• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با ادبیات

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
جويس كارول اوتس درباره ادبيات سخنراني كرد


خبرگزاري فارس: جويس كارول اوتس نويسنده و استاد بازنشسته كرسي نويسندگي خلاق دانشگاه پرينستون درباره ادبيات و شيوه‌هاي نوشتن خلاقانه براي دانشجويانش سخنراني كرد.
A0483312.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از استنفورد ديلي، نشست‌هاي ادبيات و نوشتن خلاق از جمله برنامه‌هاي ماهانه گروه ادبيات دانشگاه پرينستون آمريكا است كه اين ماه با حضور «جويس كارول اوتس» برگزار شد.
«اوتس» اين ماه با حضور ميان دانشجويان و اساتيد گروه ادبيات اين دانشگاه علاوه بر سخنراني پيرامون ادبيات و شيوه‌هاي نوشتن خلاقانه داستان كوتاه «چاقو»ي خود را براي حاضران قرائت كرد و بعد از خواندن اين داستان به پرسش‌هاي دانشجويان پاسخ داد ودر جلسه نقد اين داستان شركت كرد.
«جان ال‌هوركس» مدير گروه ادبيات اين دانشگاه در مراسم آغازين اين نشست درباره «جويس كارول اوتس» گفت: اين نويسنده از اولين داستانش را در سن نوزده سالگي منتشر كرد و تا امروز به طور متوسط سالانه 5 كتاب منتشر كرده است و البته اين مسئله به هيچ وجه تاثيري بر كيفيت كارهاي او نداشته او انرژي لازم را براي نگارش اين آثار صرف مي‌كند و آنها را به بهترين شكل ارائه مي‌كند.
«جويس كارول اوتس» اما در اين نشست درباره حضورش در دانشگاه پرينستون گفت: نويسندگان و هنرمندان معمولا خلوت داشتن، تنهايي و سكون را ترجيح مي‌دهند آنها دوست دارند در جايي آرام بنشينندو بنويسند اما زماني كه از اين تنهايي دور مي‌شوند و به جهان واقعي قدم مي‌گذارند با ديگران مراوده مي‌كنند از اين امر بسيار هيجان زده مي‌شوند.
«اوتس» پس از سخنراني‌اش يكي از داستان‌هاي كوتاهش با نام «چاقو» را براي حاضرين در جلسه قرائت كرد. او در اين داستان قصه يك آدمربايي را به تصوير مي‌كشد كه مادري توسط يك فرد با چاقو دزديده مي‌شود و در منزل خودش زنداني مي‌شود.
وي اضافه كرد: اين داستان بر اساس يك حادثه واقعي كه در شهر پرينستون اتفاق افتاده قلمي شده اما برخي از شخصيت‌هاي اين داستان زائده خيال او هستند و واقعي نيستند.
اين نويسنده تا امروز آثار متعددي را منتشر كرده است كه برخي از آنها نيز به فارسي ترجمه شده‌اند. وي پيش از اين تا مرحله نامزدي جايزه ادبي نوبل پيش‌رفته و تا امروز بالغ بر 150 عنوان كتاب در كارنامه فرهنگي‌ خود ثبت كرده است.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
ادبيات لبنان مهمان يك نمايشگاه كتاب در فرانسه


خبرگزاري فارس: بيست و هشتمين دوره نمايشگاه كتاب «بريو» فرانسه ميزبان ادبيات لبنان است.
به گزارش خبرگزاري فارس، ژاك شيراك رئيس جمهور سابق فرانسه و فرانسوا هولاند **** سابق حزب سوسياليست فرانسه روز گذشته كتاب‌هاي خود را در اين نمايشگاه به بازديدكنندگان معرفي كردند.
در اين نمايشگاه 450 نويسنده شركت مي‌كنند و تا كنون 80هزار نفر از آن ديدن كرده‌اند.
مديريت اين نمايشگاه به عهده نويسنده و خبرنگار لور آدلر و جانشين فردريك بگبدر است.
بگبدر برنده جايزه رونودو 2009 نيز به اين نمايشگاه آمده تا كتاب خود به نام «رمان فرانسوي» را معرفي كند.
اما واقعه اصلي نمايشگاه امسال حضور ژاك شيراك دو روز پس از انتشار اولين جلد خاطراتش با نام "هر گامي هدفي دارد " است.
ژاك شيراك در اين نمايشگاه با فرانسوا هولاند كه براي معرفي كتاب خود با نام "حقوق اموال " آمده، ملاقات كرد.
در اين نمايشگاه چندين جلسه كتابخواني، بحث و گفتگو و كنسرت برگزار مي شود.
معاون فرهنگي شهردار شهر بريو مي گويد: نمايشگاه "بريو " جنبه اي چندگانه به خود گرفته است. فردريك بگبدر سال گذشته به اين وضع كمك كرد. خانم آدلر هم به پيشرفت و تكامل نمايشگاه كمك بسياري كرد.
مثل هرسال چندين جايزه در اين نمايشگاه اهدا مي شود.
در روزهاي گذشته جايزه زبان فرانسه به ژان-پل كافمن اهدا شد.
نمايشگاه امسال به عنوان ميزبان ادبيات لبنان است و در همين راستا امروز فردريك ميتران وزير فرهنگ فرانسه از نمايشگاه ديدن مي كند و در ميزگردي با حضور نويسندگان لبناني و فرانسوي شركت مي كند.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
جايزه ادبي نشريه ساندي‌تايمز آفريقاي جنوبي برگزار مي‌شود


