دوست عزیز ، من کاری به bodybuilding ندارم مگه شما طبق نظر سنجی خرید میکنید یا به کیفت محصول نگاه میکنید ! هرچی bodybuilding بگه از نظر شما صحیح ؟ بعدشم من فقط نام ی محصول رو بردم نه اونایی
که شما لیست کردید . بهتر از شما هم در جریانم که سل تک اسم شرکت نیست و محصوله. الان شما توی اروپا و انگلیس نگاه کنید خیلی کم هستند افرادی که از این برند خرید کنن چون واقعن گرون هست و نسبت به برند های دیگه از کیفیت پایینتری برخورداره
کیفیت محصول رو یا باید مصرف کنید تا بفهمید که ممکن نیست همه محصولات رو امتحان کنید یا به نظرات مصرف کننده ها و ریویوهاشون توجه کنید!!!!بادی بیلدینگ رده بندی محصولاتش طبق ریتینگیه که یوزرها دادن معلومه خوب این قضیه واقعا سنده و با اهمیته!!!وقتی محصولی با 2000 تا ریویو نمره 8 از 10 داره خوب نشون دهنده کیفیت محصول و رضایت مصرف کنندست دیگه!!!باید از روی لیبل قضاوت کنم؟!!خوب 100 تا بی سی ای ای مختلف میشه دید همه با نسبتهای تقریبا مشابه رو لیبلشون و همه مدعی هستند محصولشون با کیفیته!
چرا عصبانی میشی حالا ای حرفه ای؟شما فرمودید سل تک!!!(که البته منظورتون ماسل تک بوده وخیلی هم خوب و بهتر از من در جریانید!!!!)
من اصلا از سایتک اسمی نبردم کلا گفتم این که برندی برای شما شناخته شده هست یا نیست دلیل بر باکیفیت بودن یا بی کیفیت بودنش نیست!به همین سادگی!!!در ضمن کنجکاو شدم بدونم از کجا می دونید محصولاتش بی کیفیته و یا توی اروپا کم فروشه؟!!!