• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
IMG_0679.JPG

ادامه عکس ها در لینک زیر

گلوتامین ast

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
سلام دوست عزیز... میتونم ازتون یه سوال کنم شما چجوری بسته هاتون رو ترخیص میکنید؟ من تعدادی مکمل از بادی بیلدینگ سفارش دادم و در پست اصفهان مونده و منتظر یاری هستم یکی بیاد اینا رو واسم ترخیص کنه هزینه ترخییصشم هر چقدر می شه تقدیم کنم
لیست خریدم هم در این تاپیک گذاشتم
http://forum.persiantools.com/t482236.html

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام دوست عزیز... میتونم ازتون یه سوال کنم شما چجوری بسته هاتون رو ترخیص میکنید؟ من تعدادی مکمل از بادی بیلدینگ سفارش دادم و در پست اصفهان مونده و منتظر یاری هستم یکی بیاد اینا رو واسم ترخیص کنه هزینه ترخییصشم هر چقدر می شه تقدیم کنم

سلام
گرگان بود براتون انجام میدادم اصفهان ! کسی رو ندارم
در هر صورت 2 راه داری:
یا یه جوری مخشونو بزنی و بری مجوز بهداشت رو بگیری هزینه گمرکی رو بدی
یا بری ثبت سفارش که تو راه خودت پشیمون میشی ..

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
با اجازه آقای میرفاضلی عزیز
من سال 89 حدود 6 7 تا مکمل از یک سایت امریکایی گرفتم.یک هفته ای رسید شهرستان.وای...بلایی سرم آوردن که دیگه اولین و اخرین بارم شد.از یک طرف وزارت بهداشت و از یک طرف دیگه گمرک.ولی خوشبختانه با پارتی بازی حل شد

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
هشدار: تداخل مكمل های بدنسازی را جدی بگیرید

97769966750702613179.jpg

تركیب اشتباه مكمل های بدنسازی توسط مربیان بدنسازی و فروشندگان باعث شده است كه خیلی از ورزشكاران رشته بدنسازی به جای رشد دادن عضلات خود یک مرتبه با افت شدید عضله مواجه شده اند. مربیان بدنسازی قبل از این كه بخواهند مكمل های بدنسازی را به شاگردان خود تجویز كنند نیاز هست كه از علم مكمل ها و تركیبات آنها به اندازه كافی اطلاع داشته باشند. ورزشكاران زیادی قبل از مسابقه به خاطر كم شدن آب بدن كه به خاطر تداخل مكمل های بدنسازی می باشد از هوش می روند. خیلی از ورزشكاران در حین تمرینات با دل دردهای شدید تهوه رو به رو می شوند كه باعث ادامه ندادن تمرینات و حتی باعث بستری شدن ورزشكار خواهد شد. اگر دوست دارید بدانید كه چه مكمل هایی می تواند باعث تقویت دیگر مكمل های بدنسازی شود. باید از یك پزشك زیبایی اندام كمك بگیرید تا با تركیب كردن چندین مكمل به شما كمك كند كه بتوانید در مدت كوتاهی بدن خود را تغییر بدهید.

80981295683255310630.jpg

اگر قصد شركت در مسابقات بدنسازی را دارید. وضعیت برای شما خیلی حساس تر می باشد و نیاز دارید كه در كنار مكمل های حجم دهنده از چربی سوزها هم استفاده كنید. كوچكترین اشتباه در تركیب مكمل ها جهت كات دار كردن عضلات می تواند باعث كاهش خط و خطوط عضله شود و ممكن است تمام زحمات شما را برای پیروزی در مسابقه به حدر بدهد.

siyamaksos

Registered User
لایک‌ها
5
عکس cla1250 خریداری شده از ایشون...

فایل های ضمیمه

• IMG_20131201_122906.jpg
    101.5 KB · نمایش ها: 76
  • IMG_20131201_122928.jpg
    IMG_20131201_122928.jpg
    112.8 KB · نمایش ها: 76
  • IMG_20131201_122949.jpg
    IMG_20131201_122949.jpg
    125.2 KB · نمایش ها: 76

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام
جناب لیست قیمت ها رو باید کجا ببینم؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام
جناب لیست قیمت ها رو باید کجا ببینم؟

سلام
فعلا اینا فقط موجوده :
کراتین اینر ارمور 30 سروینگی 130 تومن
چربی سوز دایمابرن 160 تومن
گلوتامین 300 گرمی 130 تومن

یه سری این هفته میرسه خبر بگیرید

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
بدنسازی با ویتامین ای

12933050187489155006.jpg

بدنسازی ورزشی است كه با تغذیه درست می تواند باعث افزازیش حجم عضله شود. بدنسازی یكی از ورزش های ارزشمندی است كه كمك می كند در دوران سالخوردگی همچنان مانند دروان جوانی شاداب و پرانرژی باشید.
در ورزش بدنسازی تمام ویتامین ها و مینرال ها می توانند در رشد عضله دخالت داشته باشند. ویتامین ها و مینرال ها معمولا به صورت غیر مستقیم در رشد عضله دخالت دارند. طبق تحقیقات اخیر ویتامین ای می تواند خیلی سریع باعث رشد بیشتر عضلات شود. ویتامین ای می تواند باعث افزایش هورمون های رشد و افزایش ترشح هورمون تستوسترون شود. ویتامین ای در واقع سلطان ویتامین ها در ورزش بدنسازی می باشد. حتی این ویتامین شگفت انگیز می تواند باعث افزایش انرژی ورزشكار از طریق سوزاندن چربی های اضافی بدن شود. ویتامین ای اگر در وعده های بعد از تمرین مصرف شود می تواند از ایجاد آسیب دیدگی عضله جلوگیری كند و ریكاوری عضلات بهتر انجام می شود. ویتامین ای باید به شكل طبیعی استفاه شود تا بهترین اثرات را ایجاد كند ویتامین ای مصنوعی به خوبی جذب عضلات نمی شود و به همین دلیل ممكن است باعث جلوگیری از جدب ویتامین ای طبیعی شود. بهترین منبع ویتامین ای استفاده از جوانه گندم و عسل می باشد. هم عسل و هم جوانه گندم از منابع عالی ویتامین ای می باشد. كنجد هم در ردیف سوم قرار دارد كه یكی از منابع خیلی خوب برای جذب ویتامین ای می باشد. كنجد گذشته از این كه دارای ویتامین ای فراوان می باشد حتی دارای پروتئین و چربی های مخصوص برای ساخت عضلات می باشد. سعی كنید برای این كه از منابع خیلی خوب ویتامین ای بهرمند شوید بعد از تمرینات بدنسازی از یك محلول خیلی قوی برای جذب ویتامین ای استفاده كنید. می توانید یك لیوان آب و دو قاشق پودر جوانه گندم و یك قاشق غذاخوری عسل و یك قاشق غذاخوری كنجد را با هم مخلوط كنید و بعد از تمرینات بدنسازی بنوشید. این محلول سرشار از ویتامین ای می باشد كه خیلی سریع جذب عضله شده و می تواند هم باعث افزایش حجم عضله شود و هم می تواند باعث تفكیک عضله شود. از دیگر منابع طبیعی ویتامین ای مصرف خرما می باشد كه باید 1 ساعت قبل از تمرینات بدنسازی و قبل از خواب استفاده كنید با انجام درست این كار می توانید منابع عالی ویتامین ای را در اختیار بگیرید. امروزه تبلیغات بسیار زیادی درباره قرص های ویتامین ای انجام می شود. سعی كنید به این تبلیغات دروغین توجه ای نكنید چون ویتامین های مصنوعی خیلی كم جذب بدن می شود كه نمی تواند تاثیر خوبی در رشد عضله داشته باشد. مصرف شیر نارگیل در وعده صبحانه می تواند باعث افزایش انرژی در تمرینات بدنسازی شود. شیر نارگیل هم یكی از منابع عالی جذب ویتامین ای می باشد. البته شیر نارگیل به خاطر این كه دارای روغن های مفید هم می باشد ممكن است قدرت جذب بالاتری هم داشته باشد. همیشه سعی كنید برای پیشرفت در ورزش بدنسازی از ویتامین ها و پروتئین ها به صورت طبیعی استفاده كنید تا قدرت جذب بالاتری را تجربه كنید.
ورزش بدنسازی نیازی به هیچ دارو و یا مكمل ندارد. فقط كافی است كمی اطلاعات خود را در زمینه تغذیه و مكمل های بدنسازی بالا ببرید تا به راحتی بتوانید به مواد با كیفیت برای رشد بیشتر عضله دست پیدا كنید.

Last edited:

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
از یکی از دوستانم شنیدم که اگر می خوای بدنت تیکه بشه(شکم شش تکه، بازو و... همه عضله ها مشخص باشه) باید حتما مکمل بخوری و بدون مکمل در اون حد اصلا نمیشه!
راسته؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
بدنت چجوره؟
یعنی چربه ؟
خشکه ؟
یک سری بدن کلا خود جوش تیکه هستن
یک سری نه
ولی قطعا با پروتیین 100% و گلوتامین شروع کنی بهت جواب میده اگه خشک میخوای اگه نه دنبال سایزی که کراتین هم بخر + پروتیین ترکیبی جای پروتیین 100% و یک bcaa
ولی نظر من در کل اینه چون تو ایران بدن تیکه زیاد بدرد نمیخروره یعنی برای مثال نه ساحلی داری که خود نمایی نه پارک ابی مختلطی نه چیزی بنظر من نشون نمیده
و بدنی که سایز داره بیشتر نشون میده البته نه سایز که بک تن چربی تو شکمش هست سایزی که مشتیه!

