• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سوالم زیاد تخصصی نیست . یه نوجوان 16 ساله میتونه بدنسازی کار کنه اونم از نوع بدنسازی رزمی؟ قد 178 بازم خیلی جا داره قد بکشه.... قدش نمیسوزه؟
سوختن قد که اصلا فکر کنم یه واژه اشتباه هست چون من ندیدم قد کسی کوتاه بشه !
ولی خب اینطور که میگن (اثبات نشده) تو بدنسازی تو این سن , اگه حرکات پا (مثل اسکات) رو سنگین کار کنید میتونه روند افزایش قد رو کند کنه ...

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
بله قد که کوتاه نمیشه منظور من هم همون کاهش رشد بود.ممنون از پاسختون. پس شد حرکات پا

MOHAMMAD369

Registered User
لایک‌ها
83
شما باید گینر یا پروتئین مصرف کنی ...
گینر وزن بیشتر میده ولی همش عضله نیست یکم چرب هم میکنه بدن رو
پروتئین وزن کمتر میده ولی خب عضله هست ...
ضرر هم ندارن کلا
خیلی ممنون
میشه نوع پروتئین هم معرفی کنید و اینکه میتونم آنلاین از جایی سفارش بدم که اصل باشه؟

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
سلام کراتین مونوهیدرات رو با چه نوشیدنی قاطی کنم که درصد جذبش بره بالا

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
خیلی ممنون
میشه نوع پروتئین هم معرفی کنید و اینکه میتونم آنلاین از جایی سفارش بدم که اصل باشه؟

پروتئین وی
البته باید تغذیه هم خوب باشه و .... تا بهترین نتیجه رو بگیرید
برای سفارش هم از فروشگاه زیر که خیلی هم معتبر هست میتونید استفاده کنید
http://forum.bodybuilder.ir/showthr...ایت-بدنساز-(-عرضه-با-کیفیت-ترین-محصولات-)-***

از خود آقا حجت(فروشنده) هم یه مشاوره درباره مکمل بگیرید حتما راهنمایی میکنند

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686

با آبمیوه طبیعی بهتر جذب میشه ...
یا اگه باهاش یکی دوتا خرما هم بخوری (کلا قند طبیعی) به جذب کمک میکنه

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
سوالم زیاد تخصصی نیست . یه نوجوان 16 ساله میتونه بدنسازی کار کنه اونم از نوع بدنسازی رزمی؟ قد 178 بازم خیلی جا داره قد بکشه.... قدش نمیسوزه؟

نه ایرادی نداره.فقط از حرکاتی نظیر اسکوات و لیفت استفاده نکنید و بیشتر از حرکاتیی مانند بارفیکس استفاده شود

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
سلام .من حدود دو ماه هست که دوباره شروع کردم و توی خونه با چند تا دمبل و هالتر کار میکنم ودر مورد مکمل هل اطلاعاتی ندارم.
میخواستم یک مکمل معرفی کنید که عضله ساز باشه . یعنی در عین اینکه افزایش وزن داره بدن زیبایی بسازه و همچنین برای بدن ضرر نداشته باشه.

بهترین روش ترکیب وی پروتئین و کر بو کمپلکس می باشد که هم وزنتون بالا بره و هم عضله سازی بشه.بعد از پایان این دو مکمل از کراتین منوهیترات استفاده شود

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
پروتئین وی
البته باید تغذیه هم خوب باشه و .... تا بهترین نتیجه رو بگیرید
برای سفارش هم از فروشگاه زیر که خیلی هم معتبر هست میتونید استفاده کنید
http://forum.bodybuilder.ir/showthread.php?4529-***-فروشگاه-سایت-بدنساز-(-عرضه-با-کیفیت-ترین-محصولات-)-***

از خود آقا حجت(فروشنده) هم یه مشاوره درباره مکمل بگیرید حتما راهنمایی میکنند

برای تهیه مکمل های بدنسازی بهتر است که از داروخونه بخرید که مطمئن تر باشد

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
برای تهیه مکمل های بدنسازی بهتر است که از داروخونه بخرید که مطمئن تر باشد
داروخونه متاسفانه خیلی از مارک های معروف و محصولات روز دنیا رو نداره .... تنها مکملی که من دیدم از داروخونه خریدش به صرفه و مطمئن هست پرولبه ..
در مورد لینکی هم که برای خرید دادم چون نمیخوام تبلیغ بشه حرفی نمیزنم چون اونجا هم انجمن هست و میتونید برید نظرات مشتری ها رو ببینید .

black-black

Registered User
لایک‌ها
227
سلام

من اضافه وزن دارم.میخام سوختن چربیهام سرعت پیدا کنه چیزی هست که ضرر کمتری داشته باشه؟

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
سلام

من اضافه وزن دارم.میخام سوختن چربیهام سرعت پیدا کنه چیزی هست که ضرر کمتری داشته باشه؟
سلام.ال کارنیتین بهترین چربی سوزی که تا به حال عوارضی نداشته

