• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
دیس ایز می
1655.gif

gaara.jpg

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام

اون موقع که گفتم یه ماه خط 2 مگ دارم آریانا زحمت کشید اینا رو برام فرستاد و در حال دانلودشون هستم. اگر تورنت کارتونهای قدیمی دارید بدین دانلود کنم.

سلام زيرنويس عزيز!

پس شما هم بالاخره تصميم به دانلودشون گرفتيد؟ واقعا مرسي كه از همون ابتداي كار اينجا مطرح كرديد تا ديگه كسي چيز تكراري دانلود نكنه. البته ميشه با دوستاني كه انيمهاي قديمي دوست دارند هماهنگ كرد كه كدومها رو شما و كدوم رو بقيه (مخصوصا پانتي جان طرفدار پروپاقرص كارتونهاي قديمي ) دانلود كنند چون كه هيچ تضميني نيست كه اين سايته فردا هم سرجاش باشه!

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
باز هم سلام. نتيجه تست من هم شد اين! خوبه يا بده؟! :blush:

hinata.jpg

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سيمور جان، منم يه بار (منهاي چند بار خفيف تر بعد!) کمرم پيچ خورده بود، کاملا درک مي کنم که چه کشيده ايد، انقدر دردش وحشتناکه که آدم نه ميتونه بشينه، نه بخوابه، نه بايسته >_< ولي آنتراکت بين پروژه اي فراموش نشه. سلامتي مقدم بر هر چيزي است. حضرته پرشيانا (ع)!!
wink.gif

اوه راستي مرسي بابت اعلام پخش ناروتو به انگليسي (اين کدوم کاناله راستي؟ چرا من تا حالا نديدمش؟!!!)

در رابطه با تاپيک مخصوص زدن براي خريد افسانه ي سه برادر و يا ناياب هاي مشابه بايد بگم که ايده ي خيلي خوبيه، ولي جنگجويان کوهستان رو سروش سيما داره که بشه ازش خريد، اينا رو از کجا بايد خريد؟
sad.gif

واي، چقدر کارتون قديمي، مرسي آريانا جان (دارنده ي کپي رايت) و خواهر لينخوي عزيز. راستي يکي از اين تورنت ها انگاري از رده خارج شده ها، چون تعداد سيد و پيرش رو زده صفر! ولي در رابطه با اينکه من عاشق کارتون هاي قديمي هستم، اِهِم، اوهوم! يک اشتباه کوچولو اين وسط در رابطه باسليقه ي من فقط صورت گرفته و اون اينه که .... اينا فيوريت هاي من نيستند
302.gif
خب راستش من درسته عاشق چيزاي قديميم ولي يه خورده سليقه ام با ديگران متفاوته، مثلا برعکس بيشتري ها من از کارتون تام و جري متنفرم چون هميشه اين تام بدبخته که عذاب ميکشه و هيچ بلايي سر اون جري نمياد. يا از سري کارتون هاي Loony Tunes ، از اونام خوشم نمياد چون اونجام هميشه ي خدا اين باگزباني داره کرم مي ريزه و اذيت مي کنه، يا توئيتي، من با کمال ميل حاضرم بگيرمش، کله شو بکنم بدم سيلوستر بخوره تا هم اون از دستش راحت شه و هم خودم!! از سري کارتون هاي هانا- باربرا هم فقط از اسکوبي دو خوشم مياد اند ناتينگ الس!! خب پس چه چيز قديمي رو دوست دارم؟ تمامي فيلم هاي ساخت والت ديزني و موزيکال هاي Silly Symphonies ش (مال اواخر دهه ي 20
302.gif
) ، عشقم هم که ميکي ماوسه!! آمريکايي قديمي بعدي هم Mighty Mouse و Dinky Duck ه، محصول (دهه 40 !!)، تنسي تاکسيدو هم جايگاه ويژه ي خودشو داره ^_^ خب اين از عتيقه جات دوست داشتني آمريکايي بنده
242.gif
حالا بريم آن طرف اقيانوس اطلس، اروپا و اتحاد جماهير شوروي سابق! هنوزم من از ديدن پروفسور بالتازار کلي ذوق زده ميشم، شنيدن جمله ي خارق العاده، اعجاب انگيز، پرنده اي به نام واتو واتو منو کلي از خودم بي خود ميکنه. من هنوزم دنبال اين کارتون ها مي گردم، نوستالژي هاي منو که ديديد، فانتيک، پر لک لک، باني فيکس و غيره. ژاپني هام منهاي اون مادر از دست داده ها و به دنبال مادر گشته ها، بقيه شون قشنگ بود، افسانه ي 3 برادر که همه ي دنيا ديگه خبردار شدند چقدر دوستش دارم!! خانواده ي وحوش: گوزن يک گوش، تيزچنگال، گراز پشت نقره اي! قشنگترين داستان هاي دنيا (فکر کنم اينم ژاپني بود!)، مارکو پولو! هي، هي، هي، اي کاش يک ماشين زمان داشتم. حالا اصلا اينا چه ربطي به اين تاپيک داشت؟! هيچي ديگه، حس نوستالژيم تحريک شد کار خراب شد
laugh.gif

