• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
آقای اچ دی مستر ، بله درسته . ولی من در کل گفتم . :D
راستی شما یه طوری میگید چین و پاکستان که اینگار تمام دنیا فقط فیلم های اصل Blu Ray میبینن !
بیش از 90 درصد این جور فیلم های کپی و ریپ شده رو خود کشور های اروپایی یا آمریکایی یا بیشتر روسیه ، باب کرده ! و این جورد دستگاه های رو شرکت های وسترن و غیره رو مگه فقط برای ایران مگه زدند !؟ برای خودشون و تمام دنیا زدند ، حالا توی ایران هم اومده !

راستی مدیای بلوری هم تو ایران هستش ! فامیل ما یکیش رو داره ! قیمتش هم خیلی زیاد نیست ولی چون خود دیسک هاش گرونه ، کسی نمیخره !
قبلش بگم ، من اصلا قصد دعوا و غیره رو ندارم . من فقط میخوام سوء تفاهم ها بر طرف بشه و اینکه همش خودمونو پایین و کپی خور و اونارو بالا ندونیم !
با تشکر از آقای اچ دی مستر
مخلص همه دوستان ایرانی و آقای اچ دی مستر هم هستیم !

با سلام

ببینید اینجا کلک رشتیه.
مثلا این دستگاه برای پخش فایلهایی هست که یوزر برای خودش از روی
Blu-ray های اورجینال قانونی ساخته!!!!!!!!!!!
مثلا شما یه blu-ray اورجینال داری به سلامتی یه ریپ mkv
درست می کنی.
حالا بماند که ساختن mkv از روی مدیا به این راحتی ها هم نیست
5 جور برنامه میخواد و کلی قلق!!!!!!
بعد همشو کردی یه هارد که راحت پخش کنی!
ولی خودشون هم میدونن عمرا کسی خودش اورجینال رو نداره و همه از رو
اینترنت یا رفیقاشون کپی کردن. فک نکنید کسی که متموله و تو آمریکاست
دانلود و کپی نمیکنه! با تحقیقی که کردم 50 درصد یوزر های
سایت bloghdtv.com که نسبتا سایت خوبی بود از IP آمریکا بود!!!!!!!
که دیدن داره ضایع میشه اون ماجول Ip رو از قالب برداشتند!
50 درصد بقیه این کشور ها
حالشو ببرید!!! فرانسه- انگلیس - اتریش - بلژیک - صربستان - چک-
ژاپن
دو تا آخری رو بزاریم کنار بقیه کشور های مدعی کپی رایت هستند
حتی روسیه من به ندرت دیدم پاکستان و چین هم به ندرت دیدم!
تو خبر ها میخونید که فلان میلارد دلار کمپانی فلان ضرر داده مال این قضیه نه
دو تا یوزر الکی تو ایران!!!

Last edited:

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
من اینتر نت پر سرعت دارم. اگر فیلم 1080 آدرس دانلود دارید لطفا اینجا پست کنید و یا برام به آدرس [email protected] ایمیل بفرستید.

داداش کاری نداره که یکی دو تا سایت مرجع داریم
مثل
wares-bb.org
tehparadox.com
moviesshare.com
hdtvmania.org
و
صدها سایت دیگه

گوگل هم که شما کافیه
بزنی
اسم فایل + rapidshare.com/files
یا megaupload.com/
.rar
1080p

مسلما کارهای دیگه ای هم میشه کرد که اساتید اینترنت بلد ترند

بعد 7000 ت میدی یه اکانت RAPIDSHARE میخری بعد میزنی رو دانلود!!!!
دیگه منت کسی هم لازم نیست بکشی.
:rolleyes:
یه راه هم هست یه VPS ویندوز میگیری بعد تورنت رو روش میزاری
یا ایمیول بعد یه وب سرور روش نصب می کنی یا FTP سرور
بعد دانلود می کنی. وقتتو برای دانلود تورنت با IP ایران طرف نکن چون
آیپی های ایران رو تورنت ضعیف هستند و سرعت bottleneck می کنه.

morti18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

ولی خودشون هم میدونن عمرا کسی خودش اورجینال رو نداره و همه از رو
اینترنت یا رفیقاشون کپی کردن. فک نکنید کسی که متموله و تو آمریکاست
دانلود و کپی نمیکنه! با تحقیقی که کردم 50 درصد یوزر های
سایت bloghdtv.com که نسبتا سایت خوبی بود از IP آمریکا بود!!!!!!!
که دیدن داره ضایع میشه اون ماجول Ip رو از قالب برداشتند!
50 درصد بقیه این کشور ها
حالشو ببرید!!! فرانسه- انگلیس - اتریش - بلژیک - صربستان - چک-
ژاپن
دو تا آخری رو بزاریم کنار بقیه کشور های مدعی کپی رایت هستند
حتی روسیه من به ندرت دیدم پاکستان و چین هم به ندرت دیدم!
تو خبر ها میخونید که فلان میلارد دلار کمپانی فلان ضرر داده مال این قضیه نه
دو تا یوزر الکی تو ایران!!!

