• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
دز بالای کراتین یعنی اینکه مثلا یارو بیاد یه دفعه 100 گرم کراتین بخوره که دیگه این میره راه همه چیزو میبنده
ولی اینکه بیاد برای هر وعده تمیرن 10 گرم مصرف کنه به هیچ جای بدن آسیب نمیرسونه ( مگر به قول دوستان طرف مشکل حاد کلیوی داشته باشه از قبل)

در مورد ترکیبش با ویتامینها هم در یک سری موارد و با برخی ویتامینها بهتره که یک مقداری فاصله بینشون باشه چون درصد کمباینش رو ما نمیدونیم و اگر درصدش درست باشه اثر همدیگه رو از بین نمیبرن و بالعکس تقویت هم میکنن
برای مثال کارتین پروکمپلکس اوپتیموم خودش دارای کلی ویتامین هست و یا پمپها هم کراتین دارن و هم کلی ویتامین ولی همون درصده رو تو لابراتوار تست کردن و درصد مخلوط کردن که نتیجه بهتر بده
پس بهتره اگر خودتون میخواهید با هم مصرف کنید یه نیم ساعت فاصله بندازین بینشون

در ضمن کراتین و پروتئین غذای عضله هستن و یک سری که میگن دوره برداشتم کراتین دو ماه میخورم به نظرم اشتباه محض هست چون این استروئید نیست که دوره بر داری بلکه باید برای رشد و شکل گرفتن عضله تو تمرینات سخت استفاده کنید و فقط بهتره مثل دوستی که بالا فرمودن هر دو ماه یک یا دو هفته استراحت بدین
در مورد کلیه و کبد هم خوب بهتره با آب فراوون میل بشه که کلیه راحت تر باشه و میشه هر دو ماه یکبار اون یک هفته آف رو چیزی مثل لیورگل خورد که کبد کاملش شستشو بشه

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
کراتین 50ساله داره مصرف میشه بدنسازی70درصدش تجربیه پس هی دکتر دکتر نکن.من سالی 1کیلو استفاده میکنم. هر 2ماه 2هفته اف میدم نمیخاد مقاله هاتو بزاری .شما نخور تاسرطان نگیری.

امیدوارم تاوانشو وقتی سنت رفت بالا 40 ندی ;)

دوست من سر همین مکمل ها افتاد مرد.
دکتر و علم برای امثال تو که زندگیشون رو سعی و خطاست نیست.برا امثال منه که شاید یاد تو هم بدیم!
ضمنا هروقت4تا سابقه اینجا داشتی طرز حرف زدن تو فروم هم یاد میگیری
موفق باشی

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
دز بالای کراتین یعنی اینکه مثلا یارو بیاد یه دفعه 100 گرم کراتین بخوره که دیگه این میره راه همه چیزو میبنده
ولی اینکه بیاد برای هر وعده تمیرن 10 گرم مصرف کنه به هیچ جای بدن آسیب نمیرسونه ( مگر به قول دوستان طرف مشکل حاد کلیوی داشته باشه از قبل)

در مورد ترکیبش با ویتامینها هم در یک سری موارد و با برخی ویتامینها بهتره که یک مقداری فاصله بینشون باشه چون درصد کمباینش رو ما نمیدونیم و اگر درصدش درست باشه اثر همدیگه رو از بین نمیبرن و بالعکس تقویت هم میکنن
برای مثال کارتین پروکمپلکس اوپتیموم خودش دارای کلی ویتامین هست و یا پمپها هم کراتین دارن و هم کلی ویتامین ولی همون درصده رو تو لابراتوار تست کردن و درصد مخلوط کردن که نتیجه بهتر بده
پس بهتره اگر خودتون میخواهید با هم مصرف کنید یه نیم ساعت فاصله بندازین بینشون

