ashkan0098
Registered User
- نوشتهها
- 172
- لایکها
- 19
سلام بیاین تلگرام لطفا ۰۹۳۷۰۵۰۱۶۸۵
سلام دوستان میخوام سایتمو سئو کنم
به کدوم تیم بدم wedesign.ir یا seomoz.ir لطفا هر کسی اطلاعی در مورد این دو سئو کار داره بگه ممنون میشم
سلام ۰۹۳۷۰۵۰۱۶۸۵ سئو با قیمت مفت و تضمینی انجام میدم بیاین تلگرامسلام دوستان.
میشه به من بگید این سایت سئوش چند درصده؟
و چه نکاتی توش رعایت نشده؟
ممنون
بادا | آیفون | آندروید | ویندوز فون | سیمبین | دانلود بازی | دانلود نرم افزار
سلام دوستان.
ممنون
سلام
نیاز به سئو کار داشتم که سایت با موضوع دانلود رو سئو کنه آدرس سایت : yon.ir/9HoQ
قبلا روی سئو قالب و وردپرس کار شده اما بیشتر میخوام مطالب سایت تو صفحات اول گوگل باشه ( به جای بالا اومدن تو کلمات خاصی ! )
خواهشن اول سایت رو بررسی کنید و مشکلاتشو ببینید بعد راه حل هاتون رو ارائه بدید ، نمونه کار هم باید قبل از شروع کار ببینم
سلام
نیاز به سئو کار داشتم که سایت با موضوع دانلود رو سئو کنه آدرس سایت : yon.ir/9HoQ
قبلا روی سئو قالب و وردپرس کار شده اما بیشتر میخوام مطالب سایت تو صفحات اول گوگل باشه ( به جای بالا اومدن تو کلمات خاصی ! )
خواهشن اول سایت رو بررسی کنید و مشکلاتشو ببینید بعد راه حل هاتون رو ارائه بدید ، نمونه کار هم باید قبل از شروع کار ببینم
سلام
سئو و بهینه سازی حرفه ای و تضمینی با قیمت مفت در خدمتیم ۰۹۳۷۰۵۰۱۶۸۵ بیابن تلگرام لطفاسلام
درود هموطن : 09370501685 من واستون با کم ترین هزینه تضمینی و حرفه ای روی تمام کلمات میارم صفحه اول , با فاکتور های پیشرفته بهینه سازی , تضمین میدم بهتونسلام دوستان.
ممنون
درود هموطن : 09370501685 بیاین تلگرام من به صورت تضمینی و حرفه ای انجام میدم با کم تزین هزینه , فاکتور های نوین بهینه سازی ,یعنی میخوای بگی انقدر سفارش گرفتی که تا آخر خرداد سفارش جدید نمیگیری ؟
درود هموطن : بنده به صورت کامل سایت شما رو بهینه سازی خواهم کرد 09370501685 تلگرامکلا سایت نقشه نداره.
می خوام یکی برام درست کنه بلد نیستم
فایل sitemap.xml بسازه و افزونه رو نصب کنم و سالم باشه
می تونید شما؟
سلام عزیز بنده به صورت حرفه ای و تضمینی سایت شما رو روی کلمات میارم صفحه اول لینک اول نمونه کارم توی زمینه تور دارم , با هزینه بسیار پایین واستون انجام میدم تلگرام لطفا 09370501685دوستان يه سئو كار حرفه اي مي خوام كه بتونه امتياز سئو سايتم رو بالاي 90 كنه
LikAk.ir - Lik Ak
كسي هست اينجا بگه با با ايديم تماس بگيره
iranadsgah
درود هموطن : بنده به صورت حرفه ای سئو on page واسه شما انجام خواهم داد با هزینه بسیار پایین 09370501685سلام دوستان
من نیازمند کمک کسی هستم که بتونه وبلاگمو سئو کنه تا هم سرعت لوود وبلاگ و هم تعداد بازدیدکنندگانشم زیاد شوند.کسی هست کمکم کنه؟/
بهترین سایت های کسب درامد
09370501685 هم سئو on page و هم off page به صورت تضمینی و حرفه ای با هزینه اندک در خدمتیمکسی نبود سایت ما رو سئو کنه ؟
درود هموطن بنده با هزینه 20 تومان سایت شما رو به صورت کامل بهینه سازی خواهم کرد 09370501685 تعداد 100 وبلاگ با اتوریتی بالا هم برای شما بک لینک میزنیم و لینک بیلدینگ میکنیم همه موارد 20 هزار تومانآخه سرویس های پولی خیلی گرونه دوست عزیز
09370501685 با هزینه مفت انجام میدیم واستوننیازمند سئو کار برای سایت negindownload.com
دوستان عزیز قیمت + نمونه کار رو پ.خ کنند
09370501685 به صورت حرفه ای و تضمینی با هزینه اندک در خدمتیممن هنوز دنباله سئو کار حرفه ای و صادق هستم
با تشکر:blush: