• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

livan_58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من حدود 500 گیگ فیلم 720 و 1080 دارم که البه از آقا وحید تهیه کردم اگر هر کس خواست pm بده در ضمن من شیراز هستم

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
نه داداش. به این راحتیها هم نیست. اغلب این سرچها پس از دانلود قسمتها میبینی یا یکی دو قسمت کم داره و یا یکی دو قسمتش کاراپت هستش و یا اگر همه فیلم را با موفقیت دانلود کنی موقع باز کردن میبینی پسورد میخاد که حسابی عصابتو رنده میکنه.

با سلام

اگر نخواهی زحمت بکشیدی و شب بیداری و بدبختی بکشی که باید بری VCD تو انقلاب بخری
اونم به قیمت 3000 تومن بیایی خونه ببینی خام رو به اسم فیلم فروختن بهت

میگن
NO PAIN NO GAIN

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بسیار خوب. لینک خالی بدرد نمیخوره بلکه باید رپید شیر باشه و اکانت رپید شیر هم میخواد که به این خاطر من گفتم افراد علاقه مند پول کمی برای خرید اکانت بدند ولی این 4-3 ترا بایت که میگی روی چند تا هارد ذخیره کردی؟ آیا 1080 با 720 جداست یا نیاز به جدا کردن داره؟ آیا همش فیلمه یا عکس و موزیک ویدیو هم داره؟

لینک خالی؟ با لینک مستقیم یکیه؟ Direct Link منظورمه! اون 3-4 ترا بایت هم 1 گیگ که Pure HD هستش(ایزو یا کپی خود دیسک ) و باقی هم اکثرا فیلم 1080(حدود 1/3 اش هم 720)

siamackh

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر میکنم یه تاپیک جدیدی برای تبادل فیلم باز کنیم. بحث تاپیک از WD HD داره خارج میشه.
یه مورد سوال در مورد WD HD :
وقتی برقها میره و بعدا که میاد WD HD اتوماتیک روشن میشه و روشن باقی میمونه. این خوب نیست برای اینکه وقتی خونه نیستی با اینکار دستگاهت تا برگشتن شما روشن باقی میمونه. با خود وسترن دیجیتال تماس ایمیلی گرفتم و ایشان گفتند که یک محافظ و تنظیم کننده ولتاژ برق باید وصل کنم من هم چون خودم هم از قبل نیاز داشتم رفتم یک محافظ وسایل برقی گرفتم و لی باز هم مشکل سرجای خودش هست. دوباره با WD تماس گرفتم .( دیروز ) فعلا متتظر پاسخ ایشان هستم. نظر و راهنمائی شما را هم خواستارم.

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
بهتری کار اینه که همیشه WD HD از برق بیرون باشه و یا سیم برق رو بیرون بکشی و هروقت نیاز داشتی روشنش کنی. البته شاید در فیرم ویرهای ورژن های آینده مشکل را WD حل کنه و با آپگرید مشکل حل شه اگر امکانش باشه.

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر میکنم یه تاپیک جدیدی برای تبادل فیلم باز کنیم. بحث تاپیک از WD HD داره خارج میشه.
یه مورد سوال در مورد WD HD :
وقتی برقها میره و بعدا که میاد WD HD اتوماتیک روشن میشه و روشن باقی میمونه. این خوب نیست برای اینکه وقتی خونه نیستی با اینکار دستگاهت تا برگشتن شما روشن باقی میمونه. با خود وسترن دیجیتال تماس ایمیلی گرفتم و ایشان گفتند که یک محافظ و تنظیم کننده ولتاژ برق باید وصل کنم من هم چون خودم هم از قبل نیاز داشتم رفتم یک محافظ وسایل برقی گرفتم و لی باز هم مشکل سرجای خودش هست. دوباره با WD تماس گرفتم .( دیروز ) فعلا متتظر پاسخ ایشان هستم. نظر و راهنمائی شما را هم خواستارم.

برای تبادل فیلم این تاپیک رو باز کرده ام:
http://forum.persiantools.com/t124203.html

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
من هم رفتم بازار ( پاساژ ایران - زیر زمین ) قیمت دستگاه رو 140 هزار تومان گفت . با 2 سال گارانتی سازگار

این فروشگاه ( که اسمشو یادم رفت ) فقط محصولات وسترن دیجیتال رو می فروخت .

3chip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي دست دوم براي فروش داره !

mehjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان کسی قیمت جدید WD HD را داره؟
و اینکه آیا دستگاهی در بازار هست که بتونه با این محصول رقابت کنه؟ و یا حداقل DVD خور باشه یا هارد دار؟

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
من دیروز به ورژن 6 آپدیت کردم ولی هنوز تعداد زیادی از فایلهای MKV صدا ندارند. با کابل HDMI به تلویزیون وصل شده . خروجی را روی stereo و digital هردو تست کردم ولی صدا نیست. کسی میدونه آیا ورژن 6 DTS را ساپورت میکنه یا نه؟ :)

bardiarezaii

Registered User
لایک‌ها
1
من دیروز به ورژن 6 آپدیت کردم ولی هنوز تعداد زیادی از فایلهای MKV صدا ندارند. با کابل HDMI به تلویزیون وصل شده . خروجی را روی stereo و digital هردو تست کردم ولی صدا نیست. کسی میدونه آیا ورژن 6 DTS را ساپورت میکنه یا نه؟ :)

خیر ... انشاالله در آپدیت های بعدی ....

bardiarezaii

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کسی قیمت جدید WD HD را داره؟
و اینکه آیا دستگاهی در بازار هست که بتونه با این محصول رقابت کنه؟ و یا حداقل DVD خور باشه یا هارد دار؟

بهترین گزینه بعد از WD میتونه PopcornHours باشه با هارد داخلی و پورت Lan & Wireless
البته در ایران لا موجود و فی دوبی موجود

3chip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي مي تونه با سايت وسترن تماس بگيره و بپرسه آيا RMVB رو پشتيباني خواهد كرد يا نه !

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
خیر ... انشاالله در آپدیت های بعدی ....

یکی از دوستان گفته با همان فیرم ویر قدیمی صدای فیلمهایی را که به من داده و من صدای آنها را ندارم او بدون هیچ مشکلی با استفاده از کابل HDMI از تلویزیون داره ولی من هم از کابل HDMI استفاده میکنم ولی صدا ندارم. از دوستان کسی این مشکل را با WD HD داشته؟
کسی فکری به نظرش میرسه که ممکنه مشکل کجا باشه؟

:(

amjad2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اقا این ورژن 6 رو از کجا اوردی تو سایت که تا همون 2 بیشتر نیست؟

siamackh

Registered User
لایک‌ها
0
آخرین ورژن در حال حاضر 1.02.07 هست.

بالا