• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
دوست عزيز اگه هدف وزن با كيفيت عضلانيه بهتره يك پروتيين وي به همراه كراتين مصرف بشه ولي اگه دنبال وزن زياد هستيد يك گينر تهيه كنيد برند تويين لب يا مكس ماسل داروخانه اي خوبه
دوست عزیز فرق گینر با وی چی هستش من قبلا گلدن وی استفاده کردم حدود 3 ساله پیش خوب هم وزن گرفتم ولی تا الان گینر استفاده نکردم در مورد امینو چی نظری دارید

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
گینر توش مقدار 1-2 هیدروکرب داره یعنی مثلا داری 100 گرم گوشت رو با 200 گرم سیب زمینی می خوری که باعث می شه ذخایر گولی کوژنیت بالابره و وزن بگیری

اکثرا گینر ها را برای افراد اکتومرف (ادم های بسیار لاغر) و افرادی که قبل باشگاه غذای درست درمونی نمی خورند پیشنهاد می شه .

هجمی هم می ده اگه شما اکتومرف نباشید همراه با مقداری چربی در ناحیه دور شکم(پهلو) است.

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزيز كلا ال كارنيتين ها كم عوارض ترين چربي سوزها هستند كه عوارضي نداره انتظار زياد نبايد ازشون داشت البته جوابدهيشون معمولا دو ماه بعد مصرف هست كه علاوه بر چربي سوزي ضعيف به ماهيچه سازيم كمك ميكنه بازم ميگم زير دو ماه مصرف تاثيري نداره
واسم زمان مهم نيست فقط ميخوام جواب بده تو سايت هم امتياز كارنتين از همه بيشتره
موندم كدوم رو بگيرم

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
ميتوني جفتشم با هم استك كني ولي به تنهايي فكر كنم ال كارنيتين بهتر باشه چون علاوه بر چربي سوزي ماهيچه سازيم ميكنه ولي انتظار زيادي ازشون نداشته باش تايم مصرفيتم بالا باشه

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
ميتوني جفتشم با هم استك كني ولي به تنهايي فكر كنم ال كارنيتين بهتر باشه چون علاوه بر چربي سوزي ماهيچه سازيم ميكنه ولي انتظار زيادي ازشون نداشته باش تايم مصرفيتم بالا باشه
كي بايد مصرف كرد ؟ قبل تمرين ؟

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
الکارنتین رو با یوهبین استک کن بخور ورزش کن

djff

Registered User
لایک‌ها
24
سلام به دوستان و اساتید محترم
برادرم 16 سالشه و بسکتبال میره. قدش 180 و وزنش 55 کیلو هست.برای رشد قد و استخوان بندی(چون تو سن رشد هم هست) چی چیزی پیشنهاد میدید؟
نظرتون درباره سوماتروپین چیه؟

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
دوست عزيز كراتين پف نمياره كه ماهيچه ها به علت مصرف كراتين ابگيريشون بيشتر ميشه برا همين حجم بيشتر ميشه كه بعد از قطع كردن مصرف به حالت قبل برميگرده

من یه سری از دوستام رو دیدم بعد از قطع کردن باشگاه و کراتین اندامشون به حالت قبل برگشته اما پف بدنشون باقی مونده ! آیا این موضوع طبیعی هست و اینکه برای رفع این موضوع چکار میشه کرد؟!

Sent from my GT-I9190 using Tapatalk

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
من یه سری از دوستام رو دیدم بعد از قطع کردن باشگاه و کراتین اندامشون به حالت قبل برگشته اما پف بدنشون باقی مونده ! آیا این موضوع طبیعی هست و اینکه برای رفع این موضوع چکار میشه کرد؟!

Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
دوست عزيز اندام به حالت قبل برميگرده چون اون ابي كه تو عضله بخاطر مصرف كراتيين جمع شده بعد از قطع شدن به حالت قبل برميگرده ولي درصد كمي ميمونه بازم بدن با بدن فرق داره من خودم گراتيين بهم ميسازه در پست قبلم گفتم پف بيشتر تو صورت خودشو نشون ميده كه به مرور بعد از قطع كردن به حالت قبل برميگرده دوستاتون هم ببينيد بجز كراتيين ديگه چي مصرف كردن فقط دوستان دوره كراتيين معمولا دو ماهس يعني دو ماه بايد خورد و يه ماه استراحت براي رفعشم مصرف اب رو بايد زياد كرد كه دفع بشه

Last edited:

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
برادرم 16 سالشه و بسکتبال میره. قدش 180 و وزنش 55 کیلو هست.برای رشد قد و استخوان بندی(چون تو سن رشد هم هست) چی چیزی پیشنهاد میدید؟
دوست عزيز سوما جزو پپتايد ها هست كه هورمونه و مصرفش به صلاح نيست مخصوصا كه برادر شما تو سن رشد و هورمون باعث ميشه تمام صفحات رشد بسته بشه و بجز اون كلي عوارض ديگه هم داره بهتر از مكملهاي مجاز استفاده بشه بعدش ماشاالله با ١٦ سال سن ١٨٠ كه بازم تا ٢٠ سال رشد ميكنه بعدشم قصد ورزش حرفه اي و قهرماني نداره كه حيف كه هورمون مصرف بشه راستي يكي از بدترين عوارض سوما رشد عجيب غريب پيشوني و فك هست كه صورتو زشت ميكنه

