اتفاقی نمی افته یعنی تاثیرش از بین نمیره به شرطی که طبق برنامه تمرینی تون پیش برید و پروتئین مورد نیاز عضلات رو تامین کنیددوستان یه سوال داشتم یه کراتین 300 گرمی می خوام مصرف کنم سوال من اینه که اگه مصرفش وقتی تموم شد قطع و ادامه ندم چی میشه ؟
دوستان یه سوال داشتم یه کراتین 300 گرمی می خوام مصرف کنم سوال من اینه که اگه مصرفش وقتی تموم شد قطع و ادامه ندم چی میشه ؟
حتی اگه تغذیه درست و تمرین داشته باشم ؟100% تاثیراتش از بین میره دوست عزیز آب و املاحی که در زیرپوست و ... ذخیره می کنه همه از دست میره و سطح سرمی اون پایین تر میاد
170دوست عزیز یه شرح از خودتون بدید لطفا
قد؟ وزن؟ سن؟ دور مچ؟ دور ساق؟ سابقه تمرینی؟
دور مچ اگه کمتر از 19 سانت هست از مکمل های کربو پروتئین استفاده کنید منظورم مکملی هست که تقریبا 70 درصد کربوهیدرات داره و 30 تا پروتئین وقتی وزنتون به 70 رسید مصرف کربو پرو رو قطع کنید و از پودر وی استفاده کنید اگه دور مچ از 19 بیشتره از همون اول از پودر وی استفاده کنید غذای طبیعی هم فراموش نشه170
64
20
سابقه تمرینی 1 ماه. :|
من متوجه نمی شم شما اینقدر اصرار دارید برای نگه داشتن احتباس آب و املاح ؟حتی اگه تغذیه درست و تمرین داشته باشم ؟
سلام.
برای افزایش انژی(به قول معروف زور) خرید یه کراتین کافیه؟
یکی یه توضیح کلی بده درمورد کراتین.گلوتامین.بی سی ای ای.پودر وی
به چه درد میخورن؟
@OVH
ممنون دوستان.
هدف:حجم.
سلام به همه دوستان.
اولین پستم توی این بخشه چند تا سؤال دارم.
CLA چه مارکی رو پیشنهاد میکنید و قیمتش تو چه رنجیه؟
دنبال پمپ خوب میگردم، بهترین چیزی که استفاده کردم Plasma Jet بود که جائی ندیدم دیگه، میشناسید جایی رو که داشته باشن و اصل هم باشه؟
مایوفیوژن چنده الان؟
یه Whey 100% هم میخوام، پیشنهادتون؟!
بهترین مکمل های پمپاژ خون :
Assault کمپانی ماسل فارم
N.O-Xplode کمپانی BSN
Pump Express کمپانی Olimp هم خوبه
مایوفیوژن چنده الان؟
مایوفیوژن چنده الان؟
یه Whey 100% هم میخوام، پیشنهادتون؟!
سلام.
کراتین mr.big چطوره؟
آلمانی بسته بندی ایران.تو اینترنت که گمنام بود.
58 پیاده شدم برا 300 گرمش:general208: