لووووووووووووول !! برادر!! لینک مستقیم یعنی درگ اند دراپ توی داونلودر و ... !!مگه هر لینکی رپیده ؟!
نه داداش. به این راحتیها هم نیست. اغلب این سرچها پس از دانلود قسمتها میبینی یا یکی دو قسمت کم داره و یا یکی دو قسمتش کاراپت هستش و یا اگر همه فیلم را با موفقیت دانلود کنی موقع باز کردن میبینی پسورد میخاد که حسابی عصابتو رنده میکنه.
بسیار خوب. لینک خالی بدرد نمیخوره بلکه باید رپید شیر باشه و اکانت رپید شیر هم میخواد که به این خاطر من گفتم افراد علاقه مند پول کمی برای خرید اکانت بدند ولی این 4-3 ترا بایت که میگی روی چند تا هارد ذخیره کردی؟ آیا 1080 با 720 جداست یا نیاز به جدا کردن داره؟ آیا همش فیلمه یا عکس و موزیک ویدیو هم داره؟
من فکر میکنم یه تاپیک جدیدی برای تبادل فیلم باز کنیم. بحث تاپیک از WD HD داره خارج میشه.
یه مورد سوال در مورد WD HD :
وقتی برقها میره و بعدا که میاد WD HD اتوماتیک روشن میشه و روشن باقی میمونه. این خوب نیست برای اینکه وقتی خونه نیستی با اینکار دستگاهت تا برگشتن شما روشن باقی میمونه. با خود وسترن دیجیتال تماس ایمیلی گرفتم و ایشان گفتند که یک محافظ و تنظیم کننده ولتاژ برق باید وصل کنم من هم چون خودم هم از قبل نیاز داشتم رفتم یک محافظ وسایل برقی گرفتم و لی باز هم مشکل سرجای خودش هست. دوباره با WD تماس گرفتم .( دیروز ) فعلا متتظر پاسخ ایشان هستم. نظر و راهنمائی شما را هم خواستارم.
من دیروز به ورژن 6 آپدیت کردم ولی هنوز تعداد زیادی از فایلهای MKV صدا ندارند. با کابل HDMI به تلویزیون وصل شده . خروجی را روی stereo و digital هردو تست کردم ولی صدا نیست. کسی میدونه آیا ورژن 6 DTS را ساپورت میکنه یا نه؟![]()
دوستان کسی قیمت جدید WD HD را داره؟
و اینکه آیا دستگاهی در بازار هست که بتونه با این محصول رقابت کنه؟ و یا حداقل DVD خور باشه یا هارد دار؟
خیر ... انشاالله در آپدیت های بعدی ....
من دیروز به ورژن 6 آپدیت کردم ولی هنوز تعداد زیادی از فایلهای MKV صدا ندارند. با کابل HDMI به تلویزیون وصل شده . خروجی را روی stereo و digital هردو تست کردم ولی صدا نیست. کسی میدونه آیا ورژن 6 DTS را ساپورت میکنه یا نه؟![]()
آخرین ورژن در حال حاضر 1.02.07 هست.