در ضمن کراتین و پروتئین غذای عضله هستن و یک سری که میگن دوره برداشتم کراتین دو ماه میخورم به نظرم اشتباه محض هست چون این استروئید نیست که دوره بر داری بلکه باید برای رشد و شکل گرفتن عضله تو تمرینات سخت استفاده کنید و فقط بهتره مثل دوستی که بالا فرمودن هر دو ماه یک یا دو هفته استراحت بدین
در مورد کلیه و کبد هم خوب بهتره با آب فراوون میل بشه که کلیه راحت تر باشه و میشه هر دو ماه یکبار اون یک هفته آف رو چیزی مثل لیورگل خورد که کبد کاملش شستشو بشه
تایید میشه
بحث سر دوز بالاست
گرچه من استراحت و این ها رو علمی نمیدونم
آسیب به کلیه یا کبد قرار نیست به این راحتی برگشت پذیر باشه که با یک هفته استراحت همه چی حل بشه
در هر حال من هیکلم رو فقط با ورزش بدون مصنوعات و مکمل ساختم و نهایتا مولتی ویتامین میخوردم
تفاوت من با بقیه اینه که من 2 ماهم ورزش نکنم هیکلم تکون نمیخوره.چون به چیزی وابسته نبوده

john.alexis

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام

تجربه که من داشتم اینه که کراتین قلابی ضرر داره وگرنه از کراتین اکثر ورزشکارا استفاده میکنن ..

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
سلام

تجربه که من داشتم اینه که کراتین قلابی ضرر داره وگرنه از کراتین اکثر ورزشکارا استفاده میکنن ..

آره
اون که قوزه بالا قوزه
ولی واقعا سخته جنس اصلی پیدا کردن
شما ببینید جنسی که تو سایت بی بی زده 40دلار تو آمریکا اینجا دارن 120 تومن میفروشن
با دلار 3300 حساب کنی و کلی هزینه پست یا حمل تا اینجا اون محصول کم کم 200تومن پولشه
این یعنی اکثر جنسا تقلبیه

SeNt from my iphone 1.5 using tapale HD

saeid450

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوستان
من میخواسم طی 20 روز 7-8 کیلو اضافه کنم چون باید این کارو بکنم

من کیک بوکس کار میکنم و ی روزهای فرد میرم روزهایی که میرم ی وعده صبح و یک وعده دو ساعت مونده به باشگاه و یک وعده هم بعد از باشگاه پروتئین whey رو استفاده میکنم
حالا میخوام برای بالا بردن وزن سریع رزوهای زوج رو هم خودم برم بیرون بدوم و دو ساعت قبل دویدن و بعد دویدن پروتئین رو مصرف کنم یعنی روز زوج دو بار

ایا این کار ورزنم رو زود میبره بالا ایا مضر هست یا نه؟

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوستان
من میخواسم طی 20 روز 7-8 کیلو اضافه کنم چون باید این کارو بکنم

من کیک بوکس کار میکنم و ی روزهای فرد میرم روزهایی که میرم ی وعده صبح و یک وعده دو ساعت مونده به باشگاه و یک وعده هم بعد از باشگاه پروتئین whey رو استفاده میکنم
حالا میخوام برای بالا بردن وزن سریع رزوهای زوج رو هم خودم برم بیرون بدوم و دو ساعت قبل دویدن و بعد دویدن پروتئین رو مصرف کنم یعنی روز زوج دو بار

ایا این کار ورزنم رو زود میبره بالا ایا مضر هست یا نه؟
سلام عزیز،اولا اینکه تو 20 روز اضافه کردن 8 کیلو عضله ممکن نیست اونم فقط با پروتئین
این روشی که شما پیش گرفتی وزنت زیاد نمیشه،در مورد پروتئین زیاد یه سر بزن به : حقایق بدنسازی - آیا مصرف زیاد پروتئین، مضر است؟
شما واسه وزن زیاد کردن نیاز به تمرین های بدنسازی سنگین دارین با مصرف مکمل،مثله کربوپروتئین و....
شما باید در کنار بدنسازی به ازای هر کیلو وزن بدنت به 2 گرم پروتئین روازانه نیاز داری،
در ضمن استراحت کافی یه از عوامل مهم رشد عضله است

