• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
آرنولد پس طبیعی ورزش میکرد! :thumbdown:

لابد جو ویدر با سیبیلاش بهش قوت قلب میداد. :banghead: ای خدا! خودش تو سال 1997 اعلام کرد تستسترون مصرف میکرد! من خودم از طرفداراشم مصرف کلا مکمل و دارو هم تو این رشته طبیعیه وگنه این همه هایپر پلازی و تروفی تو بدن رخ نمیده. عوابقبم داره خب ببینید دنبال چی هستین بدن خوب + بایپس قلب . یا بدن متوسط بعلاوه زندگی سالم. خود آرنولد رفت بایپس تو همون سال. یک کلام بدن فیت نس میخوای با زحمت شاید بهش برسید تازه مصرف مکمل درست که تو ایران کمه ولی بادی بیلدینگ زری ببندی دعا کنی عمرا نرسی تجربه 8 سال بدنسازی من بود. در آخرم بگم اگه دنبال پول در آوردن تو این رشته نیستید و علمشم ندارین نرین طرف دارو خطرناکه حسن:eek:
مکملم برین دارو خونه بخرین نهایت توش پودر ذرته و کیفیت نداره ولی خب دیگه قرص متان و امثالهم نمیزنن کبدت سمی شه جناب مربی بده دستتون. موفق باشید:cool:

brucestark

Registered User
لایک‌ها
81
بله
مثلا کراتین اصل 7 دلاره
گوشت هم امریکا کیلویی بیشتر از 7 دلاره
بعد اینجا مشخصه که کرایتن رو از چی ساختن :D
میتونید بهم بگید کجا دارن 7 دلار میفروشن،من میخوام
الان 100 گرم کراتین خالص شرکت سلکور(Cellucor) ،
21 دلاره
اینم لینک،چشاتون را بیشتر باز کنید تا دیگه جایی دیگه سوتی ندید:D
COR-Performance Creatine by Cellucor at Bodybuilding.com - Lowest Prices on COR-Performance Creatine!

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
برای فیتنس پروتئین با درصد چربی صفر و یا آمینو.البته با هم استفاده نکنید

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
سعی کنید از مکمل هایی استفاده کنید که تو ایران نمایندگی فروش داشته باشه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
مکمل نخورید اقا نخورید

من داییم 10سال پیش از همین مکملا استفاده کرد تازه الان داره ضررشو میبینه کبدش جواب کرده

مکملاشم اصل بوده خودش از امریکا اورده بوده اون موقه

کسایی که میگن ضرر نداره 10سال دیگه که عوارض خودشونو نشون دادن تازه میفهمن چه اشتباهی کردن

اینایی که اصل نیستن که همون موقه که استفاده میکنی ضررشو نشون میده و اونایی که اصلا در دراز مدت نشون میده

این مکملا تازه 4-5ساله که بین جوونا جا افتاده ینی هنوز زمان عوارضش فرا نرسیده

7-8سال دیگه با خیل بدنسازان کبد از کار افتاده مواجه میشیم

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز چیزی که خیلی مهم تر از مکمل های بدنسازیه،شوک دادن منطم به عضله هستش

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
میتونید بهم بگید کجا دارن 7 دلار میفروشن،من میخوام
الان 100 گرم کراتین خالص شرکت سلکور(Cellucor) ،
21 دلاره
اینم لینک،چشاتون را بیشتر باز کنید تا دیگه جایی دیگه سوتی ندید:D
COR-Performance Creatine by Cellucor at Bodybuilding.com - Lowest Prices on COR-Performance Creatine!

Optimum Micronized Creatine Powder at Bodybuilding.com: Lowest Prices for Micronized Creatine Powder
:|
صبر کن دو روز از عضویتت بگذره بعد از دیگران سوتی بگیر :eek:

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
دوستان یه جوری **** غذایی رو تجویز میکنن که اگه آدم از صبح تا شب هم فقط بخوره, وقت کم میاره. کره بادام زمینی دیگه چیه؟ انواع و اقسام روغن؟

دوستان اگه کسی یه رژیمی که قابل پیاده شدن باشه به من بگه ممنون میشم. میخوام چاق بشم. قابل پیاده شدن باشه.

رفتم دکتر تغذیه 20 تومان ازم پول ویزیت گرفته, یه لیست بلند و بالا داده میگه تا 2 ماه آینده فقط این چیزها رو بخور. لیست رو که نگاه کردم دیدم از کله صبح که آدم بسم الله میگه باید بخوره تا کله شب موقع خواب. اون هم یه چیزهایی که اصلا آدم شاخ در میاره. باید 20 تا مغازه رو راه بری تا پیدا کنی.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دوستان یه جوری **** غذایی رو تجویز میکنن که اگه آدم از صبح تا شب هم فقط بخوره, وقت کم میاره. کره بادام زمینی دیگه چیه؟ انواع و اقسام روغن؟

دوستان اگه کسی یه رژیمی که قابل پیاده شدن باشه به من بگه ممنون میشم. میخوام چاق بشم. قابل پیاده شدن باشه.

رفتم دکتر تغذیه 20 تومان ازم پول ویزیت گرفته, یه لیست بلند و بالا داده میگه تا 2 ماه آینده فقط این چیزها رو بخور. لیست رو که نگاه کردم دیدم از کله صبح که آدم بسم الله میگه باید بخوره تا کله شب موقع خواب. اون هم یه چیزهایی که اصلا آدم شاخ در میاره. باید 20 تا مغازه رو راه بری تا پیدا کنی.

شدیدا قبول دارم

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
مکمل نخورید اقا نخورید

من داییم 10سال پیش از همین مکملا استفاده کرد تازه الان داره ضررشو میبینه کبدش جواب کرده

مکملاشم اصل بوده خودش از امریکا اورده بوده اون موقه

کسایی که میگن ضرر نداره 10سال دیگه که عوارض خودشونو نشون دادن تازه میفهمن چه اشتباهی کردن

اینایی که اصل نیستن که همون موقه که استفاده میکنی ضررشو نشون میده و اونایی که اصلا در دراز مدت نشون میده

این مکملا تازه 4-5ساله که بین جوونا جا افتاده ینی هنوز زمان عوارضش فرا نرسیده

7-8سال دیگه با خیل بدنسازان کبد از کار افتاده مواجه میشیم

جدا از اصلی بودن مکمل ها شاید افراط کردن در مصرف
و یا درست مصرف نکردن و زیاد آب ننوشیدن

وگرنه با یکی دو دوره مصرف درست در طول سال مشکلی پیش نمیاد
میلیون ها نفر در سرتاسر جهان خیلی وقته دارن مصرف میکنن و آزمایشات مختلفی توسط موسسات پزشکی معتبر انجام شده

مکمل جز جدا نشدنی از تمام ورزشکاران دنیا هست

حتی مکمل هم نخوان مصرف کنن مصرف زیاد منابع غذایی مختلف به عنوان جایگزین میتونه آسیب بزنه

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
مكمل های بدنسازی

30531660154419069523.jpg
مكمل های بدنسازی كه امروزه در بین ورزشكاران بدنسازی محبوب شده است در واقع تشكیل شده است از مواد شیمیایی بسیار خطرناكی كه اگر برای مدت طولانی مورد مصرف قرار بگیرد می تواند باعث سرطانی شدن سلول های بدن شود. در بین ورزشكاران رشته بدنسازی مكمل های بدنسازی از اهمیت فراوانی برخوردار می باشد. این شایع در بین ورزشكاران وجود دارد كه اگر از مكمل ها استفاده نكنید نمی توانید به عضلات توسعه یافته ای دست یابید.
این یك باور اشتباهی می باشد. چون عضلات فقط به تمرینات اصولی و تغذیه اصولی واكنش نشان می دهد.
مكمل های بدنسازی فقط مخصوص حرفه ای ها می باشد.
شایع دیگری كه در بین ورزشكاران رشته بدنسازی وجود دارد این است كه مصرف مكمل های بدنسازی باید حتما همراه با داروهای بدنسازی باشد تا بالاترین كارایی را داشته باشند. در صورتی كه واقعیت این است كه مصرف مكمل های بدنسازی به همراه داروهای بدنسازی می تواند باعث كاهش خواص مكمل ها شود. به همین دلیل در بین ورزشكاران زیاد دیده می شود كه از كراتین و گلوتامین در كنار داروهای بدنسازی استفاده می كنند و این باعث فشار بسیار زیاد به كبد و كلیه خواهد شد. مكمل های بدنسازی بسیار حساس می باشند و حتی اگر شما مشكلات خاصی داشته باشید و از داروهای خاصی برای درمان استفاده می كنید نباید از مكمل های بدنسازی استفاده كنید. چون مكمل های بدنسازی ساخته شده از مواد شیمیایی می باشند و می توانند با هر داروی بدنسازی تداخل داشته باشند.
اشتباه دیگری كه بیشتر ورزشكاران بدنسازی مرتكب می شوند این است كه هر مكمل را با آبمیوه استفاده می كنند. در صورتی كه برای به دست آوردن بهترین نتیجه در بدنسازی باید مكمل های پروتئینی خالص را با شیر مصرف كنید.
افرادی كه از مكمل ها استفاده می كنند نباید در طول روز چای بنوشند چون می تواند باعث كاهش خواص مكمل ها شود.

I-SINA

Registered User
لایک‌ها
9
آرنولد چیه؟؟؟
به شخصه حجم بیشتر از عکس اوتارم دوست ندارم!
نهیتش 1درصد از این حجم بیشتر!
داداش من اينكه هيكل اوليور و حجمش الگو خيليا هست درست(من خودم هم در حد همين آقاي استفن امل دوست دارم) ولي ايشون هم معلوم مكمل مصرف كرده

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
البته روزهای تمرین بستگی به تغذیه و سابقه ورزشی شما داره

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دادا بستگى داره چه 6پکى بخواى اگه فقط ميخواى در بياد و لخت جواب بده همين روش که اب کردى رو ادامه بده شکمش رو زياد کن در مياد اما اگه 6پک درشت و حجمدار ميخواى بايد با مکمل برى

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk 2

از آینو استفاده کنید

alireza1500

Registered User
لایک‌ها
10
مطلب خوبی بود ممنونم
حالا من برای یه کشتی گیر که بخواد هم از لحاظ عظله بندی وقدرت بدنی قوی تر بشه باس کدوم مکملو استفاده کنم؟
ممنونم.

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
جواب به سوالات تخصصی شما در زمینه بدنسازی و مکمل های بدنسازی در این تاپیک امکان پذیر می باشد

MOHAMMAD369

Registered User
لایک‌ها
83
سلام .من حدود دو ماه هست که دوباره شروع کردم و توی خونه با چند تا دمبل و هالتر کار میکنم ودر مورد مکمل هل اطلاعاتی ندارم.
میخواستم یک مکمل معرفی کنید که عضله ساز باشه . یعنی در عین اینکه افزایش وزن داره بدن زیبایی بسازه و همچنین برای بدن ضرر نداشته باشه.

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
سوالم زیاد تخصصی نیست . یه نوجوان 16 ساله میتونه بدنسازی کار کنه اونم از نوع بدنسازی رزمی؟ قد 178 بازم خیلی جا داره قد بکشه.... قدش نمیسوزه؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام .من حدود دو ماه هست که دوباره شروع کردم و توی خونه با چند تا دمبل و هالتر کار میکنم ودر مورد مکمل هل اطلاعاتی ندارم.
میخواستم یک مکمل معرفی کنید که عضله ساز باشه . یعنی در عین اینکه افزایش وزن داره بدن زیبایی بسازه و همچنین برای بدن ضرر نداشته باشه.
شما باید گینر یا پروتئین مصرف کنی ...
گینر وزن بیشتر میده ولی همش عضله نیست یکم چرب هم میکنه بدن رو
پروتئین وزن کمتر میده ولی خب عضله هست ...
ضرر هم ندارن کلا

بالا