لیپو6 چربی سوز خوبیه
البته ما بطور علمی چیزی به اسم چربی سوز نداریم . این محصولات عمدتا انرژی خاصی در بدن تولید می کنند برای ورزش . جریان خون رو تشدید می کنند که اکسیژن رسانی به بافتها بالا بره و ( اینجاش مهمه ) اگر شما همراه اینها تمرین هوازی کافی و **** اصولی داشته باشی خب کمک شایانی به کم کردن وزنت می کنن والا اگر فکر می کنی اینا رو بخوری چربی ها می سوزن و آتش می گیرن ! نه اصلا اینجوری نیست
لیپو 6 از چهار تای اینا یعنی cla+ green tea extract + l-carnitine +caffein قوی تره . البته کافئین اگر اشتباه نکنم خودش داره
ولی خب عوارض خاص خودشم داره مثلا بی خوابی یا طپش قلب و سر درد و ...
اینجوری که من شنیدم بهرحال امن تر از هیدروکسی کات هست و گروهی معتقدند مدل معمولیش از همه بهتره گروه دیگه مدل بلکش رو تایید می کنن . خیالت راحت در بدنسازی هیچ مطلبی مورد تایید جمع نیست ) پس دنبال این نباش که یه چیزیو همه تایید کنن
شخصا مصرف لیپو 6 و هیچ مکمل این مدلی دیگری رو برات تجویز نمی کنم . فقط اطلاعاتش رو بهت دادم .
دوست عزیز اگه در آب انگور به خوبی حل شد بعد از 1 دقیقه پس میتونید بهش اطمینان کنیدمشاهده پیوست 524129 مشاهده پیوست 524130 مشاهده پیوست 524131 مشاهده پیوست 524132
اینم کراتینه اس
مثل نمکه دون دون
دونه های سیاه هم توش دیده میشه
اولش یه مزه ترشی میده بعد کاملا بی مزه میشه
عمل جراحی به هیچ عنوان مناسب نیست چون بعد از مدتی برگشت خواهد داشت.سعی کنید از چربی سوزها استفاده کنید.بهترهرفیق تنها راه : عمل جراحی هست
مرگ یه بار شیون یه بار
عمل کن هرچی چربی داری بریز دور
خلاص
دومی یه گلوتامین ماسل فارم هست
یه حالت خیلی خاصی داره وقتی فشارش میدی مثل خمیر تقریبا
طعمش هم اصلا خوب نیست
راستی پلمپ درش هم دقیقا مثل گینره میمونه کراتینه هم همینطوریه(با اینکه شرکتاشون مث هم نیست)
مشاهده پیوست 524125 مشاهده پیوست 524126 مشاهده پیوست 524127 مشاهده پیوست 524128
قبلا به علم بدنسازیت شک داشتم الان کلا متوجه شدمدوست عزیز اگه در آب انگور به خوبی حل شد بعد از 1 دقیقه پس میتونید بهش اطمینان کنید
قبلا به علم بدنسازیت شک داشتم الان کلا متوجه شدم
داداش مگه کراتین حل میشه مگه کلا کراتین رو با اب هم بزن یکم بعد بخور حالا چه اب خالی!
چه اب با قند
چه اب انگور!
تاییدات ویجه :happy:
CLA گفتی و کردی کبابم. یکی ترکیباتیه که برای سلامتی خیلی مفیده مثل الکارنیتین ولی از اونم مهجور تر واقع شده
...
مجموعه ای که نام بردید چربی سوزهای ( اگر بشه همشون رو چربی سوز دانست ) ملایم و مفید هستند .
بخصوص برای خانمها کاربردشون بسیار بهتر از امثال هیدروکسی کات و لیپو سیکس و اینجور چیزاس
البته قطعا نتیجه ای که با چربی سوزهای حرفه ای بدست میاد ( بشرط رعایت **** و انجام هوازی ) یک چیز دیگه هست اما عوارضشون هم به همون اندازه جدی تر و بزرگتره
سلام
من دارم میرم بدنسازی
برا سوخته شدن چربیهای شکم کدومو انجام بدم بهتره ؟
روزی 1 ساعت باشگاه
روزی نیم ساعت دویدن
استفاده از چربی سوز
2.
روزی 1 ساعت باشگاه
روزی نیم ساعت دویدن
استفاده از کمربند لاغری استیم ابلت
البته چای سبز و قهوه میخورم
شکم ندارم بیشتر دور شکم دارم و خاهان کوچیک شدن گوگولی و کم سایز کردن هستم
ممنون*/.یاحق*/.=+
من اسمی از اب پرتقال اوردم؟مصرف کراتین با آب پرتقال اصلا توصیه نمی شود چون دارای اسید می باشد و می تواند باعث کاهش کارایی کراتین شود
منم تصمیم گرفتم bcca یا گلو تامین و یک الکارنتین و یک پمپ بگبرم اگه مرذم حلالم کنید . شاید ی لیپو بلک هم گرفتم
دوست عزیزمصرف همه اینها با هم توصیه نمیشه ممکنه اثر همدیگر رو خنثی کنن.بیشتر از 2 مکمل با هم استفاده نکنید.
بهتره که مصرف قهوه بدون شیر باشهتایید میشه ... 45 دقیقه قبل از ورزش 1 فنجون قهوه تلخ بخورید عالیه
ضربانتون هم میبره بالا و چربی سوزی بهتری انجام میشه