• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
من ندیدم آریا تن ورز 5.4 کیلوییش رو آورده باشه ولی اگه میخوای خیالت راحت باشه به بچه هایی که از bb مستقیما جنس میارن بگو برات سفارش بدن.

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
آقا یه گینر 5.4 کیلویی تووین لب دارم میخورم تا آخرش چقدر وزن اضافه کنم خوبه ؟؟ اگه خوب کار کنم حدودا چقدر اضافه میشه ؟؟
ممنونم.

evry

Registered User
لایک‌ها
28
سلام خدمت دوستان عزیز چندتا سوال داشتم اگر کسی اطلاعی داره یه کمکی کنه :)
من الان 2 ماه مرتب تمرین میکنم میخواستم مکمل شروع کنم به خوردن وزنم 60 کیلو هست قدم 182 واسه اضافه وزن گینر خوب چی بخرم؟
آیا مارک FA خوبه؟
کسی هست اینجا مستقیم سفارش بده و مطمعنن اصل باشه؟

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
دوستان مکمل اصل از کجا بخرم؟میخوام دوباره برگردم به دوران اوووج

یکی میخوام وزن کم کنم و یکی هم عضله هام رشد کنه و قوی تر بشه .اگه مدتی مصرف کنم و ول کنم ولی تمرین رو ادامه بدم مشکلی پیش میاد؟

الان تو برند ها کدوم بهترین هست؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
دوستان مکمل اصل از کجا بخرم؟میخوام دوباره برگردم به دوران اوووج

یکی میخوام وزن کم کنم و یکی هم عضله هام رشد کنه و قوی تر بشه .اگه مدتی مصرف کنم و ول کنم ولی تمرین رو ادامه بدم مشکلی پیش میاد؟

الان تو برند ها کدوم بهترین هست؟
مختار جان ، اون کاری که شما می خواهی انجام بدی ، کربو به نظرم کافی هست !
چون باید خشک بشه بدنت

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
کربو چیه داوود جان؟میخوام 10 کیلو کم کنم
بی هورمون وی 100% باید بری و چربی سوز
اگرم چربی سوز نخوای بری با یه سری مکمل جایگزین میشه تا حدودی جاش رو پر کرد

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
بی هورمون وی 100% باید بری و چربی سوز
اگرم چربی سوز نخوای بری با یه سری مکمل جایگزین میشه تا حدودی جاش رو پر کرد

بی هورمن وی 100% چی هست؟نحوه کارو تمرین چی؟

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
بی هورمن وی 100% چی هست؟نحوه کارو تمرین چی؟
منظور از بی هورمون یعنی دوره بدون هورمون

وی 100% پروتیین خالص و زود جزبه

واسه کاهش وزن هم هوازی و تردمیل بیس اصلی هستند

هرروز باشگاه 10دقیقه گرم میکنی بعد یه برنامه سبک تک عضله ای 20دقیقه ای میزنی بعدش 30_40 دقیقه تردمیل

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
دوستان من مدت 6 ماه هست که باشگاه بدنسازی میرم و قد 178 هستش و قبل از باشگاه وزنم 72 کیلو بود ولی الان به وزن 78 کیلو رسیدم بدونه مکمل الان تقریبا رویه یه وزن استوپ کردم میخواستم ببینم از چه مکملی استفاده کنم بهتره که حجم عضلات بدنم بره بالاتر بعد قصد دارم از داروخانه هم تهیه کنم به نظر شما از چه شرکتی تهیه کنم خوبه بودجه هم برای مکمل 160 تا 180 هستش ممنون میشم کمک کنید

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان راسته مکمل(مخصوصا کراتین) رو اگه کسی که چربی داره بخوره پف میاره؟ (من یه نمه چربی دارم ولی هفته ای سه جلسه هوازی،کشتی، کار می کنم) قد 180 وزن 80

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان راسته مکمل(مخصوصا کراتین) رو اگه کسی که چربی داره بخوره پف میاره؟ (من یه نمه چربی دارم ولی هفته ای سه جلسه هوازی،کشتی، کار می کنم) قد 180 وزن 80
دوست عزيز كراتين پف نمياره كه ماهيچه ها به علت مصرف كراتين ابگيريشون بيشتر ميشه برا همين حجم بيشتر ميشه كه بعد از قطع كردن مصرف به حالت قبل برميگرده

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
كدوم يك از اينا بهتره ؟ يه مقدار چربي دارم ميخووام آب كنم البته خيلي شديد نيست :دي و اينكه عوارضي دارن ؟

http://uk.bodybuilding.com/store/musclepharm/cla-core.html?_requestid=469102

http://uk.bodybuilding.com/store/musclepharm/carnitine-core.html?_requestid=469415

http://uk.bodybuilding.com/store/musclepharm/shredmatrix.html?_requestid=469755
دوست عزيز كلا ال كارنيتين ها كم عوارض ترين چربي سوزها هستند كه عوارضي نداره انتظار زياد نبايد ازشون داشت البته جوابدهيشون معمولا دو ماه بعد مصرف هست كه علاوه بر چربي سوزي ضعيف به ماهيچه سازيم كمك ميكنه بازم ميگم زير دو ماه مصرف تاثيري نداره

Last edited:

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
دوست عزيز كراتين پف نمياره كه ماهيچه ها به علت مصرف كراتين ابگيريشون بيشتر ميشه برا همين حجم بيشتر ميشه كه بعد از قطع كردن مصرف به حالت قبل برميگرده
بله اینو می دونم، این برای همه هست، ولی می گند افرادی که چاق ترند اگر مصرف کنند کلا پف میارن، به نظرتون درسته؟

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
بله اینو می دونم، این برای همه هست، ولی می گند افرادی که چاق ترند اگر مصرف کنند کلا پف میارن، به نظرتون درسته؟
اون پف نيست رفيق اب زير پوست كه زياد ميشه كه چون شما هوازي كار ميكنيد و عرق ميكنيد كمتر ميشه البته اين پف يا اب زير پوست بيشتر تو صورت خودشو نشون ميده

vidic

Registered User
لایک‌ها
35
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
دوستان من مدت 6 ماه هست که باشگاه بدنسازی میرم و قد 178 هستش و قبل از باشگاه وزنم 72 کیلو بود ولی الان به وزن 78 کیلو رسیدم بدونه مکمل الان تقریبا رویه یه وزن استوپ کردم میخواستم ببینم از چه مکملی استفاده کنم بهتره که حجم عضلات بدنم بره بالاتر بعد قصد دارم از داروخانه هم تهیه کنم به نظر شما از چه شرکتی تهیه کنم خوبه بودجه هم برای مکمل 160 تا 180 هستش ممنون میشم کمک کنید
کسی نظری نداره

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
اون پف نيست رفيق اب زير پوست كه زياد ميشه كه چون شما هوازي كار ميكنيد و عرق ميكنيد كمتر ميشه البته اين پف يا اب زير پوست بيشتر تو صورت خودشو نشون ميده
بعد از مصرف درست میشه؟

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
کسی نظری نداره
دوست عزيز اگه هدف وزن با كيفيت عضلانيه بهتره يك پروتيين وي به همراه كراتين مصرف بشه ولي اگه دنبال وزن زياد هستيد يك گينر تهيه كنيد برند تويين لب يا مكس ماسل داروخانه اي خوبه

بالا