• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مکمل های ورزشی ( گفت و گو درباره مکمل های بدنسازی)

آیا داشتن یک بدن ایده آل بدون دوپینگ امکان پذیر است ؟

• Total voters
    271

aghahe

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
قصد استفاده از قرص اکسی متالون رو رو دارم
دوز مصرف به چه صورته ؟روزی چند تا ؟
تا حالا از هیچ استرویید یا مکملی استفاده نکردم
ورزش رو 1 ماه شروع کردم
برای خنثی کردن عوارض عقیمیش باید از «پروویرون» و «نولوادکس» استفاده کرد ؟
طریقه مصرف این دوتا چطوره ؟
قیمت ها شونم اگه دارید بگید
کاری به ضرر و زیانش ندارم با توجه به اینکه تعریفش رو زیاد شنیدم 100 درصد قصد استفاده اش رو دارم
لطفا راهنمایی کنید ممنون

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز کافئین که حتما به صورت قرص و آمپول نیست.به هر طریقی میتونه باشه

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
در این تاپیک به اندازه کافی در مورد روش های چربی سوزی بحث شده.لفا در مورد دیگر مسائل مثل افزایش حجم عضله و قدرت هم سوال بپرسید.متشکرم

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز.این دارو عوارض جبران ناپذیری داره.مخصوصا برای شما که تا به حال از هیچ دارویی استفاده نکردهاید.تمامی داروهای کم کننده عوارض خودشان سرشار از عوارض هستن

موفق باشید

CR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش من این قرض جز عوارض چیزی نداره حجم آب داره بی فایده میده که پس از قطع مصرف ازبین میره
در صورت مصرف می تونی روز 1 عدد دوزه 50 مصرف کنی که باید همراه با تست باشه
از نوادکس می تونی استفاده کنی برای تراپی
شما می تونی با مکمل هم به خواستت برسی هم خطر نداره هم سالم تره
واسه کسی 1 ماه بدنسازی رو شروع کرده اصلا نمی شه استرویید تجویز کرد .(حداقل 6 ماه تمرین مداوم )

CR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مشاهده پیوست 524129 مشاهده پیوست 524130 مشاهده پیوست 524131 مشاهده پیوست 524132
اینم کراتینه اس
مثل نمکه دون دون
دونه های سیاه هم توش دیده میشه
اولش یه مزه ترشی میده بعد کاملا بی مزه میشه
کراتینت اصله با خیال راحت بخور
کراتین چه در آب انگور و چه در آب حل نمی شه و بعد از مدتی تهنشین میشه

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
چربی سوز Mitotropin بهتره و اثرگذاری بهتری داره و ماندگاری طولانی تری داره به شرطی به همراه مکمل های مثل کراتین و گلوتامین مصرف نشود

ice gril

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام من میخوام یه مکمل خوب بخرم اصلش توی ایران هست؟ و اینکه مکمل خوبی هست/ اینم اسمش platinum hydrowhey به نظر خودم که مکمل خوبیه چون پروتئینش30 گرم کالری 140 فت 1گرم

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
مکمل ها فرقهای زیادی با غذا دارن کوچکترین آن نبود ناخالاصی در آنها مانند اوره است. 50 گرم پودر پروتیین بدون اوره و گوگورد برای سلامتی کبد مفید هستش و گوارش سریع و قدرت جذب بالا از دیگر فواید مکملهای غذایی هستند. پس حتما مکمل در بدنسازی مصرف کنید. ولی طبق اصول و قواعد مربوط به آن. هیچگاه از چکاپ سالانه هرمون های بدن غافل نشید و همیشه بعد مصرف مکمل ها مثلا بعد شیش ماه دو ماه استراحت بدید. توصیه من برای یک مکمل ساده و کم ضرر آمینو اسید آب پنیر هست شرکت ها هم رکس اول و یونیورسال دوم هستش. ولی تضمینی به اورجینال بودن نیست متاسفانه چند سالیست اجناس گران و تقلبی هستن که خودم مجبور به خرید از دراگ استور های داخلی شدم زیرا اول سلامتی بعد ورزش ملاک هست. دوستی گفتند کراتیین دوستان همون طور که مطلع هستید کراتیین پروتیین ساختاریست در نتیجه زنجیره سنگین و راحتری برای رسوب در بدن دارد و پرهیز غذایی در هنگام خوردن آن هستش مثلا از خوردن آب پرتقال با کراتین خود داری کنین که در کلیه به کراتینین تبدیل و درنتیجه رسوب. در طی روز 6-8 وعده غذا کوچک بخورید تا جذب در بدن بالا بره و یادتون باشه این برنامه حد اقل دو سالست تا بدنی ساده و خوب برسید. راهای دیگری نرید چون واقعا اطلاعات اکثر کسایی که میشناسم کم و تجربی هستش.

Last edited:

amiredge

Registered User
لایک‌ها
10
ی کربو معرفی کنید.ی 5.6 کیلو وزن بده.

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
ی کربو معرفی کنید.ی 5.6 کیلو وزن بده.

دوست عزیز کربوهیدرات زمانی مناسب هست که بدن شما توانایی لازم برای متابولیسم داشته باشه وگرنه کربوهیدرات جز انواع قندها و مواد کالری زا چیزی نیستن مثال ساده که شما میخوای ملات درست کنید میگید آب بده! در کنارش کراتتین و آمینو بر دارید تازه باز هم کربو زیاده. کربو بدنتونو پر چربی و فتدار میکنه اگه داروهای حجمی رو مصرف نمیکنید که اسم نمیارم! توصیه میکنم به جای کربو از پروتیین وی گینر استفاده کنید تا حجم مناسب در کنارش بگیرید مهمتر خوردن تعداد وعده بالا ولی ن زیاد مثلا 6 وعده متوسط هستش برای اینمقدار متابولیسم طبیعی بدن این تغذیه که گفتم ن کافی بلکه زیاد هم هست! چون در بهترین حالت ممکن شما 1/3 چربی خواهید داشت مگر راه دیگه... در جواب کوچیک هم بگم کربو مارک نوتریشن خوبه! اگر که کربو از شرکت رکس گیرتون اومد خوبه ولی اگه فقط یه کربو میخوایین نکنین!!!

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
البته دوستان من بهتون پیشنهاد میکنم از این مکمل ها استفاده نکنید. کاری به ضرر بودن یا به نفع بودنش ندارم. ولی از اونجا که کشور برادرمون چین با محصولات تقلبی بازار رو قبضه کرده و هر چی جنس بونجول تو ایران پیدا میشه من همه چیم رو ایرانی میخرم. از خمیر دندان تا قرص سرما خوردگی :D

البته من نه بدنسازی کار میکنم نه ورزش میکنم فقط دلم سوخت گفتم بهتون بگم :oops:

mojtabahhh

Registered User
لایک‌ها
60
نظرتون در مورد قرص جینسینگ چیه؟
.
من یه بار خوردم و 10 کیلو اضافه کردم
الان هم هیکل خوب اومده بالا بنظرتون یکی دیگه بخرم

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
.

والله من لاغرم 5 سال پیش بابام من رو برد پیش یه دکتر بهم یه سری قرص داد چاق شدم. بعد یه دایی دارم فوق تخصص هست بهش قرث ها رو نشون دادم گفت ادامه میدادی استخوان هات می پوکید. شما فقط نسخه پزشک رو بده من تا پروانه مطلب پزشکه رو باطل کنم.

نخور حاجی میمیری ها :D

amiredge

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز کربوهیدرات زمانی مناسب هست که بدن شما توانایی لازم برای متابولیسم داشته باشه وگرنه کربوهیدرات جز انواع قندها و مواد کالری زا چیزی نیستن مثال ساده که شما میخوای ملات درست کنید میگید آب بده! در کنارش کراتتین و آمینو بر دارید تازه باز هم کربو زیاده. کربو بدنتونو پر چربی و فتدار میکنه اگه داروهای حجمی رو مصرف نمیکنید که اسم نمیارم! توصیه میکنم به جای کربو از پروتیین وی گینر استفاده کنید تا حجم مناسب در کنارش بگیرید مهمتر خوردن تعداد وعده بالا ولی ن زیاد مثلا 6 وعده متوسط هستش برای اینمقدار متابولیسم طبیعی بدن این تغذیه که گفتم ن کافی بلکه زیاد هم هست! چون در بهترین حالت ممکن شما 1/3 چربی خواهید داشت مگر راه دیگه... در جواب کوچیک هم بگم کربو مارک نوتریشن خوبه! اگر که کربو از شرکت رکس گیرتون اومد خوبه ولی اگه فقط یه کربو میخوایین نکنین!!!

آخه 15 کیلو وزن کم دارم.ی جوری باید جبرانش کنم :\

mojtabahhh

Registered User
لایک‌ها
60
والله من لاغرم 5 سال پیش بابام من رو برد پیش یه دکتر بهم یه سری قرص داد چاق شدم. بعد یه دایی دارم فوق تخصص هست بهش قرث ها رو نشون دادم گفت ادامه میدادی استخوان هات می پوکید. شما فقط نسخه پزشک رو بده من تا پروانه مطلب پزشکه رو باطل کنم.