;)
:)

hesamp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خواستم بدونم بالاخره کسی تونست زیرنویس رو روی فیلم های mkv اجرا میکنه یا نه ؟ از دوستان یک نفر لطف کنه زیرنویس رو با نام فیلم همنام کنه و آزمایش کنه
ممنون میشم اگر زود جواب بدید چون فردا قصد خرید این دستگاه رو دارم

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
می خواستم بدونم بالاخره کسی تونست زیرنویس رو روی فیلم های mkv اجرا میکنه یا نه ؟ از دوستان یک نفر لطف کنه زیرنویس رو با نام فیلم همنام کنه و آزمایش کنه
ممنون میشم اگر زود جواب بدید چون فردا قصد خرید این دستگاه رو دارم
سلام

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2108543&postcount=90

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز آقای اچ-دی-مستر لیست آرشیو فیلمهای HDTV شما رو دیدم. آیا شما این فیلمها رو دارید یا میدونید کی داره. من میخوام یک هارد پونصد گیگ بدم تا تمام 1080p ها رو توش بریزه به قیمت مناسب؟

Last edited:

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
داداش کاری نداره که یکی دو تا سایت مرجع داریم
مثل
wares-bb.org
tehparadox.com
moviesshare.com
hdtvmania.org
و
صدها سایت دیگه

گوگل هم که شما کافیه
بزنی
اسم فایل + rapidshare.com/files
یا megaupload.com/
.rar
1080p

نه داداش. به این راحتیها هم نیست. اغلب این سرچها پس از دانلود قسمتها میبینی یا یکی دو قسمت کم داره و یا یکی دو قسمتش کاراپت هستش و یا اگر همه فیلم را با موفقیت دانلود کنی موقع باز کردن میبینی پسورد میخاد که حسابی عصابتو رنده میکنه.

siamackh

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامي دوستان

با عرض معذرت سوالم رو دوباره تكرار ميكنم.خواهش ميكنم راهنمايي كنيد.

من ميخوام بدونم به چه روشي ميشه فايلهاي كپي شده از روي dvd ها رو كه در پوشه video-ts با
فرمت(vob) ذخيره ميشوند را بدون convert كردن روي wd hd tv اجرا كرد؟
ضمنا من يك فلش 8gb كينگ استون دارم كه اونو با فرمت ntfs فرمت كردم و همچنين آخرين آپديت دستگاه رو هم روش ريختم.
سوال آخر اينكه آيا ميشه image با فرمت iso. را توسط اين دستگاه از روي فلش اجرا كرد يا بايد فقط از روي هارد اكسترنال اجرا شود .

با تشكر فراوان

سلام دوست عزیز
شما میتوانید از دی وی دی خود ایمیج (ISO) بگیرید و آنرا را در USB هشت گیگ خود کپی کنید و در WD HD نگاه کنید.
من خودم این کار کرده ام.
موفق باشید.
لطفا دوستان اینقدر هم نگن که مشابه این دستگاه قبلا بوده و این جدید نیست . ما تولید کننده هیچکدام از این دستگاهها نیستیم تبلیغاتش را بکنیم. فقط مسئله اینست که WD HD امروز در ایران از طریق سازگار ارقام با ضمانت 2 ساله ارائه میشه و مبلغش هم مناسب هست و سازندش هم که خوب است.
پس لطفا در مورد نحوه استفاده بهینه از این دستگاه و بیشتر در مورد به اشتراک گذاری فیلمهای با کیفیت 1080 جهت استفاده در آن بحث کنید.
لطفا اگه کسی فیلم ، ویدئو و کنسرت با رزولوشن 1080 خارجی داره و میتونه بفروشه بیاد وسط.

Last edited:

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
من تصمیم گرفته ام فیلمهای 1080 را دانلود و در اختیار اعضا در این فریوم قرار دهم. برای اینکار تعداد حدود 100 لینک رپیدشیر فیلمهای 1080 را جمع آوری کرده ام و چون به اینتر نت پر سرعت دسترسی دارم میخام شروع به دانلود کنم ولی اکانت ندارم. برای خرید اکانت رپید شیر یکساله 120 هزار تومان نیاز است. اگر 12 عضو علاقه مند نفری 10000 تومان به حساب کارت سپهر صادرات بنده واریز کنند اکانت را خریداری کرده و شروع به دانلود خواهم کرد. پس از دانلود تعدادی از فیلمها افرادی که پول واریز کرده اند میتوانند هارد خود را برای من بفرستند تا من فیلمهای دانلود شده را برایشان کپی کنم و هیچ هزینه ای بجز همان 10000 تومان اول که واریز کرده اند لازم نیست بپردازند. با این ترتیب فیلمها تقریبا مجانی خواهد بود. افرادی که علاقه مند میباشند برای من به آدرس زیر ایمیل بفرستند و من شماره حساب کارت سپهر را برای آنها ایمیل میکنم تا پول را واریز کنند. پس از واریز نمودن پول رسید آن را برای من ایمیل کنند تا من برای کپی فیلمها در هارد ایشان با آنها هماهنگ کنم. البته ارسال هارد به نظر میرسد با پیک باید صورت گیرد که هزینه آن به عهده افراد خواهد بود مگر اینکه بتوانند خود برای تحویل و دریافت هارد مراجعه کنند.

اضافه کردن SUB و کارهایی از این قبیل به عهده افراد خواهد بود مگر اینکه تعدادی حاضر به همکاری در این زمینه باشند. در صورتیکه با این طرح موافقید اعلام نظر نمائید. :D

Last edited:

POORYA_L

Registered User
لایک‌ها
7
منم از زيتون کامپيوتر خريدم.
ساپورت عالی داره!
تنها مشکلی که داره به نظر من سرعت پردازشش کمه.
يعنی اگه بخواهيد فايل های يک هارد يک ترابايت رو بهتون نشون بده بيچاره ميشيد :whistle:
ولی با توجه به قيمتی که داره جايی هيچ بحثی رو باقی نمی زاره :)

morti18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از زيتون کامپيوتر خريدم.
ساپورت عالی داره!
تنها مشکلی که داره به نظر من سرعت پردازشش کمه.
يعنی اگه بخواهيد فايل های يک هارد يک ترابايت رو بهتون نشون بده بيچاره ميشيد :whistle:
ولی با توجه به قيمتی که داره جايی هيچ بحثی رو باقی نمی زاره :)

سلام دوست عزیز
آره ، خیلی عالیه .
فکر نمیکنم سرعت پردازش اونقدر که شما میگید پایین باشه .
من یه هارد 320 گیگ دارم که حدود 70 درصدش فیلم هستش و فقط موقعی که وصل میکنم ، حدود 5 ثانیه لود میکنه . بعدش هم دیگه لود لازم نداره ! شاید هارد شما سرعتش پایینه !
،
راستی دوستان ، کسی تو کار میکس یا مونتاژ فیلم ، تخصص داره ؟! یه فکر خوبی به ذهنم رسیده !
جدیدا شرکت های فروشنده فیلم توی ایران ، جدید ترین فیلم ها رو دوبله میکنن و به البته به صورت وی سی دی میفروشن !
من میگم اگه بشه اون هارو خرید و فقط صدای دوبله شده رو روی این فیلم های ریپ شده Blu Ray قرار داد ، خیلی خوب فروش میره و خیلیا هستن که بخرن !
با تشکر

Last edited:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
من تصمیم گرفته ام فیلمهای 1080 را دانلود و در اختیار اعضا در این فریوم قرار دهم. برای اینکار تعداد حدود 100 لینک رپیدشیر فیلمهای 1080 را جمع آوری کرده ام و چون به اینتر نت پر سرعت دسترسی دارم میخام شروع به دانلود کنم ولی اکانت ندارم. برای خرید اکانت رپید شیر یکساله 120 هزار تومان نیاز است. اگر 12 عضو علاقه مند نفری 10000 تومان به حساب کارت سپهر صادرات بنده واریز کنند اکانت را خریداری کرده و شروع به دانلود خواهم کرد. پس از دانلود تعدادی از فیلمها افرادی که پول واریز کرده اند میتوانند هارد خود را برای من بفرستند تا من فیلمهای دانلود شده را برایشان کپی کنم و هیچ هزینه ای بجز همان 10000 تومان اول که واریز کرده اند لازم نیست بپردازند. با این ترتیب فیلمها تقریبا مجانی خواهد بود. افرادی که علاقه مند میباشند برای من به آدرس زیر ایمیل بفرستند و من شماره حساب کارت سپهر را برای آنها ایمیل میکنم تا پول را واریز کنند. پس از واریز نمودن پول رسید آن را برای من ایمیل کنند تا من برای کپی فیلمها در هارد ایشان با آنها هماهنگ کنم. البته ارسال هارد به نظر میرسد با پیک باید صورت گیرد که هزینه آن به عهده افراد خواهد بود مگر اینکه بتوانند خود برای تحویل و دریافت هارد مراجعه کنند.

