شما مشخصاتت از جمله قد و وزن و سن و سابقه تمرینت و هدفت رو بگو تا بچه ها راهنماییت کنن.پروتئین با امینو خوبه یا گلوتامین؟
موفق باشی
شما مشخصاتت از جمله قد و وزن و سن و سابقه تمرینت و هدفت رو بگو تا بچه ها راهنماییت کنن.پروتئین با امینو خوبه یا گلوتامین؟
تاثیر خوبی که داره ولی به چه قیمتی؟!!!!از دوستان كسي اين تستسترون رو استفاده كرده ؟ تاثير خوبي داره ؟
:-jحدود 3 ماه هست که باشگاه میرم
.
.
.
.
.
مربیمون گفت که بدنت استپ کرده
بـَـهسلام
بستگی به هدفت داره، کراتین وزن رو میبره بالا و زورت رو هم یکم افزایش میده ولی خشک نمیاره بالا.
گلوتامین هم که کمک میکنه دیرتر خسته بشی، در واقع ریکاوریتو سریعتر میکنه.
پروتئین برای افزایش حجم عضلات هست و عضله خشک میاره بالا (بدون چربی یا اینکه آب بره زیر پوستت دقیقا برعکس کراتین)
بستگی به این داره که بخوای چجوری حجم رو افزایش بدی اگه میخوای عضله خشک بیاری پروتئین بگیر ولی این نکته رو هم در نظر داشته باش که برای افزایش حجمت باید تمریناتت خیلی قدرتی تر باشه و بیشتر به عضله فشار بیاری تا رشد کنه اما کراتین معمولا دفعه اول استفاده چند کیلو وزنتو میبره بالا.
این ویتانین واسه استحکام و سفت تر شدن پوست بدن میشهفک کنم تو بدنسازی بیشتر برای کش اومدن پوست استفاده بشه ؟!
با عرض سلام
دوستان عزیز نیاز به یک پروتین خوب دارم 100% و اینکه ایزوله نباشه....وزن تقریبی 3 کیلو
ایا دوستان چیز مناسبی سراغ دارند؟
محصولات دوبیس رو که نمیخوام...
ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنن...
من تا 250 تومن مبخوام هزینه کنم...
بادش بخیر نیترو تک 3 کیلویی 70 هزار تومن بود...