• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب سلام به همگی

قيبت منو ببخشين ، شديداً درگير آماده شدن برای کنفرانسی که نرفتم بودم :(، و بعدشم مامانم اصلاً امان نداد:wacko:و مشغول خونه تکونی بوديم و هستيم!:eek::(

خوب بريم سراق جواب ها:

سلام من دربه در دنبال آهنگ كارتن بچ هاي آلپ (آنت و لوسين ) ميگردم . اسم ان كارتن با اسم آهنگ اشو برات ميفرستم .اگه مي توني يه كمكي بهم بكن تا خاطرات قديميم دوباره زنده بشه !ازت ممنون .
سلام و خوش اومدين :happy:

فکر کنم من قبلاً اين آهنگ ها رو گزاشته بودم ولی اهتمالن لينکش ديگه کار نميکنه، ولی خوب اينم لينک مستقيم دانلودشون
musik26.gif
:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی نمی دونم چرا ژانر shonen زیاد مورد علاقه ام نیست
sad.gif
... شاید بخاطر این باشه که اگه قراره بحث اکشن و پسرونه و اینا باشه ، فیلم رو ترجیح میدم .. در مقابل اگه بحث کمدی رمانتیک باشه ، انیمه قابلیت های بیشتری داره انگار ... در واقع سلیقه سینمایی و انیمه ام با هم همپوشانی دارن ... یعنی اون ژانرهای خاصی که توی فیلم بهم نمی چسبه ، اینجا می چسبه ...
300.gif
هوم در مورده من ، من کارتون های تخيلی رو خيلی دوست دارم، اصولاً چيزی که قابليت ساخت فيلمش کم باشه:hmm:! و اينکه برام قدرت تخيل نويسنده جالبه! چون خودم تخيل قوی اي دارم وقتی ميبينم يکی ديگه قوی تر از من فکر کرده برام جالبه !:happy:
و کمتر کارتون عادی اي (بدون تخيل) منو به خودش جذب ميکنه مگه اينکه خيلی قوی باشه مثل hana yori dango يا kenshin و ... :cool:
راستی خبر های خوب خوب برات دارم :D!

lost_cast3.jpg

0740755056.01.LZZZZZZZ.jpg

prison_break.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اه:blink: خواهر فریدا این یعنی چی ؟ من دارم با اینترنت پر سرعت نهایتش رو 3 kb/s دانلود میکنم شما میشه به من بگی از چه برنامه ای استفاده میکنی ؟ تنظیم سرعت Upload Min & Max &Upload Slots رو چی گذاشتی ؟
برادر sephiroth بعده اين همه مدت نميدونی من کانادا زندگی ميکنم؟؟؟:blink::happy:
من اگه ايران بودم مهال بود بتونم اينقدر سريال دانلود کنم !:wacko: يادمه اون موقع ها که ايران بودم و هنوز dsl اي هم وجود نداشت با dial up با سرعت 1-2 کيلو بايت دانلود ميکردم:eek: و هالا چند بار وستش قطع و وصل ميشد خدا ميدونه، دقيقاً هر قسمت کارتون عقاب های مبارز يا condor heroes سه روز طول ميکشيد، الان دقيقاً ميدونم شما ها چه هالی دارين!:eek:
خواهر فریدا تو کشوری زندگی می کنه که تو صنعت ارتباطات 20 سال از اروپا جلوتره .... تازه این سرعت دانلود از تورنت هست اگه بخواد از سایت هایی با سرورهای قدرتمند مثل سایت مایکروسافت دانلود کنه خیلی بیشتر از این حرف هاست :hmm:
راستشو بگم? :rolleyes:يه روز تو دانشگاه داشتم يه کليپ از سايت apple دانلود ميکردم ( البته download accelator هم داشتم;) ) ، فکر ميکنين سرعت چند بود؟:blink: 1200kb/s!!!!!:eek::eek::eek:
چشم های خودم هم 4 تا شده بود!
comp04.gif

