gholeh_meraj
Registered User
- نوشتهها
- 140
- لایکها
- 37
قیمت باتوجه ب تعداد واحدشه همه قیمتی داره اون 140ت تعداد واحداش بیشتر و بصرفتره
شما اگر سیب زمینی بخورید خیلی بیشتر از این کراتین ها جواب خواهید گرفت .. شما اول باید تصمیم بگیری که میخوای چطوری باشی Fitness کار کنی یا Bodybuilding ... من جای شما بودم Fitness کار میکردم ..
بخور ولی کم بخوری هیچ ضرری نداره
یه مشکلی که دارم این دم و باازدمه یهو انگار میخواد قلبم وایسه وقتی یکم نفس نگه میدارم، و روشنم کنید که من با این وزنم باید مثلا چه وزنه هایی رو بزنم حین تمرین چون یکسریا میگن باید وزنه ای بزنی ک میتونی اما با تمرکز یکسریا هم میگن وزنه زیاد کن کمک بگیر
خب اینجا که دوستان اهل دل جمع شدن منم یه سوال بکنم
به نظرتون وین رو با چی استک کنم ؟ میگن خالی جواب نمیده اخه
15 تا وین خریدم واسه یه ماه دیگه برم پیشواز تابستون ! میخوام تابستون پر رگی داشته باشم !!
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
به نظر من برنامت خوبه ، مكمل هارو خود مربي داد بهت ؟ خوب اينجور مربيا معلومه كه برا اينكه فروش خوبي داشته باشن واسشون مهم نيست، به همه مي گن پروتئين مصرف كنمرسی از چوابگوئیتون اما من اصلا نمیخوام درشت بشما
همین در حد 67 کیلو بشم و میخوام فیتنسی بشه اندامم در این حد ک لباس تو تن قشنگ وایسه همین
برنامه تمرینیم خوب هست؟ والله این مکملهارو هم من خودم نخواستم مربیه گفت االان برات واجبه ک داد
به نظر من برنامت خوبه ، مكمل هارو خود مربي داد بهت ؟ خوب اينجور مربيا معلومه كه برا اينكه فروش خوبي داشته باشن واسشون مهم نيست، به همه مي گن پروتئين مصرف كن