خبرگزاري فارس: ثبت نام دوره جديد جايزه ادبي نشريه ساندي‌تايمز آفريقاي جنوبي در حوزه‌هاي رمان، مجموعه داستان كوتاه و نمايشنامه از ماه دسامبر سال جاري آغاز مي‌شود.
A0259558.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه تايمز لايف، نويسندگان، ناشران،‌مترجمان علاقمند به شركت در اين جايزه مي‌بايست آثار ادبي خود را كه از تاريخ اول دسامبر 2009تا نهم اين ماه آثار خود را در دو بخش ادبي و غير ادبي به اين جايزه ارائه دهند.
اين آثار مي‌بايست به زبان انگليسي به رشته تحرير در آمده باشنده و توسط ناشران رسمي منتشر شده باشند. در مورد آثاري كه خود نويسنده آنها را منتشر مي‌كند مي‌بايست قوانين نشر در مورد آنها به طور كلي رعايت شده باشد.
آثار منتشر شده مي‌بايست در فاصله زماني اول دسامبر 2008 تا اول دسامبر 2009 منتشر شده باشند
جايزه ادبي ساندي‌تايمز امسال مانند سالهاي گذشته در دو بخش انجام مي‌شود. بخش جايزه غير ادبي كه با نام جايزه غيرادبي «آلن پاتون» نيز معروف است. اين جايزه به آثار غيرادبي تعلق مي‌گيرند كه به گونه‌اي به آفريقاي جنوبي مرتبط باشند. يعني يا نويسنده آنها آفريقايي باشد و يا كتاب درباره آفريقا قلمي شده باشد.
در بخش ادبي جايزه ساندي تايمز نيز آثار ادبي منتشر شده از اول دسامبر 2008 تا اول دسامبر 2009 اجازه ثبت نام در اين بخش را خواهند داشت. آثار ارائه شده به اين بخش نيز مي‌بايست به زبان انگليسي و توسط نويسندگان آفريقاي جنوبي كه در آفريقاي جنوبي ساكن و يا در كشورهاي ديگر زندگي مي‌كنند نوشته شده باشد.
برندگان دوره قبلي اين جايزه طي مراسم رسمي در ماه آگوست سال 2010 جوايز خود را از سوي هيات داوران اين جايزه دريافت خواهند كرد.
سال گذشته «پيتر هريس» با نگارش كتاب «در زماني ديگر» موفق شد اين جايزه را در بخش غير ادبي و «آن لندسمن» موفق شد اين جايزه را در بخش ادبي از آن خود كند.
ثبت نام براي ارائه آثار به جايزه ادبي ساندي‌تاميز اول تا نهم دسامبر از طريق سايت اين نشريه امكان پذير است.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
هفته كتاب زمان مناسبي براي گسترش فرهنگ مطالعه است


خبرگزاري فارس: مديركل امور كتابخانه‌هاي عمومي استان كرمان گفت: هفته كتاب زمان مناسبي براي نشر و گسترش فرهنگ مطالعه در بين اقشار مختلف جامعه است.
A0472501.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، محمدجواد حسين‌زاده پيش‌از‌ظهر امروز در جلسه شوراي اداري كتابخانه‌هاي عمومي استان كه با حضور سرپرستان دبيرخانه‌هاي انجمن كتابخانه‌هاي عمومي برگزار شد با اشاره به محورهاي برنامه ميان‌مدت توسعه، بهبود وضعيت كتابخانه‌ها و مثبت ارزيابي كردن عملكرد كتابخانه‌هاي عمومي اظهار داشت: نقش و جايگاه كتاب و كتابخواني در گسترش دانش و ارتقاي ميزان آگاهي‌هاي عمومي جامعه بسيار مهم است.
وي افزود: بي‌شك ترويج فرهنگ كتابخواني به عنوان ضرورتي اجتناب‌ناپذير تنها زماني به فرهنگي عمومي بدل مي‌شود كه جامعه آن را نيازي پايان‌ناپذير و وسيله‌اي براي رشد و پويايي شخصيت خود بداند.
حسين‌زاده درباره هفته كتاب جمهوري اسلامي تصريح كرد: هفدهمين دوره هفته كتاب كه از 23 آبان شروع و تا 30 آبان ماه ادامه دارد و زمان مناسبي براي نشر و گسترش فرهنگ مطالعه است.
وي خاطرنشان كرد: تجليل از كتابداران، خيران كتابخانه‌ساز و دست‌اندركاران حوزه كتاب و كتابخانه، افتتاح دو باب كتابخانه در شهرستان‌هاي راور و بم و برگزاري ويژه برنامه‌هاي فرهنگي با رويكرد ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني در دستور كار قرار دارد.
حسين‌زاده اظهار داشت: عضوگيري رايگان در سطح كتابخانه‌هاي عمومي استان، ارائه خدمات اينترنتي به اعضا و مراجعان، معرفي سايت فهرستگان كتابخانه‌هاي عمومي و برگزاري مسابقه كتابخواني اصلاح الگوي مصرف از جمله فعاليت‌هاي پيش‌بيني شده اين اداره كل در هفته كتاب است.
در اين جلسه سرپرستان دبيرخانه‌هاي شهرستان‌ها، برنامه‌هاي پيش‌بيني شده دبيرخانه‌‌هاي انجمن كتابخانه‌هاي عمومي شهر‌ستان‌ها در هفته كتاب را ارائه كردند.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
برنده جايزه ادبي كشاورزان جهان مشخص شد


خبرگزاري فارس: جايزه ادبي «لويي مالاسيس» به كتاب «راز براسير» نوشته نيكول فوكون-پله اهدا مي‌شود؛ اين جايزه متعلق به انجمن كشاورزان جهان و انجمن نويسندگان و هنرمندان كشاورز است.
A0766694.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، مراسم اهداي جايزه ادبي "لوي مالاسيس " روز سه شنبه 24 نوامبر ساعت 5 برگزار مي‌شود.
كتاب "راز براسير " رماني است كه دنياي كشاورزي، رازها و هيجانات آن را توصيف مي‌كند.
نويسنده اين كتاب درمزرعه اي در روستاي "دروم " به دنيا آمده و به شغل نانوايي مشغول است.
لويي مالاسيس كه درسال 2007 درگذشت، طلايه دار اقتصاد روستايي و كشاورزي در فرانسه بود.
او بنيانگذار موسسه "اگروپوليس " و موزه "اگروپوليس " در شهر مونپليه فرانسه و نويسنده چندين كتاب است.
او مي نويسد: ما نمي توانيم غذاي جمعيت جهان را با وجود كشاورزاني مطيع، فقير و ناآگاه تامين كنيم.
جايزه ادبي لويي مالاسيس توسط انجمن كشاورزان جهان و انجمن نويسندگان و هنرمندان كشاورز اهدا مي شود.
انجمن نويسندگان و هنرمندان كشاورز در سال 1972 بنيانگذاري شد و توسط نويسندگاني كه كشاورزي مي كنند اداره مي شود.
هدف اين انجمن معرفي كشاورزاني است كه به نويسندگي مي پردازند.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
انبوه سازان منطقه 22 شهرداري تهران كتابخانه مي‌سازند


