• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام

کراتین CreaPlus ، به شزط اصل بودن هنوز گیر میاد؟؟ اصلا هست تو بازار؟ من شیراز گشتم نبود ، اگر هست قیمت 300 گرمیش رو به شرط واسم پ.خ کن مرسی

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
اپتیموم کلا نمیارم ( محصولاتی که تو ایران و دبی باشه )
این لینکی هم که دادی لینک سبد خریدت هست که فقط تو pc خودت نمایش داده میشه !

ببخشید میتونم دلیل این امر رو بپرسم؟
خوب ممکنه همینا که تو ایرانه تقلبی باشه و ما جنس اصل بخوایم

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
ببخشید میتونم دلیل این امر رو بپرسم؟
خوب ممکنه همینا که تو ایرانه تقلبی باشه و ما جنس اصل بخوایم

روش کار من اینجوریه دیگه !
کلا مکمل هایی که تو ایران و دبی هست سفارش نمیگیرم

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
البته bidybuilding.com معتبرترين سايت هست که داخل دبي هم ارسال داره

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
البته bidybuilding.com معتبرترين سايت هست که داخل دبي هم ارسال داره

به کل کشور ها ارسال میکنه ( 3-4 تا کشور ارسال نمیکنه بابت تحریم ها ) منتها من سفارش نمیگیرم عزیز بابت اینکه راستش حوصله سر و کله زدن با مشتری رو ندارم ! جنسی که داخل ایران و دبی نیست سفارش میدید هم خیال خودتون راحته هم من !

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
كراتین در زمان مسابقات بدنسازی

در زمان آماده شدن برای مسابقات بدنسازی باید حتما از مكمل های حجم دهنده كه از افت عضله جلوگیری می كند استفاده نمایید. كراتین یكی از مكمل هایی است كه هم در زمان حجم سازی به خوبی كارایی دارد و هم در زمان كات كردن عضلات. كراتین در زمان كات كردن عضلات می تواند از ترشح بیش از حد هورمون كورتیزول جلوگیری كند و با افزایش جذب عضلات برای دریافت پروتئین بیشتر باعث افزایش حجم عضله در زمان مسابقات خواهد شد. از آنجایی كه در زمان كات كردن عضلات از مصرف زیاد مواد قندی و چربی خودداری می كنید همیشه با كاهش انرژی مواجع خواهید بود كه این باعث می شود كه در زمان تمرینات بدنسازی نتوانید به خوبی بر روی عضلات و با شدت بالا تمرین كنید در این مواقع كراتین به خوبی انرژی بدن شما را تامین خواهد كرد پس اگر در حال كات كردن عضلاتتان هستید سعی كنید 5 گرم كراتین قبل از تمرینات بدنسازی استفاده كنید. در زمان كات كردن عضلات حتما باید از كراتین به صورت خالص بدون نوشیدنی های شیرین استفاده كنید. مصرف نوشابه های انرژی زا به همراه كراتین یكی از اشتباهات بزرگی است كه خیلی از بدنسازان در دوران كات عضلات مواجع می شوند و تمام زحمات خود را در دوران كات عضلات به هدر می دهند.

بالا