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
سوختن قد که اصلا فکر کنم یه واژه اشتباه هست چون من ندیدم قد کسی کوتاه بشه !
ولی خب اینطور که میگن (اثبات نشده) تو بدنسازی تو این سن , اگه حرکات پا (مثل اسکات) رو سنگین کار کنید میتونه روند افزایش قد رو کند کنه ...
انجام بار فیکس قبل از تمرینات بدنسازی به رشد استخوان ها خیلی کمک خواهد کرد

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42

نکته ای که یادم رفت بگم اینه که اگه بدنتون چربی داره بهتره کراتین رو با آب خالی مصرف کنید.چون وقتی کراتین با آب خالی مصرف بشه سوخت و ساز بدن رو خیلی بیشتر میکنه و میتونه باعث سوختن چربی بشه

iranwhey.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با توجه به تنوع زیاد ساپلیمنت ها و فروشندگان زیاد که همگی ادعای ارائه محصولات اصلی و اورجینال را دارند تشخیص مکمل اصلی از فیک (تقلبی) بسیار سخت شده. در این جا میخوام با راهنمایی به شما کمک کنم تا بتونید مکمل اصلی تهیه کنید.
1- خرید مکمل هایی که تقلبی آن وجود ندارد: اکثر تقلبی کاران توانایی ساخت هر قوطی یا پاکتی رو دارند ولی معمولا سراغ مکمل هایی میرن که فروش بالایی دارند و ساخت تقلبی آن کم هزینه تر هست.
به عنوان مثال مکمل های مسافرتی (ساشه ای) که هر سرو محصول درون یک ساشه قرار گرفته با وجود 20 یا 30 بسته در محصول هزینه بسته بندی بالاتری نسبت به مکمل هایی که درون یک پاکت یا قوطی قرار گرفته اند دارد به همین دلیل تقلبی کاران که تنها هزینه ای که برای ساخت مکمل میکنند قوطی یا پاکت آن است ترجیح میدهند سمت این نوع مکمل ها نروند.
35733634334211726916.jpg

محصولاتی که بسته بندی خاص تری دارند. به عنوان مثال پمپ C4 یا M5 سلکور یا چربی سوز Super HD ، T7 یا N03 , D4 , P6 ,... سلکور به علت بسته بندی خوبی که دارند (کمپانی سلکور در سال گذشته برنده بهترین بسته بندی از سایت بی بی رو داره) کار رو برای تقلبی کاران سخت و هزینه بر میکنه به همین دلیل سمت این محصولات نمیرن (من تو این سال ها تقلبی اینها که گفتم رو هرگز ندیدم)
Cellucor.jpg

2-خرید مکمل های دارای مجوز وزارت بهداشت ایران : حسنی که داره اینه که خیالتون از بابت اصالت مکمل تا حد زیادی راحته و معایبی هم که داره اینه که تنوع محصول بسیار کم هست(مثلا چربی سوز از هیچ برندی من ندیدم) ، معمولا برندهای غیر حرفه ای(برند های معتبر مثل ماسل تچ . ماسل مید . ماسل فارم و .... در ایران مجوز دارش وجود نداره) و قیمت بسیار بالاتر از بازار
اگه سوالی داشتید در خدمتم

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
سلام.
من میخوام 15 تا 18 کیلو وزن بگیرم..
و از ماه بعد باشگاه بدن سازی رو شروع میکنم.
اما در مورد مکمل ها چیزی نمیدونم، چون همه میگن این مکمل ها ضرر داره و بعد ک وزن گرفتی و ورزشو ول کردی بدنت داغون میشه و... میترسم استفاده کنم، از طرفی هم میگن بدون مکمل نمیشه وزن گرفت... موندم چیکار کنم:(
هورمون و کراتین رو میشناسم و ضررات وحشتناکشون زیاد شنیدم و این چیزا باعث شده فکر کنم بقیه مکمل ها هم همین طوریه... آیا اشتباه میکنم؟

میشه راهنماییم کنید تا بتونم با بی خطر ترین روش ممکن 15 کیلو وزن بگیرم؟

Sent from my C2105 using Tapatalk

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
چند سوال دارم
من یخورده چربی دارم.البته زیاد شده

یه مدت خوب اب کرده بودم ولی خب ورزشو ادا مه ندادم.با هوازی اب کرده بودم
کلا اغر اندام هستم و شکم و پهلو و مقدار چربی در سینه دارم.
میخوام خشک کنم و شکم رو عضلانی کنم
و کلا قصد کارکردنم هم فیتنس هست

چی پیشنهاد میدین؟

fardzad

Registered User
لایک‌ها
52
درود به دوستان
یه راست میرم سر اصل مطلب
ببینید من قصد دارم یه کم چاق شم ولی با هر ترفندی میرم نمیشه یه دو سال کشتی کار کردم و حدودا یه سال بدنسازی (در حد معمولی) استخون بندی بدنم با اینا خوب شد ولی چاق نشدم!! یعنی غذا زیاد میخورم ولی چاق نمیشم!!
خواستم ببینم دوستان چه مکمل هایی رو پیشنهاد میدن تا کمتر از 2 ماه یه 10-20 کیلو اضاف کنم!!
یه چیز دیگه من تو 24 ساعت کمتر از 6 ساعت میخوابم فقط خوابم زیاد نشه!!
فقط خواهشا عوارض نداشته باشه و قیمتشم مناسب باشه!!
با تشکر

بالا