خبرگزاري فارس: معاون اجتماعي و فرهنگي منطقه 22 از تامين بخشي از سرانه‌هاي فرهنگي مانند كتابخانه‌ها، از سوي انبوه سازان (حقيقي و حقوقي) و تعاوني‌هاي مسكن خبر داد.
A0606989.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه 22، حميدرضا هيزمي گفت: شهرداري تهران در 10 سال اخير بيش از هر سازمان متولي كه از بودجه دولتي استفاده مي كند، در توسعه فرهنگ كتابخواني اقدام كرده است. بويژه در منطقه22 كه اصلاً كتابخانه وجود نداشت. در همين فعاليت‌هاي كوتاه مدت، 4 كتابخانه محلي احداث شده است. اين در وضعيتي است كه وزارت ارشاد يك كتابخانه در اين منطقه ساخته است.
به گفته هيزمي پيش بيني شده است بخشي از سرانه هاي فرهنگي مانند كتابخانه ها، از سوي انبوه سازان (حقيقي و حقوقي) و تعاوني هاي مسكن اجرا شود. به اين ترتيب در تأمين سرانه هاي اجتماعي فرهنگي تحول ايجاد مي شود.
هيزمي درباره برنامه هاي معاونت اجتماعي براي توسعه كتابخانه هاي منطقه مي گويد:شهرداري احداث كتابخانه را در همه مجموعه هاي فرهنگي اجتماعي جزئي از پروژه ها قرار داده است. به عنوان نمونه در سراهاي محلي كه احداث مي شود، كتابخانه هم در نظر گرفته شده است.
معاون اجتماعي و فرهنگي منطقه ، تقويت كتابخانه هاي مدارس و مساجد را نيز از برنامه هاي معاونت اجتماعي براي ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني ذكر مي كند و مي‌گويد: با الگوي تك فرزندي و دو فرزندي ، فرزندان در خانه فضاي مناسبي براي مطالعه در اختيار دارند و كمتر نيازمند استفاده از قرائتخانه هستند از اين رو ما با تقويت و تجهيز كتابخانه هاي مدارس و مساجد به دنبال استفاده از اين ظرفيت ها هستيم. تجهيز كتابخانه مسجد امام حسين (ع) محله9 در سال گذشته از اين دست به شمار مي رود.
به گفته معاون فرهنگي و اجتماعي منطقه، در هفته كتاب شاهد برپايي دست كم 3 نمايشگاه در منطقه خواهيم بود. اين نمايشگاه‌ها با مشاركت بخش خصوصي در شهرك گلستان، آزادشهر و يكي از شهرك‌هاي شمال بزرگراه شهيد همت بر پا خواهد شد. ضمن اينكه قرار است اتوبوس كتاب و برگزاري مسابقات هماهنگ شده از سوي اداره فرهنگي و اجتماعي به رونق مطالعه در هفته كتابخواني كمك كند.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
تمبر يادبود كتابخانه مركزي دانشگاه تهران رونمايي مي‌شود


خبرگزاري فارس: تمبر يادبود شصتمين سالگرد تاسيس كتابخانه مركزي و مركز اسناد دانشگاه تهران همزمان با هفته كتاب در اين دانشگاه رونمايي مي‌شود.
A0528734.jpg


به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، از ديگر برنامه‌هاي هفته كتاب در دانشگاه تهران كه از 23 تا 30 آبان در كتابخانه مركزي و مركز اسناد دانشگاه اجرا مي‌شوند، مي‌توان به افتتاح بخش جديد كتابخانه دانشگاه تهران و برپايي نمايشگاه‌هاي هفته كتاب، كارگاه قصه‌گويي، شاهنامه‌خواني، رونمايي كتاب، نمايشگاه تخصصي تمبر، مراسم افتتاح آبنماي ضلع شمالي كتابخانه مركزي و مركز اسناد و كارگاه‌هاي تخصصي و آموزشي اشاره كرد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
نفوذ زبان فارسي در ايالت سرحد پاكستان بررسي مي‌شود


خبرگزاري فارس: با توجه به اينكه گويش‌ها و لهجه‌هاي زبان فارسي در ميان اقوام ايالت سرحد پاكستان وجود دارد، قرار شد تأثير اين زبان و تعداد واژگان آن در بين زبان‌هاي اين ايالت مورد تحقيق دانشجويان دوره دكتري قرار گيرد.
A0313628.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از اداره كل روابط عمومي و اطلاع رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، سيد محمد ذاكري وابسته فرهنگي و رئيس خانه فرهگ ايران به منظور تقويت و گسترش زبان فارسي روزچهارشنبه 13 آبان ماه با مسئولين و اساتيد بخش زبان فارسي دانشگاه پيشاور ديدار و گفتگو كرد.
در اين ديدار ،مقرر شد باتوجه به اينكه گويش ها و لهجه هاي زبان فارسي در ميان اقوام ايالت سرحد وجود دارد و عموما " از نژاد ايراني ودر زمانهاي گذشته به اين منطقه كوچ و استقرار يافته اند، تحت عنوان موضوع تحقيق به دانشجويان واگذار تا نوع گويش ها و تغيرات آن مورد پژوهش قرار گيرد.
همچنين مقرر شد با توجه به اينكه غير از زبان پشتو زبانهاي گوناگوني نظير سرانيكي, هندكو, چترالي و تعدد لهجه ها در زبانهاي ياد شده دراين ايالت وجود دارد تاثير زبان فارسي و تعداد واژگان زبان فارسي در بين زبانهاي مذكور مورد تحقيق دانشجويان دوره دكتري قرار گيرد و خانه فرهنگ نيز از پايان نامه ها و تحقيقات درصورتي كه بار علمي مناسبي داشته باشند حما يت كند. در خصوص افرادي كه دانشجوي دوره دكتراي فارسي هستند يا فارغ التحصيل شده اند و نياز به دانش افزايي دارند از طرف بخش فارسي ليستي تهيه ودر اختيار خانه فرهنگ قرار گيرد تا براي آنان برنامه ريزي شود .
در پايان اين نشست كه نظير تبسم رئيس بخش زبان فارسي و اردو و اساتيد زبان فارسي و خانم شاهينه حسن استاد زبان فارسي كالج دخترانه حضور داشتند از خانه فرهنگ ايران براي اهتمام در توسعه آموزش زبان فارسي تشكر كردند.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
50 نمايشگاه كتاب در استان تهران برپا مي‌شود


خبرگزاري فارس: 50 نمايشگاه كتاب به مناسبت هفدهمين دوره هفته كتاب و كتابخواني در استان تهران برپا مي‌شود.
A0707881.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از روابط عمومي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان تهران، 50 نمايشگاه كتاب با 1700 عنوان با تخفيف 25 درصد در تهران و شهرستان‌هاي استان تهران از 23 تا30 آبان‌ماه برپا مي‌شود.
نمايشگاه‌هاي ياد شده در كتابخانه‌ها و مجتمع‌هاي فرهنگي هنري تهران و شهرستان‌هاي ري، شميرانات، كرج، نظرآباد، ‌ساوجبلاغ، شهريار، رباط كريم، ‌اسلام‌شهر، ورامين، پاكدشت، دماوند و فيروز‌كوه برگزار مي‌شود.
برگزاري مسابقه كتابخواني، جشن كتاب، اجراي نمايش عروسكي با موضوع كتاب، اهداء كتاب به مدارس و كانون‌هاي مساجد، نقد و بررسي كتاب و تقدير از نويسندگان، برگزاري مسابقه عكس و كاريكاتور،‌احداث كتابخانه، عضويت رايگان در كتابخانه‌ها، تشكيل انجمن كتاب خوانان، تجليل كتابداران و كتاب‌خوانان نمونه كتابخانه‌ها، ايستگاه طراحي، نقاشي و گريم كودكان و نشستهاي ادبي با ناشران از جمله برنامه‌هاي هفته كتاب در استان تهران به شمار مي‌رود.
همچنين در هفته كتاب نمايشگاه بزرگ تازه‌هاي كتاب با بيش از 20 هزار عنوان با حضور يكصد ناشر در شهرستان كرج برپا مي‌شود كه علاقه‌مندان مي‌توانند كتابهاي مورد علاقه خود را با تخفيف 40 درصد خريداري كنند.
اين برنامه‌ها با همكاري ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان‌هاي استان تهران و نهاد كتابخانه‌هاي عمومي سامان مي‌يابد.
هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، 23 تا 30 آبان ماه در سراسر كشور برگزار مي‌شود.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
جشنواره كتاب كودك ساوانا برگزار مي‌شود


خبرگزاري فارس: ششمين جشنواره كتاب كودك ساواناي ايالت جورجيا آمريكا شنبه آينده در شهر ساوانا و با حضور نويسندگان و مترجمان آثار كودك و نوجوان برگزار مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ساوانا‌ نو، امسال ششمين دوره از جشنواره كتاب كودك ساوانا با حضور نويسندگان، مترجمان و خوانندگان كتاب برگزار خواهد شد.
در اين جشنواره علاوه بر برگزاري نمايشگاه آثار كودك و نوجوان نشست‌هاي ادبي با حضور نويسندگان كودك و نوجوان نيز برگزار خواهد شد.
امسال براي اولين‌بار در اين جشنواره از نويسندگان حوزه كودك و نوجوان كه جوايز معتبر ادبي را دريافت كردند دعوت شد تا در اين جشنواره شركت كنند.
«لائورا ناموروف» نيز يكي از معروف‌ترين نويسندگان آمريكايي در حوزه كودكان و نوجوانان دراين جشنواره حضور خواهد داشت.
اين نويسنده امسال با ارائه چند كتاب در اين جشنواره شركت كرده است.
داستان‌هاي « به موش كولوچه بده»، «مافين شكلاتي موش»، «پنكيك خوك‌صورتي»، « وقتي موش به مدرسه مي رود» از جمله آثاري است كه «ناموروف» به تازگي آنها را منتشر كرده است.
اين آثار قرار است در نمايشگاه ساوانا به مخاطبان كتاب كودك عرضه شود.
مجموعه داستان‌هاي «لائورا ناموروف» از جمله داستان‌هاي كودك آمريكايي است پيش‌تر توسط «لورا بوش» در نمايشگاه كتاب امريكا مورد تقدير و تشكر قرار گرفته است.
امسال در اين نمايشگاه نويسندگاني از آمريكا، ايرلند و كوبا در جشنواره كتاب ساواناي ايالت جورجيا حضور خواهند داشت.
اين نمايشگاه 14 نوامبر و با حضور نويسندگان كودك و نوجوان در ساوانا برگزار خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
بزرگداشت ثقة‌الاسلام تبريزي كتابشناس دوره مشروطه برگزار مي‌شود


خبرگزاري فارس: بزرگداشت ثقة‌الاسلام تبريزي كتابشناس دوره مشروطه در صدمين سال شهادتش روز 26 آبان در دانشگاه تهران برگزار مي‌شود.
A0766664.jpg


