با توجه به تنوع زیاد ساپلیمنت ها و فروشندگان زیاد که همگی ادعای ارائه محصولات اصلی و اورجینال را دارند تشخیص مکمل اصلی از فیک (تقلبی) بسیار سخت شده. در این جا میخوام با راهنمایی به شما کمک کنم تا بتونید مکمل اصلی تهیه کنید.
1- خرید مکمل هایی که تقلبی آن وجود ندارد: اکثر تقلبی کاران توانایی ساخت هر قوطی یا پاکتی رو دارند ولی معمولا سراغ مکمل هایی میرن که فروش بالایی دارند و ساخت تقلبی آن کم هزینه تر هست.
به عنوان مثال مکمل های مسافرتی (ساشه ای) که هر سرو محصول درون یک ساشه قرار گرفته با وجود 20 یا 30 بسته در محصول هزینه بسته بندی بالاتری نسبت به مکمل هایی که درون یک پاکت یا قوطی قرار گرفته اند دارد به همین دلیل تقلبی کاران که تنها هزینه ای که برای ساخت مکمل میکنند قوطی یا پاکت آن است ترجیح میدهند سمت این نوع مکمل ها نروند.
محصولاتی که بسته بندی خاص تری دارند. به عنوان مثال پمپ C4 یا M5 سلکور یا چربی سوز Super HD ، T7 یا N03 , D4 , P6 ,... سلکور به علت بسته بندی خوبی که دارند (کمپانی سلکور در سال گذشته برنده بهترین بسته بندی از سایت بی بی رو داره) کار رو برای تقلبی کاران سخت و هزینه بر میکنه به همین دلیل سمت این محصولات نمیرن (من تو این سال ها تقلبی اینها که گفتم رو هرگز ندیدم)
2-خرید مکمل های دارای مجوز وزارت بهداشت ایران : حسنی که داره اینه که خیالتون از بابت اصالت مکمل تا حد زیادی راحته و معایبی هم که داره اینه که تنوع محصول بسیار کم هست(مثلا چربی سوز از هیچ برندی من ندیدم) ، معمولا برندهای غیر حرفه ای(برند های معتبر مثل ماسل تچ . ماسل مید . ماسل فارم و .... در ایران مجوز دارش وجود نداره) و قیمت بسیار بالاتر از بازار
اگه سوالی داشتید در خدمتم