THE HATCHER
Registered User
- نوشتهها
- 341
- لایکها
- 102
پودر نخور که بدبخت میشی
پودر نخور که بدبخت میشی
الان اکثر محصولات قاطیشون گچ دارن نخر
کشک خشک و بدون نمک + سینه مرغ + فیله گوساله + سفیده تخم مرغ + ماهی + عدس سبز + ...[h=2]پروتئین خوب و کارامد[/h]
کشک خشک و بدون نمک + سینه مرغ + فیله گوساله + سفیده تخم مرغ + ماهی + عدس سبز + ...
با احترام به دوستان فروشنده و طرفدارانشون :
مکمل و قرص و ... رو بریزید دور .
340 تومن برای خرید وی ؟!
بله ، کاملا صحیحه .با این یه تیکه از حرفت کاملا موافقم کسی که میتونه از طریق غذای طبیعی نیازشو براورده کنه اصلا سراغ مکمل نره !
.
.
.
از طرفی هم ره 100 ساله رو 1 روز میخوان برن
اما در ارتباط با این قسمت یک نکته کوچکی رو بگم خدمتتونمنتها مشکل اینجاست اکثرا نه بودجه این کارو دارن
از نظر من کسی که نمیتونه حداقل 85 درصد نیازش رو با مصرف غذای طبیعی براورده کنه نه تنها سراغ مکمل نره ، که اصلا بهتره بدنسازی رو بذاره کنار .از طریق غذای طبیعی نیازشو براورده کنه اصلا سراغ مکمل نره
بنظر من تا 1 سال اول حتی نیاز به مکمل هم ندارین چه برسه به اینکه بعد 2 ماه بخواین استروئید مصرف کنین.سلام من الان میخوام بهم یه دوره امپول خوب معرفی کنید 2ماهی هست که تمرین رو شروع کردم تا کی نباید برم تو دوره؟:cigar:
تاثیر خوبی که داره ولی به چه قیمتی؟!!!!
اصلا از فکر استروئید بیا بیرون دوست من.
از دوستان كسي اين تستسترون رو استفاده كرده ؟ تاثير خوبي داره ؟
با درود
حدود 3 ماه هست که باشگاه میرم و مدت طولاین است که نتوانستم وزنه ها رو افزایش بدم و عضله سازی کنم! امروز مربیمون گفت که بدنت استپ کرده و نیاز داری که مکمل مصرف کنی و گفت که باید پروتئین 100% ، کراتین یا گلوتامین مصرف کنی! و از اونجایی که از بدن خودم راضی نیستم و مشخصا نیاز دارم که کمی عضله بیارم خواستم بدونم که کدامیک از مکمل های ذکر شده رو باید تهیه کنم و نحوه فعالیتشون چجوری است و اینکه از کجا و به چه قیمتی باید بخرم! مربیمون گفت که برندش مهم نیست اصل بودنش مهمه!
و اینکه آیا مضراتی داره و بعد از یه مدت میشه کنار گذاشت و با بدنسازی بدون مکمل همون فرم رو حفظ کرد؟
مرسی از همگی
یک کلام از این اشغالا استفاده نکنید اگر واقعا میخوای استفاده کنید سوماتروپین استفاده کنید.
تو کشورهای خارجی عصاره ی جوانی بهش میگن. گرون هم هست امپولی 140ت اصل باید باشه تقلبی ایناشم هست دیدم 30ت اون همون تستسرون هست.
یه دوره سوما تقریبا چهل عدد به بالا نیاز داره
قیمت سوما اوریجینال هم همون حدود سی تومن هستش نه صد و چهل
با قیمتی که شما فرمویدن یه دوره پپتاید کامل میشه رفت که دیگه سوما توجیه منطقی نداره
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2