• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

gholeh_meraj

Registered User
لایک‌ها
37
قیمت باتوجه ب تعداد واحدشه همه قیمتی داره اون 140ت تعداد واحداش بیشتر و بصرفتره

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
کسی آمار دقیق از igf1 + somatrophin داره ؟ اگه آره قیمتو، تاریخ مصرف ، عکس ، آدرس فروشنده ( تحویل تهران ) ..... خلاصه که می‌خوام تابستون از ایران سوغاتی بیارم واسه بچها !!
خودم تاحالا استفاده نکردم ولی‌ رفیقام کمو‌ بیش یه دوره بودن با اینا .،. راستیتش هم واسه بیزینس می‌خوام چون اینور آب شدیدا گرون ;)

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
سوماتروپين خوبه آره، ولي بعد از 25 سالگي به نظرم بهتره ، چون تا 25 سالگي رشد ادامه داره :D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
خب اینجا که دوستان اهل دل جمع شدن منم یه سوال بکنم
به نظرتون وین رو با چی استک کنم ؟ میگن خالی جواب نمیده اخه
15 تا وین خریدم واسه یه ماه دیگه برم پیشواز تابستون ! میخوام تابستون پر رگی داشته باشم !!

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
سلام دوستان عزیز

من حدود دو ماه هست که بدن سازی میرم ولی هدفم فیتنسه
نسبت به سنم اصلا رشدی نداشتم
یعنی اگر منو ببینید فکر نمیکنید که 26 سالمه و عین یه پسر 20 ساله میمونم

بعد از یک ماه باشگاه رفتن چون لاغرم پیش یه ورزشکار خوب رفتم ک همه تضمینش میکنن و آدم کار درستیه بهم کربوپروتئین 4 کیلویی داد محصول شرکت mass phas ک چک کردم اصل بود با یه کراتین

نحوه مصرفشم نوشته که : هفته اول 1 کاپ 10 صبح 1 کاپ قبل از تمرین 1 کاپ بعد از تمرین
هفته دوم 2 کاپ 10 صبح 1 کاپ قبل از تمرین 2 کاپ بعد از تمرین
هفته سوم 2 کاپ 10 صبح 2 کاپ قبل از تمرین 2 کاپ بعد از تمرین
کراتین هم 5 روز اول 4 وعده صبح ، قبل از تمرین،بعد از تمرین،موقع خواب
بعد از 5 روز 10 صبح - بعد از تمرین

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://4dnutrition.com/images/mass-phase-main.jpg&imgrefurl=http://4dnutrition.com/products/mass-phase.php&h=187&w=239&sz=16&tbnid=mIX4_YkgCKvg8M:&tbnh=95&tbnw=121&zoom=1&usg=__0XbDUWrwMlfBoe5UocPNbZS66Pk=&docid=f60VOol3ifxrHM&sa=X&ei=TUmsUYmRLInotQbRv4C4BQ&ved=0CEAQ9QEwAw&dur=305

اینم لینک این کربو هیدراتمه

وزنم الان 64 نیم هست و قدم 170

تمریناتی هم ک بهم داده هر 4 ست هست یعنی 3 ست 9 تائی و ست آخر 12 تائی

حالا من گیج شدم و سوالاتمو میپورسم

من اصلا نمیتونم اونجوری که لیست خورد و خوراکه مکمل ها رو داده بخورم یعنی معدم ضعیفه ؛ حتی یکبار اینکارو کردم حین تمرین رنگم سفید شد عرق سرد نشست رو پیشونیم

من الان خیلی گیجم نمیدونم اینکه میگن قبل از تمرین یعنی دقیقا چ زمانی باید بخورم و بعد از تمرین چه زمانی
ی مشکلی هم که دارم چون خیلی اب روی آب میشه دیگه اشتهام برای غذا کم میشه و یه روز وزنم میره بالا ی روز میاد پائین

ممنون میشم درست راهنمائیم کنید که باید چطوری بخورم اینارو که اشتهام کم نشه ، راستی من تو این 12 روزی ک خریدم اینارو اصلا نتونستتم اونجوری که مربی نوشته مصرف کنم ، و فکر کنم 3 کیلو از کربوپروتئینه مونده باشه،حالا باید چیکار کنم؟ یه راهنمائی کنید خیلی لازم دارم هیکلم درشت بشه برای استخدامی نیاز دارم :rolleyes:

راستی ، من دستام خیلی ضعیفه البته الان یکم خوب شده مثلا میتونم پرس سینه با دمبل رو وزنه های 5 کیلوئی بزنم اما خوب یک سری چیزا برام خیلی سخته و یه مشکلی که دارم این دم و باازدمه یهو انگار میخواد قلبم وایسه وقتی یکم نفس نگه میدارم، و روشنم کنید که من با این وزنم باید مثلا چه وزنه هایی رو بزنم حین تمرین چون یکسریا میگن باید وزنه ای بزنی ک میتونی اما با تمرکز یکسریا هم میگن وزنه زیاد کن کمک بگیر

پرس بالا سینه + کراس از پائین ب بالا 9*3 ست آخر 12
پرس سینه دمبل
زیر سینه قفسه
زیربغل کشی عمود از جلو دست باز
زیربغل t دوبل
زیر بغل پلاور با دمبل
فیله
پهلو

پرس سرشانه هالتر از پشت سر 9*3 ست آخر 12
نشر خم با دمبل
نشر جانب با دمبل
نشر با سیم کش جفت از روبرو
جلو بازو با هالتر
جلو بازو دمبل خم
جلو بازو سیم کش تک
مچ و ساعد

جلو پا با ماشین 9*3 ست آخر 12
پشت پا با ماشین
پرس پا با ماشین
ساق ایستاده به سه جهت
پشت بازو خوابیده
پشت بازو سیم کش دست برعکس
پشت دمبل جفت خوابیده
شکم
زیرشکم

این برنامه تمرینیه ک من چون فوتبال میرم پا نمیزنم چون اوایل زدم بدجور سنگین شدم

ممنون میشم سوالامو جواب بدید از سردرگمی در بیام ، اینم بگم تو این چندوقت ک میرم باشگاه بدنم واقعا تکون خورده

Last edited:

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
کسی نیست کمک کنه

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما اگر سیب زمینی بخورید خیلی بیشتر از این کراتین ها جواب خواهید گرفت .. شما اول باید تصمیم بگیری که میخوای چطوری باشی Fitness کار کنی یا Bodybuilding ... من جای شما بودم Fitness کار میکردم ..

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
شما اگر سیب زمینی بخورید خیلی بیشتر از این کراتین ها جواب خواهید گرفت .. شما اول باید تصمیم بگیری که میخوای چطوری باشی Fitness کار کنی یا Bodybuilding ... من جای شما بودم Fitness کار میکردم ..

من هم میخوام فیتنس کار کنم
باید برناممو تغییر بدم؟ اخه نمیتونم راحت سیب زمینی بخورم میگم ک معدم ضعیفه

saman008

Registered User
لایک‌ها
26
بخور ولی کم بخوری هیچ ضرری نداره

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
وقتی کسی نیست جواب بده خوب چرا تالار باز کردید ؟ :p

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
به نظر من واسه شما هنوز خيلي زوده كه مكمل استفاده كني ، تو دو ماه كه هركول نمي شي عزيز ، بذار حداقل 6 ماه بگذره بعد ببين چقدر تغيير كردي مثلا اگه خوب حجم نگرفتي يا وزنت بالا نرفته اونوقت شروع كن مكمل مثل كربوهيدرات يا وي استفاده كن ، شما فعلا غذاي طبيعي بخور مثل سيب زميني ، شير ، خرما ، عسل طبيعي ،‌عدس ...

arman98

Registered User
لایک‌ها
50

یه مشکلی که دارم این دم و باازدمه یهو انگار میخواد قلبم وایسه وقتی یکم نفس نگه میدارم، و روشنم کنید که من با این وزنم باید مثلا چه وزنه هایی رو بزنم حین تمرین چون یکسریا میگن باید وزنه ای بزنی ک میتونی اما با تمرکز یکسریا هم میگن وزنه زیاد کن کمک بگیر

احتمالا قند خونت پاييينه،
شما با همون وزنه ي كم كار كن اگه ديدي بدنت عادت كرده و فشار نمياره وزنه ها رو بيشترش كن و برنامتو تغيير بده

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
حاجی اول باید تغذیت خوب باشه بعد بری سراغ مکمل اینطوری اصلا به نظر من بدرد نمیخوره.

نهار شما رو نمیخواد زیاد بخوری متوسط میان وعده ها هم 3تا سفیده تخم مرغ و یک سیب زمینی بزن بر بدن ماکارونی اپ پز هم هفته ای 2 یا 3بار بخور.

مکمل هم مرتب باید استفاده کنی نه یک روز بخوری دو رو نخوری.

gholeh_meraj

Registered User
لایک‌ها
37
خب اینجا که دوستان اهل دل جمع شدن منم یه سوال بکنم
به نظرتون وین رو با چی استک کنم ؟ میگن خالی جواب نمیده اخه
15 تا وین خریدم واسه یه ماه دیگه برم پیشواز تابستون ! میخوام تابستون پر رگی داشته باشم !!

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

boldenon

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
مرسی از چوابگوئیتون اما من اصلا نمیخوام درشت بشما
همین در حد 67 کیلو بشم و میخوام فیتنسی بشه اندامم در این حد ک لباس تو تن قشنگ وایسه همین

برنامه تمرینیم خوب هست؟ والله این مکملهارو هم من خودم نخواستم مربیه گفت االان برات واجبه ک داد

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
مرسی از چوابگوئیتون اما من اصلا نمیخوام درشت بشما
همین در حد 67 کیلو بشم و میخوام فیتنسی بشه اندامم در این حد ک لباس تو تن قشنگ وایسه همین

برنامه تمرینیم خوب هست؟ والله این مکملهارو هم من خودم نخواستم مربیه گفت االان برات واجبه ک داد
به نظر من برنامت خوبه ، مكمل هارو خود مربي داد بهت ؟ خوب اينجور مربيا معلومه كه برا اينكه فروش خوبي داشته باشن واسشون مهم نيست، به همه مي گن پروتئين مصرف كن :D

yar_66

Registered User
لایک‌ها
139
به نظر من برنامت خوبه ، مكمل هارو خود مربي داد بهت ؟ خوب اينجور مربيا معلومه كه برا اينكه فروش خوبي داشته باشن واسشون مهم نيست، به همه مي گن پروتئين مصرف كن :D

آره خود مربیه داد،یعتی یک ماه تمرین کردم بعد اینو داد اما خدائیش مکملش اصل آمریکاست و بیشترش کربوهیدراته
ولی این وعده هاشو اینقدر زیاد میلم نمیکشه بخورم واسه همین اشتهامم کور میکنه

حالا واسه فیتنس این برنامه ک داده باید وزنه سبک بزنم ؟ اصن فیتنس چجوریه وزنه زدنش؟

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
کراتین ومکمل خوردن واسه کسی که 1 ماه کار کرده مثل اینکه بچه ای که هنوز بلد نیست راه بره بخواد دو میدانی تمرین کنه !

شما که نمیخوای وزن اضافه کنی پ دلیگه اینا رو واس چیت گرفتی ؟(انداخته بت)
1 سال که کار کنی بعد اگه خوب رشد نکردی بیا سوال کن نه بعد 10 جلسه :دی

بالا