راستی فریدا جان ، یه انیمه ای معرفی کرده بودی به اسم Noein که ظاهرا در مورد فیزیک کوانتوم و سفر در زمان و ... بود. میشه لطفا سری بعد اینو هم بزنی؟ از Final Fantasy هم اگه غیر از قسمت هفتمش چیزی داری من می خوام لطفا. شرمنده که انقدر زحمت میدم بهت
blushdown.gif
تمام final fantasy ها رو براتون دانلود کردم :D، noein رو هم برات رايت ميکنم :happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ببین برای اینکه مطمعن شی لینک عکسات هنوز هست کلید ادیت رو بزن ببین کد ها هست یا نه اگه نبود که یعنی ادیت شده توسط مدیر اگه بود و نشون نمی داد به نظر من به احتمال قوی ایراد از اون سایتیه که عکس ها روشه ممکنه شلوغ شده باشه تو یه ساعتی و عکس ها رو نشون نده اگه از FireFox استفاده می کنی این دیگه عکس هایی که لود نمی شن رو جاشون رو نشون نمی ده به خاطر همین ادم متوجه نمی شه اما IE با ضرب در نشون می ده البته اینا توضیح واضحات بود و کمک حساب نمی شد :p ... در ضمن من اونی که گفتی نیستم :D فقط یه رهدگذر سادم :cool:
مشگل سره همينه که من 100 تا شاخ در آوردم :blink::blink::blink::blink::blink:، الان pc و laptop ام بقل هم هستن، و جفتشون هم با firefox کار ميکنن. pc داره عکس ها رو نشون ميده ولی laptop نشون نميده يا بآلعکس!!!:blink:
اون وقت وقتی يکيشون نشون نميده، لينکش توی اديت پست هم نيست ولی توی اون يکی کامپيوتر هست!!!:blink: من که سر در نميارم!:wacko:
حدسیات من اینه :
hakouro-dono (این دونو ماله ادمای خفنه نه ؟ یعنی یه پسوند فوق احترامیه به نظرم)
توی فرهنگ ژاپنی صدا کردن اسم بدون پسوند مناسب بی ادبی مطلقه :eek::f34r:، بسته به هر سن و شرايتی از يه پسوند مثل dono, sama, kun, chan, ... استفاده ميکنن. از همه قوی تر sama هستش بعدش dono .:)

تا اونجا که من فهمیدم هاکورو یک خدای فراموش شده در خودش داره به نام Witsuarunemitea که سالهای سال پیش وقتی که اون دانشمنده جلوی فسیل این خدا کشته می شه این خدا به اون پیشنهاد زنده موندن می ده به شرطی که بره تو قالب اون یا یه همچین چیزی
ببينم نشون داد که اون خداهه به هاکورو پيشنهاد داد؟؟!!!:eek:
من هنوز از يه چيزی سر در نياوردم، ببينم ارورو آدم طبيعی بود يا مصنوعی؟! چون اون جور که توی آزمايشگاه نشون ميداد بيشتر شبيهه مصنوعی بود ولی بقيه جاها طبيعی بود! اون تکليف بقيه چی ميشه؟ اونا چی هستن؟:blink:
اون يکی خدا ها اين مدت کجا بود؟ چه جوری بود که اون بالدار ها اينا رو ميشناختن؟ و 1000 تا سوال ديگه که من هنوز در مورده اين سريال دارم ... :wacko::(
عجب کارتون قشنگیه واقعا Dream boy حق داشت که می گفت مانگا کشش تبیدل به انیمه رو داشت..... اگه شینیگامی ها رو بزاریم کنار همه چی طبیعیه تو این کارتون یعنی هیچ کس قدرت ویژه ای نداره همه چی رو تفکرات ادم هاس واقعا حیف L من بشدت از شخصیت مشمئز کننده Light بدم می اد حالا کو تا این 37 قسمت تموم شه کی حوصله داره :f34r: بدیش اینه که هرکی لایت اسمشو بدونه هیچ شانسی نداره حتی اگه ابر قهرمان داستان باشه !:wacko:
بيچاره دختره تو اين قسمت، دلم به هالش خيلی سوخت!:( ببينم مگه قرار نبود که لايت فقط آدم بدا رو بکشه:eek:؟ اين که شروع کرده آدم های خوب رو هم داره ميکشه!:eek::(
واقعاً سريال جالبيه :D
اره خیلی کارتون قشنگیه حالا برگرده رو مانگا حتما بهترم می شه ... فکر کنم بخوره به پست ایچیگو تو تایجو ها هم فکر کنم کوچیکی یا اون ریش سفید .... احتمالا اون مرده که گلوله اهنیه doll اش هم بخوره به پسته اون کوچولو سفیده .... شایدم نه !:D
من دوست دارم ببينم که اون پيره مرده، رييس کل قوا، چه جوری ميجنگه!:pو اينکه کی قوی تره؟ ايچيگو؟;)