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
درویدن..پروتویین رو می سوزونه!!
سلام عزیز،اولا اینکه تو 20 روز اضافه کردن 8 کیلو عضله ممکن نیست اونم فقط با پروتئین
این روشی که شما پیش گرفتی وزنت زیاد نمیشه،در مورد پروتئین زیاد یه سر بزن به : حقایق بدنسازی - آیا مصرف زیاد پروتئین، مضر است؟
شما واسه وزن زیاد کردن نیاز به تمرین های بدنسازی سنگین دارین با مصرف مکمل،مثله کربوپروتئین و....
شما باید در کنار بدنسازی به ازای هر کیلو وزن بدنت به 2 گرم پروتئین روازانه نیاز داری،
در ضمن استراحت کافی یه از عوامل مهم رشد عضله است
دوست من در عرض 10 روز ..7 کیلو آورد. . فقط و فقط هم با برنامه غذایی!!

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
براي وزن زياد كردن از كربو پروتئين استفاده كنيد و همچنين تغذيه مناسب

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
مصرف پروتئین خالی اضافه وزن آنچنانی نمیاره .. بیشتر اینها Diet Supplement هستند .. شما باید Gainer مصرف کنی که پروتئین هم داره ...

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
حتما 7 کیلو عضله خالص تو 10 روز،ایول:blink:

Last edited:

saeid450

Registered User
لایک‌ها
65
من سابقه 5 کیلو تو دوهفته رو داشتم کنار پروتئین غذا رو هم زیاد کردم
بدنسازی هم کار نمیکنم رشتم کیک بوکس هست و سنگین تمرین میکنم

من فقط سوالم اینه ایا کمک میکنه واسه اضافه مضر هست یا نه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
حتما 7 کیلو عضله خالص تو 10 روز،ایول:blink:
عضله خالص که نه!!
چرب اومد بالا!!
پون بُکسر بود. و چند روز قبل از مسابقه وزنشون کردن..
قبل از اون روز تا تونست وزن کم کرد که در رده سبک وزن قرار بگیره..
بعد از ثبت وزنش تلاش کرد تا اضافه وزن بیاره..

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
عضله خالص که نه!!
چرب اومد بالا!!
پون بُکسر بود. و چند روز قبل از مسابقه وزنشون کردن..
قبل از اون روز تا تونست وزن کم کرد که در رده سبک وزن قرار بگیره..
بعد از ثبت وزنش تلاش کرد تا اضافه وزن بیاره..
خوب دیگه منم منظورم اینه،تو بدنسازی دنبال عضله خالص هستند با چربی کم کم برای کات عضلانی و رگ های برجسته

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
من سابقه 5 کیلو تو دوهفته رو داشتم کنار پروتئین غذا رو هم زیاد کردم
بدنسازی هم کار نمیکنم رشتم کیک بوکس هست و سنگین تمرین میکنم

من فقط سوالم اینه ایا کمک میکنه واسه اضافه مضر هست یا نه
به نظر من شما کربو پروتئین مصرف کن،اون بهتره، وزنت رو زیاد میکنه،البته مکمل اصل بگیر،طبق سروینگی که روش زده مصرف کن

Last edited:

bahram512

Registered User
لایک‌ها
140
با عرض پوزش از صاحب تاپيك

آقا اين هفت ال هشت كيلو يي كه اين دوستمون رو ميخواد اضافه كنه من ميخوام كم كنم مخصوصا" چربي دور شكم چيكار كنم؟

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
با عرض پوزش از صاحب تاپيك

آقا اين هفت ال هشت كيلو يي كه اين دوستمون رو ميخواد اضافه كنه من ميخوام كم كنم مخصوصا" چربي دور شكم چيكار كنم؟
به نظر من شما باید اول **** غذایی تون رو عوض کنید،سعی کن بیشتر مواد غذایی که فیبر داره مصرف کنید،فست فودها رو حذف کنید..،کالری کمتری به بدن برسونید ،و حتما باید ورزش کنید
حالا بنا به شرایط خودتون ، اگه تونستید برید باشگاه عالیه،اگه نتونستی دویدن و ورزش های شکم مثه درازونشست،......

sormob

Registered User
لایک‌ها
28
پروتئین با امینو خوبه یا گلوتامین؟

بالا