creatine metrex advay
لتفا راهنمایییم کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من این کراتین 300 گرمی رو میخوام بگیرم ، یکی از دوستان پیشنهاد داده Scitec Nutrition® - 100% CREATINE MONOHYDRATE قبلا Olimp و MN هم استفاده کردم ، هیچ مالی نبودن :دی ، کسی این Brand رو مصرف کرده اصلش الان تو بازار چنده؟؟؟
محصولات Scitec Nutrition حرف نداره دوست گلم,انگلیسیه اگه اشتباه نکنم
کراتینش رو مصرف نکردم اما اون زمان که اصلش گیر میومد یه وی 5 کیلویی از این برند گرفتم خیلی عالی بود,الان همون وی طرفای 500 تومن باید باشه
یه مدت تقلبی هاش مثل نقل و نبات ریخته بود تو بازار,الان رو نمی دونم
ممنون دوست عزیز
قیمتش رو بر فرض اینکه اصل باشه الان دقیقا نمیدونید چقدره ؟؟ من تو هر سایتی که چک میکنم یه قیمتی زده ، یه جا 12 یورو و یه جا 20+ یورو
ممنون دوست عزیز
قیمتش رو بر فرض اینکه اصل باشه الان دقیقا نمیدونید چقدره ؟؟ من تو هر سایتی که چک میکنم یه قیمتی زده ، یه جا 12 یورو و یه جا 20+ یورو
تا زمانی که برند های معروفی مثل Gaspari ، Universal ، celltech ، BSN و غیره هستند این قبیل برند ها حرفی برای گفتن ندران
تا زمانی که برند های معروفی مثل Gaspari ، Universal ، celltech ، BSN و غیره هستند این قبیل برند ها حرفی برای گفتن ندران
اولا سل تک برند نیست نام مکملیه که شرکت ماسل تک ارائه می کنه!!!
ثانیا شما سایت مطرحی مثل بادی بیلدینگ روچک کنید و محصولات پرفروشش رو ببینید!
شرکتهایی مثل ماسل فارم/سایویشن/سلوکور/یو اس پی لبز/پرومرا اسپورت و...محصولات فق العاده ای ارائه می کنند!این که برندی از نظر شما یا بعضی دیگه از دوستان شناخته شده نیست دلیل بر بی کیفیت بودن محصولات اون برند نیست!
گاسپاری توی 50 تا محصول پرفروش بی بی هیچ محصولی نداره!در حالی که ماسل فارم 7 تا محصول توی تاپ فیفتی داره!!
بچه ها من این کراتین 300 گرمی رو میخوام بگیرم ، یکی از دوستان پیشنهاد داده Scitec Nutrition® - 100% CREATINE MONOHYDRATE قبلا Olimp و MN هم استفاده کردم ، هیچ مالی نبودن :دی ، کسی این Brand رو مصرف کرده اصلش الان تو بازار چنده؟؟؟
اولا اون نظران نظرات بادی بیلدینگ نیستش و نظرات خود خریدارانی هستش که اون محصول رو خریدن و ازش استفاده کردن
در ثانی شما از کجا میدونید که توی اروپا خیلی کم خریدار داره؟؟
بادی بیلدینگ فروش جهانی داره و میشه تو ایران هم بری هر چی میخوای خرید کنی و دوستانی هستن که برات بیارن ( البته به خاطر دلار وو.. گرون در میاد ولی 100% از محصولات وارداتی دوبی بهتر و با کیفیت تر هستش )
شما بر چه اساسی کیگین که کیفیت پایینی دارن؟؟!!
ماسل فارم و اپتیمم و بی اس ان جزو بهترین تولید کننده ها هستن !
اتفاقا محصولاتی مثل الیمپ که ساخت ارو÷ا و لهستان هستش خیلی گرون تر هستش
خود بادی بیلدینگ چون خرید خیلی کلی داره قیمت هاش هم نسبت به فروشگاه های دیگه کمتر هستش و بری سایتش خودت میبینی