اضافه کردن SUB و کارهایی از این قبیل به عهده افراد خواهد بود مگر اینکه تعدادی حاضر به همکاری در این زمینه باشند. در صورتیکه با این طرح موافقید اعلام نظر نمائید. :D

شما نمیخواد از کسی پول بگیری! من خودم بهت لینک مستقیم میدم! :D در ضمن 3-4 ترا بایا ترشیو خودمم میفرستم برات مجانی پخشش کن!

siamackh

Registered User
لایک‌ها
0
شما نمیخواد از کسی پول بگیری! من خودم بهت لینک مستقیم میدم! :D در ضمن 3-4 ترا بایا ترشیو خودمم میفرستم برات مجانی پخشش کن!

سلام
من هر چی کنسرت با رزولوشن 1080 دارید میخوام. کنسرت خارجی البته. مثل کنسرتهای یانی ، آوریل و ...
میشه خواهش کنم لیست ، هزینه اش و نحوه پرداختش رو برام بفرستی ؟

ایمیل من : [email protected]

با تشکر. منتظرم

ali20052005

Registered User
لایک‌ها
1
سلام اگه کسی dvd 1080 hd داره من خم می خوام

ali1192

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
شما میتوانید از دی وی دی خود ایمیج (ISO) بگیرید و آنرا را در USB هشت گیگ خود کپی کنید و در WD HD نگاه کنید.
من خودم این کار کرده ام.
موفق باشید.
لطفا دوستان اینقدر هم نگن که مشابه این دستگاه قبلا بوده و این جدید نیست . ما تولید کننده هیچکدام از این دستگاهها نیستیم تبلیغاتش را بکنیم. فقط مسئله اینست که WD HD امروز در ایران از طریق سازگار ارقام با ضمانت 2 ساله ارائه میشه و مبلغش هم مناسب هست و سازندش هم که خوب است.
پس لطفا در مورد نحوه استفاده بهینه از این دستگاه و بیشتر در مورد به اشتراک گذاری فیلمهای با کیفیت 1080 جهت استفاده در آن بحث کنید.
لطفا اگه کسی فیلم ، ویدئو و کنسرت با رزولوشن 1080 خارجی داره و میتونه بفروشه بیاد وسط.
باسلام خدمت دوست گرامي

من از يك DVD ايميج ISO گرفتم و روي فلش كپي كردم ولي وقتي فلش رو به دستگاه ميزنم و روي ايميج مربوطه كليد ENTER رو ميزنم روي صفحه TVميزنه جستجوي سيگنال ودستگاه نيز هنگ ميكنه يعني با كنترل نه خاموش ميشه و نه ميشه دوباره به صفحه اصلي برگشت و بايد حتما از برق خارج بشه تا دوباره به حالت اول برگرده.احتمالا اين امكان وجود نداره كه سرعت ارسال data از روي فلش كم هست و دستگاه توان كشيدن اطلاعات رو نداره؟
اگه اشكال از فلش هست شما چي پيشنهاد ميكني بخرم؟ضمنا مارك فلش شما چيه؟

ضمنا از اينكه به سوالم توجه كرديد و پاسخ داديد متشكرم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
من هر چی کنسرت با رزولوشن 1080 دارید میخوام. کنسرت خارجی البته. مثل کنسرتهای یانی ، آوریل و ...
میشه خواهش کنم لیست ، هزینه اش و نحوه پرداختش رو برام بفرستی ؟

ایمیل من : [email protected]

با تشکر. منتظرم
دوست عزیز اینجا کسی حرف از فروش نزد.. بحث نحوه تهیه بود و منم گفتم هر چی خواستید بشرط عام المنفعه بودن لینک مستقیم میدم!

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به به عمو وحید !! صبحکم الله بالخیر !! کی از حبس در اومدی !!؟
به نظر من کار عام المنفعه دوامی نداره طرف 2 روز پخش میکنه پشیمون میشه. ولی اگه به قیمت مناسب فروخته بشه هم به نفع مشتریه هم اینکه چون پول به طرف تزریغ میشه و تشویق میشه کارش رو ادامه بده و مشتری هم میدونه همیشه این بازار هست .

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0

بسیار خوب. لینک خالی بدرد نمیخوره بلکه باید رپید شیر باشه و اکانت رپید شیر هم میخواد که به این خاطر من گفتم افراد علاقه مند پول کمی برای خرید اکانت بدند ولی این 4-3 ترا بایت که میگی روی چند تا هارد ذخیره کردی؟ آیا 1080 با 720 جداست یا نیاز به جدا کردن داره؟ آیا همش فیلمه یا عکس و موزیک ویدیو هم داره؟

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
لووووووووووووول !! برادر!! لینک مستقیم یعنی درگ اند دراپ توی داونلودر و ... !!مگه هر لینکی رپیده ؟!

بالا