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
بدنت چجوره؟
یعنی چربه ؟
خشکه ؟
یک سری بدن کلا خود جوش تیکه هستن
یک سری نه
ولی قطعا با پروتیین 100% و گلوتامین شروع کنی بهت جواب میده اگه خشک میخوای اگه نه دنبال سایزی که کراتین هم بخر + پروتیین ترکیبی جای پروتیین 100% و یک bcaa
ولی نظر من در کل اینه چون تو ایران بدن تیکه زیاد بدرد نمیخروره یعنی برای مثال نه ساحلی داری که خود نمایی نه پارک ابی مختلطی نه چیزی بنظر من نشون نمیده
و بدنی که سایز داره بیشتر نشون میده البته نه سایز که بک تن چربی تو شکمش هست سایزی که مشتیه!

اینایی ک میگین ضرر نداره؟ من لاغرم میخوام چاق شم 15 کیلویی...

Sent from my C2105 using Tapatalk

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
یعنی چی بدنم چربه یا خشکه؟

بعد کلا به نظرتون بدون مکمل میشه بدن عضله ای و تکه ای داشت؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
کلا به نظر من اگر نمیخوای خووب تغذیه کنی و مکمل مصرف کنی وقتتو توی بدنسازی تلف نکن ! .. من خودم تغذیه ام به شدت افتضاحه ! با زور مکمل هم چیزی نمیشم متاسفانه چووون معده اکثرا خالیه فقط سه وعده صبحانه ناهار شام که صبحانم که هیچی چیزی میلم نمیکشه ! ناهارم که هرچی مامانم بپزه ، شام هم که هرچی از ناهار بمونه یا نهایت تن ماهی و لوبیا اینا باشه !

تغذیه حرف اول رو میزنه بعد استراحت کافی بعد ورزش اونم 4-5 روز در هفته نهایت 45-90 دقیقه !

سوالی که پیش میاد اینه : آیا اگر من مکمل مصرف نکنم و تغذیه خووبی نداشته باشم اصلا بدنم درست نمیشه ؟ پاسخ : صد در صد درست میشه ولی زمان خیلی می بره و عمرتو میگیره !

درضمن اگر چاق باشی بهتر از بدنسازی جواب میگیری چون لاغر مجبوره چاق بشه و عضله بسازه ولی اونی که چاقه زوود بدنش درست میشه و خودشو لاغر میکنه و عضله هاشم درست میشه . مصبیته این لاغری . الان تو باشگاه ما هستن که وزنش بالای 100 کبلو هست چشکمش انقدر جلو هست که شرط می بندم چندسال زیر شکمش رو ( اونجاشو) ندیده بعد هی به من میگه حجم نداری چرا . بیا رو حجم بعد خودش با بدن شل ولش فکر میکنه ورزشکاره ( من خودم قد 185 - 80 کیلو وزن ) - یا مثلا دوستم چربیش خیلی زیاده و بدنش چربه از من گنده تر نشون میده ( زورش از من زیاده از من سنگین تر میزنه که بخاطر وزن بالاشه ) که اینا طبیعیه ! چون یک زن 70-80 کیلویی هم بازو و سرشانه بزرگی داره در حالی که هیچ ورزشی نکرده ) .

سعی نکن گولاخ بشی . 8 ماه که ورزش کنی بدون مکمل و تغذیه افتضاحی همچون من بدنت قشنگ میاد رو فرم .

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
اینایی ک میگین ضرر نداره؟ من لاغرم میخوام چاق شم 15 کیلویی...

Sent from my C2105 using Tapatalk
ببین اگه میخوای چاق شی فرق میکنه با عضله سازی!
شما اگه میخای فقط وزن بگیری
گینر بخر + یک مولتی ویتامین المیپ
میشه حدود 270 !
ولی نه میخوای عضله بزنی و خوش فرم شی!
یک دوماه برو بدنسازی بعد
یپ پروتیین بگیر یک bcaa با یک کراتین مونوهیدرات
پروتیین هم ترکیبی باشه چون وزنت کمه بهتر جواب میده
کراتین مونو هیدارتم برای شما بهتره چون هم حجم میده بهت هم وزن بیشتری!

بالا