اول از همه بگم که همه چربی سوز ها عوارضی دارن حتی سوما که میگن کم عارضه ترینه!
در کل من همه رو مصرف کردم از Hydroxycut Hardcore x تا Mitotrpin و ...
شخصا میگم سمت Lipo نرو مخصوصا سری های معمولیش... ریزش مو داره شدید!
Hydroxycut هم عالیه ولی به شرطی که حتما **** درست حسابی بگیری، مصرف کربوهیدارت رو بیار پایین و پروتیین رو ببر بالا، هر چقدر از صبح به سمت شب پیش میره تو مصرف کربو رو کمتر کن...
3 روز شدید هوازی کار کن صبح ها ناشتا یا اگر وقت نداری عصر ها حدود ساعت 6-7 سه روز دیگش هم حتما توی خونه یا باشگاه تمرینات شکم انواع و اقسام از زیر شکم بگیر تا بالا....
محصولات گاسپاری هم خوبه و توی ایران هنوز تقلبی هاش زیاد نشده، اگر میتو تروپین مصرف میخوای بکنی حتما با اون یکی محصول چربی سوزش به نام سیتولین دوره ای مصرف کن که دستورش توی کاتالوگش هست... 2 برابر نتیجه میگیری!
من Animal Cuts هم استفاده کردم که اگر گیرت بیاد که نمیاد اونم عالیه ولی من از انور آوردم...
موفق باشی سوالی بود در خدمتم
اگر کارتون با 1 فنجون قهوه یا مکملش حل نشد، میری داروخانه یه بسته قرص T3 میگیری نیم ساعت قبل تمرین میخوری + کافیین اون وقت طعم چربی سوزی رو میفهمی!
اگر میخوای بازم چربی سوزی تشدید بشه به همراه اینا از مکمل پمپ دهنده شرکت ها مثل Nitrix شرکت BSN استفاده کن...
پ.ن: این روش عوارض داره... اگر انجام دادید با احتیاط چون بنیه قوی و سابقه تمرین زیاد میخواد...
sh3ll نکن اینکارارو
بترس از اینکه به عاقبت حاج فتاح دچار بشی :happy:
گلم تو می گی لیپو 6 ریزش مو میاره نخور بعد بر می داری t3 تجویز می کنی که کمترین عارضه اش ریزش مو هست :happy: طپش قلب و آریتمی و شوک عصبی و اختلال در عملکرد غده تیروئید بعنوان یکی از مهمترین غدد درونریز از عوارض مصرف بی دلیل و حتی بادلیل t3 می تونه باشه
والله فوق تخصص غددشم وقتی می خواد t3 تجویز کنه دستش می لرزه . تو عجب آرامشی داری
نکن اینکارارو
داداش متاسفانه تو اینترنت رفرنس پیدا نکردم
اخه من تو ی یه مجله خوندم شرمنده یادم نیست
بهر حال این سایت گاسپاریه خواستید یه نگاهی بندازید
http://www.gasparinutrition.com/Home/AllProducts/Mitotropin/ProductProfile/tabid/85/Default.aspx
آخه اصلا چنین چیزی که شما گفتی صحت نداره که بخواد رفرنسش باشه یا نه
اگر بخوایم به مراجع اینترنتی استناد کنیم در همون سالهایی که شما فرمودید این lipo 6 بوده که بعنوان بهترین انتخاب شده نه مایتوتروپین
کلا هیچ رفرنس خاصی برای تعیین بهترین مکملها نیست به جز سایت bodybuilding.com که یوزرهاش رای میدن و انتخاب می کنند.
الان چند ساله لایپو۶ و هیدروکسی کات و انیمال کاتس در صدر هستند
۲۰۰۵-۷ لایپو ۶ بهترین بود
امسال OxyELITE Pro در صدره پرفروشهاست فعلا.
2009 Nutrex Lipo 6x
2008 Nutrex Lipo 6
دقیقا منم منظورم همین بود
کلا تاپیک ورزشهای قدرتی شده تاپیکی که هرکی هرچی دلش خواست می گه بدون سند و مدرک
البته میتوتروپین رو خیلی ها تعریف می کنن ( اگرچه در مورد عوارضشم هشدار می دن ) اما بهترین چربی سوز شدنش دیگه از اونحرفاس
ضمن اینکه من همون لیپو 6 رو هم الکی برای کسی که یکماه هم نیست ورزش می کنه توصیه نمی کنم
چه برسه به بقیه چربی سوزها
رفیق تنها راه : عمل جراحی هست
مرگ یه بار شیون یه بار
عمل کن هرچی چربی داری بریز دور
خلاص
دوست عزیز
هیچ پزشک متعهدی برای کسی که اولا جوان هست دوما حداکثر 10-12 کیلو اضافه وزن داره سوما هیچوقت ورزش و **** نداشته که ببینه چطور می تونه وزن کم کنه ، جراحی تجویز نمی کنه و دست به چاقو نمی بره
امروزه در دنیای متمدن ( کشورهای غربی از خدا بی خبر ) تزریق آمپول رو هم سعی کردن محدود کنن اونوقت اینجا برای یک جوونی که با کمی اراده و اصلاح تغذیه می تونه براحتی وزن کم کنه جراحی توصیه می کنیم !
منظور از T3 همون LT3 (سیتومل ) هستش دیگه؟
بابا نزن این حرف رو مگه بنده خدا جونش رو از سر راه آورده.
پ.ن:
LT3یکی از دو هورمون (LT3 / LT4)تولید شده در تیروییده و ۴ -۵ برابر قوی تر از LT4هستش!
یکی از بارزترین عوارضش اینه که بعد از اتمام دوره ممکنه تیروییدتون دچار کم کاری بشه و دیگه یه عمر مصیبت دارین!
اگه دچار کم کاری تیرویید بشی دیگه آب بخوری وزنت میاد بالا!
تایید می شه
اغلب هورمون تیروئید بهمراه بافت چربی بافت عضله رو هم تخریب می کنه
ضمن اینکه بعلت تعریق فراوان عمدتا آب بدن از دست میره نه بافت چربی
ضمن اینکه هیچوقت به کسی که تابحال هیچ چربی سوزی مصرف نکرده نمیاد دارو بدهند ! دارو اغلب برای حرفه ای ها هم آخرین گزینه هست
و در آخر اختلالی که با ورود هورمون t3 در عملکرد غده تیروئید ایجاد می شود می تواند بصورت دائم باقی بماند و این یعنی یک عمر عذاب همه جانبه
ممنون آقا حامد بابت راهنمایی
عوارض اینها بعد از قطع مصرف هم باقی میمونه یا از بین میره ؟
بین Animal Cuts و Mitotrpin و محصول جانبیش که گفتید شما کدوم را پیشنهاد می کنید ؟
میشه به جای پروتیین خوراکی (گوشت مرغ و ... ) از مکمل پروتیین در کنار اینها استفاده کرد ؟
دوست عزیز شما 2 ماه ورزش کن و **** اصولی بگیر
اونوقت اگر بازم احساس کردی لازمه برو سراغ مکمل چربی سوز و پروتئین و ...
شما اول ببین اصل تحمل **** و ورزش رو برای مدت 2 ماه داری ؟ هیچ مربی باوجدانی به کسی که روز اول باشگاهشه مکمل توصیه نمی کنه بخصوص چربی سوز
شما 1-2 ماه بدون مکمل ادامه بده با تمرین هوازی و **** ( بدون این دوتا خدا هم نمی تونه کمکت کنه چه برسه به 4 تا قرص )
اگر مشکلی در کاهش وزن داشتی اونوقت به مکمل هم می رسی اونم نه هر مکملی
شما اول از مکملهای چربی سوز مرسوم استفاده می کنی بعد می ری سراغ دارو .
باور کن دارو برای کسی که می خواد مسابقه بده هم آخرین گزینه هست .