خب حالا براي اينکه زياد فحشم ندهيد بياييد اين چند تا عکس رو از بچه هاي مدرسه ي والت داشته باشيد تا بعد
242.gif

راستي آريانا جان، مي گم خوندن انگليسيي که به فارسي نوشته شده باشه چقدر سخته ^0^

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
واي، چقدر کارتون قديمي، مرسي آريانا جان (دارنده ي کپي رايت) و خواهر لينخوي عزيز. راستي يکي از اين تورنت ها انگاري از رده خارج شده ها، چون تعداد سيد و پيرش رو زده صفر! ولي در رابطه با اينکه من عاشق کارتون هاي قديمي هستم، اِهِم، اوهوم! يک اشتباه کوچولو اين وسط در رابطه باسليقه ي من فقط صورت گرفته و اون اينه که .... اينا فيوريت هاي من نيستند

راستي [B]آريانا[/B] جان، مي گم خوندن انگليسيي که به فارسي نوشته شده باشه چقدر سخته ^0^[/QUOTE]

سلام.

مي دونم خوب من هم از همه شون خوشم نمياد. چه جالب از باگز باني حرصت مي گيره؟ من برعكس از اون شكارچيه كه rabbit رو wabbit تلفظ مي كنه. اما در مورد توييتي و سيلوستر يا تام و جري كاملا باهات موافقم! چون هم توييتي و هم جري موجوداتي هستن كه فقط نون موذي گريشون رو مي خورن! :grrr:

ولي خوب حداقل پلنگ صورتي رو كه دوست داري اونو دانلود كن! :p البته پلنگ صورتي تو بازار به وفور يافت ميشه.راستش من بيشتر تو فكر تن تن بودم چون يه جورايي حدس مي زدم بايد از تن تن خوشت بياد. دنبال Lucky Luke ورژن اصليش هم گشتم ولي متاسفانه يافت مي نشد! :(

بله بله بله! خوندن انگليسي كه فارسي نوشته شده خيلي سخته ولي چه كنيم ديگه؟ اينجا انگليسي نوشتن خلاف مقررات مي باشد ولي من بعضي وقتها بعضي چيزهارو فقط به زبان انگليسي حس مي كنم (!!!!) :blink: و جور ديگه نمي تونم دقيقا اون چيزي رو كه مي خوام بگم رو بگم براي همين به ناچار از شيوه سيمور عزيز استفاده كردم. هر چند كه اينجور كه به نظر مياد موضوع فقط مغلق شد! :wacko:

amirhvr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
اول از اساتید فروم بخاطر زحماتی که می کشند تشکر می کنم
راستش من دو سه تا انیمه فقط تیکه هاش رو دانلود کردم گفتم شاید بد نباشه اینجا هم بذارم
برای من که خیلی قشنگ بو

gamania2005

3D

راستش هر چی هم دنبال تورنتش گشتم چیزی پیدا نکردم :(

انیمه لاکپشتای نینجا هم که داره میاد و اینم تریلرش ::

Download

TMNT%20Poster%20Art.jpg

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
اين پست رو ديدم ، ديدم بد نيست دوباره با اضافه کردن بقيه بچه ها بيارمش جلو.:p
راستی ديدين پيش بينی يه من در مورد ساسکه بودن سپهر درست از آب در اومد؟!:D:lol:

lol مثله اينک جمعه همه داره جمع ميشه:D، از ارو سنين گرفته تا کاکاشی و ... :p فقط مونده ساسکه که اونم احتمالاً سپهره!!!:lol::D
Originally Posted by shinobi

naruto.jpg

Originally Posted by linghuchong

shikamaru.jpg
ايهناس بقيه هم بدين، خيلی جالبه !!!:blink::happy:

konoha-chibi-001.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مرسی ساحل جان ( بازگشتت هم تبریک میگم
70.gif
) ... چشم پرشیانا جان ، کار نمی کنم ، بجاش پینگ پنگ بازی می کنم !!!
87.gif

خب منم واسه اینکه دینم رو به جامعه مدنی (!!!) ادا کنم ، توی این رای گیری شرکت کردم و شدم این :

neji.jpg

شکایتی ندارم !!! حالا آدم خوبیه دیگه ، نه ؟
sardonic.gif
he better be !!!
302.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام به همگی
بدین وسیله بازگشت نصفه و نیمه ی خود را اعلام میداریم...
چقدر دلم برای اینجا تنگ شده بید...نتونستم تا آخر امتحانا دووم بیارم!:D

اینطور که از شواهد و قرائن برمیاد اینجا باید به دونفر تبریک بگم:اول به ساحل عزیز بابت کاربر فعال شدنشون و دوم به سیمور به خاطر مدیر شدنشون و امیدوارم که همیشه موفق باشن.
clapping.gif

راستی فکر میکنم من به ساحل جان یه تبریک دیگه هم بدهکار باشم واونم تبریک به خاطر تولدشون(چقدر به موقع!): به هر حال ساحل جان تولدت مبارک...
wubpink.gif

راستی یه نکته ی جالب تولد من با تولد شما فقط 2 روز فاصله داره ...من هم یه دی ماهی بیدم...
capricorns.gif

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
سلام
yaya.gif

سیمور جان با تاخیر فراوان سمت جدید رو تبریک میگم. امیدوارم به زودی شاهد مدیریتت در بخش های دیگه هم باشیم
flowerysmile.gif

==================

من که ناروتو ندیدم نمی دونم کی به کیه ولی این شدم. به قیافه اش می خوره بچه باحالی باشه
brsh1.gif

kakashi.jpg

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی دیدم همه اینجا تو تست ناروتو شرکت کردن منم با اینکه حتی یه قسمتم ازش ندیدم و نمیدونم چه جوریاس رفتم خودمو تستیدم نتیجش شد این:

kakashi.jpg

حالا خوبی یا بدیشو به بزرگی خودتون ببخشید!
302.gif

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
برادر ويلی کجايی؟ امتحان ها در چه حالن؟;)

اين قسمت جديد Code Geass رو خوندی؟ من که انتظار يه همچين مهربونی اي از لولو نداشتم!!!:blink::blink::blink::eek:

mp3 آهنگ ending رو پيدا کردم ، برات آپلودش کردم:D، فقط يه آهنگ وسط های قسمت قبل و اين قسمت گزاشت که خيلی قشنگ بود ولی هيچ اسم و نشونی ازش ندارم وگرنه خيلی قشنگ بود ... :(

سلام
من فعلا اینجام و امتحانامم حالشون خوبه سلام میرسونن!
راستش نه نخوندم یعنی اشتیاقی برای خوندنش نداشتم...اما اگه تونستی لطفا خلاصه ی 2 قسمت قبلیرو بنویس البته زیاد عجله نکن فکر کنم دفعه ی بعد که بیام یه 8-7 روز بعد باشه!:D

بابت آهنگم ممنون.

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
نه متاسفانه :(
اتفاقن خيلی وقته که دنبال اسمه اصليش ميگرديم، اسم اينگيليسی يا ژاپنيش که بتونيم ازش لينکی يا تورنتی پيدا کنيم ولی هيچ کدوم ماها تا الان نتونسته چيزی پيدا کنه:(. شما چيزی ميدونين ازش؟:eek:

اسم توشیشانو که پیدا کردیم(از توی همشهری جوان) اینجاست:Toshishun
منتها فکر نمیکنم هیچ اطلاعات دیگه ای ازش پیدا بشه...

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستی فریدا راجع به اون سوالی که چند صفحه قبلتر کرده بودی یه نگاهی به این کتابا بنداز. فکر کنم بدک نباشن:

Robbins Basic Pathology​

(Basic Histology (Luiz Carlos Junqueira & Jose Carneiro​

willie

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
48f7hwg.jpg

دیدم چند صفحه قبلتر درباره ی موبی دیک نوشتین گفتم شاید بد نباشه یادی از یه کارتون نهنگی قدیمی بکنم...نمیدونم شمام یادتون میاد یا نه؟به هر حال کارتون قشنگی بود...
pinkglassesf.gif

اینم مشخصاتش:http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=4482

بالا