کنم به اينايی که تو گفتی بگن animation و به ژاپنی ها بگن anime!

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
آخيش جواب پست ها تموم شد حالا بريم سراق اخبار;)
ببينين چی پيدا کردم:D:
فکر کنم 2 تا تورنت آخر انگيليسی هم باشن:) ، حالا من بعدن تورنت آخری رو يه امتهانی ميکنم ببينم چه جوری هاست ولی اگه کسی زودتر دانلود کرد به منم يه خبر بدين، ممنون.:happy:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ميگم فيلم هايي مثل The Nightmare before Christmasو Corpse Bride هم تو دسته ي انيميشن جا ميگيرند يا اونا کتگوري مربوط به خودشونو دارند؟
راستش من زياد از دسته بندی ها سر در نميارم:wacko: ولی فکر کنم به اينايی که تو گفتی بگن animation و به ژاپنی ها بگن anime!
برعکس من عاشق دسته بندی ( و اسم با کلاس ترش : مطالعات ژانر
character0144.gif
) هستم ...
ok.gif

اینایی که گفتی توی ژانر انیمیشن ، زیر شاخه stop motion و همینطور زیرشاخه puppet motion هستن ... ( البته شاید می دونستید
blushdown.gif
) ...

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto
469.jpg

فقط گوش کردن به آهنگ opening اين انيمه نويد يه کارتون تاريخی-رزمی رو ميده! تو flv player نگاه کنيد:

اين کارتون ساخته کمپانی Sunrise و Bandai visual هست:D، يعنی بايد انتظار يه کارتون قشنگ و جالب رو داشته باشيم، کارتون تقريباً مقارن با کنشين هست البته فيلمش! سال های آخر ميجی، و جنگ بين ايمپرياليست ها با تکوگاوا شوگانيست ها، و لغات هايی مثل شينسنگومی و ... رو دوباره ميتونين تو اين کارتون بشنوين!:)
تو اين 2 قسمتی که در اومده که تا الان جالب بود، بايد ديد بقيه اش چی ميشه؟!
ماجرای يه سامورايی که بادی گارد Ryouma Sakamoto بوده ولی ساکاماتو به قتل ميرسه :( و خوده yojiro akizuki مورد اتهام قرار ميگيره ، البته رفع اتهام ميشه ازش ولی الان در هال جستجو هستش (اهتمالن دنبال خوده قاتل هست!) که با يه گروه تاتر آشنا ميشه و ...

فضا سازی اين کارتون هم خيلی جالبه، اين عکس ها رو ببينين:

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
اول یک چیزی بگم تا یادم نرفته

به نقل از Seymour :
من kimi ga nozumo رو دیدم ... قشنگ بود ( 8 از 10 ) ... هرچند به شکل دلخواه من تموم نشد ... ...

خیلی هم خوب تموم شد :D مگه چش بود ؟ :D ... این ماله چند صفحه قبل بودن می دونم چرا تو ذهنم مونده بود توضیح دیگه ای نداره :D

آره دقيقاً مثل اون صحنه هايی که سلومون ميزد، هاجی رو ناکار ميکرد

فکر کنم این تعداد انیم هایی که میبینی با اون قضیه ای که بهش اشاره کردم باعث شده جزئیات رو خوب به یاد نیاری:D ولی دقیقش اینجوری بود :

گفته بودم که ! امتحان جامع دکترا. بدبختم کردن!!! اصلاً دفاع از تز فوق در مقابل اين آب خوردن بود! بعد presentation من ,دقيقاً 2 ساعت و خورده اي داشتن سوال ميپرسيد ، 4 تا استاد ، اونم تو 2 تا round مختلف!
خلاصه پرژه رو قبول کردن ولی بايد يه progress report ديگه 2 ماه ديگه انجام بدم! ديگه بريدم، اصلاً فرصت نفس کشيدن به آدم نميدن.
خودمونيم سپهر راست ميگی آدم به يه سنی که ميرسه ديگه حال درس خوندنو نداره و واقعاً تحمل اضطراب امتهان خيلی سخت ميشه، کی ميتونه 2 سال ديگه اين ماجرا رو تهمل کنه!!!!
ولی فعلاً اين نصفه نيمه بخير گذشته و الان بايد آماده بشم چون 20 روز ديگه يه presentation تو کنفرانس APS که تو فلوريدا هست دارم و هنوز هيچ کاری براش نکردم، بايد برم يه کم بزنم تو سرم شايد درست شه!

