• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
کراتین ومکمل خوردن واسه کسی که 1 ماه کار کرده مثل اینکه بچه ای که هنوز بلد نیست راه بره بخواد دو میدانی تمرین کنه !

شما که نمیخوای وزن اضافه کنی پ دلیگه اینا رو واس چیت گرفتی ؟(انداخته بت)
1 سال که کار کنی بعد اگه خوب رشد نکردی بیا سوال کن نه بعد 10 جلسه :دی

شما یکبار دیگه بخون متوجه میشی سوال های من درباره رشد نکردن نبود... اگر هم انداخته باشه به خودم مربوطه لطفا هیس

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
رشد نكردن هم بستگي به ژنتيك داره عزيز ، دير و زود داره سوخت و سوز نداره :D ، شما برنامه فعليت رو كار كن بعد كه بدنت عادت كردت وزنه ها رو بيشتر كن و تمركزتو زياد كن و برنامتو زير نظر مربي عوض كن ، بنده خودم تا 8 ماه اول كه بدنسازي رو شروع كرده بودم، زياد تغييري نداشتم و بعد از هشت ماه تغييرات در من ايجاد شد ( افزايش حجم و وزن ، كاهش چربي ) ، در كل شما كه هنوز 2 ماهه شروع كردين اعتماد به نفس داشته باشين و كمي عجول نباشيد ، مطمئنا اگه بدنسازي رو ادامه بديد بعد از 8-9 ماه ميبينيد كه چقدر تغيير كرديد . ( اينا نظر شخصي بنده بود )

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینم نهایتا بخواین 5 تا 6 سال بدنی داشته باشید که روی فرم باشه چندتا داف خوش خوشکشون بشه ارزشش رو داره سالها گرفتار عوارض استفاده از داروهاش باشید؟

منم یه زمانی فکر میکردم استفاده ی کمش ضرری نداره حتی با پزشک مشورت میکردم.
از تست گرفته تا سوستانول و ... استفاده کردم. حالا من عوارض کمتری نصیبم شد اما هر کسی رو که دیدم 8 سال پیش استفاده کرد الان یا مشکل کبدی داره یا مشکل کلیوی.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
پس این امپولهایی که تو باشگاه میزنن تستوسترون هست ؟

15619

Registered User
لایک‌ها
31
يادش بخير ٨ سال پيش تزريق كرديم
اونم نزديك ١٥ باري تستسترون وناندرول
هي زديم
كلا بعد هر تزريق دقيقا بعد ٢٠. روز تو بدن تاثيير خودش رونشون ميده
اما الان ديگه امپول واسه كسايي زود ميخوان لباسشون واسشون تنگ بشه
خدارو شكر هيچ عوارض واسه ما نداشت كلي هم ازمايش داديم
...........................
ارزش نداره زودگذر
كراتين وپروتين مصرف بشه خيلي بهتر البته كنارش سخت بدنسازي

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
از این امپول ها روغنیش خوشه :lol: یکی از رفیقا میخواست بزنش گفت با هم بریم مطب بده بزننش براش مگه این روغنیه تزریق میشد هم اونی که امپول میزد داشت گریه اش میگرفت هم رفیق من :wacko:

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
رشد نكردن هم بستگي به ژنتيك داره عزيز ، دير و زود داره سوخت و سوز نداره :D ، شما برنامه فعليت رو كار كن بعد كه بدنت عادت كردت وزنه ها رو بيشتر كن و تمركزتو زياد كن و برنامتو زير نظر مربي عوض كن ، بنده خودم تا 8 ماه اول كه بدنسازي رو شروع كرده بودم، زياد تغييري نداشتم و بعد از هشت ماه تغييرات در من ايجاد شد ( افزايش حجم و وزن ، كاهش چربي ) ، در كل شما كه هنوز 2 ماهه شروع كردين اعتماد به نفس داشته باشين و كمي عجول نباشيد ، مطمئنا اگه بدنسازي رو ادامه بديد بعد از 8-9 ماه ميبينيد كه چقدر تغيير كرديد . ( اينا نظر شخصي بنده بود )

merc mamnon... to in 2 mah tasirat dashte bbazam mamnon

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
اره واقعا ماشالا داره و یه خسته نباشی محکم

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
از این امپول ها روغنیش خوشه :lol: یکی از رفیقا میخواست بزنش گفت با هم بریم مطب بده بزننش براش مگه این روغنیه تزریق میشد هم اونی که امپول میزد داشت گریه اش میگرفت هم رفیق من :wacko:

روغنیش خوبیش اینه درد نداره ولی باید سوزن بزرگ بزاره یارو تزریقاتیه
حالا رفیقم دوره وین رو شروع کرده , میدونی پودریه دیگه امپولاش, پسر میزنه از فرداش دردش شروع میشه اصلا کوفته میشه هرجا میزنه یه وضعی !!

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
پستت قدیمیه ولی خب اینجا ماندگار میمونه دیگه
حدودا دونه ای بیست پنج باید باشه ال جی الان
زیر سی تا هم جواب نمیده دوره حداقل سی تا باید بزنی

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
سوستانون چطوره ؟ شنيدم عوارضش كمه ، اصلش كجا پيدا ميشه ؟ كسي استفاده كرده ؟ يه info بدين :D

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اتفاقا اینجا خیلی گرون تره و چون دارو یخچالی هست اصلا به صرفه نیست که شما از اینجا بخری و ببری .. چون همش خراب میشه .. همین آشغالهایی که اینجا میفروشن همگی فاسد شده است ..

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
همین الان از داروخانه اومدم , پنجاه تا رفیقم گرفت دونه ای بیست تومن , مارک ال جی از تو یخچال هم داد بهمون . بسوزه پدر بی پولی .. میگن جوابی میگیری ازش که معتادش میشی !!

بالا