به گزارش خبرنگار فارس، ثقة‌الاسلام تبريزي از كتابشناسان بزرگ و پيشگامان مبارز دوره مشروطه بود كه به دليل صدمين سال شهادت وي، كتابخانه مجلس شوراي اسلامي بزرگداشتي را در دانشگاه تهران برگزار مي‌كند.
در اين برنامه كه با همكاري كتابخانه مجلس شوراي اسلامي، انجمن فهرست نگاران و كتابخانه مركزي دانشگاه تهران برگزار مي‌شود، شخصيت علمي و بعد كتابشناسي ثقة‌الاسلام تبريزي به دليل تأليف كتاب «مرآة الكتب» تجليل مي‌شود.
«مرآة الكتب» از اولين آثار كتب‌شناسي شيعه است كه بخش‌هايي از آن چاپ شده و قرار است بخش‌هاي چاپ نشده نيز منتشر شود.
به مناسبت بزرگداشت ثقة‌الاسلام تبريزي ويژه‌نامه‌اي از سوي انجمن فهرست نگاران با عنوان «جنگ نسخه پژوهي» تهيه شده كه مقالات مختلفي درباره نسخ خطي و متون و همچنين مقالاتي درباره ثقة‌الاسلام تبريزي گرد آمده است.
در بزرگداشت ثقة‌الاسلام تبريزي كه روز 26 آبان از ساعت 9 در دانشگاه تهران برگزار مي‌شود، رسول جعفريان رئيس كتابخانه مجلس شوراي اسلامي و خانم ثقة‌الاسلامي برادرزاده ثقة‌الاسلام تبريزي به ايراد سخنراني مي‌پردازند.
قرار است در اين مراسم كه در هفته كتاب برگزار مي‌شود، از آثار يك سال اخير كتابخانه مجلس شوراي اسلامي همچون نسخه نفيس «الامامة و السياسة» اثر «ابن قتيبه دينوري» رونمايي شود.
ميرزا علي‌آقا تبريزي (1277 ه.ق- 1330 ه.ق) مشهور به ثقة‌الاسلام تبريزي يا ثقة‌الاسلام دوم، از علماي آذربايجان و يكي از شهداي والامقام جنبش مشروطيت ايران بود كه در تبريز به دست روس‌ها به دار آويخته شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
كتاب خاطرات همسر و عروس امام خميني (ره) منتشر شد


خبرگزاري فارس: كتاب خاطرات همسر و عروس گرامي حضرت امام خميني (ره) در 3 هزار نسخه منتشر شد.
A0648741.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران به نقل از روابط‌ عمومي حرم مطهر امام خميني (ره)، نقش حمايتي و روحي زنان در طول تاريخ هميشه زمينه‌ساز تحولات بزرگي چه در افراد و شخصيت‌ها و چه در جريان‌هاي اجتماعي بوده است.
تغيير بنيادي انگيزه‌ها و تمايلات روحي و فكري زنان در جريان انقلاب اسلامي به سمت هويت ديني و بازگشت به اسلام عزيز مهم‌ترين تحولي بود كه گام‌هاي استوار انقلاب اسلامي را به سمت پيروزي سريع‌تر و مطمئن‌تر كرد، شايد به همين دليل بود كه حضرت امام خميني (س) به‌عنوان بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران آنها را رهبران و پيش‌قراولان نهضت اسلامي ناميد.
كتاب امام در خانواده كه حاوي خاطرات مرحومه خديجه ثقفي، همسر گرامي حضرت امام خميني(س) و فاطمه طباطبايي عروس بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران است كه توسط معاونت فرهنگي **** پاسداران انقلاب اسلامي گردآوري شده است.
در مقدمه اين كتاب آمده است: نقش حمايتي و روحي زنان در طول تاريخ هميشه زمينه‌ساز تحولات بزرگي چه در افراد و شخصيت‌ها و چه در جريان‌هاي اجتماعي بوده است.
حضور چشمگير و موثر زنان در طول دفاع مقدس يكي از برجسته‌ترين نمودهاي نقش محوري و هدايت گونه و بي‌دليل زن مسلمان در آرمان‌هاي ديني است كه به مثابه الگوي رفتاري و اسوه حسنه فراروي جوامع ديني قرار گرفته است.
چاپ نخست اين كتاب در 3 هزار نسخه و با قيمت 7500 ريال توسط نشر نيلوفران منتشر شده است.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
متون ادبي داراي ابعادي سياسي و اجتماعي هستند


خبرگزاري فارس: استاديار دانشگاه زنجان گفت: متن‌هاي ادبي پيوسته داراي ابعادي سياسي و اجتماعي‌ هستند.
A0309155.jpg


بهرام اماني‌چاكلي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به شعر پايداري مقاومت اظهار داشت: با بررسي دقيق اين متن‌ها يا از طريق برخي از مزامين آن و حذف آنها مي‌توان نسبت به مسائل اجتماعي موضعي اتخاذ كرد.
وي به بررسي مفاهيم « وطن» و «شهادت» در اشعار «سميح القاسم» شاعر مقاومت از مقوله‌هاي پر معناي فرهنگ و تمدن سرزمين‌هاي اشغالي پرداخت و اظهار داشت: سميح القاسم شاعر مقاومت داراي اشعاري است كه از اوضاع و احوال زندگي مردم و دل اجتماع آنها سرچشمه مي‌گيرد.
اماني چالكي با بيان اينكه درون مايه اشعار اين شاعر بسياري از مسائل اجتماعي زندگي مردم است، تصريح كرد: تعداد زيادي از مضامين اجتماعي و انقلابي مانند وطن، شهادت، مقاومت، آزادي، خفقان، آوارگي و ظلم و ستم را در قالب كلمه‌هاي آهنگين، محسوس و سرشار از موسيقي و يا در لايه‌هاي عبارت‌هاي موزون به وضوح يا به شكل رمز بيان مي‌كند.
استاديار دانشگاه زنجان اظهار داشت: در نظر سميح وطن در شرايط سياسي و اجتماعي در كنار تلاش براي آزادي آن كه همواره با شهادت و ايثارگري صاحبانش همراه بوده بسيار مقدس است.
به گفته وي اين شاعر مقاومت پيوسته در لابه‌لاي اشعارش از وطن و پيشينه تاريخي كشور خود براي هويت‌بخشي به فلسطين و فلسطينيان بهره مي‌گيرد.
اماني چاكلي به تحليل و بررسي نمادها در اشعار سميح القاسم شاعر مقاومت اشاره كرد و افزود: نمادها ارمغاني از مكتب ادبي سمبوليسم بوده كه از ريشه‌هاي عرفاني قرن هيجدهم و نوزدهم ميلادي برخوردار است.
استاديار دانشگاه زنجان گفت: سميح القاسم شاعر قدرتمند مقاومت با توانمندي فراوان توانست آزادي روح زنداني و همدردان خود را در فضاي آزاد و زيباي مكتب سمبوليسم ببيند.
وي ادامه داد: سميح القاسم اندوه‌هاي به جا مانده از مردم ستمديده عرب را از زبان طبيعت، عناصر و حوادث آن در قالب نمادهايي آهنگين، ذهني و محسوس براي مخاطباني عرضه مي‌دارد كه هر يك به فراخور وضعيت روحي و رواني خويش آن را در مي‌يابند.
دانشجوي دكتري دانشگاه آزاد واحد تحقيقات رشت نيز به خبرنگار فارس گفت: عشق به وطن از ديرباز مورد توجه بوده و هر ملتي تلاش دارد كه وطن خود را از دستبرد اجانب محفوظ بدارد.
سيده هاجر بشارت افزود: موضوع وطن و وطن‌دوستي در ادبيات معاصر به‌ويژه ادبيات مقاومت، جايگاه مهمي دارد و تعلق خاطر به سرزمين مادري از مهم‌ترين موضوع‌هايي است كه شاعران معاصر عرب پيرامون آن شعر سروده و به بهانه‌هاي گوناگون عشق خود را نسبت به آن بيان كرده‌اند.
وي تاكيد كرد: پس از برپايي كيان صهيونيستي بسياري از شاعران با سلاح شعر عليه اين رژيم اشغالگر اقدام به مبارزه كردند.
بشارت با اشاره به محمود درويش شاعر پرآوازه فلسطيني، اظهار داشت: اين شاعر درباره مرز و بوم خود و انتفاضه شعر سروده و از آنجا كه فلسطين مهم‌ترين موضوع اشعارش است، با شعر خود مردم را از خواب غفلت بيدار مي‌كند.
دانشجوي دكتري دانشگاه آزاد خاطرنشان كرد: مردم با خواندن اشعار اين شاعر توانمند فلسطيني به طرف مبارزه بر ضد اشغالگران فراخوانده مي‌شوند.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
افزايش عناوين كتاب‌ كتابخانه‌ها موجب ترويج كتابخواني مي‌شود


خبرگزاري فارس: رئيس كميسيون فرهنگي شوراي شهر كرج گفت: افزايش عناوين كتاب‌ كتابخانه‌ها موجب ترويج كتابخواني مي‌شود.
A0606989.jpg


عبدالله‌پور مظاهري امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در كرج اظهار داشت: ضعف امكانات در برخي از كتابخانه‌ها سبب ايجاد فاصله فراوان با استانداردهاي موجود شده است.
وي ادامه داد: توسعه منابع و گسترش فضاهاي مطالعه و همچنين توجه به وجود برخي از امكانات از قبيل سيستم‌هاي گرمايشي و سرمايشي مي‌تواند در جذب افراد براي عضويت در كتابخانه‌ها موثر باشد.
اين مسئول افزود: هنگامي كه تمام شرايط لازم در كتابخانه‌ها مهيا شد لذا جوانان و نوجوانان علاقمند با توجه بيشتري براي عضويت در كتابخانه‌ها به اين گونه اماكن مراجعه مي‌كنند و به تدريج مي‌توان زمينه‌هاي ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني را در بين افراد توسعه داد.
پورمظاهري تأكيد كرد: مسئولان در امور كتابخانه‌ها بايد منابع خود را باتوجه به مراجعه كنندگان و درخواست آنها تأمين كنند و كتاب‌هاي گوناگون را در كتابخانه خود داشته باشند.
وي در ادامه به نقش و اهميت كتاب وكتابخواني بين افراد جامعه به ويژه جوانان و نوجوانان اشاره و عنوان كرد: بانهادينه كردن فرهنگ كتاب و كتابخواني بين اين اين قشر از جامعه گام‌هاي موثر در راستاي رشد همه جانبه فراهم مي‌شود.
اين عضو شوراي شهر كرج گفت: هنوز عده‌اي با اين فرهنگ ناآشنا هستند كه مسئولان فرهنگي بايد براي گسترش بيشتراين مهم و به منظور رشد و اعتلاي فرهنگ عمومي كوشش زيادي كرده واين معضل بزرگ را با جديت ازجامعه دور كنند.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
برنامه‌هاي چهارمين روز هفته كتاب اعلام شد