djff

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزيز سوما جزو پپتايد ها هست كه هورمونه و مصرفش به صلاح نيست مخصوصا كه برادر شما تو سن رشد و هورمون باعث ميشه تمام صفحات رشد بسته بشه و بجز اون كلي عوارض ديگه هم داره بهتر از مكملهاي مجاز استفاده بشه بعدش ماشاالله با ١٦ سال سن ١٨٠ كه بازم تا ٢٠ سال رشد ميكنه بعدشم قصد ورزش حرفه اي و قهرماني نداره كه حيف كه هورمون مصرف بشه راستي يكي از بدترين عوارض سوما رشد عجيب غريب پيشوني و فك هست كه صورتو زشت ميكنه
با تشکر از شما
این نکته رو بگم که برادرم با 16 سال توی لیگ یک با بزرگسالان بازی میکنه و قصد داره به صورت حرفه ای ادامه بده! و اینکه تو خانواده ما رشد قدمون تا نهایتا 17 سالگی متوقف میشه ( مثل خودم از 15 سالگی قد کشیدم و تا 17 سالگی دیگه متوقف شد)
برای رشد بهتر قد چی پیشنهاد میدید؟

skankan2

Registered User
لایک‌ها
23
آقای عزیز مگه نمیگی قدش 180 ؟ 180 خوبه دیگه بجای اینکه وزنش و ببری بالا میخوای قدشو افزایش بدی:eek:
با این قد 20 کیلو حداقل کمبود وزن داره بعد شما قدشو میخوای افزایش بدی؟ اونم با قرصو آمپولو هورمون؟

djff

Registered User
لایک‌ها
24
آقای عزیز مگه نمیگی قدش 180 ؟ 180 خوبه دیگه بجای اینکه وزنش و ببری بالا میخوای قدشو افزایش بدی:eek:
با این قد 20 کیلو حداقل کمبود وزن داره بعد شما قدشو میخوای افزایش بدی؟ اونم با قرصو آمپولو هورمون؟
دوست عزیز تو خانواده ما تو این سن افزاش قد داریم نهایتا تا 17 سالگی بعد از اون وزنش زیاد میشه! ( ژنتیکی اینطوره) یعنی یهو قد مکشیم بعد کم کم وزن اضافه میکنیم.
در ضمن گفتم بخاطر اینکه میخواد به صورت حرفه ای ادامه بده دوست داره یه 10 تا 15 سانت قدش بلندتر بشه!

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
دوستان امروز من رفتم داروخانه (گلد وی) شرکت اریا بصیرت داشت وزنشم 2800kg بود قیمتشم 167000 تومن ولی تو اینترنت هرچی سرچ کردم سایت مایت نداشت نظرتون چیه دوستان ایا شرکت معتبر سراغ دارید یا همین اریا بصیرت خوبه متصدی داروخانه بچه خوبیه سابقه بالایی هم داره تو محل چندین ساله اینجان خودش هم میگفت کیفیتش خوبه

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام
دوستان امروز من رفتم داروخانه (گلد وی) شرکت اریا بصیرت داشت وزنشم 2800kg بود قیمتشم 167000 تومن ولی تو اینترنت هرچی سرچ کردم سایت مایت نداشت نظرتون چیه دوستان ایا شرکت معتبر سراغ دارید یا همین اریا بصیرت خوبه متصدی داروخانه بچه خوبیه سابقه بالایی هم داره تو محل چندین ساله اینجان خودش هم میگفت کیفیتش خوبه
نظر شخصیم اینه که نخر.
چند تا از بدنسازهای حرفه ای کا این کاره هستن بعضی وقتا میرن داروخونه ببینن چی به چیه میگن کاملا قلابیه.
در ضمن یادت باشه همیشه خدا آشنا بیشتر از غریبه ها میکنه تو پاچه آدم!
فقط پولتو هدر میدی.
جاهایی هستن که مکمل اصل بهت بدن.بگردی پیدا میشه

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
نظر شخصیم اینه که نخر.
چند تا از بدنسازهای حرفه ای کا این کاره هستن بعضی وقتا میرن داروخونه ببینن چی به چیه میگن کاملا قلابیه.
در ضمن یادت باشه همیشه خدا آشنا بیشتر از غریبه ها میکنه تو پاچه آدم!
فقط پولتو هدر میدی.
جاهایی هستن که مکمل اصل بهت بدن.بگردی پیدا میشه
من هم تقریبا نظرم این بود یکی از بچه ها تو کوچه مروی مغازه داره (پروتئین فروشی) بعضی از پودرهاشو خودش تو حیاط خونه مادربزرگش درست میکنه میگه به داروخانه هام پخش میکنیم:دی من رفته بودم مغازش گفت چه قدر میخوای هزینه کنی گفتم رو راست 80 تومن گفتش پس برو دارو خونه تقلبی میدن با این پول اخه ادم بخواد پول اصل هم بده اصل بگیره باز معلوم نیستش اصله یا نه

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
وي دوبيس چطوره كيفيتش ؟

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
سلام
دوست عزیز به نظر بنده پولو بسوزونی بهتر از اینه
اگه اصرار به خرید از داروخانه داری پرولب بخر خوبه
دوست عزیز این مد نظر بنده هستش ظاهرا پروتئین خوبی هم هستش یه دونه 2 کیلوییش چقدر وزن میده
http://af.bodybuilding.com/store/opt/whey.html
دوست عزیز ظاهرا خوب نیست واقعا و باطنا خوبه
طرف حساب شما بهترین مکمل دنیاست
ولی خب تقلبی بسیار داره
باید از یک ادم مطمئن خرید کنین تا نتیجه ببینی
و مهمترین نکته اینه که وزن نمیده حجم میده
یه امینو اسید خوب معرفی میکنید که بشه داخل تهیه کرد/
این سایتها معتبرند؟ 1..2...3
داداشم از کسانی بخر که امتحانشون رو پس دادن نه از سایتهایی که معلوم نیست مال کجا و حق اعتراض هم نداری
وي دوبيس چطوره كيفيتش ؟
افتضاح

بالا