• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
دومی یه گلوتامین ماسل فارم هست
یه حالت خیلی خاصی داره وقتی فشارش میدی مثل خمیر تقریبا
طعمش هم اصلا خوب نیست
راستی پلمپ درش هم دقیقا مثل گینره میمونه کراتینه هم همینطوریه(با اینکه شرکتاشون مث هم نیست)

DSC05540.JPG DSC05541.JPG DSC05542.JPG DSC05546.JPG

Last edited:

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
DSC05550.JPG DSC05549.JPG DSC05548.JPG DSC05547.JPG
اینم کراتینه اس
مثل نمکه دون دون
دونه های سیاه هم توش دیده میشه
اولش یه مزه ترشی میده بعد کاملا بی مزه میشه

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
اپتیموم وی گلد 100% اورجینال توی بازار ایران است؟ چنده قیمتش؟
محصولات تقلبی ماسل فارم وارد ایران شده؟

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
لیپو6 چربی سوز خوبیه
البته ما بطور علمی چیزی به اسم چربی سوز نداریم . این محصولات عمدتا انرژی خاصی در بدن تولید می کنند برای ورزش . جریان خون رو تشدید می کنند که اکسیژن رسانی به بافتها بالا بره و ( اینجاش مهمه ) اگر شما همراه اینها تمرین هوازی کافی و **** اصولی داشته باشی خب کمک شایانی به کم کردن وزنت می کنن والا اگر فکر می کنی اینا رو بخوری چربی ها می سوزن و آتش می گیرن ! نه اصلا اینجوری نیست

لیپو 6 از چهار تای اینا یعنی cla+ green tea extract + l-carnitine +caffein قوی تره . البته کافئین اگر اشتباه نکنم خودش داره
ولی خب عوارض خاص خودشم داره مثلا بی خوابی یا طپش قلب و سر درد و ...
اینجوری که من شنیدم بهرحال امن تر از هیدروکسی کات هست و گروهی معتقدند مدل معمولیش از همه بهتره گروه دیگه مدل بلکش رو تایید می کنن . خیالت راحت در بدنسازی هیچ مطلبی مورد تایید جمع نیست :)) پس دنبال این نباش که یه چیزیو همه تایید کنن

شخصا مصرف لیپو 6 و هیچ مکمل این مدلی دیگری رو برات تجویز نمی کنم . فقط اطلاعاتش رو بهت دادم .

دوست عزیز این مکمل خیلی کم در ایران پیدا میشه.سعی کنید در موقع خرید خیلی دقت کنید

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
مشاهده پیوست 524129 مشاهده پیوست 524130 مشاهده پیوست 524131 مشاهده پیوست 524132
اینم کراتینه اس
مثل نمکه دون دون
دونه های سیاه هم توش دیده میشه
اولش یه مزه ترشی میده بعد کاملا بی مزه میشه
دوست عزیز اگه در آب انگور به خوبی حل شد بعد از 1 دقیقه پس میتونید بهش اطمینان کنید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
به من یه **** غذایی افزایش وزن در مدت کوتاه بدید . مثلا ماهی 5-7 کیلو چاق بشم . وزن فعلی 77 . میخوام 90 -90 کیلو بشم ( وضعیت تغذیه فعلی افتضاح) . مرسیکم الله .

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
رفیق تنها راه : عمل جراحی هست
مرگ یه بار شیون یه بار
عمل کن هرچی چربی داری بریز دور
خلاص
عمل جراحی به هیچ عنوان مناسب نیست چون بعد از مدتی برگشت خواهد داشت.سعی کنید از چربی سوزها استفاده کنید.بهتره

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دومی یه گلوتامین ماسل فارم هست
یه حالت خیلی خاصی داره وقتی فشارش میدی مثل خمیر تقریبا
طعمش هم اصلا خوب نیست
راستی پلمپ درش هم دقیقا مثل گینره میمونه کراتینه هم همینطوریه(با اینکه شرکتاشون مث هم نیست)