خدا صبرت بده :rolleyes: البته من خودم همچین وضع بهتری ندارم الان تو این هفته جمعا 6 ساعتم نخوابیدم ...... البته یه وقت فکر نکنید همشو درس می خونما :D نه مشکل دیگه ای دارم

بگزريم چی ميخواستی ازم بپرسی؟؟؟

می خواستم بگم این 5 -6 تا کارتونی که داری معرفی می کنی رو تو یه پست لیست کنی که دیگه نمی خواد همرو خودم پستاشو پیدا کردم

راستی سپهر ميگم مثل اينکه داری black blood brothers نگاه ميکنی؟ چطوره؟

اره تو این مدت همرو می گرفتم هیچی نمی دیدم تو این 3 4 روز تعطیلی یروز نشستم همرو دیدم
BBB : خوبه خیلی لازم نیست ادم فکر کنه خیلی هم اکشن ... کلا کارتون تفریحیه خوبیه

من هنوز دانلودش نکردم ولی معلوم نيست encoding اش چه جوری باشه!!! لينک دومی سيد و پير هاش بيشتره! من اين ماه ديگه نميتونم دانلود کنم، ميره برای ماه ديگه ولی خيلی دوست دارم ببينمش، قسمت 4 کارتونش که فوق العاده بود، من که بسی لذت بردم

اولین بار که تو یه کارتون اصلا از شخصیت اول خوشم نمی اد منتظرم ببینم می تونه به کارای بدش ادامه بده یا نه ...موضوع جالبی داره
من این کارتون تو پست شما ندیدم اولین بار ... توی یکی از همین سایتای تورنت دیدم قسمت اوله و کلی پیر داره بخاطر همین دانلود کردمش بعدا بحثای حرفه ایت با جناب دریم بوی شروع شد که منم سعی کردم نخونم که نفهمم L وسط داستان می میره :p

قسمت 4 سريال yamato nadeshiko shichi henge:

[Kiss-Kyuu]​_Yamato​_Nadeshiko​_Shichi​_Henge​_-​_04[83D49C4F].​avi

خیلی از این خوشم اومد خیلی روون و باحاله ..... مخصوصا که شخصیتشام یا خیلی خوشگلن یا خیلی زشت :D

=====
OFF
من نمی دونم چرا این کارتونا در همن ؟ سره همین کاری می کنم همون که وقتی می بینم قسمت اول یه کارتو ن پیر زیاد داره دانلودد می کنم نزدیک بود یه رسوایی بوجود بیاد اینجا :blink:
یکی از همینایی که گزاشتم دانلود شه رو بعد از اینکه تموم شد گزاشتم پخش ببینم چجوریه ...بعد پاشدم رفتم یه چیزی وردارم دوباره بیام اگه فقط 10 ثانیه دیرتر اومده بودم یه افتضاحی به بار اومده بود :D
البته باید یکم بیشتر دقت می کردم ولی خوب دیگه ;) اخه تو همین لیست انیمه ها بود:cool:
نتیجه اخلاقی : یا حواستون جمع کنین چی دارین دانلود می کنین :hmm: یا اگه حواستون جمع نبود حداقل خودتون بشینین پای کامپیوتر ببینین :D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اول یک چیزی بگم تا یادم نرفته :خیلی هم خوب تموم شد :D مگه چش بود ؟ :D ... این ماله چند صفحه قبل بودن می دونم چرا تو ذهنم مونده بود توضیح دیگه ای نداره :D
فقط می خواستی اینو بگی ...
maniac.gif
( شوخی )
یکی از همینایی که گزاشتم دانلود شه رو بعد از اینکه تموم شد گزاشتم پخش ببینم چجوریه ...بعد پاشدم رفتم یه چیزی وردارم دوباره بیام اگه فقط 10 ثانیه دیرتر اومده بودم یه افتضاحی به بار اومده بود :D
whew.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من Elfen Lied رو دیدم بالاخره
4dg0i9w.gif
... بسیار قشنگ و عالی بود ...
ok.gif

Spolier ( آخر داستان لو میره اینجا ) :

طبیعتا این سوال پیش اومد واسه ام که اون کی بود دم در
169.gif
... به نظر میاد که قطعا lucy / Nyu باشه... جالب اینه که توی مانگا ظاهرا بعد از اینکه پسره می فهمه که لوسی خونواده اش رو کشته ازش متنفر میشه
179.gif
... در حالیکه اینجا زود دوست شدن
sad.gif
... نظرتون چیه ؟ کسی خبر داره که آخر مانگاش چی میشه ؟

راستی من از شخصیت های فرعی داستان خیلی خوشم اومد ، بخصوص nana ( شماره 7 ) ، کوراما ( رئیس باوجدان ) و دخترش ( شماره 35 ) ... راستی اینجا رو هم ببینین ( سایتیه که طرفداران nana درست کردن - من که زیاد خوشم نیومد )

