متوجه نشدم. یعنی چی؟در بیشتر مسائل کاربردی حل عددی کفایت میکنه ، مسائل شما هم از همین گونه هست یا خیر؟
متوجه نشدم. یعنی چی؟در بیشتر مسائل کاربردی حل عددی کفایت میکنه ، مسائل شما هم از همین گونه هست یا خیر؟
درسته. خنگ شدم من! راستش دقیق نمی دونم. حتما کفایت می کنه. آره همینو می خوام که شما می گی. خوب چه کنیم؟واضح بود جناب عظمتی: حل عددی و با تقریب میخواین یا حل عمومی (نمادین).
اوه شرمنده. جواب نهایی تنها کافی نیست. جواب های عمومی لازمه. یعنی راه حل هم لازمه. نرم افزار ها می تونن کمک کنه تو این زمینه؟خوب پس میتونین از نرم افزارهایی که در همین بخش در یک تاپیک مستقل ارائه شدن استفاده کنین. با این وجود همینجا هم میتونین مطرح کنین ، شاید اساتید حاضر که تعدادشون هم کم نیست بهتر بتونن کمک کنن.
استادمون فقط همین ها رو داده و اطلاعات خاص دیگه ایی نداده. پس حتما عددی نمی خواد ...اگر حل عددی بخواهید، باید بازه ای از x که مقدار y رو در اون می خواید مشخص کنید. همچنین مقدار y رو بازای یک مقدار از x باید مشخص کنید. (y در یک نقطه معلوم باشه)
دیگه وقت حلش گذشت. ممنون به هر حال.استادمون فقط همین ها رو داده و اطلاعات خاص دیگه ایی نداده. پس حتما عددی نمی خواد ...
دیگه وقت حلش گذشت. ممنون به هر حال.
مرسی ممنون.حیف شد ...چرا من دیر رسیدم ..
هر چند که گذشته ولی با این حال معادلاتون رو بنویسید ببینم می تونم کاریشون بکنم ...حداقل برای سرگرمی من ... تو چه سطحی هستن ؟
من شخصا به معادلات دیفرانسیل خیلی علاقه دارم و در این زمینه مطالعه می کنم اجازه بدین که کمی باهاشون دست و پنجه نرم کنم :happy:
نهایتش اینه که نمی تونم حلشون بکنم دیگه ....:lol:
اقا بسیار بسیار ممنون. خیلی لطف کردی. فردا برم به استادم نشونش بدم. دستت طلا!سلام
حل معادله :
این معادله رو دیروز زمانی که برای اولین بار دیدمش کمی جاخوردم , گفتم وای معادلات غیر خطی ....
ولی چیزی نگذشت که یه حدس شیطانی زدم :lol: ... ( من به حدس هایی که به یکباره به ذهن می رسن و مسئله رو به راحتی حل می کنن می گم حدس های شیطانی:happy: ... ) و همون موقع حلش کردم
خب حالا روش حل مسئله رو توضیح می دم
حدس شیطانی ... تغییر متغییر دادن
اقا بسیار بسیار ممنون. خیلی لطف کردی. فردا برم به استادم نشونش بدم. دستت طلا!
دوستان تا حالا به مورد زیر توجه کرده بودید ؟
1 = 1 * 1
121 = 11 * 11
12321 = 111 * 111
1234321 = 1111 * 1111
123454321 = 11111 * 11111
12345654321 = 111111 * 111111
...
جالبه نه؟ شما هم از این موارد میدونید؟ اگه میدونید بسم الله ...