• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

Mohammad Fadaei

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستاي عزيز.
ميخواستم قيمت true mass چقدره الان تو بازار چقدره؟
از كجا ميشه فهميد اصله يا نه؟
مكمل خوبيه؟
چند كيلو اضافه ميكنه؟
شرمنده خيلي سوال شد.
ولي خوب خودتون ميدونيد نميشه به فروشندگان تو بازار اعتماد كرد.

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
سلام دوستاي عزيز.
ميخواستم قيمت true mass چقدره الان تو بازار چقدره؟
از كجا ميشه فهميد اصله يا نه؟
مكمل خوبيه؟
چند كيلو اضافه ميكنه؟
شرمنده خيلي سوال شد.
ولي خوب خودتون ميدونيد نميشه به فروشندگان تو بازار اعتماد كرد.
به انجمن های تخصصی بدنسازی مراجعه کنید:
نمونه:
http://forum.bodybuilder.ir/forum.php

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
دوست عزيز ميشه همينجا يه توضيح كوچيك بدي؟
من برای خودتون میگم
انجمن های تخصصی
چون هم فروشنده داره میتونی از اونجا بخری و سوابقشون هم مشخصه که قلابی فروشن و یا اصلی
و هم از خود فروشنده های مطمئنش میتونی مشورت بگیری
هم میتونی سوالات رو مطرح کنی که چندین نفر جواب بدن
هم میتونی عکس از مکملت بزاری که بهت بگن اصله یا نه
ا

true mass هم تا جایی که میدونم تقلبیش زیاد تو بازار در خرید باید دقت کنید

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
سلام بهترین پودر 5 کیلویی الان چی هست و قیمتش

حسن021

Registered User
لایک‌ها
45
سلام بر اساتید

من یه مکمل خیلی خوب که ضرر نداشته باشه به بدنم رو میخوامکه زود اثر گذار باشه و حجم آور باشه خلاسشو بگم میخوام دوماهه آرنولد بشم:D

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
من خیلی لاغرم ۵۴کیلو ۱.۷۵ . الان سه هفتس میرم باشگاه (۱۱جلسه) یه گینر هم با مولتی ویتامین میخورم اشتهام هم خیلی زیاده روزی سه تا سفیده یا یه سیب زمینی هم میخورم ولی فقط همون دو هفته اول ۲ کیلو نهایت اضافه کردم دیگه تغییری نکردم :|
میشه بگید تمرین و تغذیه ام رو چه جوری کنم که تا ۲۰ روز بعد ۴ کیلو اضافه بشه ؟؟؟

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
سلام بر اساتید

من یه مکمل خیلی خوب که ضرر نداشته باشه به بدنم رو میخوامکه زود اثر گذار باشه و حجم آور باشه خلاسشو بگم میخوام دوماهه آرنولد بشم:D

بى خطر ترين و معمولترين مکمل خوانواده پروتيين ها هستند ,اگه وزن نميخواى فقط يکم حجم خشک وى 100%

اگه وزن يا حجم زياد ميخواى گينر
البته جفت اينا تنهايى زياد کار امد نيستن بهتره در کنارش چيزه ديگه مصرف بشه

در رابطه با 2ماه و ... شما با تست 250 و سوما هم 2ماه حتى نزديک به ارنولد هم نميشى,بدنسازى وقت و پشتکار ميخواد که از مکمل هم مهمتره
من خیلی لاغرم ۵۴کیلو ۱.۷۵ . الان سه هفتس میرم باشگاه (۱۱جلسه) یه گینر هم با مولتی ویتامین میخورم اشتهام هم خیلی زیاده روزی سه تا سفیده یا یه سیب زمینی هم میخورم ولی فقط همون دو هفته اول ۲ کیلو نهایت اضافه کردم دیگه تغییری نکردم :|
میشه بگید تمرین و تغذیه ام رو چه جوری کنم که تا ۲۰ روز بعد ۴ کیلو اضافه بشه ؟؟؟

داداش وزن اوردن الکى نيست که ادم 1ماه 5تا بياد بااالا,مگر اينکه دمبه بخواى هر روز 2وعده فست فود چرب بخور رديف ميشى

بدن با بدن فرق داره مکمل هم درجه کيفى و اصل و فرع داره ,شما با قد و وزنى که گفتى حالا حالا بايد گينر مصرف کنى به عنوان مکمل اصلى (البته اگه نخواى هورمون برى)

تمرينات تمرکزى واسه حجم بهتر هستن,سعى کن وزنه هارو اروم و تمرکزى بزنى,بعد از باشگاه هم ماکارونى,سيب زمينى و مواد ديگه کربو هيدراتى رو مصرف کن ,شما واسه رسيدن به وزن و حجم ايده ال و صد البته موندگار راه خيلى درازترى از 20روز دارى, ممکنه بتونى با يه سرى هورمون 20روزه 5تا بيااى بالا ولى 20روز بعدش هم مياى پايين
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk 2

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
بى خطر ترين و معمولترين مکمل خوانواده پروتيين ها هستند ,اگه وزن نميخواى فقط يکم حجم خشک وى 100%