احتمالاً همه تا الان دانلود کردين ولی خوب با تاخير لينک دانلود:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر فریدا کارتن عقاب های مبارز رو که از دوستتون گرفتم 7 قسمتش نیست
یعنی از قسمت 39 پریده قسمت 46 .شما نفرستادید یا اینکه دوستتون یادش رفته بزنه؟
نه کامله ، فقط 21-23 نيست چون copy right شد، و فکر کنم قسمت 35 بود که نصفه دانلود شد، error داشت :(بقيه کامل هستن و يه قسمت جديده ديگش هم تازه در اومد که اينبار اونم ميفرستم.:)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ممنون میشم اگه واسه من مبتدی توضیح بدین که من چطور میتونم کارتونهای مورد علاقمو که توی بازار نیست دانلود کنم.یا از چه نرم افزاری میتونم واسه دانلود استفاده کنم.
سلام
خوب اگه اشتباه نکنم شما تا حالا از تورنت ها برای دانلود استفاده نکردين:happy:. لينک هايی که من يا دوستان ميزارن همه لينک دانلود تورنت هستن که در واقع دانلود نميکنيم بلکه فايل هايی که روی کامپيوتر هامون داريم رو با هم share ميکنيم . برای دانلود تورنت ها بايد از نرم افزار های خاصی استفاده کنين و بدون اونها نميتونين دانلود کنين. ساده ترين اين نرم افزار ها bittorrent هست و پيشرفته ترينش Azureus . اگه تازه کار هستين به نظره من بهتره از bittorent استفاده کنين چون کمتر گيج ميشين.:)
وقتی اين نرم افزار ها رو، رو کامپيوترتون نصب کنين، وقتی رو لينک هايی که ماينجا ميزاريم کليک کنين ، خوده برنامه اتوماتيک وار باز ميشه و شروع به دانلود ميکنه.
برای پيدا کردن لينک های دانلود تورنت هم ميتونين از سايت های بزرگ torrent مثل mininova.org ، meganova, my bittorrent, isohunt, torrentspy , ... استفاده کنين.
حالا باز اگه سوال ديگه اي داشتين، بگين که من يا يکی از دوستان راهنماييتون کنيم:happy:.
بابا شما چه کارتونایی دیدین! اینارو از کجا گیر میارین؟
اکثره کارتون ها رو من و برادر سپهر دانلود کرديم و بين دوستان هم پخش ميکنيم.
حالا من تا چند روز ديگه ليست کامل کارتون هايی که دارم رو ميزارم که دوستان انتخاب کنن که من براشون رايت کنم و بفرستم. شما هم اگه چيزی مد نظرتون بود بگين.:happy: (البته اکثراً کارتون های جديدا هستن و کارتون قديمی زياد ندارم):(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من که ندارم ولی خواهر فریدا چند وقت پیش داشتن دنبال سندباد میگشتن حالا نمیدونم که پیدا کردن یا نه؟
questionedf.gif
خيلی گشتم ولی بی نتيجه بود!:( تنها نتيجه اي که گرفتم اين بود که تنها راه به دست آوردنش، خريدنش هست!:eek: منم که فعلاً ورشيکستم:lol:

ميدونين من کدوم قسمت رو خيلی دوست دارم ببينم ؟ اون قسمتی که با قول يخی ميجنگيد!:p حيف کاش پيدا ميشد من خيلی دلم ميخواست دوباره ببينمش!:(

sindibad100.JPG

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام خواهر جون، خوفي
waving1.gif
دليل غيبتم رو تو افسانه شجاعان نوشتم، تو اين پست، همون 4 خط اول، راستش چيز جالبي نيست که بخوام دوباره اينجا نقلش کنم. به هر حال قربونت که به فکر من بودي خواهر جونم، Queen of the Animes
happy.gif
.
سلام پانتی جون
ميدونم ، خوندمش، عجب چيزی ديدی! :(خيلی متاسفم:(
اتفاقن يکی از دوستان هم برای من لينک کتک خوردن يه پسر ايرانی تو دانشگاه امريکا رو فرستادن که خيلی ناراهت کننده بود:( حتماً تو اخبار شنيدين؟ نه؟:eek:
ولی خوب به پای چيزی که تو ديدی نميرسه! :(
بگزريم

