• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام.
من میخوام 15 تا 18 کیلو وزن بگیرم..
و از ماه بعد باشگاه بدن سازی رو شروع میکنم.
اما در مورد مکمل ها چیزی نمیدونم، چون همه میگن این مکمل ها ضرر داره و بعد ک وزن گرفتی و ورزشو ول کردی بدنت داغون میشه و... میترسم استفاده کنم، از طرفی هم میگن بدون مکمل نمیشه وزن گرفت... موندم چیکار کنم:(
هورمون و کراتین رو میشناسم و ضررات وحشتناکشون زیاد شنیدم و این چیزا باعث شده فکر کنم بقیه مکمل ها هم همین طوریه... آیا اشتباه میکنم؟

میشه راهنماییم کنید تا بتونم با بی خطر ترین روش ممکن 15 کیلو وزن بگیرم؟

Sent from my C2105 using Tapatalk

ببینید شما در ابتدا اصلا مکمل استفاد نکنید , 3-4 ماهی رو بدون مکمل برید باشگاه تمرین کنید البته با تغذیه مناسب همینطوری میتونید 7-8 کیلو وزن بگیرید .
متاسفانه عموم مردم اطلاعات بسیار کمی در این مورد دارن و فقط چیزی رو که از یکی دیگه میشنون انتقال میدن ! مکمل های بدنسازی که همون مکمل های غذایی دارن هیچ فرقی با غذا ندارن و هیچ ضرری ندارن (البته بجز هورمون ها و استروئید ها)
کراتین یکی از بی ضرر ترین مکمل های دنیا شناخته شده که هیچ ضرری نداره البته به شرطی که مشکل حاد کبدی نداشته باشید.

شما بعد از 4 ماه میتونید مصرف مکمل رو شروع کنید که برای افزایش وزن بهترین مکمل گینر (ترجیحا به همراه کراتین) هست

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
درود به دوستان
یه راست میرم سر اصل مطلب
ببینید من قصد دارم یه کم چاق شم ولی با هر ترفندی میرم نمیشه یه دو سال کشتی کار کردم و حدودا یه سال بدنسازی (در حد معمولی) استخون بندی بدنم با اینا خوب شد ولی چاق نشدم!! یعنی غذا زیاد میخورم ولی چاق نمیشم!!
خواستم ببینم دوستان چه مکمل هایی رو پیشنهاد میدن تا کمتر از 2 ماه یه 10-20 کیلو اضاف کنم!!
یه چیز دیگه من تو 24 ساعت کمتر از 6 ساعت میخوابم فقط خوابم زیاد نشه!!
فقط خواهشا عوارض نداشته باشه و قیمتشم مناسب باشه!!
با تشکر
شما هم پست بالایی من رو مطالعه کنید .
به علاوه ی اینکه , یکی از لزومات افزایش وزن خواب کافی هست ! اگه خواب کافی نداشته باشید نمیتونید خوب وزن اضافه کنید سعی کنید حداقل 8 ساعت خواب رو حتما تو برنامتون بزارید .

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
ببینید شما در ابتدا اصلا مکمل استفاد نکنید , 3-4 ماهی رو بدون مکمل برید باشگاه تمرین کنید البته با تغذیه مناسب همینطوری میتونید 7-8 کیلو وزن بگیرید .
متاسفانه عموم مردم اطلاعات بسیار کمی در این مورد دارن و فقط چیزی رو که از یکی دیگه میشنون انتقال میدن ! مکمل های بدنسازی که همون مکمل های غذایی دارن هیچ فرقی با غذا ندارن و هیچ ضرری ندارن (البته بجز هورمون ها و استروئید ها)
کراتین یکی از بی ضرر ترین مکمل های دنیا شناخته شده که هیچ ضرری نداره البته به شرطی که مشکل حاد کبدی نداشته باشید.

شما بعد از 4 ماه میتونید مصرف مکمل رو شروع کنید که برای افزایش وزن بهترین مکمل گینر (ترجیحا به همراه کراتین) هست
عزیز من یه سال بدنسازی رفتم طبق دستورات مربی تمرین کردم و غذا خوردم ولی حتی 1 کیلو هم اضاف نکردم
میخوام یه حرکت برم که یه کم رو فرم بیام من 10 کیلو اضاف کنم قشنگ اون بدنسازیا به چشم میاد
چه توری میشه؟؟

vahidreza_.ghaderi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من ١٧ سالمه ٦ ماهه كه ميرم بدن سازي ميخواستم بپرسم براي لينكه عضله هام حجم بياره بايد چه مكملي بخورم ؟

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
یه سئوال در مورد مکمل ها دارم
راسته که میگن مکمل های بدن سازی آدم رو عقیم میکنه و نمیتونی بچه دار بشی؟
یا ضررهای گوارشی و ...
میتونید جواب سئوالم رو بدید؟
من میخوام استفاده کنم چون بعضیا میگن اصلا ضرر نداره و بعضیا میگن واسه بدن ضرر داره
و سئوال دومم اینه که میگن اگه مکمل مصرف کنی و باشگاه رو بذاری کنار ماهیچه ها شل میشن و آب میارن و از قیافه میوفتن، اینم راسته؟

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
راستش همه مکمل های بدنسازی به دلیل این که اصلی نیستن میتونن عوارض زیادی داشته باشن
شما با یه برنامه غذایی اصولی به راحتی می تونید وزنتون رو خیلی زیاد بالا ببرید

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
بله.میتونه باعث عقیم شدن بشه چون شما مکمل درجه یک رو نمیتونید پیدا کنید و مکمل های درجه 2 و یا 3 هم هورمون های زیادی قاطیشون می کنن که میتونه عوارض زیادی داشته باشه.دنبال مکمل ها نرید خیلی بهتره

FarSeeR

Registered User
لایک‌ها
24
بله.میتونه باعث عقیم شدن بشه چون شما مکمل درجه یک رو نمیتونید پیدا کنید و مکمل های درجه 2 و یا 3 هم هورمون های زیادی قاطیشون می کنن که میتونه عوارض زیادی داشته باشه.دنبال مکمل ها نرید خیلی بهتره

داداش کی گفته مکمل اصل پیدا نمیشه؟ هرکی هرچه قدر پول بده، همون قدر آش میخوره! به نظر خود منم یا نباید مصرف کرد یا باید اوریجینالش رو خرید!

بعد کی با خوردن پروتین یا کراتین و امثال اینا عقیم شده؟ :| استروئید ها رو نمیدونم و فکر میکنم مصرف بدون اصولش عواقبی مثل عقیم شدن رو داشته باشن ولی اینجور عوارض مربوط به همه ی مکمل ها نمیشه!

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
چند سوال دارم
من یخورده چربی دارم.البته زیاد شده

یه مدت خوب اب کرده بودم ولی خب ورزشو ادا مه ندادم.با هوازی اب کرده بودم
کلا اغر اندام هستم و شکم و پهلو و مقدار چربی در سینه دارم.
میخوام خشک کنم و شکم رو عضلانی کنم
و کلا قصد کارکردنم هم فیتنس هست

چی پیشنهاد میدین؟
کسی نیست جواب بده؟

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز سازندگان مکمل های بدل واسه این مکمل هایی که می سازند کارایی داشته باشه از داروهای بدنسازی داخل مکمل های بی اثر استفاده می کنن. تا یه کمی به ورزشکار وزن بده. اون وقت شما فکر می کنید که دارید مکمل بی ضرر استفاده می کنید در صورتی که دارید از بد ترین نوع داروها استفاده می کنید.

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
اگه در صد چریی خیلی زیاد نیست بهتر که قهوه تلخ نیم ساعت قبل از تمرینات استفاده کنید.بعد از پایان هر جلسه تمرین 15 دقیقه هوازی داشته باشد.بعد از 2 ماه از شر چربی ها راحت مبشید

موفق باشید

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
داروهای بدنسازی متلاشی كننده زندگی

ورزش بدنسازی با وجود داروهای بدنسازی بسیار خطرناك شده . افرادی كه تازه شروع به ورزش بدنسازی می كنند از طریق فروشندگان داروهای بدنسازی تحریك به استفاده از این داروهای خطرناك می شوند. و بعد از مدت كوتاهی با مشكلات جسمی و ذهنی فراوان رو به رو خواهند شد. داروهای بدنسازی باعث ترشح هورمون های عضله ساز بدن به صورت مصنوعی خواهند شد كه خطرات فراوانی مانند عقیم شدن را در پی خواهند داشت. افرادی كه از این گونه داروها استفاده می كنند در همان روزهای آغازین با مشكلاتی نظیر عصبی شدن ، بد كار كردن معده و روده و بعد از یك مدت نسبتا طولانی با مشكلاتی نظیر تاری دید ,ریزش شدید مو، جوش های چركین و مشكلات جدی تری نظیر اختلال در كار قلب و كبد و كلیه مبتلا می شوند. افرادی كه از داروهای بدنسازی استفاده می كنند معمولا صبح ها با كمبود شدید انرژی مواجع هستند كه بیشتر آنها از بی حالی و بی حوصلگی گلایه می كنند. این مشكل به این دلیل به وجود می آید. وقتی از داروهای بدنسازی استفاده شود تمام اندام های حساس بدن برای دفع كردن سم اضافی موجود در بدن شروع به فعالیت های اضافی خواهند كرد و فرد با كمبود انرژی مواجع خواهد شد.

افرادی كه از هورمون ها استفاده می كنند بسیار پرخاشگر می شوند و خیلی از این افراد حتی در مدت كوتاهی به افسردگی دچار می شوند. داروهای بدنسازی باعث می شود كه خون خیلی غلیظ شود و قلب نتواند خون را به درستی پمپاژ كند و مقداری خون به صورت لخته دربین رگ ها خواهد ماند كه می تواند باعث ایجاد سكته قلبی و یا مغزی شود. از دبگر عوارض داروهای بدنسازی افزایش فشار خون می باشد. در سال های قبل ورزشكاران زیادی را شاهد بودیم كه در هنگام تمرینات بدنسازی به دلیل افزایش فشار خون به سكته های مغزی دچار شده بودند. حتی آمار نشان می دهد كه آمار طلاق در مردانی كه از داروهای بدنسازی استفاده كرده اند بیشتر بوده است و این به دلیل بر هم خوردن تعادل روحی می باشد افرادی كه از این داروهای مرگبار استفاده می كنند سیستم دفاعی بدن به شدت ضعیف می شود این افراد بیشتر از افراد معمولی در خطر بیماری های ویروسی می باشند. داروهای بدنسازی باعث از بین رفتن مفاصل خواهد شد. طبق تحقیقات اخیر ورزشكارانی كه از داروها استفاده كرده اند بیشتر از بقیه ورزشكاران با مشكلاتی نظیر درد مفاصل و دیسك كمر و همچنین آرتروز مواجع شده اند. بعد از تحقیقات مفصل تری كه بر روی این ورزشكاران انجام شد.

معلوم شد كه استفاده از هورمون ها باعث ایجاد اسیدهای اضافی از طریق معده خواهد شد كه می تواند باعث تخریب مفصل ها شود. و دلیل دیگر این است كه افرادی كه از هورمون ها استفاده می كنند به خاطر قدرتی كه به دست می آورند از وزنه های سنگینی استفاده می كنند كه مفصل تحمل این مقدار وزنه و فشار را نخواهد داشت و به مرور مفاصل از بین خواهد رفت.
دوستان حالا كه متوجه شدید این داروها چقدر می توانند خطرناك باشند. لطفا از مصرف آنها جدا خودداری كنید و به جای آن با یك تغذیه اصولی و با یك برنامه تمرینی اصولی به رشد عضلات خود ادامه بدهید. اگر در حال مصرف استروئیدها هستید. بلافاصله مصرف آنها را قطع كنید و روزی 8 وعده از میوه ها و سبزیجات و آب فراوان و همچنین جوانه گندم استفاده كنید. شب قبل از خواب از یك لیوان چای سبز استفاده كنید تا سم ایجاد شده از طریق ادار دفع شود. ورزش بدنسازی با یك تغذیه سالم می تواند به شما عضلاتی زیبا و تفكیك شده و با كیفیت بدهد. تمامی داروهای بدنسازی اثری موقت خواهند داشت.

Last edited:

gerd

Registered User
لایک‌ها
5
بعله...

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
**** غذایی چی؟
بطور 100درصد رعایت کنم؟اخه تا چند روز میرم تو **** خیلی ضعیف میشم

مثلا تقریبا برنج رو برای ناهار نصف میکنم.شام فقط میوه
روغنی جات تا حد امکان حذف
صبحانه.سوپ جو.1چهارم نون سنگ.و..
قبل تمیرین 5دانه کشمش سبز برای تنظیم قند خون
استفاده از سیب درختی بعد از تمرینو به جای شام
15دقیقه تردمیل قبل و 15دقیقه تردمیل بعد از تمرین
--
برای تمرین بدنسازی هم فیتنس میخوام کار کنم

این برنامه قبلیم بود که خیلی خوب نتیجه گرفتم!مربی بهم داده بود
نظرتون چیه؟چی بهش اضافه کنم؟یا کم کنم؟البته تا جایی که یادم میاد نوشتم.کامل نیست

Reza_Mohammad

Registered User
لایک‌ها
769
درود
دوستان این پرو وی امروز به دستم رسیده از برند معروف MVP هست 4 کیلویی میخواستم بدونم چه قیمتی هست ؟ چون قیمتش رو ندارم !!!
اگر از دوستان کسی قیمت داره لطفا اطلاع بده
f029b0.jpg

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
راستش همه مکمل های بدنسازی به دلیل این که اصلی نیستن میتونن عوارض زیادی داشته باشن
شما با یه برنامه غذایی اصولی به راحتی می تونید وزنتون رو خیلی زیاد بالا ببرید
شما میتونید برنامه غذایی بنویسید واسه پرورش عضله هام؟
هزینه ش رو هم قبول دارم

FarSeeR

Registered User
لایک‌ها
24
**** غذایی چی؟
بطور 100درصد رعایت کنم؟اخه تا چند روز میرم تو **** خیلی ضعیف میشم

مثلا تقریبا برنج رو برای ناهار نصف میکنم.شام فقط میوه
روغنی جات تا حد امکان حذف
صبحانه.سوپ جو.1چهارم نون سنگ.و..
قبل تمیرین 5دانه کشمش سبز برای تنظیم قند خون
استفاده از سیب درختی بعد از تمرینو به جای شام
15دقیقه تردمیل قبل و 15دقیقه تردمیل بعد از تمرین
--
برای تمرین بدنسازی هم فیتنس میخوام کار کنم

این برنامه قبلیم بود که خیلی خوب نتیجه گرفتم!مربی بهم داده بود
نظرتون چیه؟چی بهش اضافه کنم؟یا کم کنم؟البته تا جایی که یادم میاد نوشتم.کامل نیست

انواع کلم به خصوص بروکلی، اسفناج، سیب و کلا گیاه های مختلف خیلی مفیده عزیز! مثلا من برای شام سالاد میخورم اکثر شبا ( کلم قرمر، کلم سفید، کاهو، گوجه، خیار، فلفل دلمه، بروکلی، هویج، قارچ، اسفناج ) از یه دیس برنج بیشتر شمارو سیر میکنه در حالی که کالری خیلی کمی داره!

سعی کنید از سبزیجات مختلف با رنگ های مختلف استفاده کنید، نه صرفا برای کم کردن وزن، بلکه برای سلامتی بیشتر! اکثر کارشناسای فیتنس شعارشون اینه که عضله های شکم، توی آشپزخونه پرورش پیدا میکنن!

**** غذایی من در حدود 1200 تا 1500 کالری در روزه، توی یه ماه حدود 6 کیلو و نیم کم کردم! اطلاعاتتون رو راجع به خواص سبزیجات مختلف قوی کنید، خیلی موثره! ولی حتما بروکلی و اسفناج رو وارد غذاهاتون کنید!

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
دوست عزیز سازندگان مکمل های بدل واسه این مکمل هایی که می سازند کارایی داشته باشه از داروهای بدنسازی داخل مکمل های بی اثر استفاده می کنن. تا یه کمی به ورزشکار وزن بده. اون وقت شما فکر می کنید که دارید مکمل بی ضرر استفاده می کنید در صورتی که دارید از بد ترین نوع داروها استفاده می کنید.

داداش مگه ایرانه که هر کی هر چی خواست بسازه بده دست مردم ؟
کوچیکترین مشکلی مکمل داشته باشه جلوی تولیدش گرفته میشه ! اگه خواستی یه لیست از مکمل های توقیف شده 2013 میدم به همراه توضیحات که ببینی واسه چه مشکلات جزئی توقیف شدن !

مکمل اصل (که تو ایران هم پیدا میشه بر خلاف شایعات موجود) هیچ عوارض خاصی نداره و مشکلی به وجود نمیاره ! البته مکمل با استروئید فرق داره , من منظورم مکمل های غذایی (گینر ها , پروتئین ها و ...) هستن . مگر اینکه خود فرد مشکل کبدی یا .... داشته باشه !

Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
سلام دوست عزیز
یه سوال در مورد l-carnitine داشتم یه تاپیکم زدم در موردش
اول اینکه ال کارنیتین ایرانی خوبه ؟ از اینا که شرکتای دارویی میسازن
دوم اینکه دوز و نحوه مصرف برای من که کارم بدنسازی نیست و روزی یک ساعت فعالیت دارم چجوری باید باشه
فعالیت : 25 دقیقه هوازی 10 دقیقه وزنه و مجددا 25 دقیقه هوازی
وزن 98
قد 181
ممنون

بالا