سلام بر اساتید
من یه مکمل خیلی خوب که ضرر نداشته باشه به بدنم رو میخوامکه زود اثر گذار باشه و حجم آور باشه خلاسشو بگم میخوام دوماهه آرنولد بشم
بى خطر ترين و معمولترين مکمل خوانواده پروتيين ها هستند ,اگه وزن نميخواى فقط يکم حجم خشک وى 100%
اگه وزن يا حجم زياد ميخواى گينر
البته جفت اينا تنهايى زياد کار امد نيستن بهتره در کنارش چيزه ديگه مصرف بشه
در رابطه با 2ماه و ... شما با تست 250 و سوما هم 2ماه حتى نزديک به ارنولد هم نميشى,بدنسازى وقت و پشتکار ميخواد که از مکمل هم مهمتره
من خیلی لاغرم ۵۴کیلو ۱.۷۵ . الان سه هفتس میرم باشگاه (۱۱جلسه) یه گینر هم با مولتی ویتامین میخورم اشتهام هم خیلی زیاده روزی سه تا سفیده یا یه سیب زمینی هم میخورم ولی فقط همون دو هفته اول ۲ کیلو نهایت اضافه کردم دیگه تغییری نکردم :|
میشه بگید تمرین و تغذیه ام رو چه جوری کنم که تا ۲۰ روز بعد ۴ کیلو اضافه بشه ؟؟؟
داداش وزن اوردن الکى نيست که ادم 1ماه 5تا بياد بااالا,مگر اينکه دمبه بخواى هر روز 2وعده فست فود چرب بخور رديف ميشى
بدن با بدن فرق داره مکمل هم درجه کيفى و اصل و فرع داره ,شما با قد و وزنى که گفتى حالا حالا بايد گينر مصرف کنى به عنوان مکمل اصلى (البته اگه نخواى هورمون برى)
تمرينات تمرکزى واسه حجم بهتر هستن,سعى کن وزنه هارو اروم و تمرکزى بزنى,بعد از باشگاه هم ماکارونى,سيب زمينى و مواد ديگه کربو هيدراتى رو مصرف کن ,شما واسه رسيدن به وزن و حجم ايده ال و صد البته موندگار راه خيلى درازترى از 20روز دارى, ممکنه بتونى با يه سرى هورمون 20روزه 5تا بيااى بالا ولى 20روز بعدش هم مياى پايين
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk 2