من راهتو پارسال رفتم رفیق بنظرم راهه منو نرو
از یکی از پی تی ایکس لباکس ۳۶۰ خریدم ولی خریده نتی خراب میشد و سی دی رامش میپرید کدش دو بار تعمیرش کردم دلمو زد
اینقدر اذیت شدم اینقدر توی گرما رفتمپبرا تعمیرش که از زندگیم سیر شدم و دیوانه شدم . تعمیر کاره ۱۳۰ ازم میگرفت میفهمیدم داده کسی با ۳۰ درست کرده ۱۰۰ گزاشته روش و از من پول گرفته دلم گرفت که چرا حروم مخورده ازم و ناراحتر شدم
عشقم جی تی ای بودو هست
اینقدر دلم گرفت که همه دارو ندارم پارسال ۱۵۰۰ بودو دادم پلی فور خریدم و جی تی ای و خوشال اومدم خونه
هر کاری میکردم بازی اجرا نمیشد میخواستم گریه کنم بعد فهمیدم پلی فورو برعکس گزاشتم از حوله جی تی ای و در اصل دارم بلوریه بازیو برعکس میزارم ! خخخ
پلی فورو راه انداختم دسته های پلی فور ضعیفن و زود خراب میشن سره یک ماه دستش خراب شد و من ۲۵۰ ت پول نداشتم دسته بخرم
بعد که پلی فورو خریدم دیدم اوه خددای من به تلوزوین اتاقم نمیخوره
اخه تلوزوین اتاقم سی ار تیه ۲۸ اینچه دیدم ارزش خریدن تبلدیل نداره دستشم نیمه خراب شد و مثله دسته سگا زود برا من خراب شد
نمیتونستم بازی کنم چون تلوزوین پذیرایی فقط اچ دی ام ای میخورد و نمیشد جحی تی ای بازی کرد همش صحنه بود
دستش که خراب شد دلم گرفت
دیگه مندتا عمر دارم از سونی چیزی نمیخرم خیلی بی کیفیت شده
ایکس باکس جنسش خیلی بهتره جنسه دسته و ... رو میگم نه رزولیشن بازیش
دیدم ای وپای بی پول شدم با این پلی فور بازیم که نمیتونم کنم دستشسم نیمه خراب شده
فروختمش تا پول بیاد دستم . با ۳۰۰ ۴۰۰ ضرر دادمش
یه طوطی خریدم برا مادرم بردمش خونه فهمبدنم سنش خیلیه رفتم پسش بدم ۲۵۰ ت زیر قیمت پس گرفت که انشظاالله با این حروم خوری که کرد خدا جرش بده خودشو زنو بچه کوچیکشو که با پول حروم بزرگش میکنه اکثره پرنده فروشا حروم خورن اکثرن
خلاصثه دیدم از کله سرمایشم ۹۰۰ ت مونده و دیچه هیچی خرج نکردم
ولی هر ماه خپابه جحی تی ایو میبینم . بخدا رایت میگم خواب میبینم پلی فور دارم جی تی ای بازی میکنم و عشقو حال
هر ماه میزنه به سرم برم ایکس باکس ۳۶۰ باز بخرم بعد منیگم گرافیکش خیلی کمه و دوباره چوبه جنس دسته دومو بخورم ؟
خیلی تلخو شیرین بود برام این جحی تای ای برای پلی فور اخه لپتابم گکرافیکشو نمیکشه
خیلی دوپس دارم داشته باشسم ولی میبینم اصرافه محضه اخه ۱.۵ خیلیه .تلوزیونشم ندارم . ایکس باکسم که قدیمیه کهذ۵۰۰ میدنش
خیلی دپوس دارم شاغل بشم و بی دغدغه یدونه ایکس باکمس اسکورپبو با عینک وی ار بخرم که ساله دیگه تازه میخواد بیاد
قصدم هم از جی تی ای این بود که از دنیای واقیی کنده بشم برم توی دنیای مجازی جی تی ای یکمی خودمو گم کنم ساحخل هوپای خوپب ماشین خوپب و .. ولی اونجا
ولی من میگم بخر بازی کن رفیق من که فروختمش ولی خوابشو میبینم ...
نخدیدید بم لطفا
من میدونم میخوام چیکار کنم , خودم خرید و فروش لوازم جلنبی کنسول ها بازی میکنم
همین xbox 360 خروجی تصویر 3 فیش داره اما وقتی به تلویزیون crt وصل کنی حتی نوشته ها بازی خوانا نیست , باید حتما وصل بشه به hdmi تلویزیون ها فول hd - حتی تلویزیون hd هم نه فقط t,g ای
ps4 هم معلومه باید حتما تلویزیون جدید داشته باشی وگرنه روی این تلویزیونا جواب نمیده
من بخرم gta بازی نمیکنم خودم افسردم خودم داغونم و ....... برم gta بخرم بازی کنم آدم بکشم و ..... اینکه بدترم میکنه , gta برای 2 قشر خوبه
1- بچه ها زیر 20 سال
2- کسایی که عصبین میخوان عصبیت و نارحتیشونو خالی کنن
من همینطوری از زندگی ناامیدم فقط مونده سرمو بزارم رو زمین بمیرم
من خودم 2 تا تلویزون دارم یه سامسونگ 21 اینچ pland از همین crt ها - یه تلویزیون 32 اینچ سامسونگ از همین سری آخری ها که طرح lcd ه که پشتش زده ساپورت تا 1080i
مانیتورمم 19 اینچ led ه اما فقط vga داره
خودم میخوام کنسول wii u بخرم بازی هاشم مفرح تره تا شادتر شیم
تو باید از این کابل توصیر hdmi به av میخریدی کلا 12500 تومنه
http://shamshiri1.ir/index.php?route=product/product&path=86&product_id=1061