خبرگزاري فارس: برنامه‌هاي متنوع چهارمين روز هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران اعلام شد.
A0754012.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از ستاد اطلاع‌رساني هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، از جمله برنامه‌هاي چهارمين روز هفته كتاب مي‌توان به مراسم رونمايي از تازه‌هاي نشر جهاد دانشگاهي، برگزاري مراسم جشن كتاب در واحدهاي جهاد دانشگاهي، برگزاري نمايشگاه‌ تازه‌هاي كتاب در 60 دانشگاه سراسر كشور، برپايي نقد كتاب، برگزاري مسابقه كتابخواني با موضوع اصلاح الگوي مصرف، برگزاري مسابقه كتابخواني استاني و دانشگاهي، برگزاري نمايشگاه تخصصي عمومي كتاب دانشگاهي، برگزاري مسابقات عكاسي با موضوع كتاب و كتابخواني، مسابقه كاريكاتور با موضوع كتاب و كتابخواني، مسابقه خلاصه‌نويسي كتاب،‌ برپايي كارگروه‌هاي آموزشي با موضوع كتاب، انتشار جزوات آموزشي با موضوعات كتابخواني، مهارت‌هاي مطالعه، طرح اهدايي كتاب‌هاي فرهنگي به بيماران، رونمايي از چكيده پايان‌نامه‌هاي دوره قبل جشنواره پايان‌نامه سال دانشجويي، اختصاص 45 دقيقه مطالعه در كليه دانشگاه‌هاي تحت پوشش وزارت علوم به كتابخواني و نصب استندهاي كارت كتاب با همكاري مجتمع‌ مطبوعاتي تخصصي كشور در اكثر دانشگاه‌ها اشاره كرد.
همچنين اهداي CD دوره‌هاي مهارت‌هاي مطالعه به دانشگاه‌ها بر اساس تفكيك نوع مطالعه، عمق مطالعه و موضوع بندي در مطالعه، اهداي كتاب به دانشجويان نابينا در دانشگاه‌ها با همكاري معاونت امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، بهره‌مندي از دانشجويان براي قصه‌گويي يا كتابخواني در فضاي عمومي مانند پارك‌ها، مجتمع‌هاي مسكوني و خوابگاه‌ها،‌ ارسال پيامك كوتاه به دانشجويان با موضوع كتاب، هفته كتاب و سخنان اهل بيت در رابطه با اهميت كتابخواني، برپايي نمايشگاه ناشران الكترونيك با همكاري ناشران الكترونيك در دانشگاه‌ها، اهدا e-book در قالب CD و DVD به دانشگاه‌ها براي دانلود دانشجويان براي توسعه فرهنگ كتابخواني، چاپ تمبر نامگذاري روز كتاب، حوزه،‌دانشگاه و توليد دانش و چاپ پوستر با عنوان گراميداشت هفته كتاب براي توزيع در دانشگاه‌ها از ديگر برنامه‌هاي چهارمين روز هفته كتاب است.
در اين روز برنامه‌هايي مانند نشست مقدماتي براي اجرايي كردن پروژه فرهنگنامه نويسي، انتشار 6 عنوان كتاب و توزيع آن در سطح جامعه، برگزاري نمايشگاه كتاب در يگان‌هاي ارتش با تخفيف 50 درصدي،‌توليد و انتشار سه عنوان كتاب به زبان‌هاي نروژي، كردي، آذري،‌ توليد و انتشار 20 عنوان كتاب الكترونيكي، توليد و انتشار 6 عنوان كتاب گويا، برگزاري كارگاه آموزشي تصويرگري به مدت 6 روز، برگزاري نشست تصويرگري، برگزاري ششمين دوره جشنواره نقد، بازديد از مؤسسات انتشاراتي و چاپخانه براي نوجوانان، گردش علمي دانش آموزان در چاپخانه‌هاي توليد كننده كتاب، برگزاري نمايشگاه كتاب، برگزاري نشست‌هاي تخصصي و كارگاه‌هاي آموزشي، بررسي مسائل مختلف توليد كتاب در ايران، برگزاري مراسم نقد و بررسي كتابهاي منتشر شده در هفته كتاب،‌مراسم رونمايي كتاب،‌ رونمايي از نرم‌افزار آموزشي مسائل زنان توسط واحد خواهران نهاد، ارسال CD و نرم‌افزارهاي صرير امين، روياي مخملين، مستند هسته‌اي، حديث معرفت، ارسال كتابها و جزوة بررسي فيلم به دفاتر دانشگاهي، توزيع بن كارت بين پرسنل نهاد توزيع كتب انقلاب اسلامي در كتابخانه‌هاي دانشگاه‌هاي سراسر كشور و اختصاص بخشي در كتابخانه با عنوان كتاب پيرامون انقلاب اسلامي برگزار مي‌شود.
برپايي نمايشگاه‌هاي كتاب و نرم‌افزار در محيط دانشگاه‌هاي سراسر كشور، همكاري با وزارت علوم و بهداشت در اجراي برنامه‌هاي هفته كتاب توسط مديران فرهنگي دانشگاه،‌تبليغات در راستاي تشويق و ايجاد انگيزه به جايگاه كتاب و كتابخواني در محيط دانشگاه، برگزاري 10 نمايشگاه كتاب، برگزاري بازارچه كتاب دست دوم دانشجويي و ‌ايجاد سايت اينترنتي كتاب مترو براي ارايه نسخه ديجيتال كتاب از ديگر برنامه‌هاي اين روز است.
برنامه‌هاي چهارمين روز هفته كتاب توسط سازمان عقيدتي سياسي ارتش، سازمان فرهنگي و هنري شهرداري، دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه‌ها، مركز اسناد و انقلاب اسلامي، دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي فرهنگي و كتابخواني، دفتر امو چاپ، مؤسسه نمايشگاه‌هاي فرهنگي ايران،‌مؤسسه خانه كتاب، كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، جهاد دانشگاهي، وزارت علوم،‌تحقيقات و فناوري و اداره‌كل مجامع، تشكل‌ها و فعاليت‌هاي فرهنگي برگزار مي‌شود.
هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران از 23 تا 30 آبان ماه در سراسر كشور برگزار خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
برگزيدگان مسابقه كتابخواني «دا» تقدير مي‌شوند


خبرگزاري فارس: معاونت فرهنگي و روابط عمومي نيروي هوايي ارتش، مسابقه كتابخواني با محوريت كتاب «دا» برگزار كرده است كه برگزيدگان آن، همزمان با هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران مورد تقدير قرار خواهند گرفت.
A0754012.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از ستاد اطلاع‌رساني هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، اين مسابقه فرهنگي، براي خانواده‌ها و كاركنان نيروي هوايي ارتش برگزار مي‌شود و تاكنون 300 جلد از كتاب "دا " در بين اين گروه توزيع شده است.
همچنين 20 سوال از اين كتاب پرفروش حوزه دفاع‌مقدس در اختيار پرسنل نيروي هوايي قرار گرفته است.
بنابراين گزارش، ارتش جمهوري اسلامي ايران برنامه‌هاي متنوعي در ايام هفته كتاب برگزار مي‌كند.
هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران از 23 تا 30 آبان ماه در سراسر كشور برگزار خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
برنامه‌هاي استان كرمانشاه در هفته كتاب اعلام شد


خبرگزاري فارس: برنامه‌هاي اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان كرمانشاه در هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران اعلام شد.
A0754012.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از ستاد اطلاع‌رساني هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، از برنامه‌هاي استان كرمانشاه مي‌توان برگزاري نشست با اهل قلم و انتشاراتي‌هاي استان، توزيع رايگان كتاب در مناطق محروم شهر كرمانشاه، برگزاري مسابقه مقاله‌نويسي با موضوع آسيب‌شناسي فرهنگ مطالعه و برگزاري شب شعر با موضوع كتاب يار مهربان را برشمرد.
همچنين برگزاري نشست اهل قلم و حوزه چاپ كتاب با استانداري و مسئولين ذيربط به منظور جلب حمايت آنان و برگزاري مسابقه كتابخواني بين اعضاء كانون‌هاي فرهنگي و هنري مساجد از ديگر برنامه‌هاي اداره كل فرهنگ و ارشاداسلامي استان كرمانشاه در هفته كتاب است.
هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران از 23 تا 30 آبان ماه در سراسر كشور برگزار خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
«شجريان» در قونيه مي‌خواند


خبرگزاري فارس: «محمدرضا شجريان» به همراه گروه شهناز 21 تا 25 آذر در مراسم بزرگداشت مولانا در قونيه كنسرت مي‌دهد.
A0454910.jpg


به گزارش خبرنگار موسيقي فارس، در اين كنسرت كه به دعوت رسمي بنياد بين‌المللي مولانا از 21 تا 25 آذر همزمان با بزرگداشت مولانا برگزار مي‌شود ، شجريان به همراه گروه شهناز در سالن مجموعه فرهنگي صدرالدين قونيوي به روي صحنه مي‌رود.
در اين اجراها كه 21 ، 22، 24 و 25 آذر خواهد بود، شجريان كنسرت سال گذشته خود در تهران را تكرار مي‌كند.
او در اين برنامه، در يك بخش مجموعه مرغ خوشخوان را در دستگاه همايون و در بخش ديگر رندان مست را در شور بر اساس اشعاري از حافظ و مولانا مي‌خواند.
بنابراين گزارش، فروش بليت‌هاي اين كنسرت از روز 24 آبان در سايت رسمي فروش بليت كنسرت‌هاي محمدرضا شجريان به آدرس WWW.SHAJARIANCONCERT.COM آغاز مي‌شود.
همچنين اطلاعات فردي كليه علاقه‌مندان كه در طي سال‌هاي گذشته در اين سايت ثبت نام كرده‌اند، موجود بوده و نياز به ثبت نام مجدد نخواهند داشت.
كنسرت گروه شهناز ساعت 18 الي 21 روزهاي فوق در شهر قونيه برگزار مي‌شود.
به گزارش فارس، شجريان ارديبهشت ماه نيز به همراه گروه شهناز 2 شب در هفته مولانا كه به مناسبت سالروز تولد اين شاعر برگزار ‌شده بود در قونيه به روي رفت.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
برنامه‌هاي دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي فرهنگي وزارت ارشاد اعلام شد


خبرگزاري فارس: همزمان با هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، برنامه‌هاي دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي فرهنگي و كتابخواني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي اعلام شد.
A0754012.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از ستاد اطلاع‌رساني هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران، از برنامه‌‌هاي دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي فرهنگي و كتابخواني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي مي‌توان برگزاري جشنواره كتاب ياد به صورت مسابقه با موضوعات نقاشي، خاطره‌نويسي و قصه‌گويي، اجراي نمايش عروسكي با موضوع كتاب و كتابخواني، برگزاري نمايشگاه كتاب همزمان با اجراي مسابقات ورزشي، تجهيز 10 كتابخانه در مراكز سازمان بهزيستي استان با همكاري معاونت امور توان بخشي سازمان بهزيستي را برشمرد.
همچنين تجهيز كتابخانه‌هاي معتبر دانشگاهي و كتابخانه‌هاي عمومي در 30 استان كشور به كتاب‌هايي با موضوع انقلاب اسلامي و امام خميني(ره) و بازديد ازمؤسسات انتشاراتي و چاپخانه براي نوجوانان از ديگر برنامه‌هاي دفتر مطالعات و برنامه‌ريزي فرهنگي و كتابخواني همزمان با هفته كتاب است.
هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران از 23 تا 30 آبان ماه در سراسر كشور برگزار خواهد شد.
 

sina86

Registered User
تاریخ عضویت
27 آپریل 2008
نوشته‌ها
3,309
لایک‌ها
35
معلم دامغاني: هفته كتاب بايد زمينه‌ساز انتشار آثار چاپ‌نشده باشد


خبرگزاري فارس: علي معلم دامغاني گفت: فراهم آوردن امكانات لازم براي انتشار آثار شاعران و نويسندگان كشورمان در هفته كتاب بايد در اولويت كاري مسئولان قرار گيرد.
A0754012.jpg


به گزارش خبرگزاري فارس، علي معلم دامغاني، شاعر پيشكسوت در گفت‌وگو با ستاد اطلاع رساني هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران گفت: درآستانه هفته كتاب در سال‌جاري شايسته است تا توجه جدي به حمايت از آثار نويسندگان و شاعران جوان انجام پذيرد.
وي ادامه داد: هفته كتاب بايد فرصت مناسبي براي آماده سازي امكانات و حمايت لازم از انتشار آثار نويسندگان و شعراي كشور باشد و اين امر لازمه پيشرفت ادبيات كشور است.
اين شاعر پيشكسوت تاكيد كرد: در صورتي كه در هفته كتاب از انتشار آثار نويسندگان و شعرا حمايت شود مي‌تواند اتفاقات خوبي در ادبيات كشورمان رخ دهد و شاهد بالندگي ادبيات كشور باشيم.
هفدهمين دوره هفته كتاب جمهوري اسلامي ايران از 23 تا 30 آبان ماه در سراسر كشور برگزار خواهد شد.
 
بالا