ببین برای اینکه مطمعن شی لینک عکسات هنوز هست کلید ادیت رو بزن ببین کد ها هست یا نه اگه نبود که یعنی ادیت شده توسط مدیر اگه بود و نشون نمی داد به نظر من به احتمال قوی ایراد از اون سایتیه که عکس ها روشه ممکنه شلوغ شده باشه تو یه ساعتی و عکس ها رو نشون نده اگه از FireFox استفاده می کنی این دیگه عکس هایی که لود نمی شن رو جاشون رو نشون نمی ده به خاطر همین ادم متوجه نمی شه اما IE با ضرب در نشون می ده البته اینا توضیح واضحات بود و کمک حساب نمی شد

... در ضمن من اونی که گفتی نیستم

فقط یه رهدگذر سادم
مشگل سره همينه که من 100 تا شاخ در آوردم :blink::blink::blink::blink::blink:، الان pc و laptop ام بقل هم هستن، و جفتشون هم با firefox کار ميکنن. pc داره عکس ها رو نشون ميده ولی laptop نشون نميده يا بآلعکس!!!:blink:
اون وقت وقتی يکيشون نشون نميده، لينکش توی اديت پست هم نيست ولی توی اون يکی کامپيوتر هست!!!:blink: من که سر در نميارم!:wacko:
حدسیات من اینه :
hakouro-dono (این دونو ماله ادمای خفنه نه ؟ یعنی یه پسوند فوق احترامیه به نظرم)
توی فرهنگ ژاپنی صدا کردن اسم بدون پسوند مناسب بی ادبی مطلقه

:f34r:، بسته به هر سن و شرايتی از يه پسوند مثل dono, sama, kun, chan, ... استفاده ميکنن. از همه قوی تر sama هستش بعدش dono .
تا اونجا که من فهمیدم هاکورو یک خدای فراموش شده در خودش داره به نام Witsuarunemitea که سالهای سال پیش وقتی که اون دانشمنده جلوی فسیل این خدا کشته می شه این خدا به اون پیشنهاد زنده موندن می ده به شرطی که بره تو قالب اون یا یه همچین چیزی
ببينم نشون داد که اون خداهه به هاکورو پيشنهاد داد؟؟!!!

من هنوز از يه چيزی سر در نياوردم، ببينم ارورو آدم طبيعی بود يا مصنوعی؟! چون اون جور که توی آزمايشگاه نشون ميداد بيشتر شبيهه مصنوعی بود ولی بقيه جاها طبيعی بود! اون تکليف بقيه چی ميشه؟ اونا چی هستن؟:blink:
اون يکی خدا ها اين مدت کجا بود؟ چه جوری بود که اون بالدار ها اينا رو ميشناختن؟ و 1000 تا سوال ديگه که من هنوز در مورده اين سريال دارم ... :wacko:
عجب کارتون قشنگیه واقعا Dream boy حق داشت که می گفت مانگا کشش تبیدل به انیمه رو داشت..... اگه شینیگامی ها رو بزاریم کنار همه چی طبیعیه تو این کارتون یعنی هیچ کس قدرت ویژه ای نداره همه چی رو تفکرات ادم هاس واقعا حیف L من بشدت از شخصیت مشمئز کننده Light بدم می اد حالا کو تا این 37 قسمت تموم شه کی حوصله داره :f34r: بدیش اینه که هرکی لایت اسمشو بدونه هیچ شانسی نداره حتی اگه ابر قهرمان داستان باشه !:wacko:
بيچاره دختره تو اين قسمت، دلم به هالش خيلی سوخت!

ببينم مگه قرار نبود که لايت فقط آدم بدا رو بکشه

؟ اين که شروع کرده آدم های خوب رو هم داره ميکشه!

واقعاً سريال جالبيه
اره خیلی کارتون قشنگیه حالا برگرده رو مانگا حتما بهترم می شه ... فکر کنم بخوره به پست ایچیگو تو تایجو ها هم فکر کنم کوچیکی یا اون ریش سفید .... احتمالا اون مرده که گلوله اهنیه doll اش هم بخوره به پسته اون کوچولو سفیده .... شایدم نه !
من دوست دارم ببينم که اون پيره مرده، رييس کل قوا، چه جوری ميجنگه!

و اينکه کی قوی تره؟ ايچيگو؟
احتمالاً همه تا الان دانلود کردين ولی خوب با تاخير لينک دانلود: