• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
با درود
حدود 3 ماه هست که باشگاه میرم و مدت طولاین است که نتوانستم وزنه ها رو افزایش بدم و عضله سازی کنم! امروز مربیمون گفت که بدنت استپ کرده و نیاز داری که مکمل مصرف کنی و گفت که باید پروتئین 100% ، کراتین یا گلوتامین مصرف کنی! و از اونجایی که از بدن خودم راضی نیستم و مشخصا نیاز دارم که کمی عضله بیارم خواستم بدونم که کدامیک از مکمل های ذکر شده رو باید تهیه کنم و نحوه فعالیتشون چجوری است و اینکه از کجا و به چه قیمتی باید بخرم! مربیمون گفت که برندش مهم نیست اصل بودنش مهمه!
و اینکه آیا مضراتی داره و بعد از یه مدت میشه کنار گذاشت و با بدنسازی بدون مکمل همون فرم رو حفظ کرد؟

مرسی از همگی :)

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
سلام
بستگی به هدفت داره، کراتین وزن رو میبره بالا و زورت رو هم یکم افزایش میده ولی خشک نمیاره بالا.
گلوتامین هم که کمک میکنه دیرتر خسته بشی، در واقع ریکاوریتو سریعتر میکنه.
پروتئین برای افزایش حجم عضلات هست و عضله خشک میاره بالا (بدون چربی یا اینکه آب بره زیر پوستت دقیقا برعکس کراتین)

بستگی به این داره که بخوای چجوری حجم رو افزایش بدی اگه میخوای عضله خشک بیاری پروتئین بگیر ولی این نکته رو هم در نظر داشته باش که برای افزایش حجمت باید تمریناتت خیلی قدرتی تر باشه و بیشتر به عضله فشار بیاری تا رشد کنه اما کراتین معمولا دفعه اول استفاده چند کیلو وزنتو میبره بالا.

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
بزار یه چیزی رو بپرسم! تغذیت چطوریه؟

ببین اگه تغذیه-تمرین و استراحت(شامل خواب-ذهن اروم و...) نداری 1000تا از اینارو هم بخوری بعد یه مدت برمیگردی به جای اولت..اصولی کار کن+اون پولی که میخوای خرج این چیزا کنی(که متاسفانه اوضاع اکثر جنسا بسیار پایین و افتضاحه) برو پیش یه پزشک تغذیه و خرج اون چیزی بکن که اون میگه

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
حدود 3 ماه هست که باشگاه میرم
.
.
.
.
.
مربیمون گفت که بدنت استپ کرده
:-j
شوما به مکمل و پزشک تغذیه و ... نیاز نداری . باشگاهت ُ عوض کن ، مشکلت حل میشه .
سلام
بستگی به هدفت داره، کراتین وزن رو میبره بالا و زورت رو هم یکم افزایش میده ولی خشک نمیاره بالا.
گلوتامین هم که کمک میکنه دیرتر خسته بشی، در واقع ریکاوریتو سریعتر میکنه.
پروتئین برای افزایش حجم عضلات هست و عضله خشک میاره بالا (بدون چربی یا اینکه آب بره زیر پوستت دقیقا برعکس کراتین)

بستگی به این داره که بخوای چجوری حجم رو افزایش بدی اگه میخوای عضله خشک بیاری پروتئین بگیر ولی این نکته رو هم در نظر داشته باش که برای افزایش حجمت باید تمریناتت خیلی قدرتی تر باشه و بیشتر به عضله فشار بیاری تا رشد کنه اما کراتین معمولا دفعه اول استفاده چند کیلو وزنتو میبره بالا.
بـَـه
چطوری محسن جون ؟ از این طرفا ؟

antidote

Registered User
لایک‌ها
57
مهمتر از همه خواب و ارامش فکریه نداشته باشی بالا نمیای
بعدش تغذیه و بعد مکمل
اینایی که تو باشگاه نشستن اسم خودشون مربی گزاشتن هیچ کدوم گه بارشون نیست خیالت راحت !
یه نکته خیلی مهم بت بگم برای بدن سازی باید بلد باشی بدنت رو نگه داری اگه نتونستی اینکارو بکنی
بدون این کاری که داری میکنی بدنسازی نیست ورزشه ...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
مرسی از همه دوستان

تغذیه خودم که خیلی حرفه ای و متناسب با برنامه نیست اما خب به هر حال هر چی گذاشتن جلومون خوردیم دیگه! مخصوصا روزایی که باشگاه میرم سعی می کنم بیشتر بخورم! :دی
قبل از عید خیلی آرامش روانی نداشتم اما بعد از عید کمی بهتر شدم اما از نظر خواب خودم احساس می کنم که کمبود دارم!

قبل از عید با رفیقم می رفتیم باشگاه(که بدلیل مصدومیت دیگه نیومد!) که بدن استخونی داشت اما خیلی سریع پیشرفت کرد با یانکه هیچ چی مصرف نمی کرد و تغذیه رو هم رعایت نمی کرد!!! یه بنده خدایی رو هم می شناسم که بعد از 8 سال یه بدن فوق العاده ساخته و مدعی هست که هیچ مکملی مصرف نکرده و حتی بعضی روزها شام یا ناهار هم نمی خوره!!! چجوری هست که تغذیه و استراحت برای اینا مهم نبوده؟؟؟ :eek:

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام.

برای عضله سازی در بدنسازی معیارهای مختلفی مدنظر هست که باید تحت نظر یک مربی بدنسازی و یک پزشک تغذیه به صورت کاملا حرفه ای پیگیری بشه.

اما به صورت عمومی و جهت افزایش اطلاعات موارد زیر رو توضیح میدم، اما شما رو بدون نظر پزشک و مربی توصیه به انجام دادن این موارد نمیکنم و مکمل شرکت خاصی رو هم ذکر نمیکنم.

بحث اول یک برنامه خوب هست که بتونی عضلات بدنت رو حسابی خسته کنی و اصطلاحا خورد کنی، البته این به معنی فشار خیلی بالا روی بدن نیست، یک برنامه حرفه رو فقط یک مربی حرفه میتونه برای ورزشکارش بنویسه یا اینکه فرد انقدر خبره باشه و آگاهی کامل داشته باشه که خودش تشخیص بده.

دومین مورد تغذیه هست، یک ورزشکار حرفه ای باید تغذیه حرفه ای هم داشته باشه، هر ماده خوراکی رو نخوره و هر موقعی هم غذا نخوره. در این مورد به 10 نکته باید توجه کنی:
1) حداقل 6 وعده غذایی کم حجم اما با کیفیت : این استراتژی کمک به بالا رفتن متابولیسم بدن و تنظیم و ثابت شدن جریان انرژی در طول روز کمک میکنه و احتمال ذخیره انرژی به صورت چربی رو کمتر میکنه.
2)استفاده از کربوهیدرات های پیچیده و پروتئین در هر وعده غذایی: مصرف حدود 30 گرم پروتئین در هر وعده و مصرف کربوهیدرات های پیچیده ه بهترین منابع پروتئین (مرغ، سفیده تخم مرغ، ماهی، گوشت قرمز) بهترین کربوهیدرات های پیچیده (غلات سبوس دار، جودوس برنج قهوه ای، نان های سبوس دار و ...)
3) اجتناب از مصرف کربوهیدرات های ساده : شکر و قند سفید، عسل، نوشابه ها، شیرینیجات، در ابتدای مصرف باعث بالا رفتن قند خون و ترشح انسولین و در این صورت انرژی ذخیره سازی نمیشه، عضلات زود خسته میشن و باعث بیشتر ذخیره شدن چربی میشه.
4) پرهیز از مصرف چربی های مضر و بد و جلوگیری از مصرف نمک زیاد: چربی های بد مانند روغن هایی که معمولا در آشپزی استفاده میشه، چربی های حیوانی و کره، بهترین روغن ها برای یک ورزش کار حرفه ای (روغن زیتون، کره بادام زمینی، روغن کنجد، ماهی و ...) نمک هم به اندازه مصرف بشه، افزایش فشار خون بر اثر مصرف زیاد نمک برای یک ورزشکار حرفه ای یک مانع بزرگ برای فعالیت سنگین هست.
5) آب به مقدار کافی بنوش: کیفیت بافت های عضلانی و عملکرد آن ها و مقاومت در مقابل آسیب دیدگی بستگی به مقدار آب مصرفی شما داره، نوشیدن جرعه جرعه آب در طول روز و در بین تمرین توصیه میشه.
6) اجتناب از مصرف غذاهای آماده (مانند فست فودها): این غذاها پر از نم، قند و چربی های مضر و مواد غیر طبیعی هستند.
7) تغذیه قبل از تمرین فراموش نشود: مصرف یک وعده غذایی کوچک قبل از تمرین که شامل(یک بخش پروتئین، یک بخش کربوهیدرات های پیچیده ) قبل تمرین حدودا 1 ساعت انرژی مورد نیاز تمرین طولانی شما رو فراهم میکنه.
8) وعده غذایی بعد تمرین: یکی از مهمترین وعده های غذایی یک ورزشکار حرفه ای برای جلوگیری از کاتابولیسم (از بین رفتن عضلات) میباشد، مصرف قابل توجه پروتئین در این وعده بسیار مهم هست (حدود 40 گرم) و مصرف کربوهیدرات ها برای ترشح انسولین و تجدید ذخایر گلیکوژنی.
9) مصرف کالری بیشتر در طول روز برای ساخت عضلات بزرگتر: به محض اینکه احساس گرسنگی کردید یک وعده غذایی سبک شامل موارد گفته شده رو تدارک ببینید.
10) مصرف مکمل (توضیح داده خواهد شد.)

سومین مورد بحث مکمل هست، شما به پروتئین ، کراتین و گلوتامین اشاره کردید. من براتون مقداری توضیح میدم:
گلوتامین : نوعی آمینواسید، برای تفکیک عضلات،تجدید انرژی و ریکاوری
کراتین: انواع و اقسام مختلفی داره، که مهم ترین کاری که عموما انجام میدن تجدید انرژی هست.
پروتئین : برای ساخت عضلات مهم و ضروری هست.

در صورتی که شما میخوایید علاوه بر بزرگ شدن عضلات، عضلات تفکیکی و زیبای داشته باشید و رکاوری خوبی هم انجام بدید، مصرف گلوتامین و پروتئین توصیه میشه. این کار علاوه بر کمک به ریکاوری انرژی، در کنار یک **** غذایی مناسب و تمرین خوب، باعث بزرگ شدن عضلات و تفکیک عضلات خواهد شد.

موارد دیگری هم مثل استراحت در طول روز، مخصوصا خواب شبانه، و ... مهم هستند.

اگر سوالی بود در خدمتم
موفق باشید.

Last edited:

tse trader

Registered User
لایک‌ها
65
تحقیقات نشان می دهد که ویتامین «ای» در مقابل بسیاری از بیماری ها به بدن کمک می کند و سلول ها را از انواع مشخصی از آسیب ها حفظ کرده، طول عمر آنها را افزایش می دهد. این خاصیت ویتامین «ای» در طول زمان باعث کند شدن آسیب سلولی میشود که به طور طبیعی با افزایش سن اتفاق می افتد.

ویتامین «ای» بدن را در مقابل بعضی از اختلالات حفظ می کند و به درمان بعضی دیگر از بیماری ها کمک می کند.

سرطان. ویتامین "ای" نقش مهمی در درمان در بسیاری از سرطان ها از جمله سرطان پوست، دهان و گلو، معده، روده بزرگ پستان و غذه پروستات ایفا می کند. همچنین خطر ابتلا به سرطان های ریه، مری و دهانه رحم را کاهش می دهد به نظر می رسد ویتامین «ای» از طریق پیام های کنترلی اکسیژن مانع از رشد سلولهای طبیعی بدن را در مقابل اثرات شیمی درمانی حفظ می کند، اما سلولهای سرطانی زخم پذیر را باقی می گذارد.

حملات و سکته های قلبی. ویتامین «ای» مانع از انسداد شریان ها توسط «کلسترول تبدیل شده به فرم خطرناک»» میشود. هم چنین ویتامین «ای»» یک صد انعقاد قوی است که به جریان راحت تر خون در شریان هایی که دارای پلاکهای چربی چسبیده به دیواره هستند کمک می کند.

بیماریهای سیستم ایمنی. این بیماریها دفاع بدن را در مقابل بیماری کاهش می دهد، اما ویتامین «ای» سطح ایمنی بدن را در مقابل آنها بالا می برد.

بیماریهای وابسته به سن. ویتامین های «ای» از پیشرفت بعضی از بیماریها مانند بیماری آلزایمر که باعث کاهش قدرت ذهنی و فیزیکی میشود، جلوگیری می کند.

آب مروارید و دژنراسیون ماکولر. ویتامین «ای» می تواند با این بیماریها که باعث کاهش دید و کوری میشود، مقابله کند.

دیابت. ویتامین «ای» خطر بیماری قلبی را که افراد مبتلا به دیابت کاهش می دهد.

ویتامین «ای» همچنین در موارد زیر کمک کننده است:

▪ کند کردن پدیده پیری سلول ها و بافتها.

▪ تقویت فرد در مقابل آلوده کننده های محیط.

▪ نگهداری و سلامت سلولهای قرمز خون و مقابله با کم خونی.

▪ درمان اختلالات وابسته به «چربیهای بدهضم».

▪ مؤثر در درمان بیشتر بیماریهای پوستی.

▪ کمک به بهبود سریعتر زخم ها.

▪ کمک به درمان اختلالات تولید مثل.

▪ کاهش ناراحتی های قبل از شروع قاعدگی.

▪ کاهش علایم و نشانه های لوپوس

● منابع غذایی:

غذاهایی که شامل میزان قابل توجهی از ویتامین «ای» هستند عبارت است از: آجیل (شامل بادام، فندق، و گردو)، تخم آفتابگردان، روغن ذرت، مارگارین، مایونز، روغن سبزیجات فشرده شده خنک،‌ شامل ذرت، گل آفتابگردان، سویا، دانه پنبه، کانولا، و سبوس گندم (غنی ترین منبع)، اسفناج و کلم پیچ، سیب زمینی و تمیس.

● اشکال دیگر:

شما می توانید فرآورده های طبیعی یا مصنوعی (ساختگی) ویتامین "ای" را انتخاب کنید. پزشک معالج شما معمولاً شکل طبیعی آن را توصیه می کند (دی- آلفا- توکوفرول). شکل ساختگی آن دل-آلفا- توکوفرول نامیده میشود.

ویتامین «ای» به صورت کپسول، قرص و ژل نرم در اختیار است و به میزان های ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۵۰۰، ۶۰۰ و ۱۰۰۰ موجود است.

برای افرادی که در هضم چربیها مشکل دارند ویتامین «ای سوکسینات» ("dry-E") بهتر است.

● نحوه ‌مصرف:

ویتامین «ای» معمولاً غیرسمی است. میزان زیاد آن (خیلی بیشتر از ۱۲۰۰ واحد روزانه) می تواند باعث تهوع، نفخ، اسهال و طپش شود.

در صورتی که فشارخون دارید و یا اینکه از رقیق کننده های خون نظیر کومادین یا وارفارین استفاده می کنید قبل از مصرف ویتامین «ای» با پزشکتان مشورت کنید.

● تداخل های احتمالی:

تداخلات ممکن در مورد ویتامین «ای» شامل موارد زیر است:

▪ مانع از جذب ویتامین «کا» (که به انعقاد خون کمک می کند) میشود.

▪ باعث افزایش خطر خونریزی غیرطبیعی در افرادی که ضد انعقاد مصرف می کنند، میشود.

▪ با مصرف مکمل های آهن، از بین می رود و در صورت مصرف کلسترامین و کلستی پول جذب آن کاهش می یابد.

▪ استفاده بدن از ذخیره های ویتامین «آ» را افزایش می دهد، افزایش جذب ویتامین «ای» می تواند ذخیره های ویتامین «آ» بدن را کاهش دهد.

▪ افزایش جذب در صورت همراهی با سلنیوم (یک عنصر کمیاب موجود در غذاها).

▪ کاهش جذب در صورت مصرف زیاد الکل.

ویتامین ای بعد از تمرینانت شدید ورزشی باعث بازسازی سریع سلولهای تخریب شده از ورزش میشود و همچنین سیستم ایمنی بدن را که بعد از تمرین شدید در ضعف مطلق قرار دارد تقویت میکند و یک آنتی اکسیدان قوی میباشد و باعث از بین رفتن سریع درد عضلانی میشود پس حتماً بعد از تمرین از تمرین از ویتامین e استفاده کنید ونتایج آن را ببینید.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
فک کنم تو بدنسازی بیشتر برای کش اومدن پوست استفاده بشه ؟!

cjsaeed

Registered User
لایک‌ها
51
فک کنم تو بدنسازی بیشتر برای کش اومدن پوست استفاده بشه ؟!
این ویتانین واسه استحکام و سفت تر شدن پوست بدن میشه
همینطور برای خیلی چیزای دیگه مثل ترمیم پوست و از این جور چیزا استفاده میشه

leksoz

Registered User
لایک‌ها
23
با عرض سلام
دوستان عزیز نیاز به یک پروتین خوب دارم 100% و اینکه ایزوله نباشه....وزن تقریبی 3 کیلو
ایا دوستان چیز مناسبی سراغ دارند؟
محصولات دوبیس رو که نمیخوام...
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنن...

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
با عرض سلام
دوستان عزیز نیاز به یک پروتین خوب دارم 100% و اینکه ایزوله نباشه....وزن تقریبی 3 کیلو
ایا دوستان چیز مناسبی سراغ دارند؟
محصولات دوبیس رو که نمیخوام...
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنن...

سلام
تا چقد ميخوايد هزينه كنيد؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
درود

نیترو تک 4پوندی 350 تومان

مایفوژن الیت 4 پوندی 340 تومان

مکمل ها مستقیم از bodybuilding خریداری میشود.

leksoz

Registered User
لایک‌ها
23
من تا 250 تومن مبخوام هزینه کنم...
بادش بخیر نیترو تک 3 کیلویی 70 هزار تومن بود...

amin734mo

Registered User
لایک‌ها
561
در ادامه مطالب بالا

شما کمی تغذیه ات رو بهتر کن و برنامه تمرینت رو عوض کن. من ندید میگم که برنامه شما سنگین هستش و باید حجمشو کمتر کنی
حتی برنامه شوک دهنده هم لازم نیست

بدن تو سه ماه که ایست نمیکنه

بدنسازی حوصله زیاد میخواد
برنامه سما هم ظاهرا اشتباه زیاد داره چون با برنامه اول (حتی برنامه ضعیف) بدن رشد میکنه

راه ساده اینکه ببینید برنامه تون خوبه:

1. عضلات باید دم کنند و 2 روز بعد دچار درد و گرفتگی (از نوع خوبش) بشن. باید حس کنید بعد از تمرین عضله کاملا ناتوان شده: مثلا خودم بعد از تمرین خوب سینه نمیتونم دستامو بشورم یا بعد از تمرین سنگین پا اگه تا 2 ساعت نرم دستشویی (سنتی) دیگه نمیرم چون نشستم دیگه نمیتونم پاشم
2. جلسه بعدی که همون عضله رو میخواهید تمرین بدید، عضله مد نظر باید کاملا ریکاوری شده باشه

پ.ن: اصل مهم ناتوان کردن عضله در کمترین زمان هستش

بالا