اتفاقا تورنتش موجود است، فقط اوضاع سيد و پيرش چندان تعريفي نداره (2 تا سيد داره، يه دونه پير) سرعت دانلودش هم افتضاحه جوري که آدم از جونش سير ميشه و از خيرش ميگذره
4ihdylh.gif
در هر صورت اين تورنتشه، دوست داشتيد يک امتحانيش بکنيد، شايد براي شمايان جواب بده:
من شروع کردم به دانلودش ولی واقعاً حق داری سرعتش از 4 کيلو بالاتر نميره:blink::eek: دقيقاً 3-4 روز طول ميکشه تا تموم شه! :blink:فکر نکنم من حوصله اينقدر صبر کردن رو داشته باشم ، حالا ببينم چی ميشه.
که اوليويا نيوتن جان و ساني (اسم هنرپيشه اش يادم نيست، کلاس دوم دبستان بودم اون موقع خب!)
اهتمالن جان تراولتا بوده، هر چی فيلم بازی کردن با هم بود:p;)، راستی two of a kind رو ديدين؟

B00020HB4Q.01.LZZZZZZZ.jpg

من اين يکی رو که تو گفتی رو نديدم ، لينکت هم باز نميشه، يه چکش کن!:eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
FMA رو دیدم ... خیلی خوب بود
yes.gif
.. هرچند آخرش اونطوری که می خواستم نبود ( منم چقدر پرتوقع هستما !!
4829.gif
)
واقعاً پر توقعی! :p ببين روی masterpiece چقدر ايراد گزاشتی!!!:blink: خدا به داد کارتون های عادی برسه! :lol:
راستی من رفتم دیروز اینو چک کردم و دیدم که تازه از ماه پیش پخشش شروع شده ؛ الان تازه رسیده به قسمت ششم
mornincoffee.gif
... پس طبیعیه که بقیه قسمت هاش نیست و طبیعیه که هنوز برای دانلود کامل آماده نیست ..
308.gif
شرمنده ... یه جورایی تقصیر من شد که اینو بررسی نکردم ...
256.gif
نه نگران نباش ، همه کارتون هايی که منو سپهر و بقيه بچه ها الان داريم ميبينيم هم همين جورين ، ماها فقط يکی 2 قسمت از TV ژاپن عقب تر هستيم!;):p
اين رو هم من فعلاً 3 قسمتشو گرفتم، يه گروه ديگه (گروه بده) تا 5 رو داده بيرون! راستی امتهان کردی؟ تورنتش کار کرد؟ :eek:من که نميتونم هيچی از اين گروه بگيرم ولی هر چيش که از اون يکی گروه در بياد رو برات ميفرستم.:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
...شاهکار خود را به آدم بزرگها دادم و از آنها پرسیدم که آیا از نقاشی من میترسند؟
در جواب گفتند چرا بترسیم.مگر کلاه هم ترس دارد.اما نقاشی من کلاه نبود.تصویر مار بوآ بود که فیلی را هضم می کرد.آن وقت من توی شکم مار را کشیدم تا آدم بزرگها بتوانند بفهمند.آدم بزرگها همیشه نیاز به توضیح دارند...
واقعاً که دمه هر دوتاتون گرم، منو کلی ياده بچگيهام انداختين!
071.gif

البته کلی هم ناراهت شدم که چرا مجبور شدم همه کتاب هامو ايران بزارم و بيام و الان هيچ کدومشون رو نداشته باشم!
024.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
در مورد فیلم هم مرسی از توضیحت ... بهرحال من خودم هم حتما جورش می کنم ( منتظر وصل شدن اینترنت پرسرعتم هستم
4dg0i9w.gif
)
از هدی بپرس:eek:، من فکر کنم فيلمش رو هم فرستادم
cylonA.gif
، اگه نه، نميخواد دانلود کنی من ميفرستم
fing25.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب ديگه واسيه امشب من بسه، صبح شد ديگه:eek:، اخبار قديم و جديد و بگم و برم، معرفی کارتون های جديد باشه برايه يه روزه ديگه :wacko:

قسمت 210 سريال ناروتو:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
براي اينکه پي تي فيلتر شده، با پراکسي هم نميشه لاگ اين کرد (دست کم منکه نتونستم #_#)، الانم با دايل آپ اينجام