اگه وزن يا حجم زياد ميخواى گينر
البته جفت اينا تنهايى زياد کار امد نيستن بهتره در کنارش چيزه ديگه مصرف بشه

در رابطه با 2ماه و ... شما با تست 250 و سوما هم 2ماه حتى نزديک به ارنولد هم نميشى,بدنسازى وقت و پشتکار ميخواد که از مکمل هم مهمتره

داداش وزن اوردن الکى نيست که ادم 1ماه 5تا بياد بااالا,مگر اينکه دمبه بخواى هر روز 2وعده فست فود چرب بخور رديف ميشى

بدن با بدن فرق داره مکمل هم درجه کيفى و اصل و فرع داره ,شما با قد و وزنى که گفتى حالا حالا بايد گينر مصرف کنى به عنوان مکمل اصلى (البته اگه نخواى هورمون برى)

تمرينات تمرکزى واسه حجم بهتر هستن,سعى کن وزنه هارو اروم و تمرکزى بزنى,بعد از باشگاه هم ماکارونى,سيب زمينى و مواد ديگه کربو هيدراتى رو مصرف کن ,شما واسه رسيدن به وزن و حجم ايده ال و صد البته موندگار راه خيلى درازترى از 20روز دارى, ممکنه بتونى با يه سرى هورمون 20روزه 5تا بيااى بالا ولى 20روز بعدش هم مياى پايين
داداش گینر رو حتما با کراتین باید بخورم ؟؟
کراتین ضرر نداره واسه کبد ؟؟
اگه گینر رو قطع کنم وزنم برنمیگرده ؟؟

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
داداش گینر رو حتما با کراتین باید بخورم ؟؟
کراتین ضرر نداره واسه کبد ؟؟
اگه گینر رو قطع کنم وزنم برنمیگرده ؟؟
نه کى گفته حتما؟؟ معمولا همه تو دوره اول مربى و مکمل فروش يه کراتين هم بهشون ميده ,چون هم ارزونه هم به خيلى ها ميسازه لى مثلا خود من هيچ نتيجه اى از کراتين نگرفتم و بعد از اولين دوره با پمپ حاوى کراتين جايگزينش کردم

تمام مکملهاى پودرى و قرصى غير هورمونى تو خارج اسمشون مکملهاى غذايى ورزشى هست,يعنى کامل کننده غذا!! اگه اصلى باشه و تو مصرفش افراط نکنيد به هيچ عنوان ضرر که نداره همش سوده حتى اگه تا اخر عمرت هم استفاده کنى

گينر اگه دورش کامل و اصولى تموم بشه و قطع بشه در صورتى که اصل بوده باشه و تمرين قطع نشده بعدش نبايد برگرده ولى اگه وستش قطع بشه يا بعدش ورزش قطع بشه برميگرده

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
نه کى گفته حتما؟؟ معمولا همه تو دوره اول مربى و مکمل فروش يه کراتين هم بهشون ميده ,چون هم ارزونه هم به خيلى ها ميسازه لى مثلا خود من هيچ نتيجه اى از کراتين نگرفتم و بعد از اولين دوره با پمپ حاوى کراتين جايگزينش کردم

تمام مکملهاى پودرى و قرصى غير هورمونى تو خارج اسمشون مکملهاى غذايى ورزشى هست,يعنى کامل کننده غذا!! اگه اصلى باشه و تو مصرفش افراط نکنيد به هيچ عنوان ضرر که نداره همش سوده حتى اگه تا اخر عمرت هم استفاده کنى

گينر اگه دورش کامل و اصولى تموم بشه و قطع بشه در صورتى که اصل بوده باشه و تمرين قطع نشده بعدش نبايد برگرده ولى اگه وستش قطع بشه يا بعدش ورزش قطع بشه برميگرده

ببخشید آخرین سوال هم اینکه گفتید حالا حالاها باید گینر بخوری یعنی تا چند دوره دیگه حدودا ؟؟

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
تو عید من گینرم تموم میشه باشگاه هم نمیتونم برم چیکار کنم وزنم برنگرده ؟؟

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
تو عید من گینرم تموم میشه باشگاه هم نمیتونم برم چیکار کنم وزنم برنگرده ؟؟
تا اونجا که ميتونى تمرين کن,بارفيکس شنا سوعدى و ....به محض اينکه تونستى هم برگرد باشگاه

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
گزینه خوبیه فقط گیراوردن اصلش یکم سخته چون کلا محصولات اپتیمم بدلیل محبوبیت و قدمتی که دارن مورد توجه قلابی زن های عزیزن.
ممنون داداش از نظرت از کجا اصلش تشخیص بدم الان من 5.4 کیلو گرم دارم پاکتی هست

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
ممنون داداش از نظرت از کجا اصلش تشخیص بدم الان من 5.4 کیلو گرم دارم پاکتی هست
اوپتيمم کلا اصلش گير نمياد,حتى واردکننده هاى اصل به خاطر اينکه فيکش زياد شده نميارن که کسى فک نکنه کپى ميارن,تنها راه اينه از نمايندگى رسمى اوپتيمم تو ايران که اريا تن ورز هست بخرى,داروخانه ها بعضياشون دارن

بالا