تقریبا 4 ماه پیش بود از یکی از دوستانم راجع به شاخه هایی از آمینو اسیدها که ترشح هورمون رشد رو به میزان عجیب و طولانی مدتی بالا می برند شنیدم و می گفت تو کانادا روش خیلی دارن کار می کنند، یک هفته پیش با یک موضوع مشابه برخورد کردم، مسئله ای که اخیرا هم داخل ایران بین بدنسازها مطرح شده، استفاده از داروهایی با نام های
(Growth Hormone Releasing Peptide-2 (GHRP-2
(Growth Hormone Releasing Peptide-6 (GHRP-6
(Hexarelin (HEX
(CJC-1295 (Long-acting Growth Hormone Releasing Hormone Analog
(Fragment 176-191 of HGH (Human Growth Hormone
(Pegylated Mechano Growth Factor (PEG MGF
Melanotan-2
که تاثیر ظاهری این داروها در مقایسه با استروئید رو معادل 1 سال به 10 سال می دونن، من توضیح مختصری راجع به هرکدام پیدا کردم می دم و از دوستان خواهش می کنم هر اطلاعاتی دارن در اختیار بگذارند، ضمنن این داروها در مرحله تحقیق هستند و با این وجود می بینم خیلی افراد تحت تاثیر اثر عجیب این داروها سمتش می رن و استفاده می کنن که به نظر من منطقی نیست.
GHRP2
خانواده کوچکی از پپتیدها هستند که محل اثر گذاریشون غده هیپوفیز و هیپوتالاموسِ که موجب ترشح هورمون رشد در بدن می شه.مکانیزم GHRP2,GHRP6 و Hexarelin مشابه هم هست و HEX از دیگر محرکها قوی تره و باعث بالا رفتن سطح کوریتوزول و پرولاکتین می شه، GHRP2 ضعیف تره و سطح کوریتوزول و پرولاکتین رو کمتر بالا می بره، GHRP6 از اون هم ضعیف تره و تا دوز 100mcg تاثیری رو کوریتوزول و پرولاکتین نداره(دوز باید بالاتر از 100mcg باشه)
طریقه مصرف این 3 تقریبا مشابه همه :
4 ماه بین 1تا6 بار در روز از 25 تا 50mcg شروع می شه و بالا می ره و دوباره به همین دوز بر می گرده(هرمی)
نحوه تزریق مشابه انسولین در شکمه که باید 2 ساعت یعد از یک وعده غذایی یا 1 ساعت قبل وعده باشه و فاصله بین هر تزریق 3 الی 4 ساعت باشه
GHRP6 به عنوان anti aging به کار می ره و گفته شده اگر GHRP2 و GHRP6 رو در میزان دوز صحیح مصرف کنن هیچ side effect نداره(البته هنوز جای تحقیق باقیه!)
CJC 1295
از 30 آمینو اسید تشکیل می شه و مهمترین ویژگی این دسته طولانی بودن رمان ترشح بعد از تزریقه، حدودا تا دو هفته بعدش هم ترشح هورمون رشد بالا می مونه
سنتز پروتئین رو افزایش می ده و زمان ریکاوری بافت ها و ترمیم رو به حداقل می رسونه و تولید بافت عضلانی جدید می کنه، چگالی استخوان رو بالا می بره و ایمنی بدن رو هم افزایش می ده، از زمانی که CJC به بازار اومد تقریبا جای GHRP2 , GHRP6 رو گرفت چون همون اثر رو تو زمان طولانی تری از طریق چسباندن خودش به آلبومین رو داره
NeoFragment 176-191
بحث چربی سوزی هورمون رشد بر اساس قسمت انتهایی مولکول اونه که شامل 176-191 آمینو اسیده که کمتر از 10 درصد کلش رو تشکیل می ده، بر اساس این قضیه این دارو بدست اومد که اثر تجزیه و تحلیل چربیش 12.5 برابر هورمون رشده! می گن side effect های هورمون رشد رو نداره و سطح IGF-1 رو هم بالا می بره که خواص anti aging می شه.
طریقه مصرف 3 وعده تزریق در 24 ساعت :
1000mcg قبل از صبحانه
1000mcg قبل از ناهار
1000mcg نیم ساعت قبل از تمرین
اگر تمرین نمی کنید
2 وعده 1000mcg یا 1500mcg اولی
NeoGF
عملکردی مشابه IGF-1 داره که دسته بندی بافت های عضلانی اولیه و باعث به اصطلاح بالغ شدن آنها می شه، تفاوت MGF با IGF-1 اثرگذاری روی گیرنده های مختلفیه، در ابتدا این دارو به سرعت در بدن تجزیه می شد، اما از طریق چسبانده شدن به مولکولهای پلی اتیلنی اکلی تونستن اون رو داخل خون بدون تجزیه شدن نگه دارن و عمرش رو زیاد کردن، حدودا با 2 3 تزریق در هفته.راجع به این هم گفته شده side effect مشاهده نشده.
نحوه استفاده :
5 الی 6 هفته، 2 3 بار در هفته است، 1 الی 2 ساعت قبل از تمرین تزریق می شه، محدوده دوز 1000mcg در هر 24 ساعت
NeoTan
این جالب ترین دارویی بود که دیدم، یک ماده مصنوعی از هورمون پپتیدی ملانوکروتینه که از طریق تحریک ترشح ملانین باعث برنزه شدن پوست می شه! 5 می 2010 italian medicine agency برای درمان حساسیت به نور این دارو رو تایید کرده، و مهمترین بخش قضیه تغییر رنگ پوست بدون دردسرهای سرطان پوست و .... این دارو افزایش میل ج ن س ی رو هم در پی داره
طریقه مصرف 1mg در روز تا به رنگ دلخواه برسید، زمان لازم هم 1 تا 3 هفته است
مطالب بالا صرفا جهت اطلاع از سمت و سویی که بشر داره می ره داره نه تشویق و ترغیب افراد به استفاده، البته داخل ایران این مطالب هنوز شناخته شده نیست و خوشبختانه دستیابی به آنها هم بسیار سخته و بسیار هم گران تمام می شه.اگر منطقی باشیم هنوز این تحقیقات کامل شده نیستند و بهتره در حد درمان بیماریها استفاده بشن تا زیبایی بدن ما
از دوستان هم خواهش می کنم اگر کسی مطلبی داره در اختیار بزاره، پپتیدها نسل بعدی درمان بیماری های انسانن
استفاده هم زمان cjc 1925 و ghrp2 با دوز روزانه 100 میکرو گرم 3 بار در روز نتایج حیرت اوری رو به وجود میاره که با 100 تا دوره استروئیدی هم نمیشه انتظار داشت
عوارض خیلی کمی هم داره
من سایت های خارجی رو که نگاه میکردم به جز گرسنگی عوارض دیگه ای رو گزارش نکرده بودند