....
sigh.gif

----------------------------------

تمام final fantasy ها رو براتون دانلود کردم ، noein رو هم برات رايت ميکنم

به خاطر حرف من رفتی کل final fantasy رو دانلود کردی؟!!
sweat.gif

واقعا شرمنده شدم. خیلی خیلی ممنون بابت هر دو
embarrest.gif

ولی منظور من اونایی بود که قبلا دانلود کرده بودی، نه اینکه بری دانلودشون کنی ...
241.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من هم از فیل*تر عبور کردم ... راستی به من تبریک بگید : ADSL دار شدم
01_smile.gif
.... و مونیتور 19 LCD دار هم شدم ....
studsmatta.gif

يادمه اون موقع ها که ايران بودم و هنوز dsl اي هم وجود نداشت با dial up با سرعت 1-2 کيلو بايت دانلود ميکردم:eek: و هالا چند بار وستش قطع و وصل ميشد خدا ميدونه،

فکر ميکنين سرعت چند بود؟:blink: 1200kb/s!!!!!o
چشم های خودم هم 4 تا شده بود!
منم دوران سرعت های یک کیلویی رو خوب یادمه ( البته من mp3 دانلود می کردم ) ... حول و حوش سال 77 بود ...
joytears.gif

راستی خبر های خوب خوب برات دارم
چیه ؟
rollingf.gif
راستی این Lost رو می خوام بذارم تو برنامه دانلودم ...
rastaman2.gif

ميدونين من کدوم قسمت رو خيلی دوست دارم ببينم ؟ اون قسمتی که با قول يخی ميجنگيد!
من اون قسمتی رو دوست داشتم که میذارنش توی یه قایق وسط دریاچه ... بعد یه هیولا تو دریاچه اس ...
cleverman.gif

نه نگران نباش ، همه کارتون هايی که منو سپهر و بقيه بچه ها الان داريم ميبينيم هم همين جورين ، ماها فقط يکی 2 قسمت از TV ژاپن عقب تر هستيم!
اين رو هم من فعلاً 3 قسمتشو گرفتم، يه گروه ديگه (گروه بده) تا 5 رو داده بيرون! راستی امتهان کردی؟ تورنتش کار کرد؟ من که نميتونم هيچی از اين گروه بگيرم ولی هر چيش که از اون يکی گروه در بياد رو برات ميفرستم.
آره کار می کنه ... اما اگه می گیریش پس من دیگه نرم دنبالش ...
ok.gif

از هدی بپرس:eek:، من فکر کنم فيلمش رو هم فرستادم، اگه نه، نميخواد دانلود کنی من ميفرستم
اوکی ... میذارم تو لیستم ...
square.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من هم از فیل*تر عبور کردم ... راستی به من تبریک بگید : ADSL دار شدم
01_smile.gif
.... و مونیتور 19 LCD دار هم شدم ....
studsmatta.gif
مبارکه مبارکه ;)
چیه ؟
rollingf.gif
راستی این Lost رو می خوام بذارم تو برنامه دانلودم ...
rastaman2.gif
تموم اونايی که عکسشون رو گزاشته بودم از جمله lost رو برات گرفتم (تا جايی که در اومدن) :D
Evangelion رو هم برات رايت کردم، movie FMA رو هم برات ميفرستم نميخواد دانلود کنی، چيزايی ک من ندارم رو دانلود کن :cool:
من اون قسمتی رو دوست داشتم که میذارنش توی یه قایق وسط دریاچه ... بعد یه هیولا تو دریاچه اس ...
يادمه، باهال بود :p
آره کار می کنه ... اما اگه می گیریش پس من دیگه نرم دنبالش ...
ok.gif
عجيبه ! پس چرا واسيه من کار نميکنه؟؟؟؟!!!!! :blink::blink::eek:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر جون فریدا میشه این چیزی که تو این عکس نوشته رو ترجمه کنید؟ مال بازی عزیزم Evil Zone
عکست نصفه افتاده:(، من نوشته اي توش نميبينم!:blink: دوباره آپلودش کن.
خواهر فریدا کارتن عقاب های مبارز رو که از دوستتون گرفتم 7 قسمتش نیست
یعنی از قسمت 39 پریده قسمت 46 .شما نفرستادید یا اینکه دوستتون یادش رفته بزنه؟
آخه پس من برای کی دارم جواب مينويسم؟؟؟؟؟
4_13_3.gif
برو پست 1269 رو بخون:eek:. اي خدا
4_13_13.gif

بالا