مشاهده پیوست 524125 مشاهده پیوست 524126 مشاهده پیوست 524127 مشاهده پیوست 524128

دوستان عزیز لطفا اگر در مورد مکملهای بدنسازی اطلاعات دقیق تری میخواهید لطفا دقیقا مشخص کنید که برای چه هدقی مکمل ها رو میخواید.این جوری من و سایر اساتید بهتر شما را راهنمایی خواهیم کرد

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
دوست عزیز اگه در آب انگور به خوبی حل شد بعد از 1 دقیقه پس میتونید بهش اطمینان کنید
قبلا به علم بدنسازیت شک داشتم الان کلا متوجه شدم :)
داداش مگه کراتین حل میشه مگه کلا کراتین رو با اب هم بزن یکم بعد بخور حالا چه اب خالی!
چه اب با قند
چه اب انگور!

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
کراتینی که حل بشه حالا چه تو آب چه تو آب انگور مطمئنا تقلبیه.

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
چربی سوز خوب فقظ لیپو . ضررشم کمتر از بقیه هست. ال کارنتین از همه بهتر و کم ضرر تر هست مخصوصا انواع مایع الکارنتین که از دارو خانه قابل تهیه هستن . لیپو ساده لی
و سکیس ایکس . شرد ماتریکس ماسل فرم و اکسی الیت مصرف کردم و انواع الکارنتین رو . اما فقظ lipo6x , L carnetin maye ro tosie mikonam .

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
منم تصمیم گرفتم bcca یا گلو تامین و یک الکارنتین و یک پمپ بگبرم :D اگه مرذم حلالم کنید . شاید ی لیپو بلک هم گرفتم

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
قبلا به علم بدنسازیت شک داشتم الان کلا متوجه شدم :)
داداش مگه کراتین حل میشه مگه کلا کراتین رو با اب هم بزن یکم بعد بخور حالا چه اب خالی!
چه اب با قند
چه اب انگور!

مصرف کراتین با آب پرتقال اصلا توصیه نمی شود چون دارای اسید می باشد و می تواند باعث کاهش کارایی کراتین شود

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
تاییدات ویجه :happy:
CLA گفتی و کردی کبابم. یکی ترکیباتیه که برای سلامتی خیلی مفیده مثل الکارنیتین ولی از اونم مهجور تر واقع شده

...
مجموعه ای که نام بردید چربی سوزهای ( اگر بشه همشون رو چربی سوز دانست ) ملایم و مفید هستند .
بخصوص برای خانمها کاربردشون بسیار بهتر از امثال هیدروکسی کات و لیپو سیکس و اینجور چیزاس
البته قطعا نتیجه ای که با چربی سوزهای حرفه ای بدست میاد ( بشرط رعایت **** و انجام هوازی ) یک چیز دیگه هست اما عوارضشون هم به همون اندازه جدی تر و بزرگتره

هیدروکسی کات می تواند باعث افزایش اسید معده شود.توصیه نمی شود

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
من دارم میرم بدنسازی

برا سوخته شدن چربیهای شکم کدومو انجام بدم بهتره ؟

روزی 1 ساعت باشگاه
روزی نیم ساعت دویدن
استفاده از چربی سوز

2.

روزی 1 ساعت باشگاه
روزی نیم ساعت دویدن
استفاده از کمربند لاغری استیم ابلت

البته چای سبز و قهوه میخورم
شکم ندارم بیشتر دور شکم دارم و خاهان کوچیک شدن گوگولی و کم سایز کردن هستم

ممنون*/.یاحق*/.=+

دوست عزیز اگه فقط قصد کاهش چربی پهلو رو دارید توصیه می شود که از دویدن و چربی سوز سالم استفاده کنید.بهتر نتیجه می گیرید

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
مصرف کراتین با آب پرتقال اصلا توصیه نمی شود چون دارای اسید می باشد و می تواند باعث کاهش کارایی کراتین شود
من اسمی از اب پرتقال اوردم؟
شما بیا اون مطلب حل شدن کراتینت رو بگو که نباید حل شه!

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
منم تصمیم گرفتم bcca یا گلو تامین و یک الکارنتین و یک پمپ بگبرم :D اگه مرذم حلالم کنید . شاید ی لیپو بلک هم گرفتم

دوست عزیزمصرف همه اینها با هم توصیه نمیشه ممکنه اثر همدیگر رو خنثی کنن.بیشتر از 2 مکمل با هم استفاده نکنید.

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
دوست عزیزمصرف همه اینها با هم توصیه نمیشه ممکنه اثر همدیگر رو خنثی کنن.بیشتر از 2 مکمل با هم استفاده نکنید.

مصرف جی توصیه میشه ؟ bcaa چه کاری انجام میده ؟ گلوتامین چی ؟

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
تایید میشه ... 45 دقیقه قبل از ورزش 1 فنجون قهوه تلخ بخورید عالیه

ضربانتون هم میبره بالا و چربی سوزی بهتری انجام میشه
بهتره که مصرف قهوه بدون شیر باشه

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
نكاتی درباره بدنسازی قدرتی

بدنسازی قدرتی نیاز به انرژی فراوان دارد كه خیلی از ورزشكاران به

اشتباه خودشان را درگیر **** های غذایی جهت كاهش وزن می كنند. این افراد بعد از 3 هفته كاهش وزن و قدرت شدیدی را تجربه می كنند. در بدنسازی قدرتی باید از سیستم هایی استفاده كنید كه فشار وزنه به صورت مستقیم بر روی عضلات باشد. خیلی از ورزشكاران فقط وزنه های سنگینی را جا به جا می كنند. و به جای اینكه فشار وزنه بر روی عضله باشد بر روی مفاصل می باشد. این كار باعث می شود كه ورزشكار فقط وزنه های سنگین را جا به جا كرده و خبری از افزایش قدرت و افزایش حجم عضله نخواهد بود. در بدنسازی قدرتی داشتن یك برنامه غذایی متعادل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. اما ورزشكاران بدنسازی قدرتی از انوع غذاهای چرب و سرخ كرده با حجم بسیار بالا استفاده می كنند. این افراد به جای این كه حجم عضله خود را بالا ببرند درصد چربی بدن خود را به شدت بالا می برند. و در نتیجه در حركاتی مثل لیفت ، اسكوات با مشكلات بسیار شدیدی مواجع می شوند. حتی مصرف غذاهای سرخ شده باعث كاهش ترشح تستوسترون خواهد شد. به همین دلیل افرادی كه بدنسازی قدرتی كار می كنند باید در تغذیه خود تعادل ایجاد كنند. تا در كنار تناسب اندام بتوانند قدرت عضلات خود را به خوبی بالا ببرند.
در بدنسازی قدرتی باید به كربوهیدرات ها اهمیت فراوانی داده شود چون ورزشكاران قدرتی نیاز به انرژی فراوان دارند و كربوهیدرات ها بهترین منبع انرژی برای این ورزشكاران می باشد. مكمل های بدنسازی كه به این افراد توصیه می شود باید تركیبی از پروتئین و كربوهیدرات باشد. بهتر است درصد كربوهیدرات بیشتر از پروتئین باشد.

در بدنسازی قدرتی باید به نرمش و حركات كششی اهمیت فراوانی داده شود. خیلی از ورزشكاران بدنسازی قدرتی معمولا بعد از 2 ماه با انواع آسیب دیدگی ها مواجع می شوند این آسیب دیدگی ها به این دلیل اتفاق می افتد كه ورزشكار بدون انجام حركات نرمشی و كششی شروع به تمرینات بدنسازی می كنند. حتما باید در برنامه بدنسازی خود 20 دقیقه را به نرمش و حركات كششی اختصاص بدهید و بعد شروع به تمرینات كنید. برای جلوگیری از آسیب دیدگی بهتر است كه 2 ست از تمرین را با وزنه های خیلی سبك و تكرارهای خیلی بالا شروع كنید تا عضله به خوبی آماده یك تمرین سخت شود. حتما قبل از شروع بدنسازی قدرتی از صحت سلامت خود توسط پزشك مطمئن شوید و بعد تمرینات بدنسازی قدرتی خود را شروع كنید.

بالا