( پایان spoiler )
-----

پی نوشت : راستی بحث long face رو دیدی فریدا جان ؟
reading.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
Code Geass
Lelouch of the Rebellion

image_convert.php

فکر کنم حرفم رو پس بگيرم که گفتم شبيه gundam seed هست:blink:، البته از خيلی جهات روابط, مثلاً به جون هم انداختن 2 تا دوست و يا استفاده از gundam شبيه هم هستن ، ولی اين کارتون يه چيزه اضافه ديگه هم داره اونم اينکه lelouch شخصيت اول کارتون توسط يه دختر ناشناس مرموز که معلوم نشده کی هست يا چی هست ، قدرت خاصی پيدا کرده که با استفاده از چشم چپش ميتونه مردم رو وادار به هر کاری که دوست داره بکنه:eek: حالا از گفتن حقيقت گرفته تا اينکه بزنن خودشون رو بکشن:blink::f34r: ولی نقطه ضعف اين قدرت اينه که فقط يه بار ميشه اين قدرت رو هر شخصی اعمال کرد!:happy:

lelouch

Kallen:

دخترک مرموز و بلائی که سره للوچ آورد:
:

دوست دوران بچگی للوچ:

برادر دلبند للوچ:

البته اصل ماجرا سر اينه که ژاپن توسط britannic empire اشغال شده و به ژاپن منطقه 11 ميگن و البته يه عده هستن که شورشی محسوب ميشن ولی به خاطر دلائلی lelouch به اين شورشی ها کمک ميکنه، توجه کنيد که lelouch بيريتانيک هست و حتی در آخر قسمت 2 ميگه که successor of the 17th imperial throne: lelouch v. britannia هست!!!:blink::blink::blink:و البته چه ماجرايی پشتشه که lelouch الان رو تخت سلتنت ننشسته؟؟؟:D

کارتون بسيار جالبيه ولی فکر نکنم سپهر از شخسيت اول کارتون خوشش بياد:lol:

خوب اينم قسمت 3 اين سريال:
[gg]​_Code​_Geass​_03​_[25FBABD2].​mkv

ا... يادم رفت بگم که اين دختر مرموز به شرط اينکه للوچ يه آرزوی اين دختر رو بر آورده کنه اين قدرت رو بهش داده!!!:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
فکر کنم این تعداد انیم هایی که میبینی با اون قضیه ای که بهش اشاره کردم باعث شده جزئیات رو خوب به یاد نیاری:D ولی دقیقش اینجوری بود :
کاملن يادمه چی شد ولی در کل تعداد دفعاتی که سلومون هاجی رو زخم و زيلی کرد بيشتر از برعکسش هست!:D
اره تو این مدت همرو می گرفتم هیچی نمی دیدم تو این 3 4 روز تعطیلی یروز نشستم همرو دیدم
BBB : خوبه خیلی لازم نیست ادم فکر کنه خیلی هم اکشن ... کلا کارتون تفریحیه خوب
من که گفتم سر گرميه خوبيه!:p
خیلی از این خوشم اومد خیلی روون و باحاله ..... مخصوصا که شخصیتشام یا خیلی خوشگلن یا خیلی زشت :D
کارتون باهاليه، سبکشم جالبه!:happy:
من نمی دونم چرا این کارتونا در همن ؟ سره همین کاری می کنم همون که وقتی می بینم قسمت اول یه کارتو ن پیر زیاد داره دانلودد می کنم نزدیک بود یه رسوایی بوجود بیاد اینجا :blink:
بايد خيلی حواست رو جمع کنی، به هر جهت توی اين سايت های تورنت پر hentai هم هست، اول اسم ها رو چک کن ببين زيرش نوشته adults only يا نه؟ اينم به هر جهت يه جوريشه ديگه!:blink:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی بحث long face رو دیدی فریدا جان ؟
reading.gif
اوه آره ميخواستم برم همون جا ازت تشکر کنم ، خوب همين جا ميکنم ، دستت درد نکنه ممنون:happy:
راستی مسافرات خوش بگزره:D

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ماله يه مانگاست که اصلاً اسمش يادم نيست:(
پس مانگاست، حيف شد، به نظر چيز جالبي ميومد
sad.gif

برعکس من عاشق دسته بندی ( و اسم با کلاس ترش : مطالعات ژانر
character0144.gif
) هستم ...
ok.gif

اینایی که گفتی توی ژانر انیمیشن ، زیر شاخه stop motion و همینطور زیرشاخه puppet motion هستن ... ( البته شاید می دونستید
blushdown.gif
) ...
اوه، مرسي
happy.gif

راستش استاپ موشن رو شنيده بودم ولي پاپت موشن رو هيچ وقت نشنيده بودم، ممنون (پس اون افسانه سه برادر عروسکي هم احتمالا تو همين گروه قرار ميگيره يا فرق داره اون، چون انگاري اون مثل نمايش عروسکي اي بود که براي ديگران داره اجرا ميشه و يکي هم داره ازش فيلم ميگيره، هوم، شايدم من اشتباه مي کنم و درست يادم نمونده
73.gif
).

حالا با فهميدن اين موضوع اميدوارم بتونم اون اپل تمپو لکنته رو که نميدونم اسم فيلمش چي بود و هيچ کس هم از شانس من يادش نمياد رو پيدا کنم و اگر موجود بود بدانلودمش تا همين اينترنت زپرتي رو هم ازمون نگرفتند
79.gif

بالا