نخور حاجی میمیری ها :D

من الان 75 کیلویی هستم و به نظر خودم تا 83 برم خوبه
این قرص ها رو خوردم عوارضی ندیدم ازشون

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
آخه 15 کیلو وزن کم دارم.ی جوری باید جبرانش کنم :\

امیر جان b m i حساب کردی؟ 15 کیلو زیر وزن نرمال بسته به استخوانبندی شما هستش ( قطر مچ دست 16-18 ریز 18-20 متوسط 20 به بالا درشت و برای خانوما المانها منهای 2) با این تعریف اگر باشید که 99% هستید شما یه آزمایش تیرویید بدین! انشالله سالمه پس زووم میکنیم روی وزن گرفتن شما 6-8 وعده متوسط بخورین از پروتیین گین با کربوهیدرات بالا که مخصوص حجمه استفاده کنین و همچنین ساعت 4 بعد از ظهر یک قاشق پودر ذرت در آب حل و میل کنید همیشه با غذا نان مصرف کنین از کربوهیدرات پیچیده استفاده کنین! جگر سیاه بعد تمرین عالیست اینم بگم که یکی از شاگردای من به خاطر داشتن انگل خونی کمبود وزن داشت که 7 کیلو زیر وزن بود که با آزمایش و درمان درست شد. منظورم اینه که اگر مشگل ژنتیکی نیست و مثل داشتن انواع انگل ها یا عدم هماهنگی در ترشح هرمونها و متابلیسم که اینا رو به صورت علایم بیماری متوجه نمیشین ولی به صورت لاغر موندن و ضعف در ماهیچه های شما نشون میده و زردی و بی رنگیه چهره که با آزمایشات مختلف نوع و راه درمان مشخص و بهبودیه شما رو به هم راه داره حالا انشالله که شما به طور نرم لاغر هستید و با **** درست به وزن ایده آل میرسید. 15 زیر وزن کمی نگران کنندس یادتون باشه

Last edited:

amiredge

Registered User
لایک‌ها
10
امیر جان b m i حساب کردی؟ 15 کیلو زیر وزن نرمال بسته به استخوانبندی شما هستش ( قطر مچ دست 16-18 ریز 18-20 متوسط 20 به بالا درشت و برای خانوما المانها منهای 2) با این تعریف اگر باشید که 99% هستید شما یه آزمایش تیرویید بدین! انشالله سالمه پس زووم میکنیم روی وزن گرفتن شما 6-8 وعده متوسط بخورین از پروتیین گین با کربوهیدرات بالا که مخصوص حجمه استفاده کنین و همچنین ساعت 4 بعد از ظهر یک قاشق پودر ذرت در آب حل و میل کنید همیشه با غذا نان مصرف کنین از کربوهیدرات پیچیده استفاده کنین! جگر سیاه بعد تمرین عالیست اینم بگم که یکی از شاگردای من به خاطر داشتن انگل خونی کمبود وزن داشت که 7 کیلو زیر وزن بود که با آزمایش و درمان درست شد. منظورم اینه که اگر مشگل ژنتیکی نیست و مثل داشتن انواع انگل ها یا عدم هماهنگی در ترشح هرمونها و متابلیسم که اینا رو به صورت علایم بیماری متوجه نمیشین ولی به صورت لاغر موندن و ضعف در ماهیچه های شما نشون میده و زردی و بی رنگیه چهره که با آزمایشات مختلف نوع و راه درمان مشخص و بهبودیه شما رو به هم راه داره حالا انشالله که شما به طور نرم لاغر هستید و با **** درست به وزن ایده آل میرسید. 15 زیر وزن کمی نگران کنندس یادتون باشه

کمبود وزن دارم ولی از نظر بدنی ضعیف نیستم خوشبختانه.بیشتر قکر کنم ژنتیکی باشه.
ممنون.از این روش استفاده میکنم.

ice gril

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
.
اون قرصی گه شما خوردی 10 کیلو اومده روی وزنت کورتون بوده دگزامتازون عوارضشو بهدا نشون میده هیچ چیزی وجود نداره که 10 کیلو زودی اضافه کنی اونم بی ضرر

mojtabahhh

Registered User
لایک‌ها
60
اون قرصی گه شما خوردی 10 کیلو اومده روی وزنت کورتون بوده دگزامتازون عوارضشو بهدا نشون میده هیچ چیزی وجود نداره که 10 کیلو زودی اضافه کنی اونم بی ضرر

بعد از چند وقت ضرر ها میان بالا
و
10 کیلو را هم تو مدت یک ماه داد

بالا